<![CDATA[mandiner.hu - baloldal]]> http://mandiner.hu/tag/baloldal/ hu-HU <![CDATA[Kiss László (Magyar Hírlap): Nyitány]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Republikon: Öt-hét kerületben nyerhet a baloldal Budapesten]]> Ha az áprilisihoz hasonló eredményt ér el a baloldal Budapesten, akkor öt-hét kerületnek lehet ellenzéki polgármestere a Republikon Intézet szakértői becslése szerint. A legesélyesebb kerületek azok, ahol regnáló polgármester indul az októberi választásokon.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A baloldal Hadházyt támogatja Szekszárdon]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Bódis András (Válasz.hu): Nyílt levél az ellenzéknek]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Boris Vian (Tutiblog): Ceterum Censeo: Désijaninak mennie kellett]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Nem szól bele a helyi ügyekbe Tóbiás (videó)]]> Az MSZP elnöke úgy gondolja, hogy nem írhatja felül a helyi dolgokat. Szerinte ez alól Budapest sem kivétel.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Para-Kovács Imre (Amerikai Népszava): Az Egyesült Szorongók Pártja]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Mégsem Árok Kornél lesz a Szocdemek főpolgármester-jelöltje]]> Visszalépett Árok Kornél a Szocdemek főpolgármester-jelöltségétől. A párt augusztus 21-én dönt az új jelölt személyéről.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Debrecenben önállóan indul az MSZP]]> Debrecenben és a nagyobb Hajdú-Bihar megyei településeken is önállóan indul az MSZP, miután nem vezettek eredményre a baloldali egyeztetések. A párt megyei elnöke elismerte: Kósa Lajos távozása után lett volna esélye egy baloldali összefogásnak, de a közös polgármesterjelölt „egzisztenciális fenyegetés miatt” visszalépett.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Portik-Laborc-ügy: nem sértett államtitkot a Pestisrácok.hu (videó)]]> Nem sértett államtitkot a Pestisrácok.hu, mikor nyilvánosságra hozta a Portik-Laborc beszélgetések leiratát – közölte a Belügyminisztérium.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[MSZP: Tegyen le a paksi hitelről a kormány!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Falus Ferenc (Facebook): Ne kockáztassa a polgárok testi épségét!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Németh Gábor (lopott blog): Az MSZP Bajnai közönségét fotóztatta]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Sonyó (Gondűző bor mellett): Miért NEM a válasz Falus Ferenc támogatására?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Sinkovics Ferenc (Magyar Hírlap): Elveszett kapcsolat]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Falus Ferenc (hvg.hu): Nem folytatható értelmes vita karakterbérgyilkosokkal]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Bokros: Vajúdás a baloldali összefogás (videó)]]> Vajúdtak a hegyek és szültek egy egeret: ezekkel a szavakkal jellemezte a baloldali összefogást az ATV-ben szombat este Bokros Lajos, akinek a mozgalma a fővárosban csak Magyar György független főpolgármester-jelölttel tud együttműködést elképzelni a jövőben.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[MSZP: Ez nem egy politikai játszma, hanem a XIII. kerület]]> Az MSZP XIII. kerületi szervezete szerint a DK és az Együtt-PM a kerületben politikai játszmának, nem pedig együttműködési kísérletnek tekintette a tárgyalásokat, ezt bizonyítja, hogy azokat egyoldalúan zárták le.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Széles Gábor (Facebook): Gonoszok]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Falus Ferenc (Népszava): Budapestnek nem egy házmesterre van szüksége]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Mindenki összefog a XIII. kerületben, csak az MSZP nem]]> Közös jelölteket állít az októberi önkormányzati választáson a főváros XIII. kerületében a DK, az Együtt-PM és Bokros Lajos pártja. Azért annyira nem akarnak kiszúrni az MSZP-vel: a szocialista Tóth József polgármester-jelöltségét támogatják.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Karácsony Gergely: Zárjuk le a Papcsák-korszakot!]]> Karácsony Gergely, a baloldal közös zuglói polgármesterjelöltje szerint a kerületnek azért kell végleg lezárnia a fideszes Papcsák-korszakot, mert az a városrész legrosszabb időszaka volt.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[TGM: Marxé a jövő]]> A Budapesti Corvinus Egyetem Fővám téri épületének aulájában lévő Marx-szobor eltávolítása elleni demonstrációt tartottak az épület mellett péntek délután; a Balpárt által szervezett tiltakozáson mintegy ötven érdeklődő, szimpatizáns előtt szónokolt Tamás Gáspár Miklós filozófus, Krausz Tamás történész, Komjáthi Imre, az MSZP elnökségi tagja és a Balpárt képviselői.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ábel Attila (Csepel.info): Mielőtt bárki bevenné a maszlagot…]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Piréz Robert (Tutiblog): „Demokratikus kis sziget” vagy újabb történelmi beégés]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Falus felkészült rá, hogy megbuktassa Tarlóst]]> Hivatalosan is megkezdődött a Fidesz hatalmának megtörése Budapesten – jelentette ki Falus Ferenc bemutatkozó sajtótájékoztatóján. A baloldal főpolgármester-jelöltje elmondta: felkészült rá, hogy megbuktassa Tarlós Istvánt.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[szék (Gondola): Cezaromániás tücsökzene]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Béndek Péter (1000 A Mi Hazánk): Áldozzuk-e fel a demokráciát, ha cserébe elpusztul a baloldal?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Falus: Tudok harcos is lenni (videó)]]> A három baloldali párt vezetője külön-külön kérte fel Falus Ferencet főpolgármester-jelöltnek.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Falus Ferenc (NOL): Az esélyesek nyugalmával indul]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Sebes György (Népszava): Nyári mese]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Körmendy Zsuzsanna (MNO): Az újságírás szabadsága]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Nagy N. Péter (NOL): A baloldal és a sajtó]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Papp László Tamás: A tejföl megvan, de hol a macska?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Zöldi László (Médiablog): Kié a Népszava?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Lovas István (Magyar Nemzet): Sajnáljuk a Népszavát, előre bejelentett halála miatt? Na, ne]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kabai Domokos Lajos (Bekiáltás): Népszava: Az MSZP-vel együtt került zsákutcába]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szabó Imre (Dinamó Műhely): Csak magadon segíthetsz]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Index: Az MSZP kirúgatta az Egyenlítő főszerkesztőjét]]> Németh Gábor alapító-főszerkesztő távozik az Egyenlítőtől, de nem önszántából – tudta meg az Index. Németh azt állítja, az MSZP egy befolyásos politikusa tiltatta ki, aki azt is elintézte, hogy megvonják tőle a szerkesztői hozzáférést. A szocialisták viszont azt mondják, Németh zsarolta meg a pártot információk kiadásával, ezért szakítottak vele.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Sideburns (Spiler.info): HVG=Nap-kelte]]> [...] Bővebben!
]]>