<![CDATA[mandiner.hu - Momentum Mozgalom]]> http://mandiner.hu/tag/momentum_mozgalom/ hu-HU <![CDATA[Majláth Ronald (Magyar Nemzet): Vadász gépfegyverrel]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szénási Sándor (168 Óra): Kié lesz a magányos tömeg szíve?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[„Nekünk élet-halál kérdés 2018” – az MSZP elnöke a Mandinernek]]> Nem irigykedik, inkább örül az elmúlt napok budapesti tüntetéseinek Molnár Gyula. Az MSZP – mint elmondta – nem is akar rátelepedni a megmozdulásokra, azt meghagyja a civileknek, de az öncélú utcai dolgoknak nem látja értelmét. Szerinte az igazság pillanata a választás lesz, akkor viszont kellenek a pártok. Egyetért Botka Lászlóval abban, hogy Gyurcsány Ferencnek nem kellene szerepelnie egy potenciális közös ellenzéki listán, a kispártoknak meg szerinte el kellene dönteniük: akarnak-e nyerni 2018-ban. Az MSZP elnökét kérdeztük Soros Györgyről is: szerinte ez ki fog pukkadni, és feltette a kérdést: mi lesz, ha Soros György elhalálozik? Akkor új ellenség kell – mondta. Interjú.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Pásztor Zoltán (Magyar Idők): Rettegők kora]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kirúgták az önkormányzattól, mert részt vett a NOlimpia kampányban (videó)]]> A momentumos Pencz András munkájával elégedett volt Budafok-Tétény Önkormányzata, de az olimpiaellenes aláírásgyűjtés miatt szerződést bontottak vele.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Momentum Mozgalom (Közlemény): Áder János is gyáva]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Bruck Gábor (Kreatív): A Momentum érti a sebezhetőség erejét]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ellenkampányba kezdett a Momentum]]> A párt nem Brüsszelt, hanem Orbánt és Moszkvát állítaná meg.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A CEU-ért és Orbán ellen kezdeményez népszavazást a Momentum]]> A Momentum Mozgalom kérdései a CEU-t ellehetetlenítő törvényre, valamint a miniszterelnökök újraválaszthatóságára vonatkoznak.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Videóban köszönti a nagymamát a Momentum tagsága (videó)]]> A Momentum egy videóban üzen a szülőknek, nagyszülőknek: „ez többről szól, mint a CEU!”.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Juhász Péter (HVG): Az esélytelenség esélye]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Nézőpont: Az LMP és a Jobbik tarthat a Momentumtól]]> Egy Nézőpont-elemző szerint a Momentum alapvetően a baloldalról szakítgat le társadalmi csoportokat, de a Jobbikra és az LMP-re is veszélyes lehet.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ungár Péter (LMP): Tisztelt Elnök Úr! Kedves András!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Momentum Mozgalom (Facebook): Orbán orosz mintát másol a CEU támadásával]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Pápay György (Magyar Nemzet): Fütyültek Juhászra]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Fekete-Győr András (Momentum Mozgalom): Ha oroszul tanítanának a CEU-n...]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Gémesi: Ön szerint fizikailag biztonságban vagyok?!]]> A fizikai biztonsága is veszélyben lehet, ha az Új Kezdet veszélyt jelent a hatalomra – mondja Gémesi György a Mandinernek. Az új, egyelőre mérhetetlen párt vezetője szerint márpedig tíz százalék fölötti eredménnyel jutnak be a Parlamentbe jövőre. Már ha elindulnak. Interjúnk az egykor sebész, vívó, sportvezető, majd MDF-alelnök politikussal, Gödöllő 27 éve regnáló polgármesterével.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Gál Mária (Népszava): Magyar-magyar gyűlölködés]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Deák Dániel (Nézőpontok): Juhász Péter félti a megélhetését?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Böcskei Balázs (Magyar Nemzet): A schiffertelenített LMP]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A Momentum elmagyarázza, hogyan ismerhető fel a propaganda (videó)]]> A világháborúban tökélyre fejlesztett módszert látja visszaköszönni a hazai liberálisozás, brüsszelezés, újszdszezés esetében a Momentum. Tompos Márton, a mozgalom vloggere elmagyarázza, hogyan ismerhető fel szerinte a propaganda.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Semjén Zsolt (Magyar Idők): Brutális kampány lesz]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Mennyi egy liter tej? Attól függ! (videó)]]> Nálunk én vásárolok be, minden árat ismerek, válaszolt tejárat firtató kérdésünkre Fodor Gábor. Ezzel minden általunk megkérdezett parlamenti politikus így volt, a fideszes Pócs János tévesztett csak, de nem nagyot. Azonnali kérdések perce.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Pápay György (Magyar Nemzet): Oszd meg és uralkodj?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Pap Szilárd István (Kettős Mérce): A Momentum és az üres nemzetkép]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Lakner Dávid (Magyar Nemzet): Kérjen bocsánatot a Momentum!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Fekete-Győr András tisztázza, mennyibe kerül egy liter tej (videó)]]> How much is the Milch? A köztévét és az Echo TV-t is megjárta Fekete-Győr András bénázása a tejárral, a Mandiner ezért ismét rákérdezett nála, mennyi is egy liter tej. A Momentum elnöke elárulta: inkább kefírt eszik müzlivel.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Fekete-Győr András (Facebook): A 48-as generáció mert álmodni ]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kossuth vagy Deák? – a Momentum prominenseit kérdeztük (videó)]]> Fesztiválhangulat fogadott bennünket a Városligetben a Momentum Mozgalom március 15-i piknikén. A párttá alakuló szervezet tagjait arról faggattuk, Kossuthtal vagy Deákkal szimpatizálnak-e. Voltak, akik inkább Görgeit vagy Széchenyit választották. Fekete-Győr András arról is beszélt nekünk, lesznek-e ők még márciusi ifjak.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Pető Péter (Facebook): Aki híradót készít, az tudjon magyarul]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Momentum Mozgalom (hvg.hu): A TV2 rákosista filmhíradókat idéző propagandagép]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[ NAIH: Nem lehet mindenkit körbefotózni a momentumos fórumon]]> A Momentum Mozgalom adatvédelmi hatósági eljárást kezdeményezett, miután egy komáromi fórumukon egy helyi fideszes önkormányzati tanácsadó egyenként lefotózta a megjelenteket. A NAIH szerint ez jogszerűtlen, ezért meg kell semmisíteni a képeket. Ha ennek nem tesz eleget a tanácsadó, akkor a hatóság bírságot is kiszabhat.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Schiffer ma már nem dolgozna a TASZ-nak]]> Megváltozott a TASZ stratégiája, és az ő ízlésének sem felel már meg az ilyen típusú jogvédelem, indokolta Schiffer András egy rádióinterjúban, miért nem megy vissza a jogvédő szervezethez dolgozni. Az LMP volt társelnöke szerint az ország életében belpolitikai folyamatok nem, csak külső tényezők hozhatnak nagy változást.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Így jósolta meg 2013-ban a Momentumot az akkor még nem is létező 444 két újságírója (videó)]]> 2013-ban az akkor még indexes Plankó Gergő és Tamás Bence Gáspár öt pontot sorolt fel, ami eldönthet egy kampányt. Az ötödik az volt, hogy lesz-e momentum.
[...] Bővebben!
]]>