<![CDATA[mandiner.hu - baloldal]]> http://mandiner.hu/tag/baloldal/ hu-HU <![CDATA[Kovács László szerint az MSZP egyedül kevés lesz a Fidesz ellen]]> Kovács László szocialista politikus, volt külügyminiszter szerint ezt a kormányt csak úgy lehet legyőzni, ha az összefogásban jobboldali demokraták is részt vesznek, és miniszterelnök-jelöltnek egy elismert szakembert állítanak. Szerinte olyan ember lehet a jelölt, akinek most még nem forog a neve.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[MSZP: A jobboldal át akarja írni 1956 történetét]]> Az MSZP október 23-i megemlékezését a Nagy Imre Emlékháznál tartotta. Molnár Gyula pártelnök a „haladó baloldal” hősének nevezte a mártír-miniszterelnököt és úgy fogalmazott, hogy a jobboldal át akarja írni a forradalom történetét. Hozzátette, a sajtószabadság ügye és az oroszok beleszólása a mai magyar belpolitikában újra aktuális. Kunhalmi Ágnes elmondta, 1956-ban a tehetség és nem a lojalitás alapján való előrejutásért harcoltak az emberek.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Gyurcsány megint „rendszerváltó” szövetséget szervezne]]> Gyurcsány Ferenc reméli, hogy a vasárnapi, október 23-i ellenzéki tüntetésről kiderül, ez nemcsak egy pillanatnyi közös színpadi szereplés, hanem valaminek, egy „rendszerváltó” választási szövetségnek a kezdete. Gyurcsány a DK ötödik születésnapja alkalmából tartott rendezvényen arról is beszélt, hogy most a rendszerváltás kompromisszumainak elárulása és önkény zajlik.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Gazda Albert (G-Közép): A Jobbik helye]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Jámbor András (Kettős Mérce): Amikor Bayer Zsolt azt üzeni neked: Lemeccseljük, oké?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tálos Lőrinc (Reflektor): Megint Feri]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Összeolvad a Népszava és a Vasárnapi Hírek, Gál J. Zoltán az új főszerkesztő]]> Gál J. Zoltán volt szocialista politikus vezeti majd a Népszava és a Vasárnapi Hírek összeolvadását, tudta meg a Magyar Nemzet. Év végére, jövő év elejére megújítanák a Népszavát, megtartva annak szellemiségét. Tárgyalnak népszabadságos újságírókkal, nyitnának a fiatalok felé is.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Fizetett provokátorokat küld a baloldal az október 23-i ünnepségekre a kormánypártok szerint]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Népszava: A Magyar Idők tulajdonosa veszi át a Népszabadságot, és jobbos lapot csinál belőle]]> Liszkay Gábor, a Magyar Idők tulajdonosa és Mészáros Lőrinc újonnan alapított közös cége hamarosan megveheti a Mediaworks-öt, értesült a Népszava. Úgy tudják, hogy a Magyar Idők kiadójánál már meg is van azok listája, akiket átvesznek az új, jobbra hangszerelt napilaphoz.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Megyeri Dávid (Magyar Idők): Az álbaloldal ejtette saját választóit]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Nagy Dániel (Nézőpontok): Az LMP bánhatja leginkább a Kétfarkú Kutyapárt erősödését]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Havasi: Annak hiányzik a Népszabadság, aki vonzódik a balos szubkultúrához]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Schmidt Mária: „Ez a párt még mindig az a párt”]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Bencsik Gábor (Mandiner): Megint ott kell lenni]]> 1956 hatvanadik évfordulóján megint cirkuszt szervez a baloldal, nehogy véletlenül szépre, méltóra, magasztosra sikeredjék az ünnep.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Nagy balos belvita: Gréczy Zsolt szerint Orbán mozgatja Juhász Pétert]]> Azzal vádolja Juhász Pétert, az Együtt politikusát Gréczy Zsolt, hogy Orbán Viktor mozgatja. A DK szóvivője szerint mással nem magyarázható, hogy miért szervezett rá az Együtt politikusa a balos ellenzék október 23-i tüntetésére Orbán kifütyültetésével.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Andreas Unterberger (Magyar Hírlap): A baloldalé a nyugati sajtó]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szigetvári Viktor (Twitter): Játékhelikopter]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Gál J. Zoltán (Vasárnapi Hírek): A lap]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[B. Boogieman (Tutiblog): Elnökválasztás egy korporáciában II.]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Össze kell tartani a Fidesz szerint]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Bayer Zsolt (Magyar Hírlap): Tűrhetetlen (32.)]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Para-Kovács Imre (hvg.hu): Már a B-oldal szól]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Somfai Péter (Népszava): Szolidaritás]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ludwig Emil (Magyar Hírlap): Súlytalansági állapot]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Fricz Tamás (Magyar Idők): Pártpolitika és a kádári örökség]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Klesch Dávid (Metszet): Bújj a Jobbik mögé hadművelet]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Gyurcsány: Még nincs diktatúra, önkény az, ami itt van (videó)]]> A DK elnöke szerint az önkény szó tökéletesen írja le Orbán Viktor rendszerét. Gyurcsány Ferenc úgy látja, már csak azért sincs még diktatúra, mert még lehet ellenzéki pártot alakítani.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[GFG: A 888 újságírói jobbak, mint a Népszabadságé (videó)]]> Egymásnak ugrott Böcskei Balázs és G. Fodor Gábor az Echo TV-ben Gajdics Ottó társaságában. Kiderült: GFG szerint a Népszabadság megszűnésével lezárult a rendszerváltás, Gajdics Ottó koholt pedofilozós cikkecskét írna a Magyar Idők példányszámain rugózókról, Böcskei Balázs szerint pedig nem gazdasági okokból függesztették fel a napilap kiadását.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Puzsér Róbert (Magyar Nemzet): Hat gondolat a Népszabadság hűlt helyén]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Lánczi Tamás (Mozgástér): Szolidaritásról és sajtószabadságról]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Közgáz Baloldali Kör (Facebook): Nép, szabadság!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tölgyessy Péter (Index): A Fidesz politikusai arra jutottak: ölni kell, vagy ők ölnek meg minket]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Nagy Dániel (Nézőpontok): Merre tart Vona Gábor?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Balogh Gábor (Jobbegyenes): Pezsgőt bontasz, mert megszűnik a ballibsi Népszabadság?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Gyurcsányék végleg otthagyják a parlamentet]]> Végleg kivonulnak a parlamentből a DK képviselői - döntött a párt vezetősége hétvégén az Index információi szerint. Csak a kétharmados szavazásokon vesznek részt a képviselők, mert matematikailag szükség van rájuk, ha az ellenzék le akarja szavazni a Fidesz törvényjavaslatait. A Népszabadság felfüggesztése lehet a döntés kiváltó oka.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[B. Boogieman (Tutiblog): Bezárt a bazár: a baloldal és a piacgazdaság]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tamás Gáspár Miklós (Kettős Mérce): A Népszabadság-ügy]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Farkas Attila Márton (24.hu): Amikor a ballibek rettegtek és a jobboldal haverkodott az iszlámmal]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Zárug Péter Farkas (Mandiner): Győztes-vesztes népszavazás]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[M. László Ferenc (Népszabadság): Jó kis trükk volt a népszavazás, de másodjára már nem fogják bevenni]]> [...] Bővebben!
]]>