<![CDATA[mandiner.hu - 4-es metró]]> http://mandiner.hu/tag/4-es_metro/ hu-HU <![CDATA[Fidesz: A kormánynak kell fizetni a baloldal tetteiért]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Korrupciós botrány: 70 milliárdot követelhetnek Magyarországtól]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Lázár: Megveszi az állam a Bálnát]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szabó Zsolt (Magyar Nemzet): Metróösszefogás]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Fővárosi Közgyűlés: Az MSZP-SZDSZ a felelős a 4-es metró korrupciójáért]]> Elfogadta a 4-es metró korrupcióját vizsgáló munkacsoport jelentését a Fővárosi Közgyűlés. A dokumentum szerint az Európai Csalás Elleni Hivatal által feltárt szabálytalanságokért a Budapestet akkoriban vezető MSZP–SZDSZ-koalíció a felelős.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tarlós: Demszkynek súlyos mentális gondjai vannak]]> Nem Demszky Gábor jogi felelősségét kéri számon Tarlós István, ő inkább mentális problémára gyanakszik – derült ki abból az interjúból, amit a főpolgármester a Magyar Időknek adott. Tarlós arról is beszélt, mit tart az elmúlt évek legnagyobb sikerének.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Surján László (Magyar Idők): A 4-es metrótól a felcsúti kisvasútig]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Csath Magdolna (Magyar Idők): Az ellenzék itthon érveljen, ne külföldön!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Nagy Ottó (Magyar Hírlap): Felborult menetrend]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Pozitív tapasztalatokkal tért haza az EU Költségvetési Szakbizottsága]]> A felcsúti kisvasutat, a négyes metrót és az V. kerületet kedden meglátogató EU-s Költségvetési Szakbizottságának elnöke „látja a fejlődést és az életminőség javulását” Magyarországon a bizottság legutóbbi, 2011-es látogatása óta.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Haraszti Gyula (Magyar Idők): Öngól]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Bándy Péter (Demokrata): A vébé és a négyes metró]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Gajdics Ottó (Magyar Idők): A bumeráng]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Vitézy: Mindent tudott a Demszky-féle városvezetés a visszaélésekről]]> A BKK volt vezetője szerint a 4-es metróval kapcsolatos visszaélések már a Demszky-éra alatt ismertek voltak, a városvezetés mindent megtett annak érdekében, hogy ezeket „szőnyeg alá söpörje”.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Botond Bálint (Magyar Idők): Az MSZP és a gazdasági bűncselekmények]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Batka Zoltán (Népszava): 3-as a magyar igazság]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Fidesz: Gy. Németh csak magát és Gyurcsányt mosdatja]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szabó Zsolt (Magyar Nemzet): Megtisztulásra várva]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Fidesz: Magyarázza meg az MSZP, hová tűnt a zuglói önkormányzati képviselője!]]> Zuglóban április 23-án azért kell időközi önkormányzati képviselő-választást tartani, mert a szocialista Sápi Attila eltűnt. A fideszes Németh Szilárd szerint az MSZP-nek meg kell magyaráznia a választóknak, hová tűnt Sápi és vele 100 millió forint köztartozás.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tarlós: Elhibázott beruházás volt a 4-es metróé]]> Elhibázott beruházás a 4-es metróé, tele rossz szerződésekkel – mondta Tarlós István az Országgyűlés gazdasági bizottságának hétfői ülésén. A főpolgármester ugyanakkor leszögezte: az OLAF-jelentésében szereplő vitatott közbeszerzéseket, szerződéseket 2006-os választások előtt kötötték.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tarlós István (Közlemény): Mindig kedélyes, jópofa embernek tartottam Szanyi Tibort]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szanyi Tibor (Közlemény): Olafosan lebukott a kormány]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[4-es metró: Demszkyék nem mentek el a meghallgatásra (videó)]]> Sem Demszky Gábor akkori főpolgármester, sem Medgyessy Péter, Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon korábbi kormányfők nem mentek el a gazdasági bizottság 4-es metróval kapcsolatos meghallgatására.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Bódis András (Válasz.hu): Miféle nemzeti tőke? Jobban hasít a Strabag, mint valaha]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Demszky: Megalapozatlan az OLAF-jelentés (videó)]]> Demszky Gábor volt SZDSZ-es főpolgármester elhatárolódik a négyes metró botrányától. A parlament is foglalkozik az OLAF-jelentéssel.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Bayer Zsolt (Magyar Idők): Demszky a kalapból]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tarlós: Demszky nem vehető komolyan a 4-es metró ügyében]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tarlós: Demszky össze-vissza beszél (videó)]]> A főpolgármester a TV2-ben arra hívta fel a figyelmet: még nincs olyan határozat, ami miatt pénzt kellene visszafizetni Brüsszelnek a 4-es metró kapcsán.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Lázár a 4-es metró botrányáról: A csalás tankönyvi példája]]> Lázár János, a Miniszterelnökség vezetője a csalás tankönyvi példájának nevezte a 4-es metró beruházásánál történteket az Európai Csalás Elleni Hivatalnak (OLAF) az ügyben készült jelentése alapján.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Itt az OLAF-jelentés magyar fordításban]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Megnyílt az Erkel Színház]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szalai Anna (NOL): Biciklisáv a metróban]]> [...] Bővebben!
Komment (8)]]>