<![CDATA[mandiner.hu - belföld]]> http://mandiner.hu/tag/belfold/ hu-HU <![CDATA[ifj. Lomnici Zoltán (888): Ököljog]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kolosi Tamás (168 Óra): Nincs igény az igazságra]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Botka lebontaná a magyar-szerb határkerítést]]> Ha megnyugszik a közel-keleti helyzet és az uniós határvédelem feláll, lebontaná a szerb-magyar határkerítést Botka László az MSZP miniszterelnök-jelöltje.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Lánczi Tamás (Mozgástér): Botka ’Kerítésbontó’ László]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ezt mondta Orbán a családpolitikai tervekről (videó)]]> „Ahol elfér kettő, ott elfér három is. Meg jut hely a negyediknek is. Bátrabbaknál még az ötödiket is beszállásolhatjuk oda.”
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Orbán, Trump és a centrális erőtér (videó)]]> Trump beszélgetett a mosolygó-bólogató Orbánnal, aztán hirtelen félrelökte a montenegrói miniszterelnököt, hogy pózolhasson.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Andy Vajna (Lokál): Trump még nincs megalapozva]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Pilhál György (Magyar Idők): Széllel szemben viziteltek]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Jeffrey Pfeffer (Index): Ha gazdag, akkor nem lehet hülye]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szél Bernadett (Facebook): Szánalmas]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Nem népszavazunk a paksi iratok titkosításáról, mégis aláírást gyűjt az LMP]]> Hadházy Ákos népszavazási kérdést nyújtott be, amelyben a paksi bővítés teljes iratanyagának titkosításának feloldását vetette fel, ez volt az LMP tizenharmadik népszavazási kezdeményezése a kérdésben. A Nemzeti Választási Bizottság (NVB) azonban ezt is elutasította, mert úgy véli, ez tiltott tárgykör. Az LMP az Alaptörvényt hibáztatja és országos aláírásgyűjtést indít.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Családkonferencia: ithonról vándoroltak ki a legkevesebben]]> A volt szocialista országok közül Magyarországról vándoroltak ki külföldre a legkisebb arányban 1990 óta – hangzott el a Családok budapesti világtalálkozóján. Ugyanakkor folyamatosan nő a gyermektelenek száma.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[LMP: Alkalmatlan a kormány népesedéspolitikája]]> Az LMP szerint az eddigi családpolitika helyett több bölcsődére, a rugalmas munkavégzés támogatására és állami bérlakásprogramra lenne szükség.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ezermilliárdos lehet 2020-ra a honvédelmi költségvetés]]> Elfogadta a nemzetbiztonsági kabinet elfogadta Magyarország haderő-fejlesztési koncepcióját. Az a cél, hogy 2020-ra a GDP egy százalékáról két százalékra emeljék az ország katonai, védelmi kiadásait.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Fidesz: A Jobbik és Gyurcsány Brüsszel szekerét tolja]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Balog: Közel 100 milliárddal több jut az oktatásra jövőre]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[CEU-ügy: Lázár szerint a Bizottságnak nincsenek érvei]]> Az Európai Bizottság (EB) egyetlen olyan érvet sem hozott fel, amely miatt a nemzeti felsőoktatási törvényt módosítani kellene – közölte Lázár János. A terrorizmus kapcsán arról beszélt: Európában soha nem volt ilyen rossz a biztonsági helyzet, vége a boldog békeidőknek.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Puzsér Róbert (Magyar Nemzet): Vallásháború Európáért]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kardos Gábor (Vendégszerző): Ki üzenhet hadat a demokráciának és miért?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Dippold Pál (Magyar Hírlap): Beltenyészet]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Sik Domonkos (Szuverén): Ellenreformkor]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Lehallgatták a munkavállalók elektronikus levelezését a Figyelőnél ]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A NATO is beszáll az Iszlám Állam elleni harcba]]> Csatlakozik a NATO az Iszlám Állam nevű terrorszervezet ellen harcoló nemzetközi koalícióhoz, de nem konkrét katonai műveletekkel. A tagországok megerősítik elkötelezettségüket a terrorizmus elleni küzdelem mellett.