<![CDATA[mandiner.hu - baloldal]]> http://mandiner.hu/tag/baloldal/ hu-HU <![CDATA[Ungváry Rudolf (Népszabadság): Demokrata bukás]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Beck Tamás (Népszava): Fundamentalista fordulat]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kvótareferendum: egy hónapos kampánnyal buzdít a távolmaradásra a DK]]> „Maradj otthon, maradj Európában!”, illetve „Ne menj el a Fidesz Európa-ellenes álnépszavazására!” – ezekkel a szlogenekkel kezd kampányba a DK a kvótareferendummal kapcsolatban. A párt aktivistái egy hónapra kitelepülnek az utcákra, a DK vezető politikusai pedig országjárásra indulnak, nem lesz olyan választókerület, ahol nem jelennek meg – jelentette be Molnár Csapa EP-képviselő.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Bayer Zsolt (Bádog): Tündérkék]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Erdős Virág (Népszabadság): A balliberális értelmiség azoktól viszolyog, akiket maga hagyott a szarban]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Erdélyi Magyar Néppárt (Gyergyói Kisújság): A magyar baloldal ismét rátámad a nemzetre]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Bayer Zsolt (Bádog): Tündérkék]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Így kampányolnak majd a szocik]]> Klasszikus kampánnyal készül az MSZP az október 2-i kvótanépszavazásra: plakátokkal, szórólapokkal, újságokkal, valamint erőteljes közösségimédia-megjelenéssel biztatják az embereket a népszavazástól való távolmaradásra. Amit nem fognak bojkottnak nevezni.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Béndek Péter (1000 A Mi Hazánk): A nyílt társadalom mint lódítás]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Horn Gábor (Népszabadság): Üzenjen Orbánnak: igen!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Bencsik Gábor (Magyar Idők): Szemben a valósággal]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Igazuk van. Befejezem. – Bayer Zsolt lovagkeresztről, trágárságról, indulatról]]> Felhagy a trágár és durva politikai publicisztikák írásával – állítja Bayer Zsolt. A lovagkereszttel kitüntetett újságíró a Mandinernek elmondja: itt az ideje, hogy felnőjön a kitüntetéssel járó felelősséghez. Kérésünkre azért beavat minket a legvaskosabb bayeri szidalmak kultúretimológiai hátterébe, valamint beszél a zsidósághoz való viszonyáról. Bayer most először vall felmenői múltjáról, nyilas, majd III/III-as nagyapjáról. A Fidesz-alapító publicistának 1988-ban egyáltalán nem olyan ország lebegett a szeme előtt, amilyet 2016-ban maga körül lát - Bayer szerint ő és nemzedéke kudarcot vallottak a polgári Magyarország felépítésében. Kíváncsi arra, mire jut majd az újabb nemzedék, de nincsenek illúziói. Nagyinterjúnk.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Már a lovagkeresztet megtartókat listázzák a baloldalon]]> A „Gondolkodó” nevű, több mint negyvenezres, ellenzéki hangvételű Facebook-oldal már azokból gyárt listát, akik nem adták vissza a lovagkeresztjüket Bayer Zsolt kitüntetése miatt.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Két éves Falus Ferenc legendás akciója (videó)]]> 2014. augusztus 25-én tette fel a netre emlékezetes jeges vödrös videóját Falus Ferenc, a baloldal akkori budapesti főpolgármester-jelöltje. Ugye, hogy ma is megnézné?
