<![CDATA[mandiner.hu - Donald Trump]]> http://mandiner.hu/tag/donald_trump/ hu-HU <![CDATA[Charles Gati (Népszava): Baljós beszéd]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Keményen nekiment Bannonnak egy vezető republikánus]]> Peter King szerint a Breitbart-alapító „úgy néz ki, mint valami zilált részeg.”
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Dobná Trump londoni vizitjét a britek fele]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Stier Gábor (Magyar Nemzet): Az irányított káosz]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[The Washington Times (The Washington Times): Soros György nehéz élete]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tillerson tárgyalna Észak-Koreával, Trump nem]]> Akár az időjárásról is beszélhetünk, csak végre üljünk le szemtől szembe – mondta Rex Tillerson, az USA külügyminisztere.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Meggyújtották az első hanukagyertyát a Nyugati téren]]> Idén a nemzetközi politikában győzedelmeskedő igazságot is ünnepeljük – mondta Köves Slomó.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Nem utazhat Észak-Koreába Dennis Rodman]]> Dennis Rodman nem látogathatta meg „barátját”, Kim Dzsongunt – írja a Guardian.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Zaklatással vádolja több nő Donald Trumpot]]> Nők egy csoportja hétfőn állt a sajtó elé szexuális zaklatással vádolva az amerikai elnököt.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Alabamán a világ szeme, Trump programjának végrehajtása a tét]]> Kedden időközi szenátorválasztást tartanak Alabamában, melyen a republikánus Roy Moore és a demokrata Doug Jones méretteti meg magát. Az ultrakonzervatív Moore-t az elmúlt hónapokban több nő szexuális zaklatással vádolta meg, a jelölt azonban tagadja a vádakat, és Donald Trump is kiállt mellette, mondván, Jones megválasztása veszélybe sodorná programja végrehajtását.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Putyin: Trump instabillá teszi a közel-keleti helyzetet]]> Vlagyimir Putyin szerint Trump Jeruzsálemet Izrael fővárosaként elismerő döntése akadályozza a palesztin-izraeli békefolyamatot.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Sharon Block – Christine Owens (Newsweek): Trump szerint a borravaló a tulajdonosnak, nem a dolgozónak jár]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Netanjahu: Az amerikai döntés békét teremthet]]> Lehetővé teszi a közel-keleti békét Donald Trump azon döntése, amellyel elismerte Jeruzsálemet Izrael fővárosának – jelentette ki az izraeli kormányfő hétfőn Brüsszelben.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Vészharangot kongattak a Nobel-díj átadásán]]> Csak egy kisebb hiszti és itt az atomháború – állítja a Nobel-békedíj kitüntetettje.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Parkot neveznek el Trumpról Izraelben]]> Közpark viseli Donald Trump nevét az izraeli Kiryat Yam városában – közölte csütörtökön a The Times of Israel.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Netanjahu: A palesztinoknak szembe kell nézniük a valósággal]]> Benjamin Netanjahu kijelentette, hogy a palesztinoknak el kell fogadniuk, hogy Jeruzsálem Izrael fővárosa.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A török elnök terrorállamnak minősítette Izraelt]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Molotov-koktélt dobtak egy svéd zsinagógára]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Netanjahu kettős mércével vádolta Európát az izraeli amerikai nagykövetség áthelyezése kapcsán]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Elítélte Trumpot Jeruzsálem ügyében a Jobbik]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Palesztinok tüntettek Trump Jeruzsálemet izraeli fővárosként elismerő döntése ellen (videó)]]> A demonstrálók a gázai övezetben gyújtogattak.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Zsidó.com: Hazánk akadályozta meg a Trump-döntést elítélő EU-s nyilatkozatot]]> A Zsidó.com forrásai szerint Magyarország akadályozta meg a közös európai nyilatkozat megszületését, amely elítélte volna Donald Trump amerikai elnök azon döntését, hogy áthelyezi az Egyesült Államok izraeli nagykövetségét Tel-Avivból Jeruzsálembe.