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Párkányi Eszter (Magyar Idők): Csak a szokásos brüsszeli menetrend...]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[iLife V1 robotporszívó – a legkisebb is számít]]> Az iLife V1 robotporszívó pont úgy takarít, mint a hozzá hasonló, de drágább összes többi.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Bebörtönözné Sorost a Magyar Idők főszerkesztője (videó)]]> Gajdics Ottó több hosszú monológot is előadott a legfrissebb Angardban, beszélt például arról is: nincs baja a bevándorlókkal, ha azok ellenőrzött körülmények között jönnek. Sőt: azok még színesítik is az országunkat.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Családbarát intézkedések sorát jelentette be Orbán]]> Az „ostromlott” Európa csak „egy szusszanásnyi időt” kapott, de „a java még hátra van” – fogalmazott Orbán Viktor a Családok budapesti világtalálkozóján a migrációról. A kormányfő egy sor családbarát intézkedést is bejelentett a rendezvényen.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Gadó János (Szombat): Főellenségnek lenni komoly dolog]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Diószegi Horváth Nóra (Kettős Mérce): A propagandára nem lehet válasz a sajtó vegzálása!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Újabb horrorvideóval sokkol a NÉBIH (videó)]]> Közel kilenc tonna jelöletlen, szabálytalanul tárolt, illetve lejárt fogyaszthatóságú húst megsemmisítését rendelte el a hatóság.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Somfai Péter (Népszava): Innen nézve – Kormányzati szürke hályog]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Dr. Ádám Attila (Magyar Idők): Tegyük tisztába a 7. cikkelyt!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szijjártó: Szörnyű veszélyben vannak a közel-keleti keresztények]]> Magyarország 1,9 millió euróval segíti 200 iraki keresztény család lerombolt házának újjáépítését, 470 ezer euróval kórház, 400 ezer euróval pedig keresztény iskola építését, 500 ezer eurót fordít humanitárius segítségre a szíriai antiókhiai patriarchátusban.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Gecse Géza (Vendégszerző): Hősök, mártírok, áldozatok és történelmi személyiségek]]> Száz év tükrében a nagy háború 1917 – 2017. Folytatja az első világháborús történelmi ismeretterjesztő klipvetélkedőt az Aspektus!
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Juhász Péter (hvg.hu): Perre mentem, mire mentem?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Balog Zoltán (Facebook): Levél az Index újságírójának]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Bringások kontra autósok (videó)]]> Kinek van igaza: a bringásoknak vagy az autósoknak? Vagy középen van az igazság? Sváby Andrásék utána jártak az ATV-n.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Még mindig parkolót akar a Budapest Park helyére a szoci képviselő]]> Senki nem akarja, hogy bezárjon a Budapest Park – ez derült ki a politikusok nyilatkozataiból. Nem akar P+R parkolót oda sem a ferencvárosi önkormányzat, sem a főváros. Pál Tibor MSZP-s képviselő viszont még nem mondott le a terület hasznosításáról, szerinte „vetésforgóban” kellene a szórakozóhelynek és a parkolónak működnie. Tette mindezt azután, hogy korábban ott állt Horváth Csaba mellett azon a sajtótájékoztatón, ahol Horváth bejelentette: kezdeményezni fogja, hogy jogszabályban mondják ki, nem lehet parkoló a területen.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Budapesten koncertezett a Depeche Mode (videó)]]> Hétfő este Budapesten lépett fel Nagy-Britannia válasza a Bonanza Banzai-ra! (Csak vicceltünk, nyugi.)
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Alföldi Róbert (Nyugat.hu): Itt a teljesítmény semmit sem számít, csak a párttagkönyv]]> [...] Bővebben!
]]>