<![CDATA[mandiner.hu - Momentum Mozgalom]]> http://mandiner.hu/tag/momentum_mozgalom/ hu-HU <![CDATA[G. Szabó Dániel (Index): Két hónapig az NVB tagja voltam]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Megszámolták a levélszavazatokat, itt vannak az eredmények]]> Az első helyezett toronymagasan a Fidesz-KDNP lett, a kormánypártok mögötti sorrend azonban meglepő lehet.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Lemondott Ács polgármestere, mert kikapott a választáson]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Medián: Sima kétharmad jöhet április 8-án]]> Nem jósol kormányváltó hangulatot a Medián választás előtti utolsó közvélemény-kutatása: a mozgósítás a Fidesznek kedvez, a kormánypártok előnye pedig minden tekintetben tetemes.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Visszalépett a szocialista jelölt javára Fekete-Győr András]]> Nem őt hozta ki a legesélyesebbnek a Medián közvélemény-kutatása, ezért V. Naszályi Márta részére visszalépett a Belvárosban a Momentum elnöke. Juhász visszalépése után az LMP-s Csárdi Antal, és az MSZP-P-s V. Naszályi maradtak talpon.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Publicus: Újra a Jobbik előtt az MSZP]]> Stabil Fidesz-előnyről, erősödő szocialistákról és LMP-ről és a bejutási küszöbön táncoló DK-ról számol be a Publicus vasárnap publikált közvélemény-kutatása.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Medián: Hiába Hódmezővásárhely, stagnál az ellenzék]]> A márciusi adatok alapján számottevően növekedni csak a Fidesz tudott, a teljes népességen belül is 50 százalék felett van a kormánypárt. Az ellenzékiek közül Karácsony a legnépszerűbb jelölt, de Orbánnal szemben ő is alulmaradna.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Fekete-Győr: Akár a postást is eljátszom]]> A kormányváltásért akár a közvetítő szerepét is vállalja a Momentum elnöke.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Nézőpont: Hódmezővásárhely után sem csökkent a Fidesz támogatottsága]]> A Jobbik veszítene 2014-hez képest, az MSZP nyakán lohol az LMP, a Momentum pedig a bejutás küszöbén egyensúlyozik: itt van a legújabb közvélemény-kutatás.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Már tizenhárom pártnak van országos listája]]> Újabb nyolc pártlistát vett nyilvántartásba a Nemzeti Választási Bizottság. Az LMP, a Momentum és a Kétfarkú Kutya Párt mellett a listán több érdekes szereplőt is találunk.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Segítettünk a Jobbiknak, a Jobbik is segített – Rendhagyó interjú Fekete-Győr Andrással]]> Nehezen, de bent lesz a parlamentben a Momentum – állítja Fekete-Győr András pártelnök a Mandinernek. A spontán interjúra egy budapesti villamosozás közben került sor: kifaggattuk Fekete-Győrt a Jobbikhoz és a többi ellenzéki párthoz való viszonyukról, Hódmezővásárhely tanulságairól és saját választási esélyeikről is. Interjúnk.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A Jobbikkal is összeállna az LMP miskolci jelöltje]]> Csoma László azt nyilatkozta: „annyira nem vagyunk elvakultak, hogy azt higgyük, egyedül le tudjuk váltani az Orbán kormányt”.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Pindroch Tamás (Mozgástér blog): Jó ötlet az LMP-Momentum összefogás?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Máté T. Gyula (Pesti Srácok): Fegyőr kézrátétellel gyógyít]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Aristo (Aristo blogol): Sorstragédia a homokozóban]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Fegyőr a legtehetségesebb 30 fiatal politikus listáján]]> Fekete-Győr András is felkerült a Forbes magazin legtehetségesebb fiatal politikusokat összegyűjtő listájára.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Utcákat neveztek át a momentumosok]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Momentum Mozgalom (Momentum Blog): A diákok igaza]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Nincs miniszterelnök-jelöltje a Momentumnak]]> „Dunát lehet rekeszteni miniszterelnök-jelöltekkel, pedig valójában egyetlen személy nem tud hitelesen képviselni egy sokszínű országot” – indokolta meg hétfőn a Momentum Mozgalom, hogy miért nem állít miniszterelnök-jelöltet.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Momentum Mozgalom (Momentum Blog): A társadalommal közösen kell tennünk az emberi jogokért]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ilyen volt a Hollik-Soproni vita (videó)]]> Nézze meg videón is a KDNP-s képviselő és a momentumos politikus vitáját!
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Momentum Mozgalom (Közlemény): Kiállunk a Jobbik mellett, de csak ha tisztázzák az orosz kapcsolataikat ]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Fekete-Győr András (Facebook): Navracsics bukása]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Verhofstadt is aláírt a Momentumnak]]> Már 25.000 felett az aláírásgyűjtés, Fekete-Győr szerint „történelmi pillanatról” van szó.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Nézőpont: Július óta duplázott az LMP]]> A kormánypártok és az LMP is erősödni tudtak novemberben a Nézőpont közvélemény-kutatása alapján. A felmérés szerint a Jobbik sok szavazót elvesztett, az MSZP és a DK pedig lassan fej-fej mellett halad.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Bauer Tamás (HVG): Aláírni! Aláíratni!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szilva Attila (Momentum Blog): Népszavazás Orbán rendszere ellen]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Nagy Ervin (Magyar Hírlap): Féljünk-e a Momentumtól?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Bevezetné az eurót a Jobbik]]> Ha a Jobbik győzne a választásokon, Magyarország akár már 2019 körül csatlakozhatna az eurozónához. Az LMP kivételével az összes többi ellenzéki párt támogatná a közös valuta bevezetését.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Nekiment a Jobbiknak és a Momentumnak a KDNP]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ellenzéki egészségügyi minimum született]]> Tíz ellenzéki párt képviseője ült egy asztalhoz múlt héten, hogy létrehozzanak egy olyan közös megállapodást, amely alapul szolgálhat a későbbi egészségügyi programokhoz. A résztvevők hangsúlyozták, hogy ez nem egy koalíciós programtervezet, hanem egy szakmai minimum, amelyből kiindulva alkothatja meg mindegyik párt a maga egészségügyi programját.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kövér László (Figyelő): A nácik is azt csinálták, amit a Momentum]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Diószegi Horváth Nóra (Kettős Mérce): A propagandára nem lehet válasz a sajtó vegzálása!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Momentum Mozgalom (Facebook): Fidesz-MSZP nagykoalíció, a fiatalok rovására.]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Stefka István (Az Öreg): Amit a Momentum csinált, felér a Charlie Hebdo elleni terrortámadással]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Hont András (hvg.hu): Sajtóstul rontani a házba]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Soproni Tamás (24.hu): Ez nem olyan, mintha Kubatov két kopasszal bemenne az Indexhez]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kovács András (Figyelő): Nem vall európai mentalitásra, amit a Momentum csinált]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Dercsényi Dávid - Mizsur András (hvg.hu): Leckéztetheti-e a Momentum az Origót?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Megígérte a Momentum, hogy bezárják a közmédiát]]> A közmédia megszüntetését szorgalmazta Bede Márton, a 444 szerzője a Facebookon, amire a Momentum Mozgalom kommentben úgy reagált: deal.
[...] Bővebben!
]]>