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Heisler András: Nő a terrorveszély, ha áthelyezzük az izraeli nagykövetséget]]> Növekedik a terrorveszély, ha Magyarország is elismeri Jeruzsálemet Izrael fővárosának – közölte pénteken Heisler András, a Mazsihisz elnöke.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Köves Slomó: Költözzön Jeruzsálembe az izraeli magyar nagykövetség!]]> Mind az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség, mind a MAZSIHISZ üdvözli a Donald Trump bejelentését, amelyben elismeri Jeruzsálemet Izrael fővárosának, és nagykövetségét Tel-Avivból oda költözteti, valamint ezt javasolja Orbán Viktornak is.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Gál Mária (Népszava): Politikai pirománia]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[László Dávid (Magyar Nemzet): Tűzbe vetett béke]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Merkel Jeruzsálemről: Németország kitart az ENSZ határozatai mellett]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szőcs László (Magyar Idők): Darázsfészek]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Steve Feinstein (American Thinker): Donald Trump bűnei]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Stumpf Anna (Heti Válasz): Kínával csak keményen!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Economic Policy Institute: Három ábra, amely nélkül nem lehet megérteni az amerikai gazdaságot]]> Ha Donald Trump csökkenti a vállalati adókat, azzal a korábbi évtizedek politikájához hasonlóan a leggazdagabbakat segíti. A washingtoni Gazdaságpolitikai Intézet megmutatja, hogyan vándorolnak a jövedelmek a dolgozók zsebéből a vállalatokhoz.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Lakatos Mária (Makronóm): Az elnök emberei ]]> Csütörtökön Donald Trump közelebb került adótervei megvalósításához, mivel a szenátus elfogadta a 2018-as költségvetés tervezetét. Sikerrel járhat-e a reform, amelynek az elméleti megalapozása a történelem legfontosabb szalvétáján nyugszik?
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Mine Senses (voxeu.org): Így tette tönkre a globalizáció az alacsonyan képzettek életét]]> A legfrissebb kutatások szerint a globalizáció következményei súlyosabbak lehetnek, mint eddig gondoltuk. De mi a megoldás az alacsonyan képzett amerikaiak helyzetére? Sikerrel járhat az amerikai elnök az üzleti érdekkel szemben? A Johns Hopkins Egyetem docense utánajárt.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Keresztény tanácsadó: Isten szabad kezet adott Trumpnak Észak-Korea ügyében]]> „Isten szabad kezet adott az amerikai elnöknek az észak-koreai diktátor, Kim Dzsong Un eltávolításához” – jelentette ki Robert Jeffres dallasi tiszteletes a CBN-nek csütörtökön.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Melania Trump gyakorló katolikus a szóvivője szerint]]> Ferenc pápa május 24-én fogadta Donald Trump amerikai elnököt, feleségét, Melania Trumpot és családjukat. A vatikáni látogatás kapcsán felmerülő kérdésekre válaszolva Melania Trump sajtósa, Stephanie Grisham közölte: a first lady valóban gyakorló katolikus.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Több mint félórán át beszélgetett Ferenc pápa és Trump]]> Az elnöki találkozókra előírt húsz perces vatikáni protokollidőnél hosszabb, mintegy harminc percig tartott Donald Trump és Ferenc pápa vatikáni találkozója, ami szívélyes találkozóra utal. Ferenc pápa többek között első önálló körlevelét, a klímaváltozásról szóló Laudato Si (Áldott légy!) címűt ajándékozta Trumpnak, aki pedig Martin Luther King könyveit adta a pápának.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Donald Trump (Twitter): Túlóra]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Sztankóczy András (Válasz.hu): Trump, a hagyományos újságírás megmentője]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Larry Jacobs (Családháló): „Egyetlen hely sincs a világon, ahol biztonságban lennénk…”]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Beiktatták az új, konzervatív legfelsőbb bírát Washingtonban]]> Letette hivatali esküjét Neil Gorsuch, konzervatív bíra, ezzel újra konzervatív többség lett az Egyesült Államok legfelsőbb bíróságában.
[...] Bővebben!
]]>