<![CDATA[mandiner.hu - belföld]]> http://mandiner.hu/tag/belfold/ hu-HU <![CDATA[Ambrus Attila (Maszol): Hóra a Hősök terén]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ujhelyi István (OS-MTI): Indul a visszaszámlálás]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Mátyás Győző (168 Óra): Hullámverés]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Orbán: Az új cserkészközpont a 21. századi kereszténydemokrácia egyik erőcentruma lehet]]> A kormány és a Magyar Cserkészszövetség közös célja olyan fiatalok nevelése, akik hisznek a magyarságot ezer éve megtartó értékekben – mondta Orbán Viktor a cserkészközpontnak felújított Teleki-Tisza-kastély ünnepélyes átadóján.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Benkő Tibor: A hősök megérdemlik, hogy emlékezzünk rájuk]]> Magyarország sok áldozatot hozott azért, hogy a magyarok békében, biztonságban, szabadon élhessenek – hangoztatta a honvédelmi miniszter a magyar hősök emlékünnepe napján.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Juhász Attila (Magyar Idők): Isten malmai]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Máté T. Gyula (Pesti Srácok): Légy demokrata, gyűlöld Orbánt!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A magyar hősökre emlékezik ma az ország]]> Május 27-e a magyar hősök emlékünnepe. Országszerte számos településen tartanak ma megemlékezést, szentmisét, koszorúzást.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Intoleránssá váltak a tolerancia bajnokai – Kevin D. Williamson a Mandinernek]]> Mára a baloldal vált az egyformaság legkegyetlenebb kikényszerítőjévé Kevin D. Williamson amerikai konzervatív publicista szerint. A kultúrharc miatt munkáját is elveszítő Williamsont korunk ideológiai csatározásairól kérdeztük. A jobbos közíró a baloldali mainstream nagy kritikusának számít, de a jobboldalon sincs mindennel megelégedve. Interjúnk.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Sebes György (Népszava): A média ereje]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Vezérkari főnök: A cél, hogy a Magyar Honvédség legyen a régió egyik legütőképesebb hadereje]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kásler: Erős vidék erős iskolákkal és megbecsült pedagógusokkal lehetséges]]> Az oktatás fejlesztéséről és a pedagógusok megbecsültségének növeléséről beszélt Kásler Miklós, az emberi erőforrások új minisztere.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Németh Zsolt: A marxizmus ismét bejárja Európát]]> Európát „liberális köntösben” ismét bejárja az marxizmus eszméje és újra áttelepítések fűződnek hozzá – mondta Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának fideszes elnöke.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Sporttörténelmi győzelmet aratott Fucsovics Márton]]> Megszerezte első ATP-tornagyőzelmét Fucsovics Márton Genfben, hatalmas magyar sportsiker született.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Hiller: A vereség tragikus, de nem halálos]]> Tragikus vereség, de nem halálos csapás az MSZP-nek, a baloldalnak az áprilisi országgyűlési választás eredménye - mondta az MSZP választmányának elnöke.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szél Bernadett és Keresztes László Lóránt az LMP két társelnöke ]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tízezrek tüntetnek Macron ellen ]]> Több mint hatvan francia civil szervezet, egyesületek, szakszervezetek, valamint a Jean-Luc Mélenchon vezette radikális baloldali Lázadó Franciaország mintegy nyolcvan helyszínen szervezett szombaton felvonulást tiltakozásul Emmanuel Macron államfő gazdaságpolitikája ellen.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Nemzetiségi szószóló: A mindenkori Magyarország számíthat a ruszinokra]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kegyetlen emberölés áldozata lett egy idős házaspár Hódmezővásárhelyen]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ungár Péter online újságot vett]]> Bővíteni szeretné az Azonnali csapatát, elsősorban a megszűnt Magyar Nemzet munkatársaival.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Bencsik András (Demokrata): Európa és a jövő]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Lengyel Gabriella (Figyelo): Írország az abortuszra szavazott]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Finta László (Mandiner): Metoo: korunk boszorkányüldözése]]> A #metoo egyfelől a kulturális forradalom népítélete, másfelől férfiellenes tömegmozgalom. A nők méltóságának védelme mellett most már harcolni kell a férfierények méltóságáért és becsületéért is.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Benkő: A légierő prioritást élvez]]> A miniszter a légierő fejlesztésén túl a katonák egyéni felszerelésének, eszközeinek modernizációját, a kibertámadások elleni védekezést szolgáló eszközök, továbbá páncéltörő eszközök beszerzését sorolta fel.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Elfogták a taxis támadás gyanúsítottját]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Stratégiai létesítmények felrobbantását tervezték a támadók Kárpátalján]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szakács Árpád (Magyar Idők): Kinek a kulturális diktatúrája?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kacsoh Dániel (Magyar Hírlap): Öngyilkos germanizmus]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Horváth Gábor||Népszava (Népszava): Stop, katyvasz!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Emlékérmét és bélyegblokkot bocsátanak ki a családok éve alkalmából]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Világsztárok lépnek fel a Veszprémfesten]]> Opera és reggae is lesz a 15. VeszprémFesten.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Zaymus Eszter (családháló.hu): Minden anya megérdemli, hogy jobb választ nyújtsunk neki az abortusznál]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A családügy az új kabinetrendszerben is középpontba kerül]]> Stratégiai és Családügyi Kabinet alakul az új kormányban, a családtámogatás fontosságának hangsúlyozása jegyében.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Pro Familiae Hungariae díjjal tüntették ki Novák Katalint]]> A nehézségek ellenére is családban élni a legjobb dolog a világon Novák Katalin szerint.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Novák Katalin: A műszaki pályán se legyen akadály a női lét!]]> Középiskolás lányoknak beszélt a TechCsajok című rendezvényen a nők műszaki pályán való boldogulásáról az államtitkár.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Nemzetközi produkció lesz a Virtuózok]]> Placido Domingo is résztulajdont szerzett a tehetségkutató licenszét megvásároló cégben.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[ Nem volt meglepetés az angol érettségin – Angoltanár a Mandinernek]]> Az angol érettségi feladatokról Nikolics Noémit, az ELTE Trefort Ágoston Gyakoló Gimnázium angoltanárát kérdeztük. A tanárnő elmondta: a sikeres középszintű angol érettségi olyan tudást jelent, ami elég a hétköznapi életben való boldoguláshoz. Az idei feladatok olyanok voltak, amilyenekre a diákok előzetesen számítottak.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Idegen nyelvekből érettségiztek a diákok]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Almási Miklós (168 Óra): A testpolitika diktatúrája]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Történelemből érettségiznek a diákok]]> [...] Bővebben!
]]>