<![CDATA[mandiner.hu - Orbán Viktor]]> http://mandiner.hu/tag/orban_viktor/ hu-HU <![CDATA[Orbán: A jövő a gyermekekben van]]>
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Sárközy Tamás (168 Óra): Marketing-hatalomgyakorlás folyik]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Orbán Viktor az osztrák Nemzeti Tanács elnökével tárgyalt]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Orbán: A kormány betartja, amit ígért]]> Július 20-ig a parlament elfogadja az összes törvényjavaslatot, amit a kormány ígért – mondta a miniszterelnök.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Orbán ugyanazt indítja be az emberekben, mint Trump – Steve Bannon Budapesten]]> „Azt mondtam Trumpnak, hogy populista, nemzeti mozgalom élére kell állnia egy korrupt és inkompetens elittel szemben” – jelentette ki Steve Bannon amerikai üzletember, médiamogul és politikai stratéga, Donald Trump volt kampányfőnöke és főtanácsadója a budapesti Európa jövője című konferencián. Bannon Orbán Viktort ugyanazon mozgalomhoz sorolja, mint Trumpot, és szerinte a globális elitek okostojásai még mindig egyáltalán nem értik, mi történt. Az amerikai politikai guru beszélt a Trump-forradalom kezdeteiről, valamint arról is, hogy a számok helyett a nyugati civilizáció védelme a fontos.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Friss Róbert (Népszava): Sólet disznócsülökkel]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Megyeri Dávid (Magyar Idők): Értelmetlen ellenzéki matekozás]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Komoly viharokat fog átélni Magyarország – Orbán Balázs a Mandinernek]]> Az európai állampolgári medián véleményt éppen Magyarország képviseli a migráció kérdésében – mondja Orbán Balázs, a Miniszterelnökség új parlamenti államtitkára a Mandinernek. Orbán kifejti: az lesz a feladatuk, hogy a kormányzat szellemi, stratégiai hátterét és célrendszerét érvényesítsék. Arra számít: nagy viharokat fog átélni hazánk a következő években. Interjúnk.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Marosán György (HVG): Tömeges zaklatás gyors elitcsere idején]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Minden negyedik cseh állampolgár bízik Orbánban ]]> A magyar miniszterelnökben a csehek 25 százaléka bízik, ezzel Orbán Viktor az egyik legmegbízhatóbb politikus a cseh állampolgárok szerint – derült ki abból az országos közvélemény-kutatásból, amelyben mintegy tucatnyi, a cseh, a közép-európai, illetve a világpolitikában fontos szerepet játszó személyiségről kérdeztek cseh állampolgárokat.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Felcsuti Péter (Független Hírügynökség): Minden szél Orbán vitorláját dagasztja – de meddig?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ma már a konzervatív a szexi – Schmidt Mária a Mandinernek]]> „Én nagyon Európa-párti vagyok, itt a legjobb az élet” – mondja Schmidt Mária a Mandinernek. A Terror Háza Múzeum főigazgatója a közelgő V4-konferencia előtt arról beszél lapunknak: sem a német, sem az orosz dominancia, és főleg a kettő együtt nem kívánatos, ezért is kell a visegrádiaknak összefogniuk. A történész szerint Orbán a magyar érdekképviselettel foglalkozik, az ellenzék teljesen kiüresedett, a Monarchia sikeres példaképe lehetne az irányt vesztett EU-nak, Amerika pedig ma is a világ ura, amit mindenkinek figyelembe kell vennie. Schmidt Máriát arról is kérdeztük, szerinte mi a jobboldali értelmiség szerepe, és miért is hívták meg Milót és Steve Bannont Budapestre. Nagyinterjúnk.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szalma György (Mandiner): Bukni fog a Fidesz, ha nem konszolidálódik?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Pilhál György (Magyar Idők): Valaki füllent]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Itt a második miniszterelnöki unoka!]]> Lévai Anikó és Orbán Viktor találkoztak Pünkösd hétfőn született unokájukkal.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Orbán Viktor (Facebook): Hahóóó, facebookosok! ]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Riba István (HVG): A kereszténydemokrácia lett a fügefalevél, amely takarja Orbán illiberalizmusát]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Csizmadia László (Magyar Idők): Pecsétre pecsét]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Faggyas Sándor (Magyar Hírlap): Húsz év]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Douglas Murray: Európa vezető politikusai gyávák beismerni kudarcukat]]> A migránsok kvóta szerinti elosztásáról szóló javaslattal arra kérik az uniós tagállamokat, hogy fizessenek olyan hibáért, amelyet Brüsszelben és Berlinben követtek el – mondta Douglas Murray brit író.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ronald Lauder: Soha nem ingott meg az Orbán Viktor és a magyar nép iránti tiszteletem]]> A Zsidó Világkongresszus elnöke állítja: tévesen tulajdonították neki azt a Soros Györggyel kapcsolatos állásfoglalást, amelyet Orbán kifogásolt
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[MSZP: Európa-ellenes kormány alakult]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Orbán: Ma mi vagyunk Európa jövője]]> A kormányfő a miniszterei kinevezését követő ülésen hangsúlyozta: olyan embereket kért fel miniszternek, akik azt gondolják, hogy „a mi életünkben a legnagyobb dolog, hogy magyarnak születtünk".
