<![CDATA[mandiner.hu - belföld]]> http://mandiner.hu/tag/belfold/ hu-HU <![CDATA[B. Molnár László (Magyar Nemzet): Az utolsó csepeli keresztes lovag]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Nem kommentálja Botka az MSZP-n belüli Fidesz-ügynököket (videó)]]> „Vannak még Fidesz-ügynökök az MSZP-ben?” „Köszönöm szépen.”
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Izgulja végig újra az MSZP programbemutatóját! (videó)]]> Molnár Gyula „másfél óra kiváló szórakozást” ígért, nézzék meg, teljesült-e.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Aristo (Aristo blogol): MSZP-s Karácsony]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Fideszes és ellenzéki politikusok is kiálltak Ukrajna uniós integrációja mellett]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Nézzen Ön is Bayer-show-t! (videó)]]> Az első adásban Bayer japán pontyokról, és Csipkerózsikáról is beszélt.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Orbán karácsonyi jókívánsággal felelt Demeter Márta kérdésére (videó)]]> Karácsonyi jókívánsággal válaszolt Orbán Viktor Demeter Márta Ghaith Pharaonról szóló kérdésére.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ungváry Krisztián (Index): A Fidesz a Nemzeti Felejtés Rendszerében a múlttal is csak mutyizni akar]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tóta W. Árpád (HVG): Nem hallottátok Dózsa György hírét?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Borbás Barna (Válasz.hu): Hét intő jel, hogy a delírium szintet lépett Magyarországon]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Az LMP nem vesz részt a „Soros-tervről” szóló parlamenti vitában]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szijjártó: Ukrajnának végre kell hajtania a Velencei Bizottság ajánlásait]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Czabán Samu (Mindset): Az emlékezet törékeny hatalma – hogyan menthet meg a pszichológia ártatlanokat?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Miskolc polgármestere nem kér Soros György alapítványából ]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tamás Gáspár Miklós (Mérce): Valaminek most vége]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Galló Béla (Mozgástér): Brüsszeli meghallgatás]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Polgármestert választanak Őcsényben]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Dévényi István (Válasz.hu): A Fidesz rekordja érthető, na de ez?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Béndek Péter (1000 A Mi Hazánk): A baloldal törzsi szemlélete akadályozza a tisztánlátást Jobbik-ügyben]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[KDNP: Megerősödtek a kormánypártok Solymáron ]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Hollik: A Soros-terv végrehajtása ellen küzdenek a kormánypártok]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Torba Tamás (Magyar Nemzet): Keleti nyitás, magyar modell]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Utcai felvonulásra szólítja híveit a Jobbik ]]> Fáklyás felvonulást szervez péntekre a Jobbik – közölte a Magyar Nemzet.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Liberálisok (Közlemény): A saját törvényei szélén járkál a Fidesz]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[DK: Ne vonják be a kormány propaganda-hadjáratába a postát!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[LMP (Közlemény): A Fidesz legfőbb politikája a korrupció – ismét tematikus parlamenti napot tart az LMP ]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Mátyás Győző (168 Óra): NER-Magyarországon mindig van lejjebb]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[G. Fodor Gábor (Origo): Emlékeim Havasról]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Palkovics: A felsőoktatás az egyik legsikeresebb rendszerünk]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Felfüggeszti Havast az ATV]]> Az ATV vizsgálatot indít a Havas Henrikkel szemben – közölte hétfői rendkívüli közleményében az ATV.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Májkárosítással vádolják a Richter gyógyszerét]]> A Richter Gedeon Gyógyszergyár hazánk egyik legsikeresebb vállalata, a tőzsdén is a legmagasabb árfolyamúak között jegyzik részvényeit. Többek között ezért reagált határozottan a cég az MTI megkeresésére, miszerint az Európai Gyógyszerügynökség vizsgálatot indított a gyógyszergyártó egyik legsikeresebb saját fejlesztésű gyógyszere, az Esmya ellen, mert egy bejelentés szerint májkárosodást okozhat.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[György László – Oláh Dániel – Bódis László (Makronóm): Négy ok, amiért a bérek emelkedése növeli a termelékenységet]]> A reálbérek emelkedése a nyugati életszínvonalhoz való felzárkózás alappillére a közép-európai országokban, amely több mechanizmuson keresztül a termelékenységet is növeli. Ha a gazdaságpolitika arra vár, hogy a termelékenységet kizárólag a szabad piac mechanizmusai emelik, akkor a gazdasági lemaradást kockáztatja meg.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A magyar családok jelentős része túlköltekezik karácsonykor egy felmérés szerint]]> A magyarok közel 40 százaléka érzi úgy, hogy többet költ karácsonyi ajándékokra, mint megtehetné, de jellemzően nem hitelből finanszírozzák azokat – derült ki a Intrum Justitia novemberben készített európai fogyasztói fizetési jelentéséből.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Hibás összetételű kúp miatt kerültek kórházba]]> Egy gyógyszerész figyelmetlensége miatt került kórházba több gyerek Miskolcon. Az MTI híre szerint az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezésegészségügyi Intézet azt valószínűsíti, hogy a patikus összecserélt két hatóanyagot egy kúp készítésekor, s ez okozott súlyos tüneteket.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Nőttek a beruházások a harmadik negyedévben]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A 2017-2019-es időszakban az építőipar teljesítménye 50 százalékkal nőhet egy előrejelzés szerint]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Súlyos influenzajárványra számít a szakorvos]]> A téli időszak beköszöntével örökzöld téma az influenzás időszak beköszönte és annak hangsúlyozása, hogy mennyire biztos védelmet jelent az időben beadott oltás. Kedden az M1 műsorában az Egyesített Szent István és Szent László Kórház infektológus főorvosa beszélt erről-dta hírül az MTI.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Magyarország Kormánya: Tovább gyorsulhat az ipari termelés növekedése ]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[azenriportalanyaim.blog.hu: Anya, képzeld el, bírtam futni!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ablonczy Balázs (Facebook): Nekem a reformáció]]> Benne vagyunk valamiben, amiért mások az életüket adták, vitatkoztak, szenvedtek, petícióztak, betűt szedtek és adakoztak: nekünk már csak el kell kapni a buszt, hogy odaérjünk vasárnap tízre. Nem érünk oda.
[...] Bővebben!
]]>