<![CDATA[mandiner.hu - Mediaworks]]> http://mandiner.hu/tag/mediaworks/ hu-HU <![CDATA[Cégbíróság: A Mediaworks jogsértően működve záratta be a Népszabadságot]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Megvette a Mediaworks a Nógrád Megyei Hírlapot]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Hazugságvizsgálót is bevetettek a meghekkelt Orbán-interjú miatt]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Mészáros Lőrinc érdekeltségébe kerülhet a Magyar Idők is]]> Megveszi a Mediaworks Zrt. a Magyar Idők Kiadó Kft.-t, a bekövetkezendő felmondási bérekre, végkielégítésekre, szabadságmegváltásokra mintegy 77 millió forintot különített el a cég.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kolbászt árul a Dunántúli Napló volt főszerkesztője (videó)]]> Póré László fél évvel ezelőtt még a a Dunántúli Napló főszerkesztőjeként dolgozott, karrierje azonban éles kanyart vett, jelenleg kolbászt süt a pécsi Centrum áruház mellett.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kustánczi Norbert (24.hu): Kitört az információs háború Magyarországon]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[ifj. Lomnici Zoltán (Mozgástér): Amnesty-jelentés: haraggal és részrehajlással?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Spiegel: Orbán Viktor dönti el, ki gazdagszik meg Magyarországon]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Pallagi Ferenc (Bors): Tízezer perc]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Varga G. Gábor (Facebook): Ha nem a tömöd a megfelelő zsebeket, vessél magadra]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Lakner Dávid (Magyar Nemzet): A központ küldi a cikket]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[„Nekünk nem volt jó vicc” – megszólalnak az Orbán-interjú miatt kirúgott újságírók]]> Elítélik a Mediaworks-lapok Orbán-interjújának meghamisítását, de a botrány jó alkalom lehetett két megyei lap lefejezésére Hajnal Csilla és Klecska Ernő, a Fejér Megyei Hírlap elbocsátott újságírói szerint. A Mandinernek részletesen elmondják, mi is történt szerintük. Arról is beszélnek: mostanában érzékenyebben kellett kezelniük a Fideszhez köthető híreket, míg a Népszabadság-ügyről be sem számolhattak. Úgy tudják, a PLT-s megyei lapokat a Mediaworks rendszerében akarják integrálni 2017-ben. Több kollégájuk is fontolgatja a laptól való távozást, ami szerintük a Fejér Megyei Hírlap végét jelentheti. Interjúnk.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Elbocsátások: megérkezett a válasz az interjú-hamisításra]]> Korábban meghamisították Orbán Viktor a Pannon Lapok Társaságának adott, Fejér Megyei Hírlapban megjelent interjúját, a Pannon Lapok válaszképpen öt munkatársat azonnal elbocsátott, köztük többeket gondatlanság és vezetői felelősség miatt. A Pannok Lapok Társasága lezárta a belső vizsgálatot, miután megtalálta azt a munkatársat, aki a cikk módosításával kapcsolatba hozható.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Lukács Csaba (Magyar Nemzet): Mélységes megrendeléssel]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ismét elérhető a Népszabadság honlapja, de frissülni már nem fog]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Nem indul újra kormánypárti tartalommal a Népszabadság]]> Nem indítja újra a Népszabadságot a Mediaworks. A kiadó igazgatósága az indoklás szerint nem látta sem racionális lehetőségét, sem gazdasági megalapozottságát a napilap újraindításának.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Murányi András (Facebook): Elhagyom az újságírói pályát]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Törvényt sértett a Mediaworks a bíróság szerint]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Lakner Dávid (Magyar Nemzet): Mind megette]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Németh Róbert (hvg.hu): Mindmegette]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A Mediaworks-höz kerül a Híradó.hu volt főszerkesztője]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Itt a változások kora a magyar sajtóban]]> Mi és miért történik a magyar sajtópiacon, és mi jöhet a jövőben? Többek között erről vitáztak a Millenium Intézet konferenciáján, amelyen D. Bányász Gergő (Hír TV), Pető Péter (Népszabadság), Gál J. Zoltán (Vasárnapi Hírek) és Rajcsányi Gellért (Mandiner) vettek részt. Tudósításunk.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A harmadik vezérigazgató távozott néhány héten belül a Mediaworks-től]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[„Fogy a tér” – vita a médiapiacról]]> Drasztikus átalakulás zajlik a magyar médiapiacon – ha beszélhetünk egyáltalán piacról. De volt-e valaha médiapiac? És mi történik most? Urbán Ágnes és Polyák Gábor, a Mérték kutatói, Széky János, az ÉS munkatársa és Bátorfy Attila, az Átlátszó újságírója beszéltek a magyar médiapiac átrendezésről. Tudósításunk.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Mészáros Lőrinc (Bors): Nem én vettem meg a Népszabadságot]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kósa: Marhaság, hogy az Opimus Mészáros érdekeltsége (videó)]]> Kósa Lajos szerint a Mediaworkst megvásárló Opimus Pressre azt mondani, hogy Mészáros Lőrinc-közeli, ugyanolyan „marhaság”, mint azt állítani, hogy az OTP a Hit Gyülekezetének kezében van.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Gyurcsány: Hónapokkal ezelőtt kidolgozták a Népszabadság eladásának tervét ]]> Ami a Népszabadsággal történt, az a legocsmányabb, leggyalázatosabb tett, amit egy kormány elkövethet a a demokrácia ellen – mondta Gyurcsány Ferenc szerdai sajtótájékoztatóján. A DK elnöke szerin a Népszabadság eladásának forgatókönyvét már hónapokkal ezelőtt kidolgozták.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Pető Péter (Facebook): Hullagyalázás]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Lakner Zoltán (Vasárnapi Hírek): Ténytelenítés]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Hargitai Miklós (Népszabi Szerkesztőség): A kormány a jogsértők oldalára áll? – nyílt levél Orbán Viktornak]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Népszabadság-ügy: Mészáros Lőrinc nem adott egyértelmű választ a vásárlásról]]> Nem erősítette meg, de nem is cáfolta Mészáros Lőrinc a Hír TV-nek, hogy az érdekeltségébe kerülhet a Népszabadságot is kiadó Mediaworks. A felcsúti polgármester azt mondta: semmi sem elképzelhetetlen.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A Népszabadság bezárása még nem az előadás, csak a főpróba?]]> Hogyan zárt be a Népszabadság? Mit csinál most a felfüggesztett szerkesztőség? Látta-e már bárki élőben Simicska Lajost? Miért morális hullák a baloldali oligarchák? Miért baj, ha csak kormánypárti orgánumok vannak? Gazda Albert, Pető Péter, Tamás Ervin és Gerényi Gábor beszélgettek.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A Népszabadság tíz munkatársát behívták dolgozni hétfőre]]> A Mediaworks e-mailben értesítette a Népszabadság mintegy tíz munkatársát, hogy visszavonják a felfüggesztésüket, és behívják őket hétfőre dolgozni – közölte Facebook-oldalán a szerkesztőség.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Seres László (hvg.hu): A nap, amikor Orbán sajtófőnöke belerúgott Orbán tanácsadójába]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Friss Róbert (Népszava): Pecina prés alatt]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Hvg.hu: Budapesten tárgyalt Pecina]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Népszabi szerkesztőség (Facebook): A Népszabadság reakciója Heinrich Pecina Profil-interjújára]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Pető Péter (Facebook): Pecina hazudik]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Népszabadság: a magyar menedzsmentet hibáztatja Pecina]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Magyari Péter (444): Spédernek fel kellett állnia az asztaltól]]> [...] Bővebben!
]]>