<![CDATA[mandiner.hu - választás 2018]]> http://mandiner.hu/tag/valasztas_2018/ hu-HU <![CDATA[Herényi: Marha jól tették a magyarok, hogy a Fideszre szavaztak (videó)]]> A volt MDF-es frakcióvezető élő adásban szállt bele a teljes magyar ellenzékbe, kijelentéseivel még a szintén a stúdióban ülő Lendvai Ildikó sem tudott nagyon vitatkozni.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Demokratikus Koalíció (MTI-OS): Kitervelte a kormány a valasztas.hu összeomlását?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Dömötör Csaba: Az ellenzéknek a feje búbja sem látszik ki a káoszból]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Paár Ádám (Népszava): Mit kezd az ellenzék a faluval?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szerető Szabolcs (Magyar Hang): Kétharmados parlament, kettészakadt társadalom]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Az Index kiderítette, miért nyert a Fidesz]]> A szavazópolgárok 43 százaléka örült a Fidesz győzelmének, míg 40 százalék szerette volna, ha a kormánypárt ezúttal alulmarad – állítja a Závecz Research közvélemény-kutatás, amit az Index kérésére készítettek.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szabó Dániel (Mérce): A legkelendőbb áru a félelem (II.): az ellenzéki pártok szerepe és felelőssége a kétharmadban]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Székely Attila (reposzt): Ez a demokrácia? Válasz Jámbor Andrásnak]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kövér László: Az ellenzék üres és morálisan értékelhetetlen]]> „A miniszterelnök kivételes képességű személyiség, aki nem tud mást adni, mint önmagát” – nyilatkozta az MTI-nek Kövér László, az Országgyűlés elnöke. Kövér szerint Orbán még dominánsabb lesz, mint eddig volt, ugyanakkor nem a kormányzatnak kell a megosztottság felszámolása érdekében gesztusokat tennie. Azt is megtudhatják, mire vágyakozik Kövér László évtizedek óta.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Megbüntették az egri kórházigazgatót]]> A Fidesz mellett kampányolt dolgozóinak, az NVB megbírságolta.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Nagy D. István (Háromszék): Kis brüsszeli zsarolósdi]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Érdektelenségbe fulladt az ellenzéki demonstráció a Kossuth téren]]> Jégeső zuhogott az ellenzéki tüntetés résztvevőire, akik jóval csekélyebb számban jelentek meg a Parlament előtt, mint korábban. A "Mi vagyunk a többség" elnevezésű demonstráció különösebb atrocitások nélkül zajlott le.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Hegedűs Dániel (HVG): Ellenzéki stratégia egy hibrid rezsimben]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Constantinovits Milán (Mandiner): Hogyan veszített a Fidesz egy mandátumot? – Az ellenzéki csalás-narratíváról]]> A választási eredmények okozta sokkból lassan felocsúdó ellenzék értelmezési harcában már az első pillanatokban megjelent a csalás-narratíva. Pedig, ha jobban szemügyre vesszük a vélelmezett választási anomáliákat, azt láthatjuk, hogy meghatározó mértékben a kormánypártok kárára történtek tévedések.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Mráz Ágoston Sámuel: Szakadhat a Jobbik]]> A választás után még több szereplőssé vált az ellenzéki oldal Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet vezetője szerint, aki azt vonta le a május elsejei eseményekből, hogy a baloldalnak nincs mondanivalója az emberek számára. Mráz az M1 műsorában beszélt a Jobbikról, az LMP-ről, az MSZP-ről és a Párbeszédről is.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tálos Lőrinc (Reflektor blog): Karácsony szerint az MSZP stratégiája remek volt, csak nem működött]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Schiffer András (Népszava): Az MSZP vidéki szervezettsége az LMP szintjére süllyedt]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Horváth Zsófia (888): Segítség, szoci a barátnőm!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[„Magyarországnak atomfegyver kell” – a Munkáspárt felvonulásán jártunk (videó)]]> Osztályharc, pedofil papok, zsidózás, fideszes és jobbikos ellenforradalmárok, választási csalás, békeharc és atombomba – ilyen volt a Munkáspárt idei május 1-i felvonulása. Videónk.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Századvég: A baloldaliak is csalódott tömegnek látják az ellenzéki tüntetőket]]> Még a baloldali emberek is úgy vélik, hogy a választások utáni tüntetések résztvevői csalódott emberek, akik nem tudják elfogadni a választások eredményét – derült ki a Századvég Alapítvány legfrissebb közvélemény-kutatásából.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Fidesz-Magyar Polgári Szövetség (MTI-OS): Gyurcsány Ferenc és pártja nem hajlandó elfogadni a választási vereséget]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szelényi Iván (FüHü): Karácsony nagy kincs lehetne a magyar politika számára]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Megismételné a választást a DK (videó)]]> A Gyurcsány-párt a Kúrián támadta meg az országgyűlési választás listás eredményeit: csalást kiáltanak, és a voksolás országos és mihamarabbi megismétlését követelik.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Jámbor András (Mérce): Nem vonatra, villamosra kell szállnia a balos ellenzéknek]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Mikecz Dániel (24.hu): Nem az idén hódította meg a Fidesz a falvakat: már 2002-ben áttört]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Levélben gratulált Orbánnak Netanjahu]]> Arról beszélt, az izraeli-magyar partnerség a következő években erősödni fog.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Három körzetben megismételnék a szavazást Gyurcsányék]]> Úgy látják, szervezetten szavaztatták az ukránokat.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Nagy Dóra (Magyar Hírlap): Ez a hajó már elsüllyedt]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szilvay Gergely (Mandiner): Döbbenet: a győztes győz a választásokon]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Dezső András (Index): Olyan embereket akar maga köré Orbán, akikkel szívesen dolgozna együtt]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[BÁS (Vendégszerző): Novák Katalin: Csak a Fidesz-KDNP politizál értékek mentén Magyarországon]]> A Belvárosi Polgári Szalon vendége volt Novák Katalin. Az államtitkár beszélt a közelgő választásokról, a családpolitikai intézkedésekről, és arról, hogy szerinte a kormánypártok politizálnak csak értékek mentén hazánkban.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Zöldi László (Médianapló): Miért kellett megszüntetni a Népszabadságot?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Sebes György (Népszava): Csak etikusan!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Gazda Albert (G-Közép): Sajtómunkások a pénzzivatarban]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Navra László (Kettős Mérce): Az AB döntése a levélben szavazásról védhetetlen, és árt a nemzetegyesítés magasztos céljának]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tamás Gáspár Miklós (hvg.hu): A Jobbik-MSZP-LMP koalíció ötlete]]> [...] Bővebben!
]]>