<![CDATA[mandiner.hu - Orbán Viktor]]> http://mandiner.hu/tag/orban_viktor/ hu-HU <![CDATA[Orbán Viktorral kampányol a lengyel PiS]]> Kampányvideón a magyar miniszterelnök.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Németh Szilárd: Demeter Márta ismét hamisított, távoznia kellene a bizottságból]]> Demeter Mártának semmi keresnivalója nincs az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságában, sem alelnökként, sem tagként, távoznia kell a szakbizottságból – szögezte le Németh Szilárd.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Krekó Péter-Juhász Attila (HVG): Kíméletlen törzsi logikával politizál az Orbán-rezsim]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ön hogyan nevezné el Orbán rinocéroszát?]]> A Facebookon várja a szavazatokat a kormányfő.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Jeszenszky Zsolt (Magyar Idők): Túléli-e a nyugat a jövőjét?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Orbán: Megvédtük Magyarország határvédelemhez fűződő jogát (videó)]]> A kormányfő a Facebookon jelentkezett be a brüsszeli EU-csúcs után. Videó.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kurz a kötelező menekültkvóták ellen szólalt fel]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Párbeszéd: Orbán kormányzati kontroll alá vonná az oktatási intézményeket]]> A Párbeszéd szerint a miniszterelnök kormányra kerülése óta azon dolgozik, hogy csökkentse az egyetemi férőhelyek számát.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[MSZP: Meg kell teremteni Budapest szabadságát és önállóságát]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[N. Kósa Judit (Népszava): Ez kevés]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Rogán: Manfred Weber jelölését támogatja Orbán Viktor]]> Orbán Viktor egyértelműen a Néppárt kereszténydemokrata szárnyához tartozó bajor politikust, Manfred Webert támogatja Alexander Stubbal szemben, amennyiben kettejük közül kell választani az EPP csúcsjelölti tisztségére – közölte Rogán Antal.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Guy Verhofstadt (168 Óra): Orbán Viktor ma már nem keresztény és nem is demokrata]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Merker Iván (Mérce): Pántlikás unokáink]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Orbán Viktor: „Harcban állunk, de jól állunk"]]> A magyar miniszterelnök arra a kérdésre, hogy kizárják-e a Fideszt az Európai Néppártból, annyit felelt, hogy „mi vagyunk a Néppárt".
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Fekete-Győr András (Facebook): Újra itthon]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Schwarzeneggerrel és Andy Vajnával szelfizett Orbán Viktor]]> Vajna Timi pedig fellőtte Instagramra.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Vadai Ágnes (Demokratikus Koalíció): Beismerő vallomás]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szanyi: Rongálják az emberiség esélyeit a Fideszben]]> Ma az a hazafi, aki tudja, hogy a magyar demokráciát helyre kell állítani – hangzott el az ellenzéki európai parlamenti képviselők fórumán, ahol Niedermüller Péter, Szanyi Tibor és Ujhelyi István beszélgettek.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Orbán: Az utánpótlás első számú nemzeti ügy]]> Első számú nemzeti ügynek nevezte az utánpótlást Orbán Viktor miniszterelnök Puskás Akadémia Sport- és Konferenciaközpont átadásán.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Lendvai Ildikó (Népszava): Kovács néni nem magyar]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szent-Iványi István (HVG): Mit keresett Erdogan Budapesten?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Spectator: Álszent az Orbán Viktort kritizáló Hillary Clinton]]> Hillary Clinton valódi diktátorokkal való kapcsolataira emlékeztet Brendan O'Neill, a Spectator publicistája.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Juncker: Orbánnak nincs többé helye az Európai Néppártban]]> „Még ha tisztelem is az embert, sok összeférhetetlenséget látok aközött, amit mond és azon kereszténydemokrata értékek között, amelyeken az EPP alapul” – mondta az Európai Bizottság elnöke a Le Monde-nak.