<![CDATA[mandiner.hu - baloldal]]> http://mandiner.hu/tag/baloldal/ hu-HU <![CDATA[Marosán György (Népszabadság): Kormányképes-e az ellenzék?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Professor Pizka (Ráérünk blog): Gyáva, nép, haza]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Bogoly Márton (Zöld Front): Esélyt a felemelkedéshez! - Újbaloldali ajánlat a fiataloknak]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Bazsó Bálint (Alfahír): Rendszerbontó csőd]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Karácsony kiszállhat a nagypolitikából]]> A jövőben csak a zuglói polgármesterkedéssel szeretne foglalkozni Karácsony Gergely, a Párbeszéd Magyarországért elnökségi tagja, értesült a Magyar Idők. A lap úgy tudja, a politikus azzal, hogy nem indul újra a baloldali kispárt társelnöki posztjáért, a nagypolitikából is kiszállna. Karácsony cáfolja az értesülést.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Bayer Zsolt (Bádog): Tudja a liberális, hogy mikor kell (mű)felháborodnia]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Németh Péter (Népszava): Menni, vagy nem menni]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Deutsch Tamás: Frászt vannak kirekesztve a balliberálisok]]> Sikerként értékeli az internetes nemzeti konzultációt Deutsch Tamás, az InternetKon miniszterelnöki biztosa. Szerinte a sokak által várt áfacsökkentéssel win-win szituáció jöhet létre, amivel mindenki jól jár. Beszél az új jobbos médiabirodalomról és arról is: a magyar kormány felléphet hamarosan a Facebookkal és a Google-lel szemben. Deutsch tanulságosnak tartja a konzultáció körüli, szekértáboros pszichózissal sújtott vitákat. Szerinte a baloldal nincs kirekesztve a nemzetből, és hazug mártírium csak, amit a balliberális világ próbál elhitetni önmagával. A konzultáció lezárultával pedig újra számíthatunk a vaskos Deutsch-tweetekre is. Interjúnk.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Zila János (Magyar Idők): Az ellenzék konzerválta a vesztes pozícióját ]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Erdősi Csaba (Magyar Nemzet): Eddig döntetlen]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Aristo (Aristo): Siratóének haladó értelmiségi módra]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Így néz ki a CÖF plakátkiállítása (videó)]]> Tizenkét óriásplakáttal szeretné bemutatni a CÖF, hogy az ellenzéki politikusok tévedtek bevándorlásügyben.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Michael Walsh: A marxisták tehetnek a Nyugat válságáról]]> A Nyugat válságát az a „démoni” gondolkodás okozza, amely a kulturális marxizmust képviselő, Nyugat-gyűlölő frankfurti iskola, s Lukács György és társai eszméiben található – állítja legújabb könyvében Michael Walsh. Az amerikai szerző Budapesten adott elő a Danube Institute meghívására: szerinte az „új nihilisták” meg akarták szabadítani minden elnyomástól a társadalmat, de csak új poklot és gyökerektől elszakított létezést teremtettek milliók számára.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kósa Eszter (Kettős Mérce): Baloldalinak lenni cool – marxista terminológia lehengerlő lazasággal]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Az MSZP szerint veszélyes, amit a kormány csinál – a kormány ugyanezt gondolja a baloldalról]]> Az MSZP szerint a kormány a tetteivel az emberek boldogulását veszélyezteti, mert tehetetlen, buta és fél. A Fidesz-frakció szerint viszont a baloldali bevándorláspolitikai nyilatkozatok veszélyesek az országra nézve, és ha ők lennének hatalmon, Magyarország összeomlott volna. A vasárnapi nyilatkozatcsata résztvevői: Kunhalmi Ágnes, Németh Szilárd és Mesterházy Attila.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Földi Bence (Magyar Nemzet): Összeborulásról álmodók]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Friss Róbert (Népszava): Európa bekötött szeme]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Fásy Ádám: Orbánon kívül nincs más miniszterelnök, tizenkét évig nem is lesz!]]> Milyen volt Gyurcsány Ferencnek kampányolni, és mikor szeretett ki a baloldalból? Mi az az „egészséges diktatúra”, és mi köze Orbán Viktorhoz? Mit akart Donald Trump a magyar szépségkirálynőktől? Interjúnkban sok más kérdés mellett ezekre is választ kaptunk a Fásy Mulató atyjától. Fásy azt is elárulta a Mandiner.fesztiválnak, mennyiben szerzője a Nézését meg a járását refrénű dalnak, és mit adott Kis Grófónak. No de mit kért tőle térden állva Rudi Zoltán?
