<![CDATA[mandiner.hu - belföld]]> http://mandiner.hu/tag/belfold/ hu-HU <![CDATA[Kovács Eszter (HVG): Hiányzik a humor a kötelező olvasmányokból]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Heineken: Megvédjük a vörös csillagot]]> A Heineken megvédi azt, ami a cég születése óta a sajátja, beleértve az „ikonikus vörös csillagot” is, ezért esze ágában sincs megválni a logójában szereplő vörös csillagtól – nyilatkozta a hollandiai cég szóvivője.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[LMP: A Momentum csak a saját érdekét nézi]]> Az atomenergiát támogatja és a nemzeti érdek helyett a pártérdekei mentén dönt a Momentum – nyilatkozta Ungár Péter az LMP elnökségi tagja. Az ökopárt azért méltatlankodik, mert a Momentum – korábbi álláspontját felülbírálva – azt közölte a Mandinerrel: mégsem támogatják az LMP Paks2-ről tervezett népszavazási kezdeményezését.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Botka: Tanultunk 2010 hibájából]]> Luxusadót vetne ki Botka László a társadalom felső egy százalékára és azokra, akik helikopterrel járnak lakodalomba. Az MSZP miniszterelnök-jelöltje szolnoki beszédében az új, melósokat és nyugdíjasokat képviselő „Tegyünk igazságot! Fizessenek a gazdagok!” programját vezette fel, amely szerinte nagyban eltér attól, amit a baloldal 2010-ben képviselt.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Európa legnagyobb fügeültetvénye]]> Harcz Endre autókat mos és emellett Európa legnagyobb egybefüggő fügeültetvényét üzemelteti Dél-Zalában.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A Rajk nem írta alá a szakkollégiumok CEU-s nyilatkozatát]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Lázár: Politikai hisztériakeltés van a CEU körül]]> A kormány komoly nyomásgyakorlásra számít a bevándorláspolitika miatt, a CEU ügyében pedig hisztériakeltés zajlik Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Echós riportert szorongatott Demszky (videó)]]> Különös módon reagált Demszky Gábor volt budapesti főpolgármester az Echo TV megszólítására a CEU előtt.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Forronganak a magyar fogorvosok]]> Kimaradtak az általános egészségügyi béremelésből és óriási feszültség van a kiadásaik finanszírozásában, ezért nagymértékű az elégedetlenség a fogászati alapellátást végző fogorvosok között, akik a kormányhoz fordultak levelükkel.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Washingtonba utazik a CEU rektora az egyetem ügye miatt]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szél Bernadett (Facebook): Nyílt levél Vona Gábornak]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Dezső András (Index): CEU-botrány: csak tesztelik, meddig mehetnek el?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Jámbor András (Kettős Mérce): A CEU ügye nyerhető, a CEU megvédhető]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Vona Gábor (Facebook): Nem fogunk mindent lenullázni]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Össze tud-e még fogni az ellenzék?]]> A Mandiner végigkérdezte a balos pártokat, létrejöhet-e újra a NOlimpia-kampányt kísérő ellenzéki egység az LMP Paks 2-ről szóló népszavazási kezdeményezése mentén. Az DK, a Párbeszéd és az Együtt rögtön beállna aláírást gyűjteni, az MSZP és a Balpárt pedig majd akkor dönt erről, ha zöld utat kap a népszavazási kezdeményezés. A Momentum most nem tartja hatékony eszköznek a népszavazást, Fodor Gábor liberálisai a médiában küzdenének, a Kétfarkú Kutyapárt pedig saját kérdéseket népszavaztatna meg.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[BBC (BBC): Bezárhatják Soros magyar egyetemét]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tarolt az Aranyélet a Televíziós Újságírók Díjának gáláján]]> Négy díjat is a HBO sorozata, az Aranyélet nyert el a Televíziós Újságírók Díjának átadóján. Szintén négy elismerést zsebelt be az RTL Magyarország, míg a TV2 Csoport három, a közmédia pedig egy díjnak örülhetett.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Gajdics: A CEU-n Soros katonái tevékenykednek (videó)]]> A CEU-ban Soros György katonái az üzletember hálózatának az utánpótlását képzik ki – mondta Gajdics Ottó az Echo TV Angard című műsorában csütörtökön. Mráz Ágoston Sámuel szerint ugyanakkor senki sem akarja bezárni a CEU-t, csupán törvényes alapokra szeretnék helyezni a működését.