<![CDATA[mandiner.hu]]> http://mandiner.hu/ hu-HU <![CDATA[Szigetvári: Új politika kell, nem Demokrata Párt]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Bernanke: A nagy világválságnál is súlyosabb krízis volt 2008-ban]]> A Fed korábbi elnöke, Ben Bernanke szerint 2008 szeptemberében és októberében volt a történelem legsúlyosabb pénzügyi válsága, beleértve az 1929-es nagy gazdasági világválságot is. Bernanke szerint az USA legnagyobb pénzügyi intézményei omolhattak volna össze pár hét alatt.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Georg Breuer: valószínűleg ezek most a Rheingau legjobb borai]]> A Weingut Georg Breuer a Rheingau egyik legnagyobb termelője. De mi számít itt nagynak? Breueréknek 33 hektárjuk van, nagyrészt Rüdesheimben, vagyis a Rheingau nyugati részén, ahol a Rajna vesz egy jobbkanyart észak felé. Ott jártunk, és a pincészet vezetőjével, Theresa Breuerrel végigkóstoltuk az aktuális szortimentet.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tervezett beavatkozás Pakson]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Levonták az amerikai zászlót a Várban (videó)]]> Ismét magyar tulajdonba kerül a budai várbeli Táncsics-börtön. Az épületnek 66 éven át az Egyesült Államok volt a tulajdonosa, és a tengerészgyalogosai használták.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Leváltotta az Együtt miskolci elnökét]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Jávor Benedek (Facebook): Kacskaringós történet]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[MPP: Az RMDSZ terjessze a parlament elé az autonómiatervezetét]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[szék (Gondola): Tóbiás, a városszépítő]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Béres Melinda (Béres Pincészet): Egy furcsa nyár végén – szüret előtt]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Bede Márton (444): Minden lefejezős videó megnézésével egy újabb lefejezést segítesz elő]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Devizahitelek: végre döntés születhet az elszámolásról]]> A kormány következő ülésén születhet döntés a devizahitelek elszámolását rendező törvényről – közölte Kurucz Éva kormányszóvivő szerdán az MTI-vel. A kormány megbízásából százötven – a bankok hitelezési gyakorlatát jól ismerő – ügyvéd dolgozik az ügyön.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Sonyó (Gondűző bor mellett): A bukás!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Elkötelezett a kormány az EU-tagság mellett]]> A Fidesz-kormány elkötelezett az európai uniós tagság mellett, viszont a Gyurcsány-Bajnai-kormányok behódoltak az Európai Uniónak – reagált a kormánypárt sajtóirodája a Demokratikus Koalíció (DK) alelnökének szerdai nyilatkozatára.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Gyertyát gyújt az IKSZ és a Fidelitas az iraki keresztény áldozatokért]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Polgár Judit (juditpolgar.com): Visszavonulok]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Devizahitelek: Csányi védi az OTP szerződéseit]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A politikában is hűséges típus Bálint Antónia (videó)]]> Bálint Antónia még tavasszal elárulta: régóta ugyanoda szavaz, s egyébként is hűséges típus, a nézetei sem változnak négyévente. Eddig viszont nem politizált a „lakásajtón kívül”.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Bálint Antónia fideszes jelölt lett Angyalföldön]]> A Fidesz jelöltje lett Angyalföldön, a XIII. kerületben, az MSZP fellegvárában Bálint Antónia egykori szépségkirálynő, a Playboy többszörös címlaplánya – írja a Blikk.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Jelenits István a Március 15. térről indult evezni (videó)]]> Jelenits István piarista szerzetes tanúja volt a budapesti hidak épülésének, és még kajakozni is indult a Március 15. térről.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Az LMP nőbarát várossá tenné Budapestet]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Schwezoff Dávidot is leöntötték (videó)]]> Akar nézni jeges vízzel leöntött ex-katolikus, ex-evangélikus, ex-transzvesztita rabbit?
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Giora Feidman klezmer sztár lép fel a Zsidó Nyári Fesztiválon]]> A klezmer királya, Giora Feidman Európa legnagyobb zsidó kulturális rendezvénye, a Zsidó Nyári Fesztivál keretein belül lép fel hazánkban a világ egyik legjobb klezmer zenekarával, a Gitanes Blondes csapatával kiegészülve.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Verekedés a macedón parlamentben (videó)]]> Verekedésbe fulladt a költségvetés kiigazításáról szóló vita a macedón parlamentben. Még orvosra is szükség volt.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Vári György (NOL): Arról, hogy mi a baj]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ilyen az ice bucket challenge a Balatoni Körnél (videó)]]> A Balatoni Kör átértelmezte es balatonivá tette az ice bucket challenge kihívást, majd északi és déli parti borászok részvételével közösen nyitották meg a 2014-es szüretet.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Novák Előd: Darth Vaderrel gyalázták meg a Szentkoronát (videó)]]> Novák Előd szerint a Szentkorona meggyalázása, hogy egy berlini pólótervező „megkoronázta” Darth Vadert.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tarlós nem kommentálja a „leöntött embert”]]> Az előkészített és elkezdett beruházások megvalósítását tűzte ki célul Tarlós István választási győzelme esetén, továbbá az ebben a négy évben tapasztalható szellemiség folytatását ígérte. A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje az MTI-nek adott interjújában beszélt a Városigazgatóság tervezett felállításáról és arról is, hogy nem fog hozzájárulni a Lánchíd kiszélesítéséhez. Falus Ferenc videóját nem kommentálja.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Hajléktalanokról és tűcseréről népszavaztatna a Jobbik Józsefvárosban]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szijjártó: A gazdasági érdek érvényesítése a cél (videó)]]> A gazdasági érdekek érvényesítése áll az új magyar külpolitika középpontjában – hangsúlyozta Szijjártó Péter külügyi államtitkár.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tusk: A NATO-val és az EU-val kell biztonságot teremteni]]> Lengyelország biztonságának a NATO és az Európai Unió többi tagjával egyeztetett biztosítását nevezte Donald Tusk lengyel miniszterelnök kormánya elsőrendű feladatának abban a programbeszédben, amelyet a lengyel parlament őszi nyitóülésén tartott szerdán.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Az orosz gázexport leállításától tart az ukrán kormányfő]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Nemzetközi Népismereti Filmszemlét tartanak a kalotaszegi Sztánán]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Hanyagság miatt indul eljárás az IMF-vezér ellen]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Láthatóbb lesz a NATO Kelet-Európában]]> Láthatóbbá válik a jövőben a NATO jelenléte a keleti tagországokban a gyorsabb reagáló képesség érdekében – mondta európai lapoknak a The Guardiannek a NATO főtitkára. Anders Fogh Rasmussen szerint „sajnálatos módon Oroszország az első ország a II. világháború óta, amely erővel ragadott el területeket, és ehhez nyilvánvalóan alkalmazkodnunk kell”.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szigetvári Viktor (Facebook): Nagy csalódás Gyurcsány cikke]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Gyurcsány Ferenc (Népszabadság): Együttműködés vagy politikai halál – ilyen egyszerű]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ripka Gergely (Táncoló Medve): Tállya Radicals]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Pietro Parolin (Magyar Kurír): Irakban nem az iszlám és a kereszténység közötti összecsapásról van szó]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Pintér Dániel Gergő (Média 2.0): Havasi Bertalan, a farok, aki csóválja]]> [...] Bővebben!
]]>