<![CDATA[mandiner.hu - baloldal]]> http://mandiner.hu/tag/baloldal/ hu-HU <![CDATA[Lánczi Tamás (Mogzástér): Majtényi és a migráns-arany]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Hubay György: Miskolc ma nemzeti, polgári és radikális]]> „Nyugodtan mondhatom: Miskolcon nemzeti, polgári, de valódi radikális politikát követtünk a rendteremtésben” – mondja Hubay György, a Fidesz diósgyőri jelöltje. A magyar bajnok kerékpáros Hubay Miskolcot az ország legbiztonságosabb városává tenné. Hozzáteszi: folytatni fogják a nyomortelepek felszámolását.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szalma György (Mandiner): Majtényi esete a kínos migránsozással]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Előkerültek a szocdemek, megállapodtak Karácsonnyal]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Trombitás Kristóf (Mandiner): Jobboldaliság: a küzdés maga]]> A baloldal korábban megalkotta a saját szája íze szerint fűszerezett jobboldalt és jaj volt annak, aki háborgatta a status quót. Ennek mostanra vége. Éppen elég kárt okozott a folyamatos visszavonulás. Ideje felvállalni a népszerűtlen igazságainkat!
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Haraszti Gyula (Magyar Idők): Kész elmebaj!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szánthó Miklós (Mozgástér blog): „Az első napon”]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szigetvári: Undorodom a pedofilozástól, amit Gyurcsány csinál]]> „Nálamnál egyházi ügyeket érzékenyebben közelítő ember kevés van a baloldalon” – mondja a Mandinernek Szigetvári Viktor, az Együtt választmányi elnöke, akit vidéki aláírásgyűjtő útján értünk utol telefonon. Hozzátette: szerinte Magyarországon a jogfolytonosságot megszakító rendszerváltásra van szükség.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Molnár-Caracas Antal – Nahimi Botond (Mandiner): Mi lesz a szocik sorsa? Angyalföldet, Újlipóciát kérdeztük! (videó)]]> Párbeszéd?! MSZMP?! A Szent István parktól a Göncz Árpád Városközpontig bemerészkedtünk a legvörösebb magyar környékre, hogy a baloldalról, az MSZP-ről és csatolt részeiről faggassuk a kerület lakóit. Videónk!
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Karácsony Gergely (MTI-OS): Ünnepeljünk, demonstráljunk közösen!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tamás Gáspár Miklós (HVG): Nix Gyurcsány]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kiss Gergely (Magyar Idők): Nagy a tét]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kacsoh Dániel (Magyar Hírlap): Visszautasítható ajánlat]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Bencsik András (Demokrata): Ki tetszik?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Trombitás Kristóf (Mandiner): A lázadás természetéről ]]> Nonkonformista módon lázadni ma már lehetetlen. Lázadni különben is csak azóta szükséges és elvárt, amióta a bomlás rohasztja a társadalmat.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Lévai Katalin (Magyar Idők): Sokan várnak egy új hangra]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Horváth Zsófia (Mindset): Politikai marketing és tartalom egyben: elolvastuk a 888-könyvet]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Béndek Péter (1000 A Mi Hazánk): Le tudja-e győzni Karácsony szociális demokráciája Orbán illiberalizmusát?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[„Orbán politikáját le kell győzni”: az MSZP-kongresszuson ment neki Orbánnak Jeremy Corbyn]]> „A jobboldal politikája meggyengíti a demokráciát, és megengedi, hogy az intolerancia és a rasszizmus gyökeret eresszen” – Magyarországnak üzent a brit Munkáspárt elnöke.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Liberálisok: Nélkülünk nem megy!]]> Ha az MSZP-Párbeszéd nem hajlandó arra, hogy az általunk fontosnak tartott liberális értékrendet képviselje, a Liberálisok önállóan is elindulnak a 2018-as választásokon – olvasható a párt közleményében.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Nagy Ervin (Magyar Hírlap): Baloldali ellenzékváltást kér a nép]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tamás Gáspár Miklós (Népszava): Átállások]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Áll a bál a gyöngyösi MSZP-ben]]> Molnár Gyula félretájékoztatta az elnökséget, ami így nem bízik a pártelnökben, Fodor Gábor nem tud semmiről, Vona pedig várja a baloldali szavazatokat: alakul az ellenzéki szappanopera Gyöngyösön.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[G. Fodor Gábor (Origo): Mire elég hatvan nap?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Alain de Benoist (Compact): Egy Lenint mindig meg kell előznie egy Marxnak]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Az osztrák kormány nem jobboldalibb a magyarnál – Peter Filzmaier a Mandinernek]]> Valójában nem tolódott nagyon jobbra Ausztria, a Szabadságpárt sem nevezhető egyszerűen szélsőjobboldalinak – mondja Peter Filzmaier, Ausztria egyik legbefolyásosabb politológusa a Mandinernek. Filzmaier az osztrák belpolitikáról és az osztrák-magyar viszonyokról is kifejtette nézeteit lapunknak. A professzor nem túlozza el a V4-Ausztria kapcsolatok jelentőségét, és úgy gondolja, a határkerítés nem nevezhető összeurópai megoldásnak a migráció problémájára. Interjúnk.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Csizmadia Ervin (Méltányosság): Mind elégtelen]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Molnár Attila Károly (Magyar Narancs): A Fidesz a legkisebb rossz]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Karácsony Gergely: Jár a határon túli magyaroknak a választójog]]> Erdélyben turnézik az MSZP: Molnár Gyula pártelnök kijelentette, hogy újra akarják építeni kapcsolatukat a határon túli magyarsággal. Karácsony Gergely pedig közölte, hogy nem akarják megvonni az erdélyi magyarok választójogot.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A magyar '56 szellemét érzem a magaménak – egy francia konzervatív anarchista a Mandinernek]]> A hagyományos baloldal haldoklik, de van egy „falon kívüli” új baloldal, tele új gondolatokkal – mondja Kévin Boucaud-Victoire francia gondolkodó, publicista a Mandinernek. A keresztény hitet és szocialista elveket egyaránt valló, magát konzervatív anarchistának is nevező Boucaud-Victoire-ral a baloldal és a jobboldal, az elit és a tömegek, a keresztények és szekulárisok, valamint a globalisták és a lokális közösségek közötti feszültségekről is beszélgettünk. A francia publicista kritikus Orbán Viktor „biztonságpolitikai megszállottságával” szemben, viszont magáének vallja a magyar '56-os forradalom szellemiségét. Nagyinterjúnk.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Pap Szilárd István (Mérce): Szivárványos átverés]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Pogátsa Zoltán (Mérce): Ne okoljuk többé a népet!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kövér László (Figyelő): A nácik is azt csinálták, amit a Momentum]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Fidesz (MTI OS): A kormánypártok az édesanyák mellett állnak]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Antal-Ferencz Ildikó (Heti Válasz): Ezt kellene tenni, hogy minden nő háborítatlanul szülhessen]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szigetvári Viktor (Sajtóközlemény): Vissza kell venni Mészáros új tokaji birtokát]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Fidesz: A baloldal az illegális bevándorlás pártjára állt]]> Megszavazta az Országgyűlés a kormány javaslatát a jogi határzárról kedden. A Fidesz közleményében a nemmelszavazó és tartózkodó képviselőkre utalva azt írja, hogy a baloldali ellenzékre nem lehet számítani az ország védelmében.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ónodi György (Index): A jobboldalból hiányzik a humor]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Gál J. Zoltán (Vasárnapi Hírek): Utolsó]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szánthó Miklós (Mozgástér): Alkotmány, bírák]]> [...] Bővebben!
]]>