<![CDATA[mandiner.hu - 4-es metró]]> http://mandiner.hu/tag/4-es_metro/ hu-HU <![CDATA[Pozitív tapasztalatokkal tért haza az EU Költségvetési Szakbizottsága]]> A felcsúti kisvasutat, a négyes metrót és az V. kerületet kedden meglátogató EU-s Költségvetési Szakbizottságának elnöke „látja a fejlődést és az életminőség javulását” Magyarországon a bizottság legutóbbi, 2011-es látogatása óta.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Haraszti Gyula (Magyar Idők): Öngól]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Bándy Péter (Demokrata): A vébé és a négyes metró]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Gajdics Ottó (Magyar Idők): A bumeráng]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Vitézy: Mindent tudott a Demszky-féle városvezetés a visszaélésekről]]> A BKK volt vezetője szerint a 4-es metróval kapcsolatos visszaélések már a Demszky-éra alatt ismertek voltak, a városvezetés mindent megtett annak érdekében, hogy ezeket „szőnyeg alá söpörje”.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Botond Bálint (Magyar Idők): Az MSZP és a gazdasági bűncselekmények]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Batka Zoltán (Népszava): 3-as a magyar igazság]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Fidesz: Gy. Németh csak magát és Gyurcsányt mosdatja]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szabó Zsolt (Magyar Nemzet): Megtisztulásra várva]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Fidesz: Magyarázza meg az MSZP, hová tűnt a zuglói önkormányzati képviselője!]]> Zuglóban április 23-án azért kell időközi önkormányzati képviselő-választást tartani, mert a szocialista Sápi Attila eltűnt. A fideszes Németh Szilárd szerint az MSZP-nek meg kell magyaráznia a választóknak, hová tűnt Sápi és vele 100 millió forint köztartozás.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tarlós: Elhibázott beruházás volt a 4-es metróé]]> Elhibázott beruházás a 4-es metróé, tele rossz szerződésekkel – mondta Tarlós István az Országgyűlés gazdasági bizottságának hétfői ülésén. A főpolgármester ugyanakkor leszögezte: az OLAF-jelentésében szereplő vitatott közbeszerzéseket, szerződéseket 2006-os választások előtt kötötték.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tarlós István (Közlemény): Mindig kedélyes, jópofa embernek tartottam Szanyi Tibort]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szanyi Tibor (Közlemény): Olafosan lebukott a kormány]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[4-es metró: Demszkyék nem mentek el a meghallgatásra (videó)]]> Sem Demszky Gábor akkori főpolgármester, sem Medgyessy Péter, Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon korábbi kormányfők nem mentek el a gazdasági bizottság 4-es metróval kapcsolatos meghallgatására.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Bódis András (Válasz.hu): Miféle nemzeti tőke? Jobban hasít a Strabag, mint valaha]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Demszky: Megalapozatlan az OLAF-jelentés (videó)]]> Demszky Gábor volt SZDSZ-es főpolgármester elhatárolódik a négyes metró botrányától. A parlament is foglalkozik az OLAF-jelentéssel.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Bayer Zsolt (Magyar Idők): Demszky a kalapból]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tarlós: Demszky nem vehető komolyan a 4-es metró ügyében]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tarlós: Demszky össze-vissza beszél (videó)]]> A főpolgármester a TV2-ben arra hívta fel a figyelmet: még nincs olyan határozat, ami miatt pénzt kellene visszafizetni Brüsszelnek a 4-es metró kapcsán.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Lázár a 4-es metró botrányáról: A csalás tankönyvi példája]]> Lázár János, a Miniszterelnökség vezetője a csalás tankönyvi példájának nevezte a 4-es metró beruházásánál történteket az Európai Csalás Elleni Hivatalnak (OLAF) az ügyben készült jelentése alapján.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Itt az OLAF-jelentés magyar fordításban]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tarlós: Felelőtlenség lenne nem vitatni az OLAF-jelentést (videó)]]> A főpolgármester szerint egy városvezetőnek akkor is kötelessége megfelelő hangnemben vitatni az OLAF különböző megállapításait, ha csak 1-2 milliárdot tud visszaszerezni. Tarlós István szerint egyetlen egy lehetőséget sem szabad kihagyni hogy a város és az ország veszteségeit mérsékeljük.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Demszky: Nincs közöm a 4-es metró botrányához]]> Demszky Gábor tűzbe tenné a kezét Gulyás Lászlóért, a DBR Metró Projekt Igazgatóság volt vezetőjéért. A volt SZDSZ-es főpolgármester csütörtökön az ATV-nek kijelentette, sem neki, sem Gulyásnak nincs köze a 4-es metró körüli visszaélésekhez. Gulyás László az Indexnek csütörtökön, kora este kijelentette, tévesen azonosították, nem áll körözés alatt és az országban tartózkodik.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Külföldön is körözik a 4-es metró beruházásának volt vezetőjét]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szanyi szerint fércmunka az OLAF-jelentés, a Fidesz szerint ez csak szerecsenmosdatás]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[4-es metró: szabálytalansági eljárást indított a Miniszterelnökség]]> Lázár János miniszter közlése szerint ha a magyar vizsgálat is az OLAF-jelentéshez hasonló szabálytalanságokat állapít meg a 4-es metró projektben, akkor a magyar kormánynak az államháztartási törvény szerint vissza kell kérnie a beruházáshoz nyújtott támogatást.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tarlós: Súlyosan téved Szanyi Tibor]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[4-es metró: Szanyi levelet írt az OLAF-nak]]> Szanyi Tibor az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) főigazgatójának írt levelében úgy fogalmazott: „az Orbán-kormány az irányítása alatt álló magyar médián keresztül él vissza az immár nyilvánosságra hozott vizsgálati anyag súlyos hiányosságaival”, és ezért pontosítást és kiegészítést kért az abban szereplő „számos homályos” megállapítással kapcsolatban.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Demszky ügyvédje: Csak a BKV felelős a 4-es metróért (videó)]]> Demszky Gábornak csak protokolláris szerepe volt a 4-es metró projektjében, azt a BKV vitte, a felelősség is az övék Magyar György ügyvéd szerint.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tarlós: Demszky nagyon furcsán viselkedik az OLAF-jelentés óta]]> A főpolgármester szerint az OLAF 4-es metróról készített jelentéséből kitűnik, hogy Budapest jelenlegi vezetése érintetlen az ügyben. Tarlós István a Lánchídrádiónak nyilatkozva megjegyezte azt is: furcsa, hogy Demszky Gábor anélkül fogadott ügyvédet, hogy bármivel meggyanúsították volna, és azt is, hogy a jelentés nyilvánosságra kerülése óta elhatárolódik a 4-es metrótól, miközben korában épp ellenkező módon állt a projekthez.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Megnyílt az Erkel Színház]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szalai Anna (NOL): Biciklisáv a metróban]]> [...] Bővebben!
Komment (8)]]>