<![CDATA[mandiner.hu - Európai Néppárt]]> http://mandiner.hu/tag/europai_neppart/ hu-HU <![CDATA[Deák Dániel (Figyelő): Sorsdöntő választás előtt Európa]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ezúttal a német uniós biztos aggódik a magyarországi antiszemitizmus miatt]]> Günther Oettinger egy interjúban jelentette ki: világosan közölniük kell Orbán Viktorral, hogy az antiszemita felhangok elfogadhatatlanok, és a magyar kormányfő már amúgy is elszigetelődött az Európai Néppárton belül.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ujhelyi István (Politico): Itt az idő, hogy az EPP döntsön Orbánról]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Az Európai Néppárt a Jobbik csatlakozási igényéről: Nem tudjuk, mit szívnak, de láthatóan hatásos]]> Kosarat adott az Európai Néppárt sajtófőnöke a Jobbiknak: kedden még Sneider Tamás pártelnök vetette fel, szívesen beülnének a legnépesebb pártcsoporthoz az Európai Parlamentben.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Orbán: Bennünket az Európai Néppártból csak elzavarni lehet]]> Mi nem megyünk el az Európai Néppártból, onnan csak elzavarni lehet bennünket – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök szombaton Tusnádfürdőn a hallgatóság kérdéseire válaszolva. Orbán szorgalmazta Szerbia és Montenegró felvételét az EU-ba.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Flick László (Magyar Idők): A Néppártnak kell a Fidesz]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ujhelyi István (OS-MTI): Beismerő vallomás]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A Néppárt számára életveszélyes lenne, ha kizárná a Fideszt – Schöpflin György a Mandinernek]]> Téves az a nézet, ami szerint a migránsok feltöltik az európai munkaerőpiacot – mondja a Mandinernek Schöpflin György fideszes európai parlamenti képviselő. Schöpflin szerint az Európai Néppárt, amelynek a Fidesz tagja, egyben marad, és a nyugat láthatóan radikálisan változik, jobbra tolódik. Interjúnk.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Az Európai Néppárt „orbanizációjáról” ír a külföldi sajtó]]> A La Repubblica szerint Orbán Viktor egyre inkább jobbra tolja az Európai Néppártot a lengyel Jog és Igazságosság párt, a bajor Keresztényszociális Unió és Ausztria soros EU-elnöksége segítségével.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Politico: Az EPP-nek szüksége van a Fideszre]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tamás Ervin (168 Óra): A pávatáncnak vége]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Czopf Áron (Mandiner): Ungváry Krisztián, a tökéletes antipolitikus]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tanulhatnak az úri keresztények a közel-keletiektől – Hölvényi György a Mandinernek]]> A tragédiák ellenére mindent átjár az ősi spiritualizmus Szíriában – mondja Hölvényi György európai parlamenti képviselő a Mandinernek. A KDNP üldözött keresztények ügyével foglalkozó politikusa tavasszal járt Szíriában Böjte Csaba és Sajgó Szabolcs jezsuita szerzetes társaságában a segítségnyújtás szervezése céljából. A képviselővel a szekuláris Európai Unióról, a közép-kelet európai segítségnyújtás hitelességéről, és a szíriai keresztények töretlen hitéről is beszélgettünk Strasbourgban. Interjúnk.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Human Rights Watch: Zárják ki a Fideszt az Európai Néppártból!]]> A HRW vezetőjének új cikke szerint az Európai Néppárt vagy szankcionálja az autoriter populizmust, vagy sötétebb és kevésbé demokratikus jövő elé néz.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Orbán Viktor (Miniszterelnök.hu): Helmut Kohl emlékére]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Őry Mariann (Magyar Hírlap): Vörös vonalak]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[ Le Monde: Az Európai Néppárt sajnálná Orbánt kizárni]]> A Le Monde szerint az Európai Néppártban a többség „nehéz” tagnak gondolja Orbán Viktort, de egyelőre taktikus okok miatt szóba se jön a kizárása. A németek azért akarják Orbánt bent tartani, mert számukra ez a „Kelet és Nyugat közötti összetartozás” biztosítéka – írja a francia napilap.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[DK: A keresztény Európa kiveti magából a Fideszt ]]> A Fidesz teljes mértékben magára maradt a kirekesztő, soviniszta politikájával – állítja keddi közleményében a Demokratikus Koalíció.