<![CDATA[mandiner.hu - Donald Trump]]> http://mandiner.hu/tag/donald_trump/ hu-HU <![CDATA[Trump kinyírta Obama klímavédelmi intézkedéseit ]]> Szénbányászok gyűrűjében végezte ki Obama tiszta energia terv néven ismertté vált klímavédelmi intézkedéseit Donald Trump. Az amerikai elnök ismét hitet tett az olajkitermelés és a szénbányászat fontossága mellett.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Orosz kapcsolatok: szenátusi bizottság tervezi kihallgatni Trump vejét]]> Jared Kushnert, az amerikai elnök vejét és tanácsadóját a szenátus hírszerzési bizottsága orosz hivatalos személyekkel még decemberben a Trump-toronyban tartott találkozókról kérdezné ki.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Daniel Larison (The American Conservative): Trump Obama hibáját folytatja Jemenben]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Patrick Caughill (Futurism): Nem érdekli az automatizáció a Trump-adminisztrációt]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Illés Gergő (Danube Institute): Nem Trump jelenti a veszélyt Amerikára]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Trumpék az ENSZ-nek: Izrael ostorozásának vége!]]> Az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete szerint lezárult az a korszak, amikor országa a világszervezetben Izraelt bírálta. A republikánusok közölték: Donald Trump Izrael melletti elkötelezettsége szent és sérthetetlen.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Obama szívesen adna tanácsokat Trumpnak]]> A Fehér Ház korábbi szóvivője szerint Obama szívén viseli az ország sorsát, és boldog lenne, ha megoszthatná tapasztalatait Trumppal.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Támogatja Trumpot és a Brexitet Johnny Rotten]]> A Sex Pistols őspunk együttes frontembere, Johnny Rotten támogatásáról biztosította Donald Trumpot és a Brexitet.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Hallgasson ön is emós Trumpot! (videó)]]> Emós punk stílusban dolgozták fel Donald Trump érzelmektől átitatott tweetjeit. SAD!
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Trumpék elhalasztják az Obamacare reformját]]> Visszavonta az amerikai kormány az egészségbiztosítási törvény tervezetét, mivel egyes republikánusok túl puhának tartják az Obamacare-t eltörölni hivatott tervezetet. Donald Trump elnök csalódott és meglepődött a fejleményeken.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Trump: Nem csinálhatom olyan rosszul, hiszen én vagyok az elnök]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Őry Mariann (Magyar Hírlap): Tessék haladni!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Techet Péter (Magyar Nemzet): Merkel lenne a nyugati szabad világ vezetője?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Nukleáris lefegyverzés: Oroszország tárgyalna az USA-val]]> Szergej Lavrov orosz külügyminiszter azt nyilatkozta, hogy készek tárgyalni Washingtonnal a nukleáris fegyverek fokozatos és kölcsönös leépítéséről. A külügyminiszter cáfolta, hogy Moszkva választásokat hackelne és a kibertámadások kivédésére nemzetközi szabályozást szorgalmazott. Lavrov elmondta: nem tartják Donald Trumpot és Marie Le Pent populistának.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Trump első kampányfőnöke Putyin egyik oligarchájának dolgozott]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szijjártó: Magyarország közös sikertörténetet akar az Egyesült Államokkal]]> Kedden felavatták a washingtoni magyar nagykövetség új épületét. Szijjártó Péter ezen a rendezvényen is hangsúlyozta, mennyire örül a magyar kormány az új washingtoni változásoknak, és hogy szurkolnak Donald Trump sikerének.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Trump tanácsadóival tárgyalt Szijjártó]]> Gorka Sebestyén és Jason Greenblatt tanácsadókkal folytatott megbeszélést kedden a külgazdasági és külügyminiszter Washingtonban. Később az Amerikai-Magyar Üzleti Tanács néhány tagjával munkavacsorázott, ahol azt mondta: Magyarország örömmel szemléli az amerikai politika új megközelítéseit.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Washington szerint az ENSZ Emberi Jogi Tanácsa elfogult Izraellel szemben]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Rónay Tamás (Népszava): Schulz, a főgonosz]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Prőhle Gergely (Messzelátó): A „szabad világ vezetője” és az alfahímek]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Megmászhatatlan és áthatolhatatlan falat szeretne az amerikai kormányzat]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ezrek tüntettek az Európai Unió mellett Frankfurtban (videó)]]> Több ezer ember tüntetett vasárnap Frankfurtban az EU mellett. A demonstráció szervezője szerint a demokrácia veszélyben van, a demokraták pedig hallgatnak.