<![CDATA[mandiner.hu - Baptista Szeretetszolgálat]]> http://mandiner.hu/tag/baptista_szeretetszolgalat/ hu-HU <![CDATA[A külügy segíti Tóásó hazajutását]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Menekülteket befogadó átmeneti otthonokat nyitottak Budapesten]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A Fülöp-szigetekre utazik a Baptista Szeretetszolgálat]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Árvíz: 466 millió forint adomány gyűlt össze]]> [...] Bővebben!
Komment (5)]]>
<![CDATA[Megalakult a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács]]> [...] Bővebben!
Komment (18)]]>
<![CDATA[Több mint harmincezer cipősdoboznyi ajándék gyűlt össze idén ]]> [...] Bővebben!
Komment (3)]]>
<![CDATA[A Sandy károsultjainak segítenek a magyar baptisták az Egyesült Államokban]]> Az Egyesület Államokba, a Sandy hurrikán sújtotta területre utaznak csütörtökön Budapestről a Baptista Szeretetszolgálat vészhelyzet-kezelési szakemberei, hogy Észak-Karolina állambeli partnereik meghívására a katasztrófa helyszínén részt vegyenek a kitelepített rászorulók megsegítésében.
[...] Bővebben!
Komment (14)]]>
<![CDATA[Megnyílt az első Trambulin Ház]]> Az intézmény a korábban hajléktalan-ellátó rendszerben élő, már dolgozó, de önálló lakhatásra nem képes rászorulókon segíthet.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[LÉLEK: egy új program a hajléktalanok megsegítésére]]> Az eddigi hajléktalanpolitika nem igazán vezetett eredményre, valami mást kell kitalálni az utcán élők helyzetének javítására – nagyjából így foglalható össze, mi motiválta Józsefváros vezetését a Lakhatási, Életviteli, Lelki-segítségnyújtási és Egzisztencia-teremtési Közösségi Program (LÉLEK-program) létrehozására, amelyet azóta más kerületek is átvettek. A kezdeményezés újdonságát az adja, hogy komplexen áll a hajléktalankérdéshez és valódi perspektívát nyújt azok számára akik bekerülnek a programba. És ebben Józsi, a volt hajléktalan is bízik. Kiss Brigitta riportja.
[...] Bővebben!
Komment (20)]]>