<![CDATA[mandiner.hu - belföld]]> http://mandiner.hu/tag/belfold/ hu-HU <![CDATA[Márki-Zay Péter (Népszava): Előkerülhetnek a Molotov-koktélok]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Demeter Márta (Facebook): Megfélemlítési kísérlet]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tarlóssal vizsgáltatná a DK, miért késik a metróátadás]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Németh Szilárd: Demeter Márta ismét hamisított, távoznia kellene a bizottságból]]> Demeter Mártának semmi keresnivalója nincs az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságában, sem alelnökként, sem tagként, távoznia kell a szakbizottságból – szögezte le Németh Szilárd.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Vincze Viktor Attila (888): Az Európai Unióban mindenki egyenlő, csak vannak egyenlőbbek]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Haász János (Index): A kormány tényleg segíti a hajléktalanokat]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tehetséges roma fiatalok jelentkezését várja az MCC ]]> A szakkollégium tehetséggondozó programjára még néhány napig jelentkezhetnek roma fiatalok.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Pilhál Tamás (Pesti Srácok): Orbán Flóra csak a kezdet volt: Demeter Márta 300 új „kérdést” (tehát hazugságot) ígér]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Jobban megéri Romániában dolgozni az MSZP szerint]]> A romániai egészségügyben dolgozók háromszor, négyszer többet kereshetnek a Magyarországon dolgozókhoz képest Korózs Lajos, az MSZP országgyűlési képviselője szerint.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Krekó Péter-Juhász Attila (HVG): Kíméletlen törzsi logikával politizál az Orbán-rezsim]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ön tudja, miről szól az Orbán-csomag? (videó)]]> Új bejelentkezés a Gyurcsányinfóról!
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szél Bernadett (Facebook): Más világ]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Bayer Zsolt (Magyar Idők): Az emberi szabadság karikatúrája]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Mogherini: A csúcstalálkozó megerősítette az Európa és Ázsia közötti globális partnerséget]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Pataky István (Krónika): Merre tart a román külpolitika?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Csaknem négymilliárd dolláros újabb hitelprogramról készül megállapodni az IMF Ukrajnával]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Vésey Kovács László (Pesti Srácok): Alapmindent mindenkinek!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[ITM-államtitkár: Elfogadhatatlan a Magyarországnak juttatandó uniós források csökkentése]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Elítélte a Buda-Cash-botrány 5 vádlottját a Fővárosi Törvényszék]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Morgan Stanley: A drága olaj egy időre négy százalék fölé emelheti a magyarországi inflációt]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Bartha Réka (Maszol): Melegnek lenni heteróként ]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szűcs Zoltán Gábor (Mérce): Miért olyan nehéz erős ellenzéki pártokat építeni?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szabó Brigitta (168 Óra): A lakástakarék, azaz a kiszolgáltatottság ügye]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kőbányai János (HVG): Jó helyen, rossz időben]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Bencsik András (Demokrata): 45 ezer]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Benkő Tibor: Folytatódik a haderőfejlesztés]]> A cél egy erős, ütőképes Honvédség megteremtése, ami csak jól kiképzett katonákkal és korszerű technikával lehetséges – jelentette ki Benkő Tibor. Közölte: 2019 elején beindul a magyarországi kézifegyver-gyártás, így jövőre minden magyar katona kezébe magyar gyártású fegyver kerül.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Iohannis felszólította a kormánytöbbséget, hogy módosítsa az igazságügyi törvényeket]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Azbej Tristan: Magyarország törődik az üldözött keresztényekkel]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ésik Sándor (Azonnali): A hajléktalan nem bűnöző]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Áder: Európa külső határait meg kell védeni, a belső határait pedig szabadon kell hagyni]]> Az elnöki palotában tartott sajtótájékoztatón a magyar államfő kiemelte: megbeszélésükön egyetértettek abban is, hogy a migránsokat kibocsátó országokat európai uniós forrásokból, de más nemzetek bevonásával támogatni kell, csakúgy mint azokat, ahol több millió menekült tartózkodik, így Törökországot, Jordániát vagy Libanont.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Leszkovszki Emma: Ki lesz az én motivációm? – A Vásáry Tamás Alapítványról ]]> Az egyik legnehezebb feladat megtalálni egy gyermek számára a megfelelő motivációt a tanuláshoz, sporthoz, kreatív tevékenységekhez. Fokozottan érvényes ez azokra a gyerekekre, akik nem családban, hanem állami gondozásban nevelkednek. A Vásáry Tamás Alapítvány Együtt Tanulás Programja önkéntesek segítségével próbálja orvosolni a problémát.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Gyurkó Szilvia (WMN): Gyerekházasságok Magyarországon – minden napra jut egy ]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[„Budán lakni világnézet” – Márai Budapestje ]]> „Nem bíztam Pestben, (...) Budán könnyebben lélegeztem” – írja Márai 1934-ben, akinek sorsává vált, hogy örök hányódásban él, de Budára mindig visszavágyott. Az író előszeretettel látogatta a budai kávéházakat, fürdőket és kiskocsmákat, melyek közül a legendás Mélypince volt a kedvence. „Budán lakni világnézet” címmel rendeztek Márai-estet a Jókai Anna szalonban. Tudósításunk Márai Sándor Budapestjéről.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Novák: 17 ezer család jogosult a gyermekek otthongondozási díjára]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[„Sosem növök fel” – a modern kori Pán Péterekről]]> Pán Péter a mesebeli kisfiú, aki az elveszett fiúk között él Sehol-szigeten, repül, kukorékol, tündérekkel barátkozik és kalózokkal harcol. Karakterével nem csak a mesékben találkozhatunk. A nyugati társadalomban egyre elterjedtebb ugyanis azoknak a felnőtteknek a száma, akik a mesebeli figurához hasonlóan nem tudnak vagy nem akarnak felnőni. Székács Zsófia pszichológus írása.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Büntető feljelentést tett a Kardiológiai Intézet főigazgatója]]> Továbbra sem csillapodnak a kedélyek a Kardiológiai Intézetben.A Magyar Idők adta hírül, hogy a kórház főigazgatója belső vizsgálatot rendelt el és a rendőrségen is feljelentést tett, mert az elbocsátott szívsebész két betegének orvosi dokumentációja kikerült a Facebookra. Egyébként az a tény, hogy ez előfordulhatott, a körülményektől függetlenül ellentmond a minden orvos által letett, titoktartásra vonatkozó eskünek is.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szilágyi Liliána (WMN): Kitörés az élsport burkából ]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Varga Zoltán: A biztonságos kötődés Istenhez is közelebb hoz?]]> A biztonságos kötődést számtalan dologgal összefüggésbe hozták már, a tanulmányok tárháza kimeríthetetlen. Olyannyira, hogy 2013-ban már arra is terveztek vizsgálatot, vajon hogyan alakul a gyermekek Istenhez való kapcsolata annak tükrében, hogy az édesanyjuk milyen kötődési mintázattal rendelkezik.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Pion István: Meghalt egy szívbeteg, Kásler Miklósnak távoznia kell miniszteri posztjáról!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Meghalt az elküldött szívsebész egyik betege]]> Nem csillapodnak a kedélyek a Kardiológiai Intézet elbocsátott szívsebész főorvosa, Dr. Székely László ügyében. Tragikus haláleset adott újabb lökést a tiltakozó hullámnak, erős politikai reakciókat kiváltva. A Népszava információja szerint ugyanis meghalt egy középkorú férfi, aki speciális érimplantátumára várt, amelyet a szívsebész ültetett volna be, de a műtét az ismert okok miatt elmaradt.
[...] Bővebben!
]]>