<![CDATA[mandiner.hu]]> http://mandiner.hu/ hu-HU <![CDATA[A NATO is beszáll az Iszlám Állam elleni harcba]]> Csatlakozik a NATO az Iszlám Állam nevű terrorszervezet ellen harcoló nemzetközi koalícióhoz, de nem konkrét katonai műveletekkel. A tagországok megerősítik elkötelezettségüket a terrorizmus elleni küzdelem mellett.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Unger Tamás (Borrajongó): Tegnap ittam – Torre de Ferro Dão Reserva 2015]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Garamvári Vencel (Borászportál): Ez a nagyság igazi luxusa]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Párkányi Eszter (Magyar Idők): Csak a szokásos brüsszeli menetrend...]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[iLife V1 robotporszívó – a legkisebb is számít]]> Az iLife V1 robotporszívó pont úgy takarít, mint a hozzá hasonló, de drágább összes többi.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Veres Attila (Corn & Soda): Vagy megírom ezt a könyvet, vagy nem írok soha regényt]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Brandon Hackett (SFmag): Twin Peaks – Az első négy rész spoilermentesen]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Matos Lajos (Filmvilág): Miért ilyen falrengető siker a Csillagok háborúja? (1979)]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Bebörtönözné Sorost a Magyar Idők főszerkesztője (videó)]]> Gajdics Ottó több hosszú monológot is előadott a legfrissebb Angardban, beszélt például arról is: nincs baja a bevándorlókkal, ha azok ellenőrzött körülmények között jönnek. Sőt: azok még színesítik is az országunkat.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Negyven éve mutatták be a Csillagok háborúját]]> Negyven éve debütált az amerikai mozikban a ma már Egy új remény néven emlegetett első Star Wars-film. Az eredeti előzetessel emlékezünk meg az eseményről, mely szerint olyan látványosságról van szó, ami fényévekkel megelőzi a korát, és ami akár éppen most meg is történhet valahol egy messzi-messzi galaxisban.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Családbarát intézkedések sorát jelentette be Orbán]]> Az „ostromlott” Európa csak „egy szusszanásnyi időt” kapott, de „a java még hátra van” – fogalmazott Orbán Viktor a Családok budapesti világtalálkozóján a migrációról. A kormányfő egy sor családbarát intézkedést is bejelentett a rendezvényen.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Gadó János (Szombat): Főellenségnek lenni komoly dolog]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Polt Péter felesége felvette Polt Péter lányát a jegybankhoz]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Diószegi Horváth Nóra (Kettős Mérce): A propagandára nem lehet válasz a sajtó vegzálása!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Újabb horrorvideóval sokkol a NÉBIH (videó)]]> Közel kilenc tonna jelöletlen, szabálytalanul tárolt, illetve lejárt fogyaszthatóságú húst megsemmisítését rendelte el a hatóság.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Fábián Tamás (comment:com): A köztévében Sorost már gonosz zsidó összeesküvőként emlegetik]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kevin Kelly (TED): Hogyan idézhet elő az MI egy újabb ipari forradalmat?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Békemenetet tartottak Venezuelában (videó)]]> Békét követeltek és elnökükért meneteltek Nicolas Maduro támogatói Venezuelában.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Milliók járnának rosszul Trump egészségbiztosítási terveivel]]> Az amerikai Kogresszusi Költségvetési Bizottság szerint 2026-ig mintegy 23 millió amerikai veszítené el egészségbiztosítását, ha megszavazzák Trump egészségbiztosítási terveit.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Somfai Péter (Népszava): Innen nézve – Kormányzati szürke hályog]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kuthi Áron (Magyar Nemzet): Ajándékok a Vatikánból]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Sitkei Levente (Magyar Idők): Hála]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Rákellenes összetevőt találtak az anyatejben]]> Unalomig ismert tény, hogy az újszülöttek táplálására az anyatej a legalkalmasabb. Az a felfedezés azonban, amiről az origo.hu számolt be, még fontosabbá teszi ezt a táplálékot, s nemcsak a kisbabák, hanem felnőtt hólyagrákos betegek számára is életmentő lehet.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Cristian Câmpeanu (Revista 22): A sajtó a szabadság ellen]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Vajon össze tudnának hozni egy közös bulit az uniós országok? (videó)]]> A német köztévé fiktív közös chatszobában mutatta meg, hogyan szerveznének osztálytalálkozót az uniós országok a maastrichti szerződés 25. évfordulójára.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Benézett egy szarvas egy francia templomba (videó)]]> Egy gyönyörű szarvas betévedt egy francia templomba.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Trump: Meg fogjuk nyerni a terrorizmus elleni harcot]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Dr. Ádám Attila (Magyar Idők): Tegyük tisztába a 7. cikkelyt!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Németh: Aki teleszüli, azé a világ (videó)]]> „Minden döntésünket az alá kell rendelnünk, hogy ne fogyjunk el” – jelentette ki Németh Szilárd.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Orbán lézerközpontot avatott Szegeden (videó)]]> „Az európai tudományos élet jövője ma már itt van Szegeden” – mondta Orbán Viktor azELI-ALPS lézeres kutatóközpont avatásán.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Balavány György (HVG): Propagandisták a szólásszabadságról]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A támadás előtt néhány nappal Németországban járt a manchesteri merénylő]]> Salman Abedi négy nappal a merénylet előtt még Düsseldorfban tartózkodott, ezért a német hatóságok azt vizsgálják, lehet-e német vonatkozása a hétfőn történt terrorcselekménynek.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Pápay György (Magyar Nemzet): Narancssárga tengeralattjáró]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Nem csak a tél közeleg: itt a Trónok harca hetedik évadának előzetese (videó)]]> Csak a szokásos: ármány, sárkányok, intrika, és némi (nagyon sok) gyilkolászás. Kitör a totális háború a Trónok harca hetedik évadának első előzetesében. Július 16-án tér vissza a világ egyik legnépszerűbb sorozata az utolsó előtti évaddal, ami csak hét részes lesz. Kié lesz a Vastrón?
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Lovas István (Lovas István blogja): Kormányinfó: köszönet Lázár Jánosnak a letiltásért! Kérdés azért van]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Máthé Áron (Mozgástér): Terrorkészültség a legmagasabb fokon?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[New York állam kormányzója tárgyalna a CEU-ról]]> New York állam kormányzója „üdvözli a lehetőséget arra, hogy megoldják ezt az ügyet, és késlekedés nélkül megkezdjék a párbeszédet a magyar kormánnyal” – áll az Andrew M. Cuomo által kiadott közleményben.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szijjártó: Szörnyű veszélyben vannak a közel-keleti keresztények]]> Magyarország 1,9 millió euróval segíti 200 iraki keresztény család lerombolt házának újjáépítését, 470 ezer euróval kórház, 400 ezer euróval pedig keresztény iskola építését, 500 ezer eurót fordít humanitárius segítségre a szíriai antiókhiai patriarchátusban.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kardos Gábor (Vendégszerző): Miért lett Macron egy új európai generáció vezéralakja]]> Macron az Unió megmentőjeként futott be, aki a Trump-Brexit trendet megállítva megújulást hozhat az európai politikában. Így még elhibázottabbnak bizonyul a régi Brüsszelre hivatkozó propaganda és a keleti csapásirány, amivel visszavinnék az országot az Ural és a Káma vidékéhez vagy minimum Levédiába.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Azbej Tristan (Magyar Hírlap): Menekültpolitikából jeles]]> [...] Bővebben!
]]>