<![CDATA[mandiner.hu - távközlési adó]]> http://mandiner.hu/tag/tavkozlesi_ado/ hu-HU <![CDATA[Magyar startupok (Facebook – Bridge Budapest): Nyilatkozat a tervezett távközlési adó kapcsán]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Az internetszolgáltatókra is kiterjesztik a különadót]]> Kedden délután bejelentette a jövő évi adócsomagot Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter: a vállalkozások adózása nem változik, maradnak a különadók, sőt, még ki is terjesztik azt az internetszolgáltatókra. Nem változik a szja-rendszer sem, viszont a fiatal házasok két éven keresztül havi 5 ezer forintos adókedvezményt kaphatnak. A kormány felvenné a harcot az áfacsalásokkal is.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Csütörtöktől nő a cégek távközlési adója]]> [...] Bővebben!
Komment (41)]]>
<![CDATA[DK: Ez padláslesöprés]]> [...] Bővebben!
Komment (16)]]>
<![CDATA[A Jobbik kiszűrné a távközlési adó áthárítását]]> [...] Bővebben!
Komment (7)]]>
<![CDATA[Jobbik: Csak a multik fizessék a távközlési adót]]> [...] Bővebben!
Komment (17)]]>
<![CDATA[MSZP: Eltöröljük a telefonadót]]> [...] Bővebben!
Komment (29)]]>
<![CDATA[Elfogadták a távközlési adóról szóló törvényt]]> Kormánypárti képviselők voksaival pénteken elfogadta a parlament a távközlési adóról szóló törvény. Júliustól így két-két forintot kell fizetni a szolgáltatóknak telefonhívásonként minden megkezdett perc és elküldött üzenet után. Selmeczi Gabriella a törvény elfogadása után hangsúlyozta: azt nem az emberek, hanem a telekommunikációs cégek fizetik majd.
[...] Bővebben!
Komment (77)]]>
<![CDATA[A távközlési adóról döntenek]]> Az Országgyűlés pénteken dönthet a távközlési adó bevezetéséről, míg a médiaszabályozás változtatásáról szóló kormányzati javaslat esetében várhatóan csak a benyújtott módosító indítványokról határoznak. A Ház emellett ma kezdhet tárgyalni a svájci CERN kutatóintézet Csillebércre tervezett új adatközpontjának állami támogatásáról, valamint a Budapesti Olimpia Központ rekonstrukciójáról.
[...] Bővebben!
Komment (33)]]>