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szent Patrik is migráns volt (videó)]]> Az ír miniszterelnök a diplomáciai eszköztár finomságával oktatta ki az amerikai elnököt bevándorlókról, befogadásról. Enda Kenny történelmi példázattal állt elő, Donald Trump lefelé görbülő szájjal hallgatta.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Van, ami közös bennünk: lehallgatott az Obama-kormány (videó)]]> „Ami a korábbi adminisztráció általi lehallgatást illeti, legalább van valami, ami közös bennünk” – mondta Trump Merkelnek, aki eléggé meglepődött.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Trump: A bevándorlás nem jog, a biztonság az első]]> Először találkozott egymással Donald Trump és Angela Merkel. A tárgyalást követő sajtótájékoztatón Trump főleg a közös érdekeket hangsúlyozta, dicsérte Németország NATO-szerepvállalását és Merkel erőfeszítéseit az ukrán válság békés rendezésére, ugyanakkor újra hitet tett a határok ellenőrzése mellett, mondván a bevándorlás nem jog, az állampolgárok biztonsága az első.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ezúttal Kínának szólt be Trump]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Megkóstoltuk Donald Trump borát]]> Tizenhét dollárba kerül az amerikai polcokon, füstös, édeskés, vajas-krémes fehérbor. A VinCE szervezői a budapesti Corinthia szálló elnöki lakosztályában mutatták be az amerikai elnök virginiai fehérborát. Megkóstoltuk.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Soros György: Én is bevándorló vagyok]]> Én is bevándorló vagyok, aki 30 éve támogatja a migránsok ügyét az egész világon. A tapasztalataim és a tények alapján mondom, hogy az elnök migránsokhoz való hozzáállása rossz – írta Soros György a New York Timesban megjelent cikkében. Az üzletember leszögezte: mindent meg fog tenni a nyitottság, befogadókészség és sokszínűség megmaradásáért.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Nincs bizonyíték Trump lehallgatására (videó)]]> A titkosszolgálat felügyelő bizottságának vezetői közleményt adtak ki, mely szerint nincs bizonyíték Donald Trump lehallgatására. Az amerikai elnök szóvivője ugyanakkor hangsúlyozta: ez még csak egy közlemény, nem a végleges eredmény.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Molnár Gusztáv (Geonapló): A német-amerikai antinacionalista egységfrontról]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Egy szövetségi bíró felfüggesztette Trump második beutazási rendeletét ]]> Egy szövetségi bíró szerdán este Hawaii fővárosában felfüggesztette Donald Trump második rendeletét, amely átmenetileg korlátozná a beutazást az Egyesült Államokba egyes országokból. Derrick Watson bíró megkérdőjelezte a kormányzat érvelésének megalapozottságát, és kétségbe vonta, hogy az elnöki rendelet kiadását nemzetbiztonsági aggodalmak indokolják.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Avar János (Vasárnapi Hírek): Trump és a Watergate-ügy]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Trump meghívta Amerikába a palesztin elnököt]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Donald Trump nem iszik alkoholt, de a borát elhozzák Budapestre]]> Bár Donald Trump nem fogyaszt alkoholt, borászata elég bizarr borokat állít elő a szakemberek szerint. A jövő hét végén Budapesten is kóstolható lesz az amerikai elnök fia vezette cég egyik fehérbora, amit Trumpék először el sem akartak küldeni Magyarországra.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ulicza Tamás (Magyar Hírlap): Az egyesült álmok elnöke]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Sayfo Omar (Mandiner): Hollywood nem szereti Trumpot. Nagyon nem.]]> Az amerikai liberális művészvilág számára Trump a rasszista, szexista, idegenellenes Antikrisztus megtestesítője.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Rónay Tamás (Népszava): Sajtóhiba]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kitiltották a Trump-kritikus újságírókat a Fehér Ház sajtótájékoztatójáról (videó)]]> A Trump-kormányzattal kritikus újságok nem vehettek részt Sean Spicer, a Fehér Ház szóvivőjének „háttértájékoztatóján”.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Családháló (Családháló): Trump abortusz-rendelete: az élet védelmében?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Balla Eszter (Válasz.hu): Veszélyes játszma: nyert ügy lehet Trumpnak]]> [...] Bővebben!
]]>