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Orbán az ukrajnai magyarok kettős állampolgárságáról tárgyalt Máltán]]> A ukrajnai magyarok helyzetéről és Ukrajna szuverenitásának megvédéséről tárgyalt Orbán Viktor az ukrán elnökkel Máltán. A magyar miniszterelnök ezután egyeztetett Silvio Berlusconival is, akit meg is invitál Magyarországra.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Papp Réka Kinga (HVG): CEU-attak: középkornál sötétebb]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szilvay Gergely (Mandiner): Teljesen eltévedt a kritikai pszichológia]]> A kritikai pszichológia téves antropológián alapszik, vállalhatatlanul marxista-posztmodern előfeltevései vannak, vizsgálódása egyoldalú és aránytévesztő.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Csontos János (Magyar Idők): A BBC és a hírhamisítás: egy etikai kódex temetése]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A CEU-ra jár közpénzből egy helyettes államtitkár]]> A Külgazdasági és Külügyminisztérium fizeti a tárca jogi és koordinációs ügyekért felelős helyettes államtitkárának milliós tandíját a CEU-n.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Molnár Attila Károly (Mozgástér): Válasz Orbán Krisztiánnak]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Schmidt Mária (Látószög): Egy „egésztudású” eszmefuttatása arról, hogy rajta kívül mindenki kutyaütő]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Fekete Balázs-Hörcher Ferenc-Pócza Kálmán (Közlemény): A CEU-ról]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Vörös Szabolcs (Válasz.hu): A Trump-rajongók figyelmébe]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Michael Ignatieff (hvg.hu): Ha a kormány ártani akart, kudarcot fog vallani]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Palkovics: Nem a CEU ellen szól a törvényjavaslat]]> Nem a Budapesten működő Közép-Európai Egyetem (CEU) ellen szól a felsőoktatási törvény kezdeményezett módosítása – jelentette ki Palkovics László az ATV csütörtöki műsorában. Az oktatási államtitkár leszögezte: a törvénymódosítás oka, hogy szeretnék elkerülni a „kamuegyetemek” magyarországi megjelenését.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Novák Előd (Facebook): Le a kalappal e kormányzati kezdeményezés előtt!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Seattle városa pert indít a Trump-kormány ellen]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Gyurcsány Ferenc (Facebook): Miként kívánta Orbán, legyen 2017 a lázadás éve!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szél Bernadett (Facebook): Tényleg így akarják a fiatalokat hazahozni?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Bezzeganya.reblog.hu: Még, nem, most]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Nem hitték el a mentők az orvos infarktusát]]> A szívinfarktus tüneteit sokan ismerik. Persze az erős, kisugárzó mellkasi fájdalom, hányinger lehet más betegség tünete is, de azt gondolnánk, a hívásra kiérkező mentők egy orvos diagnózisát elfogadják, különösen ha ár nem az első szívrohamról van szó.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Magyar Reklámszövetség (Kreatív Online): A reklámadó hadüzenet a médiaiparnak]]> A kormány intézkedése ellehetetleníti a piaci keretek között Magyarországon működő médiavállalatokat.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Megszületett a tökéletes alkoholistahimnusz a Heineken és a Csíki Sör vitájában (videó)]]> Öveket becsatolni, kapaszkodjanak meg: megérkezett a tökéletes alkoholistahimnusz a Heineken és a Csíki Sör vitájában. Vigyázat, fülbemászó dallam következik!
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szaniszlóval trollkodják az Echo Trollját (videó)]]> Az Echo TV új, Troll című műsorának indító monológja a felejthetetlen Szaniszló Ferenc tolmácsolásában.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Hargitai Miklós (Népszava): Konzultáljon kezelőorvosával]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Mészáros Antónia (Index): Ha politikai nyomást éreznék, akkor felállnék]]> [...] Bővebben!
]]>