<![CDATA[mandiner.hu - Momentum Mozgalom]]> http://mandiner.hu/tag/momentum_mozgalom/ hu-HU <![CDATA[Teczár Szilárd (Magyar Narancs): Éles részletek ]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Constantinovits Milán: Jézus helyett Bill Gates – Mi a Momentum oktatási programja?]]> A sikeresen végigfuttatott NOlimpia-kampány után sokan várták a konkrét szakpolitikai javaslatokat is a Momentum részéről. A párt végül októberben húzta elő a zsebéből több száz oldalas programját, amelynek most közoktatási vonatkozásait filézzük ki. Miben hoznának újat, mit kezdenének a KLIK-kel? A tervezet jó alkalmat kínál arra, hogy mérlegre tegyük az oktatáspolitika jelen helyzetét is.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Orosz Anna - Prinz Dániel (168 Óra): Merjünk remélni!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kiáll az ellenzék Gulyás Mártonék választási nagygyűlésére]]> A DK, az Együtt, az MSZP, az LMP, a Liberálisok, a Párbeszéd és a MoMa is részt vesz a Közös Ország Mozgalom november 18-i nagygyűlésén – a Momentum azonban ismét távol marad.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szombattól Ön is lépdelhet momentumos plakátokon]]> Mivel több cég is jelezte a Momentum Mozgalomnak, nem kíván politikai hirdetést kihelyezni, ezért a párt úgy döntött, padlómatricákat helyez ki a budapesti aluljárókban.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A Fidesz kottájából játszik a Momentum Juhász Péter szerint (videó)]]> Nem nyerő stratégia az, ha együttös politikusok ellen „elindul egy noname Momentumos”, merthogy ő oda járt bölcsibe.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Csalódott az Együttben Göncz Árpád momentumos unokája (videó)]]> Benedek Márton szerint a korszakváltást az Együtt ma már nem tudná levezényelni.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Juhász Péter: A Momentumot jellemzi, hogy ellenem indulnak]]> „A vicc kategóriájába tartozik” a Momentum kijelentése, miszerint Fekete-Győr András nagyobb beágyazottsággal rendelkezne nála a budapesti 1. számú választókerületben – véli Juhász Péter, az Együtt elnöke.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Brutális Fidesz-fölényt mér a Medián]]> A teljes népességen belül újra 40 százalék felett a Fidesz, a lakosság is elégedett a kormány tevékenységével. Az ellenzék messze le van maradva.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Teczár Szilárd (Magyar Narancs): Lehullott a lepel a Momentum programjáról]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ellenzéki egészségügyi minimum született]]> Tíz ellenzéki párt képviseője ült egy asztalhoz múlt héten, hogy létrehozzanak egy olyan közös megállapodást, amely alapul szolgálhat a későbbi egészségügyi programokhoz. A résztvevők hangsúlyozták, hogy ez nem egy koalíciós programtervezet, hanem egy szakmai minimum, amelyből kiindulva alkothatja meg mindegyik párt a maga egészségügyi programját.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Aristo (Aristo): Az ördög a részletekben rejlik]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Pogátsa Zoltán (Népszava): Új Egyenlőség-jel – Ki szavazzon a Momentumra?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Simicska plakáthelyein promózza magát a Momentum]]> Október 23-i tüntetésének reklámját stencilezte fel a Mahir oszlopaira a Momentum – ugyanakkor a demonstráció időpontja több, mint zavaros: a Facebook-eseményen és a stencileken két különböző időpont szerepel.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Összeborult az ellenzék a lakhatás ügyében]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Pozitív plakátokra gyűjt a Momentum]]> A sorosozós plakátok mintájára kezdene pozitív kampányba a Momentum Mozgalom.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Momentum Mozgalom (Momentum Blog): Tíz tanács ahhoz, hogy hatékonyan beszélgessünk közéleti kérdésekről]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Összeállna az MSZP Gyurcsánnyal]]> Nyitott a Gyurcsány Ferenc közös listán való szereplését érintő tárgyalásokra az MSZP, amennyiben ez az összefogásba meghívott további hat párt számára is megfelel – közölte Molnár Gyula, az MSZP elnöke.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Nézze meg, ahogy a Fidesz elveszti a 2018-as választást!]]> Avagy: próbálja ki az Együtt választási mandátum-kalkulátorát!
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Alternatív V4-et gründol a Momentum]]> Nincsenek regionális és nemzeti problémák, csupán európaiak, amelyeket közösen kell megvitatni – vélik a közép-európai liberális pártok, akik ezért Új Közép-Európa néven regionális kezdeményezést hoztak létre.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[DLS (Országházi Kávé): Vajon lesz ellenzéki összefogás?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szathmáry István Pál (Magyar Nemzet): Új Aczél-kor]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Závecz: Nő a Fidesz és az LMP, csökken a Jobbik támogatottsága]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Csarnó Ákos (Reflektor): A Momentum elért a falig, és most nekirohan]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A Momentum kitart a korrupciós népszavazás mellett]]> Annak ellenére, hogy Gulyás Gergely vasárnap bejelentette: a Fidesz is indokoltnak tartja az ellenzéki pártok korrupcióellenes törvényjavaslatát, ezért annak életbe léptetéséhez elég egy törvényjavaslat benyújtása, a Momentum úgy döntött, népszavazást szeretne a kérdésről.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Elkezdték az aláírásgyűjtést a korrupció elévüléséről szóló népszavazáshoz]]> Vágó Gábor korábbi LMP-s parlamenti képviselő népszavazási kezdeményezése nyomán megkezdődött vasárnap a korrupciós bűncselekmények elévülésének meghosszabbításáról kezdeményezett népszavazás aláírásgyűjtése.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Nézőpont: Kétharmadot szerezhet a Fidesz-KDNP]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Juhász Péter (Facebook): Levél Szél Bernadettnek jelölt-jelöltsége alkalmából]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Megnyílt Gulyás Mártonék új választási rendszerért küzdő Agórája]]> Nyolc ellenzéki párt részvételével nyitott az igazságosabb választási rendszer kidolgozásáért küzdő Közös Ország Mozgalom Agórája – azt mondják, ha törvényjavaslatukat nem fogadják el, polgári engedetlenségi akcióba kezdenek.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tóth Gy. László (Magyar Idők): Tagadásra építenének jövőt]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Vizvári Soma (Figyelő): Eljött a Momentum, amikor Lehet Más a Politika]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kövér László (Figyelő): A nácik is azt csinálták, amit a Momentum]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Diószegi Horváth Nóra (Kettős Mérce): A propagandára nem lehet válasz a sajtó vegzálása!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Momentum Mozgalom (Facebook): Fidesz-MSZP nagykoalíció, a fiatalok rovására.]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Stefka István (Az Öreg): Amit a Momentum csinált, felér a Charlie Hebdo elleni terrortámadással]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Hont András (hvg.hu): Sajtóstul rontani a házba]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Soproni Tamás (24.hu): Ez nem olyan, mintha Kubatov két kopasszal bemenne az Indexhez]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kovács András (Figyelő): Nem vall európai mentalitásra, amit a Momentum csinált]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Dercsényi Dávid - Mizsur András (hvg.hu): Leckéztetheti-e a Momentum az Origót?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Megígérte a Momentum, hogy bezárják a közmédiát]]> A közmédia megszüntetését szorgalmazta Bede Márton, a 444 szerzője a Facebookon, amire a Momentum Mozgalom kommentben úgy reagált: deal.
[...] Bővebben!
]]>