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Orbán a Figyelő-gálán: Az öngyűlölet helyett a hazaszeretet talaján állunk]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Orbán: A törökökre tartozik megítélni, milyen az Erdoğan-rendszer]]> „Nekünk az a dolgunk, hogy barátokat gyűjtsünk, ne pedig ellenségeket”, Magyarországot eddig is távol tartotta attól, hogy „rossz nyugat-európai tempót” vegyen fel, és megpróbáljon kioktatni más államokat, hogy „ejnye-bejnye, nem így kell ám viselkedni” – nyilatkozta a kormányfő a Kossuth rádió reggeli műsorában.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kovács Zoltán (ÉS): Így konszolidál]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Horváth Gábor (Népszava): Félhold a Rózsadombon]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Putyin: Komoly együttműködési potenciál gyűlt össze az orosz-magyar viszonyban]]> Az orosz elnök elmondta, hogy a két ország között politikai párbeszéd folyik és perspektivikus gazdasági projektek valósulnak meg.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tarlós: Növekednek a főváros kompetenciái]]> Tarlós István főpolgármester arról beszélt: a miniszterelnökkel megegyeztek központinak mondható kérdésekről, így a 3-as metró felújításának befejezéséhez szükséges forrásról, a tömegközlekedésről, valamint a szemétszállításról is.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Mesterházy Attila (Népszava): A jövő útja az integráció]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Célunk, hogy menővé tegyük a gyermekvállalást – Novák Katalin a Mandinernek]]> Ne a gyerekekből, hanem a gyerekekért éljenek a szülők – mondja Novák Katalin lapunknak a felelős gyermekvállalás témája kapcsán. Az államtitkár szerint a nyugati típusú társadalmakban már nem racionális indokok szólnak a gyermekvállalás mellett, ezért a népességfogyás megállítása érdekében a kormány az érzelmekre is igyekszik hatni. Novák kiemelte: 2030 mérföldkő lesz a magyar demográfiai folyamatok alakulásában. Interjúnk.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Orbán: A szakemberek tudása Európa versenyképességének arany fedezete]]> Európa kiváló szakemberek képzésével dolgozhatja le versenyhátrányát – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök kedden az EuroSkills Budapest 2018 – a szakmák Európa-bajnokságának ünnepélyes megnyitóján.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tóth András (Kapitalizmus blog): A nemzetállamok korszaka még messze nem ért véget]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[John Feffer (TomDispatch): Kelet-Európa megmutatta, hogy a neoliberalizmus reakciós populizmust teremt]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Orbán Viktor (Miniszterelnök.hu): A magyar fiatalok bárhol meg tudják állni a helyüket az egész világon]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Meglocsolta unokáját a miniszterelnök]]> Piros tojást kapott a locsolásért Orbán Viktor.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Orbán Viktor (Miniszterelnök.hu): Orbán Viktor ünnepi beszéde az 1848/49. évi forradalom és szabadságharc 170. évfordulóján ]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Brit lap: véget érhet a sikeres unortodox gazdaságpolitika, ha Orbán vereséget szenved]]> A választóknak tetszik az orbáni gazdaságpolitika Frédéric Guirinec, a MoneyWeek brit pénzügyi lap tudósítója szerint. A magyar gazdaság volt az egyik legnagyobb elszenvedője a 2008-as világválságnak, de a válságkezelés a kritikusok bosszúságára jól működött, ezért Magyarország nagyon vonzó befektetési célpont. Erős ipari kapacitások hajtják az exportot, ráadásul az életminőség is jó, az oktatási rendszer pedig kitűnő. Orbán esetleges vereségével azonban az unortodox, ám sikeres gazdaságpolitika megváltozhat, ezért a leendő külföldi befektetőknek érdemes megvárniuk a választások kimenetelét – írja a JP Morgan volt befektetési elemzője.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Zsiday Viktor (Zsiday.hu): Évértékelő és demográfia]]> Orbán Viktornak demográfiailag teljesen igaza volt évértékelőjében.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kovács Zoltán: A családtámogatási rendszer az egyik legfontosabb eredmény]]> A családtámogatási rendszerre lehet a legbüszkébb a kormány a szóvivő szerint.
[...] Bővebben!
]]>