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Markus Ferber (Index): A Fidesznek vissza kell fognia magát]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szájer József (Pesti Srácok): Itt a kettes számú Soros-terv]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Trombitás Kristóf (Mandiner): Miért zárnák ki a Fideszt a Néppártból?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Rónay Tamás (Népszava): Merkel dilemmája]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kocsis Máté: Nyomást gyakorol Soros hálózata az Európai Néppártra]]> Nem engedi meg a kormány, hogy bevándorlóország legyen Magyarország – mondta a Fidesz frakcióvezetője.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A magyarok ügye jó irányba megy – Dömötör Csaba a Mandinernek]]> Bűncselekmény lesz a bevándorlás szervezése, folytatódik a nemzeti konzultáció – mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára a Mandinernek. A kormánypárti politikustól megkérdeztük, miért van szükség újabb konzultációkra, mikor kérnek bocsánatot a Helsinki Bizottságtól, kizárhatják-e a Fideszt az Európai Néppártból és mit szól a konzervatív értelmiség kritikáihoz. Arról is megkérdeztük, hogy miként fér bele a „régi vágású kereszténydemokráciába” Milo Yiannopoulos budapesti előadása. Nagyinterjúnk.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Orbán: Le kell porolni a kereszténydemokráciát]]> A kereszténydemokrácia megvédi a határokat, támogatja a hagyományos családmodellt, a keresztény kultúra megvédését pedig természetesnek tekinti, ezért elő kell venni és le kell porolni – mondta Orbán Viktor a Kossuth rádió műsorában.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Őry Mariann (Magyar Hírlap): A normális többséghez]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Wenzel Michalski (HVG): Van esélye, hogy a Fidesz repüljön a Néppártból]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Fidesz-Magyar Polgári Szövetség (MTI-OS): A Human Rights Watch egy Soros szervezet]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kampányt indít a Human Rights Watch a Fidesz a Néppártból való kizárásáért ]]> #ExpelFidesz – ezzel a szlogennel indul el az ismert jogvédő szervezet kampánya, melyben az Európai Néppártot a Fidesz kizárására szólítják fel annak politikája miatt.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Riba István (HVG): A kereszténydemokrácia lett a fügefalevél, amely takarja Orbán illiberalizmusát]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A Néppárt EP-frakcióvezetőjét pincsikutyázta a 888, majd lecserélte valaki másra]]> Manfred Webert, az Európai Néppárt német EP-frakcióvezetőjét is Soros György pincsijeként ábrázolta egy karikatúrán a 888. Estére lecserélték a bajor politikust egy DK-sra.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Uniós tagállamok közötti díjmentes utazási lehetőség vasúti bérlettel ]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Otthon a kórházban – sajtótájékoztató a Tűzoltó utcában]]> November 10-én helyszínbejárással egybekötött sajtótájékoztatót tartottak a november 26-i Családszervezetek I. Adventi Jótékonysági Vásárának szervezői. A vásár médiatámogatója és aktív résztvevője a Mandiner.család is.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[„Család – befektetés a jövőbe” címmel rendeztek konferenciát az Európai Parlamentben]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Az Európai Néppárt meghívja soraiba a Szerb Haladó Pártot]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szydło: Miért nem inkább a kölni támadások miatt aggódik az EU?]]> Az EU-nak inkább számos válságának megoldásával kellene foglalkoznia a lengyel demokrácia állapota helyett, reagált a Lengyelországot elítélő EP-határozatra Beata Szydło. A lengyel kormányfő szerint nincs veszélyben Lengyelországban a demokrácia.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szilvay Gergely (Mandiner): Lengyelország az új Magyarország]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szikszai Péter (Napi Gazdaság): Meg nem erősített blöff]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Schöpflin György (Index): Az újságírók lusták]]> [...] Bővebben!
Komment (18)]]>