<![CDATA[mandiner.hu - Momentum Mozgalom]]> http://mandiner.hu/tag/momentum_mozgalom/ hu-HU <![CDATA[Semjén Zsolt (Magyar Idők): Brutális kampány lesz]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Mennyi egy liter tej? Attól függ! (videó)]]> Nálunk én vásárolok be, minden árat ismerek, válaszolt tejárat firtató kérdésünkre Fodor Gábor. Ezzel minden általunk megkérdezett parlamenti politikus így volt, a fideszes Pócs János tévesztett csak, de nem nagyot. Azonnali kérdések perce.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Pápay György (Magyar Nemzet): Oszd meg és uralkodj?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Pap Szilárd István (Kettős Mérce): A Momentum és az üres nemzetkép]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Lakner Dávid (Magyar Nemzet): Kérjen bocsánatot a Momentum!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Fekete-Győr András tisztázza, mennyibe kerül egy liter tej (videó)]]> How much is the Milch? A köztévét és az Echo TV-t is megjárta Fekete-Győr András bénázása a tejárral, a Mandiner ezért ismét rákérdezett nála, mennyi is egy liter tej. A Momentum elnöke elárulta: inkább kefírt eszik müzlivel.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Fekete-Győr András (Facebook): A 48-as generáció mert álmodni ]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kossuth vagy Deák? – a Momentum prominenseit kérdeztük (videó)]]> Fesztiválhangulat fogadott bennünket a Városligetben a Momentum Mozgalom március 15-i piknikén. A párttá alakuló szervezet tagjait arról faggattuk, Kossuthtal vagy Deákkal szimpatizálnak-e. Voltak, akik inkább Görgeit vagy Széchenyit választották. Fekete-Győr András arról is beszélt nekünk, lesznek-e ők még márciusi ifjak.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Pető Péter (Facebook): Aki híradót készít, az tudjon magyarul]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Momentum Mozgalom (hvg.hu): A TV2 rákosista filmhíradókat idéző propagandagép]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[TV2: A Momentum gyáva (videó)]]> Erős értékítélet hangzott el a Tények hírműsor tudósításában.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tomanovics Gergely (Gery Greyhound): 5 dolog, ami miatt most vasárnap biztos nem szavaznék a Momentum Mozgalomra]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Soproni Tamás (hvg.hu): Büszkeség és jobb-/balítélet – a pozitív nemzetkép]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Mráz: Nem árt, ha egy politikus tudja, mennyi a tej ára (videó)]]> Mráz Ágoston szerint nem biztos, hogy megérdemli a Momentum Mozgalom azt a reflektorfényt, amit kapnak. Böcskei Balázs se nagyon érti a leendő párt körül kialakult médiabuborékot.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Galló Béla (Mozgástér): Még egyszer a baráti tűzről]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Momentum: Ki a fasz az a Szabó Pál? (videó)]]> Mészároslőrincezéssel köszönt be Soproni Tamás, a Momentum Mozgalom alelnöke az Echo TV-n, és a folytatásban is megmaradt a feszültség közte és a riporter között.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Bayer Zsolt (Magyar Idők): Feszülten várjuk]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Babarczy Eszter (Facebook): Pozitív nemzetkép]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Piknikkel ünnepli a Momentum a március 15-ét]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A Momentum beszáll Szert Boglárka perköltségébe]]> Támogatja az Antall József Tudásközpont kirúgott alkalmazottját a Momentum Mozgalom, 800 ezer forintig átvállalják a perköltségét, mivel szerintük egy szimbolikus ügyről a véleménynyilvánítás szabadságáról van szó.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Rákapott a köztévé a Mandiner tejárat firtató kérdésére (videó)]]> Az M1-nek annyira tetszhetett a Mandiner Fekete-Győr Andrással készített interjúja, hogy a tej árát tudakoló kérdést berakta egy riportba, ahol Soros-kapcsolattal vádolja a szintén momentumos Hajnal Miklóst.