<![CDATA[mandiner.hu - választás 2018]]> http://mandiner.hu/tag/valasztas_2018/ hu-HU <![CDATA[Vona: A magyar társadalom teremtette meg Orbánt]]> A magyar társadalmat okolja a Jobbik választási vereségéért a HVG-nek adott interjújában Vona Gábor: szerinte a párt idealizálta a társadalmat, ennek fényében pedig még az is csoda, hogy ennyi szavazatot kapott.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Sallai Róbert Benedek (Facebook): A mai naptól újra az LMP tagja vagyok]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szabó Szabolcs (Facebook): Visszautaltunk az Államkincstárnak az Együtt kampánytámogatását]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Constantinovits Milán (Mandiner): Meddig tart az ellenzéki önáltatás?]]> Az elbukott időközi polgármester-választás és annak tálalása szemléletes állatorvosi lova annak az összellenzéki tehetetlenségnek, ami az április voksolások óta jellemző. Mit üzen Józsefváros, és miért lesz Orbán-kormány minimum 2030-ig?
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Három időközi választást tartanak vasárnap]]> Budapest VIII. és V. kerületében, valamint a Győr-Moson-Sopron megyei Árpáson is voksolnak július 8-án.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Hont András (HVG): Kilépek az Európai Unióból]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ábrahám Júlia is elhagyta az LMP-t]]> „Elképesztő és infantilis dolgokkal foglalkozik pillanatnyilag a párt, ami számomra már nem volt vállalható” – mondta az LMP-t elhagyó Ábrahám Júlia.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Pintér Bence (Azonnali): Mindenki hülye, csak az ellenzéki sajtó helikopter]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Geib Hajnalka (Polgár Portál): A Puzsér-Huth vita margójára]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Gadó János (Szombat): Soros hadserege, a keresztények és a többiek]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kizárták Toroczkait a Jobbikból]]> Kizárták a Jobbikból Toroczkai László ásotthalmi polgármestert, volt elnökjelöltet.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Puzsér Róbert (Magyar Hang): Egy lépés hátra – kettő előre]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Constantinovits Milán (Mandiner): Hogyan veszíts 2022-ben? – 6+1 jó tanács az ellenzéknek]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Lázár János békejobbot nyújtott Márki-Zaynak]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Sebes György (Népszava): A média ereje]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Herényi: Marha jól tették a magyarok, hogy a Fideszre szavaztak (videó)]]> A volt MDF-es frakcióvezető élő adásban szállt bele a teljes magyar ellenzékbe, kijelentéseivel még a szintén a stúdióban ülő Lendvai Ildikó sem tudott nagyon vitatkozni.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Demokratikus Koalíció (MTI-OS): Kitervelte a kormány a valasztas.hu összeomlását?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Dömötör Csaba: Az ellenzéknek a feje búbja sem látszik ki a káoszból]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Paár Ádám (Népszava): Mit kezd az ellenzék a faluval?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szerető Szabolcs (Magyar Hang): Kétharmados parlament, kettészakadt társadalom]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Az Index kiderítette, miért nyert a Fidesz]]> A szavazópolgárok 43 százaléka örült a Fidesz győzelmének, míg 40 százalék szerette volna, ha a kormánypárt ezúttal alulmarad – állítja a Závecz Research közvélemény-kutatás, amit az Index kérésére készítettek.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szabó Dániel (Mérce): A legkelendőbb áru a félelem (II.): az ellenzéki pártok szerepe és felelőssége a kétharmadban]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Székely Attila (reposzt): Ez a demokrácia? Válasz Jámbor Andrásnak]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kövér László: Az ellenzék üres és morálisan értékelhetetlen]]> „A miniszterelnök kivételes képességű személyiség, aki nem tud mást adni, mint önmagát” – nyilatkozta az MTI-nek Kövér László, az Országgyűlés elnöke. Kövér szerint Orbán még dominánsabb lesz, mint eddig volt, ugyanakkor nem a kormányzatnak kell a megosztottság felszámolása érdekében gesztusokat tennie. Azt is megtudhatják, mire vágyakozik Kövér László évtizedek óta.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Megbüntették az egri kórházigazgatót]]> A Fidesz mellett kampányolt dolgozóinak, az NVB megbírságolta.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Nagy D. István (Háromszék): Kis brüsszeli zsarolósdi]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Érdektelenségbe fulladt az ellenzéki demonstráció a Kossuth téren]]> Jégeső zuhogott az ellenzéki tüntetés résztvevőire, akik jóval csekélyebb számban jelentek meg a Parlament előtt, mint korábban. A "Mi vagyunk a többség" elnevezésű demonstráció különösebb atrocitások nélkül zajlott le.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Hegedűs Dániel (HVG): Ellenzéki stratégia egy hibrid rezsimben]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Constantinovits Milán (Mandiner): Hogyan veszített a Fidesz egy mandátumot? – Az ellenzéki csalás-narratíváról]]> A választási eredmények okozta sokkból lassan felocsúdó ellenzék értelmezési harcában már az első pillanatokban megjelent a csalás-narratíva. Pedig, ha jobban szemügyre vesszük a vélelmezett választási anomáliákat, azt láthatjuk, hogy meghatározó mértékben a kormánypártok kárára történtek tévedések.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Mráz Ágoston Sámuel: Szakadhat a Jobbik]]> A választás után még több szereplőssé vált az ellenzéki oldal Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet vezetője szerint, aki azt vonta le a május elsejei eseményekből, hogy a baloldalnak nincs mondanivalója az emberek számára. Mráz az M1 műsorában beszélt a Jobbikról, az LMP-ről, az MSZP-ről és a Párbeszédről is.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[BÁS (Vendégszerző): Novák Katalin: Csak a Fidesz-KDNP politizál értékek mentén Magyarországon]]> A Belvárosi Polgári Szalon vendége volt Novák Katalin. Az államtitkár beszélt a közelgő választásokról, a családpolitikai intézkedésekről, és arról, hogy szerinte a kormánypártok politizálnak csak értékek mentén hazánkban.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Zöldi László (Médianapló): Miért kellett megszüntetni a Népszabadságot?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Sebes György (Népszava): Csak etikusan!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Gazda Albert (G-Közép): Sajtómunkások a pénzzivatarban]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Navra László (Kettős Mérce): Az AB döntése a levélben szavazásról védhetetlen, és árt a nemzetegyesítés magasztos céljának]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tamás Gáspár Miklós (hvg.hu): A Jobbik-MSZP-LMP koalíció ötlete]]> [...] Bővebben!
]]>