<![CDATA[mandiner.hu - baloldal]]> http://mandiner.hu/tag/baloldal/ hu-HU <![CDATA[Puzsér Róbert (Magyar Nemzet): Az egységes cselekvés ideje]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Bősz Anett (Bősz Anett blogja): Ars poetica – avagy az arcátlanság politikájából elég]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Pál Benedek (Danube Institute blog): Létezik-e francia konzervativizmus?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ungár Péter (Kettős Mérce): A többséget kell képviselni – WTF baloldal ]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Konkrét intézkedéseket javasolnak a szocialisták menekültügyben]]> Nagy kapacitású ideiglenes menekülttáborok létrehozása a határ közelében; a készenléti rendőrség határra vezénylése; a polgári védelem bevonása a műveletekbe; tárgyalások megkezdése a kérdésben érintett uniós államokkal – többek között ilyen intézkedésekkel kezelné az MSZP a migrációs helyzetet.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Bódis András (Válasz.hu): Jáááj, megszólalt menekültügyben a Magyar Baloldal Legnagyobb Ígérete!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Pető Péter (Népszabadság): Orbán állítása]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Stefka István (Az Öreg): Boross]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Most öntsd: egy éves a legendává vált Falus-videó (videó)]]> Régi szép idők: egy éve ilyenkor, 2014. augusztus 25-én töltötte fel Falus Ferenc, a baloldali összefogás közös, az akkor még Együtt-PM néven együttműködő pártszövetség által javasolt főpolgármester-jelöltje a fél nap alatt legendává vált vírusvideóját.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Gréczy Zsolt (Gréczy Zsolt blogja): Nem lesz meg a kétszázezer aláírás vagy a négymillió szavazat! – a DK és a rendszerbontó népszavazás]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tamás Gáspár Miklós (Dinamó Műhely): Lelkük mélyén]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Nem történt érdemi változás a pártok támogatottságában]]> Továbbra is magasan vezet a Fidesz a Publicus Intézet legfrissebb felmérése szerint, második a Jobbik, harmadik az MSZP, fej-fej mellett az LMP és a DK. Az Együtt ebben a hónapban elérte az 1 százalékos küszöböt, míg a PM-nek és a Liberálisoknak ez most sem sikerült.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Rónay Tamás (Népszava): Csillaghullás]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Török: A Jobbik az új Fideszként akar választást nyerni (videó)]]> Nincs se bátorság, se politikai tehetség a baloldalon a menekültkérdés kezeléséhez, így tulajdonképpen csak Vona áll most Orbánnal szemben a pályán – mondta Török Gábor.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Udvarhelyi Tessza (Kettős Mérce): Homokszemről homokszemre: egy optimista baloldali jövőképe]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kontroll csoport: újabb baloldali szupergrup állt össze]]> Az Index értesülései szerint szervezkednek a baloldalon azok a körök, akik korábban Bajnai Gordon miniszterelnök- és Falus Ferenc polgármester-jelöltségét támogatták. A Kontroll csoport nevet kapó kezdeményezésben részt vesz Bárándy Péter, Balázs Péter, Bitó László és Haris Éva, a cél egy új szakpolitikai alternatíva, vízió felmutatása.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Csizmadia Ervin (Dinamó Műhely): Az István-Koppány ország]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Béndek Péter (1000 A Mi Hazánk): Megoldást várni Béndek Pétertől]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[OriginalSpíler (Spíler): Miért éppen Tóth Bertalan?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[jotunder (Örülünk, Vincent?): Bauer Tamás nem érti]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Őry Mariann (Magyar Hírlap): Jó reggelt, Európa!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Fidesz: Veszélyezteti a baloldal Európa védelmét]]> Veszélyezteti a baloldal Európa védelmét és több illegális bevándorlót akar Magyarországra a baloldal a Fidesz szerint. A kormánypárt azt közölte: ha most Gyurcsány Ferencen és a szocialistákon múlna, az illegális bevándorlók minden akadály nélkül elözönlenék Magyarországot és az Európai Uniót.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Az Index szerint Tóth Bertalan lesz az MSZP új erős embere]]> Az Index szerint lázas munka folyik az MSZP-ben a színfalak mögött: párton belül keresik Orbán Viktor 2018-as kihívóját. Egy kutatás szerint a közelmúltig viszonylag ismeretlen Tóth Bertalan lehet az esélyes, akit most már egy csapat segít szerepléseiben. Tóthot állítólag Puch László segíti a háttérből.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Pelle János (Napi Gazdaság): Ellenzéki népszavazás: tizenkilencre lapot]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Pintér Bence (Mandiner): Menekültügy: a kormány lassan felnő a feladathoz]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[„Az életet keresik a menekültek” – Kakuk György a Mandinernek]]> „Az élethez való lehetőséget keresik. Jönnek, mert ahol eddig éltek, már nem alkalmas az emberi életre” – mondja a bevándorlókról Kakuk György újságíró, DK-s politikus a Mandinernek. A menekültekkel együtt a Balkánt végigjáró, kalandjairól El Camino de Balkan néven blogot vezető, magát baloldalinak valló Kakuk a családi nyaralás után járta végig Délkelet-Európát. Lapunk a legnyomasztóbb, legfelemelőbb és legmeglepőbb úti élményeiről, az út rá gyakorolt hatásairól és persze Gyurcsány Ferencről is kérdezte őt. Megtudtuk azt is, mi a véleménye Szily László őt és a Mandinert érintő kiszólásáról. Interjúnk.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Pelle János (Napi Gazdaság): Ellenzéki népszavazás: tizenkilencre lapot]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Jobbik: Döntsenek a falvak, akarnak-e menekülttábort]]> A Jobbik a tervezett befogadóállomások tizenöt kilométeres körzetében azonos időpontban, minden érintett településen véleménynyilvánító népszavazást tartana. Vona Gábor Martonfán arról beszélt: pártja nem befogadó, hanem visszafordító állomásokat építene inkább.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Megyeri Dávid (Napi Gazdaság): Hamis migránsromantika]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szanyi Tibor (Kapcsolat.hu): Körlevél a baloldal állapotáról]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szabó György (Danube Institute blog): Amire érzékenyek a progresszívek − és amire nem]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Lovas István (Magyar Hírlap): Helyesbítsünk?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Udo Ulfkotte (Hetek): Kik és miért manipulálják a médiát?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Nagy Zoltán (Népszava): Útszél és az árok]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[szék (Gondola): A sajtószabadság magasiskolája]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Köntös László (reposzt): Eszmeiség és pártpolitika]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Bednárik Imre (Népszabadság): A bukás]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Stefka 2009-ben: Rákosit idézi a kormányzati sajtóbojkott (videó)]]> A Magyar Hírlap volt főszerkesztője 2009-ben rákosista húzásnak értékelte, amikor a Gyurcsány-kormány bojkottot hirdetett a jobboldali napilap ellen – emlékeztet a Válasz.hu.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Lendvai Ildikó (Népszava): Most Andrassew Iván ment el]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Forgács István (Mandiner): C.....k a médiában]]> [...] Bővebben!
]]>