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Párbeszéd lesz a PM új neve]]> A Mandiner értesülései szerint ősszel mutatja be új, egyszerűsített nevét és arculatát a PM: a Párbeszéd Magyarországértból Párbeszéd lesz. A 2013-ban az LMP-ből kivált politikusok által alapított balos zöldpárt ennek előkészítéseként a neten hirdetett logópályázatot, amin végül egy húszéves pályakezdő ötlete győzött.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Stumpf: Nemet kellene mondania a kvótára az ellenzéknek is (videó)]]> A baloldal nem tudja legyőzni a Fideszt a kvótaellenes népszavazáson, ezért az ellenzék egyetlen esélye, hogy beáll a Fidesz mögé, és ő is a nemet támogatja – mondta lapunk főmunkatársa, Stumpf András az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Varga Áron, a HVG újságírója ugyanakkor úgy véli: a baloldal ezzel elveszítené a becsületét.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Jámbor András (Kettős Mérce): Visszavonul-e Bayer Zsolt, ha visszaadja mindenki a kitüntetését?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szerető Szabolcs (Magyar Nemzet): Sztrájkol a Fidesz]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Fidesz: Gyurcsány mindig csak elvett az oktatástól]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ismét bojkottálja a Fidesz az ellenzék által szervezett vitanapot]]> A Jobbik azért szervez rendkívüli parlamenti vitanapot, hogy a határon túli magyarok mellett a külföldön dolgozó magyarok is szavazhassanak levélben az októberi kvótareferendumon. A Fidesz-KDNP képviselői azonban várhatóan távolmaradásukkal teszik határozatképtelenné az ülést. Legutóbb a Liget-projekt kapcsán ült össze egy ellenzéki párt kezdeményezésére a parlament, akkor is a kormánypárti honatyák miatt olt határozatképtelen az ülés.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Megyeri Dávid (Magyar Idők): Egy ünnep intelmei]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Gazda Albert (G-Közép): Bohócbojkott]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Csontos János (Magyar Idők): Mozgáskultúra baloldali módra: maradj a fenekeden!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Fabius (Varánusz): Gyurcsány nyerte a kvótanépszavazást]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Gazda Albert (G-Közép): A radikális Orbán Viktor]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A baloldaliak nagy többsége is nemet mond a migránskvótára]]> A teljes népesség körében 74 százalékon áll a „nemek” és 7 százalékon az „igenek” aránya a migránskvótás népszavazás előtt a Republikon Intézet kutatása szerint. A baloldali pártok bojkottjavaslata ellenére a baloldaliak 60 százaléka is nemmel szavazna a kötelező kvótára.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szánthó Miklós (Magyar Idők): Megint jönnek, hőbörögnek]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tanács István (Népszabadság): A világ csúszik az Orbánok karjaiba, a baloldal meg csak a saját vesztét ünnepli]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Soós Eszter Petronella (Magyar Nemzet): A migráció és a baloldal: igen vagy nem?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[4K! elnöksége (4K!): Lemondunk!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Stumpf András (Mandiner): Tudta? A baloldal épp most hagyta ki az évtized ziccerét!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Magyari Péter (444): Az utolsókat rúgja a nyugati pártrendszer]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szunyogh Szabolcs (Népszava): Akarom. Akarom?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Csizmadia Ervin (Mandiner): A politikai agresszióról és a felborult egyensúlyról]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szent-Iványi István (hvg.hu): Bolond a magyar világ?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kapelner Zsolt (Kettős Mérce): Iszlamizmus és baloldal: a civilizációs diskurzus buktatói]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Fidesz (Sajtóközlemény): A baloldal inkább a bevándorlóknak adna munkát]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Puzsér Róbert (Facebook): A Quimby jól tette, hogy fellépett Tusnádfürdőn]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Váratlan fordulat: zenés-táncos fesztivált rendez az Együtt]]> Nógrád megyében, Alsópetényben rendez Haza és nyaralás címmel fesztivált az Együtt párt. A fellépők között van a párt tagjaiból álló Együtt zenekar, egy titokzatos meglepetés-sztárfellépő, valamint az Anna and the Barbies. Ezenkívül politikai beszélgetések és családi programok szórakoztatják majd a résztvevőket.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kapelner Zsolt (Kettős Mérce): A Pokémon GO és a géprombolók (videó)]]> [...] Bővebben!
]]>