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tamás Gáspár Miklós (Kettős Mérce): Egyszerű ajánlat a baloldalnak]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Baloldali értelmiségiek (Fent és Lent): Nyilatkozat a menekültek sorsának jobbításááért]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kövér László (Magyar Hírlap): Invázió, betolakodás folyik]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kósa Lajos (Magyar Idők): Reménytelen a muszlim bevándorlók integrálása]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Medián: Jól jött ki a menekültválságból a Fidesz]]> A migránsválság hírei által uralt elmúlt pár hónapból a Fidesz jött ki legjobban a Medián közvélemény-kutatása szerint, de az MSZP támogatottsága is nőtt. A teljes népesség körében a Fidesz 32, a Jobbik 13, az MSZP 11, a DK 4, az LMP és az Együtt 2-2, a Liberálisok 1 százalékon állnak a mérés szerint. A Medián szerint Áder, Orbán és Varga a legnépszerűbb politikusok.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Gyenge Zsolt (Kettős Mérce): Öt ballaszt húzza mélybe a baloldalt]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Medgyessy Péter (24.hu): Velem és csakis velem nyertük meg a választásokat]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tamás Gáspár Miklós (hvg.hu): Még egy szó az ellenzékről]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Máté T. Gyula (Magyar Hírlap): Semmi baloldal]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Lendvai Ildikó (Népszava): Propagandaminisztérium]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Puzsér Róbert (Magyar Nemzet): Díjmentes tanácsadás]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Puzsér Róbert (Szélsőközép): A konszenzus útja]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ferenc pápa: Nem vagyok baloldali]]> Ferenc pápa újságíróknak cáfolta, hogy baloldali lenne. A pápa reményét fejezte ki, hogy az USA meg fogja szüntetni a Kubával szembeni gazdasági embargóját, azonban jelezte, hogy erről nem fog beszélni csütörtökön az amerikai kongresszusban.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[G. Fodor Gábor (888.hu): GFG a három nyolcason: Mi a helyzet a baloldallal?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szilvay Gergely (Magyar Nemzet): A baloldal és a Biblia]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Nem migránsok! Menekültek! – Veiszer Alinda a Mandinernek]]> „Irigylem azokat, akik mernek határozottat állítani, de én inkább megmaradok a kérdező szerepében” – mondja a Mandinernek Veiszer Alinda televíziós újságíró, aki hosszú szünet után a Hír TV-n jelentkezik hétfőtől állandó műsorral. Szerinte a kollégákat teljesítményük, nem pedig a médium tulajdonosa alapján kell megítélni. Veiszer Alinda ott volt Szíriában, amikor kitört a forradalom, és embertelennek tartja a „migráns” kifejezést, bár beszélgetésünk alatt is véletlenül ezt a szót használta. Megtudjuk azt is, milyen jól járt a nevével, amely egyébként új műsorának címe is lesz. Interjúnk.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szabó György (Danube Institute blog): Amire érzékenyek a progresszívek − és amire nem]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Lovas István (Magyar Hírlap): Helyesbítsünk?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Udo Ulfkotte (Hetek): Kik és miért manipulálják a médiát?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Nagy Zoltán (Népszava): Útszél és az árok]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[szék (Gondola): A sajtószabadság magasiskolája]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Köntös László (reposzt): Eszmeiség és pártpolitika]]> [...] Bővebben!
]]>