<![CDATA[mandiner.hu]]> http://mandiner.hu/ hu-HU <![CDATA[Máté T. Gyula (Magyar Hírlap): Juncker-nudli]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[„Megérdemled a fizetésemelést!” – klipben foglalták össze sikereiket a szocialisták (videó)]]> Ma tartja éves kongresszusát az MSZP, ennek örömére MSZP=Fizetésemelés! címmel egy motivációs videóval lepték meg szimpatizánsaikat.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Fricz Tamás (Magyar Idők): Létre lehetne hozni a közép- és kelet-európai nemzetek szövetségét]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szabó Tímea (Facebook): Durvul az állami cenzúra]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szigorítaná a kormány a magán- és alapítványi iskolák szabályozását]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Boda András (Népszabadság): Kommunikációs terror]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Hétfőn kezdődik a párizsi klímacsúcs]]> Százkilencvenöt ország vesz részt a hétfőn kezdődő párizsi klímakonferencián. A cél, hogy a Föld átlaghőmérséklete az ipari forradalom előtti időszakhoz képest ne emelkedjen két celsius fokkal többet.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[David Scheltema (MAKE): A világ legkisebb hobbiszámítógépe]]> A Raspberry Pi Zero olcsó, de nagytudású miniszámítógép, az automatizálási feladatoktól a komplex megoldásokig bármire alkalmas.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Öt óra után fogták el az abortuszklinikán lövöldöző férfit Colorado Springsben]]> Öt óra után adta meg magát egy férfi, aki egy Colorado Springs-i abortuszklinikán kezdett ámokfutásba. A hivatalos közlés szerint az incidensben egy rendőr és két civil életét vesztette. Négy rendőrt és öt civilt kórházban kezelnek. Egyelőre nem tudni, hogy célzottan támadta-e meg az abortuszklinikát a férfi.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Erdősi Csaba (Magyar Nemzet): Teljes foglalkoztatás?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Átmenetileg visszafordítanák a német határról az egyedülálló férfi menedékkérőket]]> Körvonalazódik a német menekültügyi javaslatcsomag: a CDU/CSU belügyi szakpolitikusainak javaslata szerint kötelező EU-s kvóták helyett valamennyi uniós tagállamnak meg kellene jelölnie, hogy mennyi menekültet fogad be évente. A német jobbközép pártok belügyi szakpolitikusai „jelzésként” visszafordítanák az egyedül érkező férfi menedékkérőket. Az elmúlt napokban a korábbiaknál jóval kevesebben jutottak át a Balkánon.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Békés Márton (Mandiner): A rendkívüli állapot esztétikája]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Orosházi Ferenc (Facebook): Más utat járunk]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Gyanús pornak nézte a lisztet a belga TEK]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Európa következő száz évét félti a migránsok miatt Tuzson Bence]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Zárt kapuk mögött kell játszania a magyar csapatnak]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ambrus Attila (Velvet): Minden döntés mögött én álltam]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Blikk: Orbán Viktor volt a célpont]]> Orbán Viktort akarta meggyilkolni a Terrorelhárítási Központ által elfogott két férfi, aki a Magyar Nemzeti Hadsereg nevű szélsőséges szervezet tagjának mondja magát, értesült a Blikk.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Eddig 900 ezren írtak alá a Fidesznek a kvóták ellen]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Őslakos indiánok: Baszd meg, Kolumbusz! (videó)]]> A Cut arra kért indiánokat, mondják ki, mi jut eszükbe először Kolumbusz Kristóf neve hallatán. Nem fedezett ő fel semmit, csak simán eltévedt, mondta róla egy gyerek.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Balogh Levente (Krónika): A törökök pecsenyéje]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Jövő évi EB-dal: aki nem ugrál, az büdösbogár (videó)]]> Focihimnusznak is beillő dalt írt két büszke magyar szurkoló, akiknek valóra vált az álma a jövő évi labdarúgó Európa-bajnokságra való kijutással. A dalt a 2016-os franciaországi utazáshoz mp3-ban is letöltheti.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Havi 130 ezer forintba kerülne egy migráns ellátása az országnak]]> Elviselhetetlen terhet jelentene Magyarország számára az EU által szorgalmazott kötelező betelepítési kvóta, egy migráns ellátása havi 130 ezer forintjába kerülne ugyanis a költségvetésnek, mondta a fideszes Kósa Lajos Szombathelyen.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Zádori Zsolt (Helsinki Figyelő): A menekülők kisöpörve, a válsághelyzet mégis megmaradt]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Mi most ezt ittuk]]> Végigkóstoltuk a Kárpát-medencében természethű módszerekkel szőlőt művelő és bort készítő pincék borait a Mitiszolon. A kékfrankos ismét bizonyított, voltak meglepetések a 2014-es évből, kísérleti tételek, és remek borok Villányból.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Fidesz: Fejezze be az ellenzék a gazdák vegzálását!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Jámbor András (Kettős Mérce): Nagyon veszélyes lenne, ha a kormány kamuterroristákat gyártana]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Hogyan tweetel Hilary Clinton?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Woody Allen-életmű az Urániában]]> Tágul a világegyetem. Szerencsére Brooklyn nem tágul, nekünk pedig az a dolgunk, hogy jól érezzük magunkat: Woody Allen születésnapja alkalmából az Uránia ismét műsorra tűzi a rendező-forgatókönyvíró hihetetlenül gazdag életművének öt darabját, méghozzá filmszalagról.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Veress Jenő (Népszava): A csehek is megőrültek?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kabai Domokos Lajos (Bekiáltás): Orosz-NATO konfliktus alakulhat ki]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Felavatták Kéthly Anna szobrát az Olimpia parkban]]> Kövér László szerint Kéthly Anna szobra bronzba öntött bizonyossága annak, hogy a 20. században nem volt lehetetlen a nemzeti gondolat és a baloldali politika összekapcsolódása.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Jókai Anna (Családháló): Borzasztó látni, hogy a világban egyre jobban felerősödik hol a terror, hol a bosszú]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tokár Géza (Közbeszéd.sk): „Én már nem hiszek senkinek semmit” – vesztettél]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Vona: A TEK csendben végezze a munkáját (videó)]]> Ha a TEK már az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának is kamuzik, az nagyon-nagyon rossz kilátás – mondta Vona Gábor Pörzse Sándornak. Szólt a török-orosz konfliktusról is.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Molnár Csaba (MTI OS): Orbán veszi el a magyarok szabad utazáshoz való jogát]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Hunyadi Réka (Kettős Mérce): Trónok Harca, avagy klímacsúcs Párizsban]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szombaton és vasárnap lesz a PlayIT, a régió legnagyobb gamer rendezvénye (videó)]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Meggyesi Tamás (Összkép Magazin): A várost rejtjelek sokaságának látom]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Feind lett az év legjobb újbora]]> A balatonfőkajári Feind Borház shiraz rozéja került ki győztesként 100 pincészet 300 újbora közül a 10. Magyarországi Újborversenyen.
[...] Bővebben!
]]>