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Orbán: Több méltányosságot kérünk a zsidó vezetőktől]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Megalakult a negyedik Orbán-kormány]]> Kinevezte Orbán Viktor negyedik kormányának minisztereit Áder János köztársasági elnök pénteken Budapesten, ezzel megalakult az új kabinet.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Haskó László (Magyar Narancs): A nacionalista centrális erőtér legveszélyesebb ellenfele: az önkormányzatiság]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ma tesznek esküt a miniszterek ]]> Az új kormány miniszterei ma tesznek esküt az Országgyűlésben azt követően, hogy Áder János köztársasági elnöktől átveszik kinevezésüket a Sándor-palotában.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Orbán: Erős hadsereg kell (videó)]]> Magyarország nem létezhet erős hadsereg nélkül Orbán Viktor szerint.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Orbán Macronnal találkozott]]> Orbán Viktor Emmanuel Macron francia államfővel tárgyalt Szófiában.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[ifj. Lomnici Zoltán (888.hu): Orbán és de Gaulle nemzetállami víziói és a jobboldali state of mind változásai]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Orbán Viktor (Miniszterelnök.hu): A magyar fiatalok bárhol meg tudják állni a helyüket az egész világon]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Meglocsolta unokáját a miniszterelnök]]> Piros tojást kapott a locsolásért Orbán Viktor.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Orbán Viktor (Miniszterelnök.hu): Orbán Viktor ünnepi beszéde az 1848/49. évi forradalom és szabadságharc 170. évfordulóján ]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Brit lap: véget érhet a sikeres unortodox gazdaságpolitika, ha Orbán vereséget szenved]]> A választóknak tetszik az orbáni gazdaságpolitika Frédéric Guirinec, a MoneyWeek brit pénzügyi lap tudósítója szerint. A magyar gazdaság volt az egyik legnagyobb elszenvedője a 2008-as világválságnak, de a válságkezelés a kritikusok bosszúságára jól működött, ezért Magyarország nagyon vonzó befektetési célpont. Erős ipari kapacitások hajtják az exportot, ráadásul az életminőség is jó, az oktatási rendszer pedig kitűnő. Orbán esetleges vereségével azonban az unortodox, ám sikeres gazdaságpolitika megváltozhat, ezért a leendő külföldi befektetőknek érdemes megvárniuk a választások kimenetelét – írja a JP Morgan volt befektetési elemzője.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Zsiday Viktor (Zsiday.hu): Évértékelő és demográfia]]> Orbán Viktornak demográfiailag teljesen igaza volt évértékelőjében.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kovács Zoltán: A családtámogatási rendszer az egyik legfontosabb eredmény]]> A családtámogatási rendszerre lehet a legbüszkébb a kormány a szóvivő szerint.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Orbán: Erőforrást látunk a roma közösségben]]> A kormány erőforrást, nem pedig áldozatot lát a magyarországi roma közösségben – mondta Orbán Viktor miniszterelnök szombaton a Keresztény Roma Szakkollégiumi Hálózat hallgatói és alumnitalálkozóján.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Bese Gergő (777): Európai vezetők gyermekek nélkül – fejétől a hal]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Megsegítjük a közel-keleti keresztényeket]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Iraki keresztények házainak újraépítését támogatja a kormány]]> Több mint félmilliárd támogatást nyújt a kormány Tell-Aszkuf település megrongált lakóházainak helyreállításához, erről írt alá megállapodást kedden Orbán Viktor és Lui Rafael Szakó babiloni káld katolikus pátriárka.
[...] Bővebben!
]]>