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Fricz Tamás (Magyar Idők): Ügynöklistákkal dobálóznak]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Bunford Gerda (Mozgástér): Baráti tűz]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Rutz Tamás (Rutz blog): Arroganciából jeles]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Eljön az a pont, amikor besokall a magyar – Mérő László a Mandinernek]]> „Én addig utáltam a polkorrektséget, amíg mostanában nem lett kötelező utálni” – mondja Mérő László a Mandinernek. A pszichológus most nem is finomkodik: szerinte a fideszesek „gyáva pöcsök” voltak, pedig az olimpiás népszavazás még Budapesten is nyerhető lett volna. Szerinte a magyar mentalitás semmivel nem rosszabb, mint bármelyik másik népé: magas a tűrésküszöbünk, de egyszer-egyszer betelik a pohár. Mérő úgy látja: az általa sokat kritizált Orbán Viktor amúgy egy normális ember, akit „kicsit megrontott a hatalom”. Interjúnk.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Miért lennénk mi az új SZDSZ? Fekete-Győr András, a Momentum elnöke a Mandinernek ]]> Az élete árán lesz csak koalíció az MSZP-vel, az atomszemetet pedig a kertjébe is nyugodtan eláshatjuk, mondta a Mandinernek a Momentum Mozgalom frissen újraválasztott elnöke. Fekete-Győr András szerint az ellenzéki pártok közül a kétfarkú kutyapárt nyújtja a legkomolyabb teljesítményt, Vona Gábor pálfordulása pedig hiteltelen. Kiderült az is, hogy drágállja a kézműves söröket, szereti a Kőbányait és a Csíki Sört, viszont az országjárás ellenére is két vidéki napilapot ismer csak.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Stumpf András (Mandiner): Megvan a Momentum himnusza!]]> „Felejtsd el azt, hogy tornából fel voltál mentve!” Megtaláltam a MOMO-himnuszt. Egyszerűen tökéletes. Minden mozaik a helyén. Hallgassák meg!
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tálos Lőrinc (Reflektor): Te viszont tényleg nem tudsz ennél jobbat]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szászi Áron (Mandiner): Felnőttünk]]> Nincs egységes magyar fiatalság: külön világokban élünk. A törésvonalakat nem a generációk között kell keresni, hanem azon belül. A rendszerváltás után szocializálódott fiatalok csoportjai közötti párbeszéden a magyar értelmiség jövője múlik. Mármint, hogy lesz-e ilyen egyáltalán.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szigetvári Viktor (Facebook): Fekete-Győr András, tudsz te ennél jobbat!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tóta W. Árpád (hvg.hu): Moment, bitte]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[ NAIH: Nem lehet mindenkit körbefotózni a momentumos fórumon]]> A Momentum Mozgalom adatvédelmi hatósági eljárást kezdeményezett, miután egy komáromi fórumukon egy helyi fideszes önkormányzati tanácsadó egyenként lefotózta a megjelenteket. A NAIH szerint ez jogszerűtlen, ezért meg kell semmisíteni a képeket. Ha ennek nem tesz eleget a tanácsadó, akkor a hatóság bírságot is kiszabhat.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Schiffer ma már nem dolgozna a TASZ-nak]]> Megváltozott a TASZ stratégiája, és az ő ízlésének sem felel már meg az ilyen típusú jogvédelem, indokolta Schiffer András egy rádióinterjúban, miért nem megy vissza a jogvédő szervezethez dolgozni. Az LMP volt társelnöke szerint az ország életében belpolitikai folyamatok nem, csak külső tényezők hozhatnak nagy változást.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Így jósolta meg 2013-ban a Momentumot az akkor még nem is létező 444 két újságírója (videó)]]> 2013-ban az akkor még indexes Plankó Gergő és Tamás Bence Gáspár öt pontot sorolt fel, ami eldönthet egy kampányt. Az ötödik az volt, hogy lesz-e momentum.
[...] Bővebben!
]]>