<![CDATA[mandiner.hu]]> http://mandiner.hu/ hu-HU <![CDATA[Kétezren tüntettek a Ságvári átnevezése ellen]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Interneten választ új himnuszt magának Svájc (videó)]]> Hat himnusz-verzió közül választhatnak a svájciak, az Euronews ízelítőt adott az alternatívákból.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kovács László (Népszava): Felcsillant a remény]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Két férfi akart betörni az NSA-bázisra – egyiküket agyonlőtték]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Csütörtökön derül ki, volt-e még közpénz brókercégeknél]]> A Quaestor-ügy károsultjairól, az ügynökvádról, a brókercégeknél tartott közpénzekről, a hortobágyi földügyről, illetve a kormányzati tisztségviselőkről is kérdezték a képviselők Orbán Viktort hétfőn a parlamentben.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Április elsején indul a nemzeti közműszolgáltató]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ovisokkal dicsőíttették a kormányablakot (videó)]]> A mórahalmi kormányablak megnyitóján óvodások verseltek és énekeltek a kormányablakról, és még az ügymeneteket imitáló rövid jeleneteket is előadtak.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szily László (Cink): Juhász Péter és a legleprább Facebook-gyurcsányizmus]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tapolcai időközi: lejárató kiadványok miatt tettek feljelentést a pártok]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ez egy ilyen falu – Makkoshotyka kapás cigányai (videó)]]> Makkoshotykán a XVIII. század óta élnek szőlőműves munkát végző cigányok, a zempléni település békés együttélését jól mutatja a több mint ötven vegyes házasság.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szigorítana a színesfémlopás büntetésén a Fidesz]]> A közérdekű üzem működését megzavaró színesfémlopások szigorúbb büntetőjogi szankcionálására tett javaslatot a fideszes Boldog István: öttől tíz évig lehetne büntetni azt, aki közérdekű üzem működését jelentős mértékben megzavarja.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Michnai Attila (Facebook): (K)alapjövedelem]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Fricz Tamás (Fricz Tamás blogja): Ez disznóság – és egyben marhaság is]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szijjártó: Nem értem, miért kellene lemondanom (videó)]]> A miniszter a Hír24 kérdésére leszögezte: mivel nem ő okozta a Quaestor bedőlését, ezért nincs is miért elgondolkodnia a lemondáson.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Egy másik Quaestor-cégnek is Orgován Béla lett a vezetője]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Dr. Varga Sándor (Repülni Jó): Germanwings katasztrófa a jövőnek üzen]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Lakatos Iván (Médiatanács blog): Húsz kilométer, de fényév távolság Olaszliszkától]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tamás Gábor (Népszabadság): Megvédik]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Bencsik Gábor: Érik a gyümölcs]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Morvai: Afrikai viszonyok vannak Kárpátalján (videó)]]> Sokan napi egy euróból kénytelenek élni Kárpátalján – hívta fel az Európai Parlament figyelmét Morvai Krisztina.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Gyurcsányozva quaestorozik Rogán Antal]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Quaestor-ügy: nyilatkozatot tettek a jobbikos képviselők]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Gyurcsány: Quaestor-kormánya van Magyarországnak (videó)]]> A DK elnöke az ATV-nek azt mondta: a sorozatos botrányok miatt az sem elképzelhetetlen, hogy már idén előrehozott választások lesznek.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A brókerbotrányról szócsatáztak a parlamentben]]> A parlament hétfői ülésén a brókerbotrány volt a napirend előtti felszólalások fő témája. Az LMP szerint Orbán megszegte az esküjét, mert rögtön feljelentést kellett volna tennie, mikor Tarsoly levelét megkapta. Szél Bernadett azt mondta: ezért a kormánytagok vagyonát is zárolni kellene. A Jobbik nyilatkoztatná a képviselőket, hogy az utóbbi időben ők vagy családtagjaik vettek-e ki pénzt a Quaestorból.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kabai Domokos Lajos (Bekiáltás): Az ukrajnásított Magyarország]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[C.critical (Critical Comment): A sötétség vicsorgó szolgái]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Keresztény Konzervatív Polgári (Keresztény, Konzervatív, Polgári): Politikai logika, Gyurcsány és GFG]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szijjártó Péter csalódott a Quaestorban]]> Szijjártó Péter külügyminiszter szerint akkor állítottak ki parlamenti belépőt Tarsoly Csabának, amikor az üzletember nagyon sokat tárgyalt a kormányzattal az isztambuli és a moszkvai kereskedőházak üzemeltetéséről. Hozzátette: ő maga hagyta jóvá diplomata-útlevél kiadását Tarsoly Csabának, mert ez könnyítést jelentett az utazásnál az üzletembernek a moszkvai vízumközpont tető alá hozatalát megelőző tárgyalásokon.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Pogátsa Zoltán (Pogátsa Zoltán blogja): Kiből lesz a magyar multi, avagy miért nem lett belőlünk Ausztria?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Még megvan Mészáros Lőrinc és Kiss Szilárd moszkvai cége]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Így menekült Habony és Vajna a média elől (videó)]]> Együtt autózott Habony Árpád és Andy Vajna Budapesten, a felvételek szerint nem egy közlekedési szabályt áthágva.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Unger Tamás (Borrajongó): Vissza az alapokhoz – Tokaj Kereskedőház Zrt. Grand Selection Furmint 2013]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Templomfosztogatók ellen indult eljárás]]> Elfogták a balatonkeresztúri templom fosztogatóit a marcali rendőrök. Kiderült, hogy az elmúlt egy évben több templomból is loptak kegytárgyakat – közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság. tavaly március óta fosztogatta a templomot egy siófoki házaspár és egy szigethalmi férfi az eddigi adatok szerint. A nyomozás ismeretlen tettes ellen folyik.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Élő adásban vette ki a zakójából a vállfát (videó)]]> Olyan gyorsan vette föl reggel az öltönyét a Fox televízió időjárás-jelentője, hogy benne maradt a vállfa, amit a stúdióban vett ki.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Jámbor András (Kettős mérce): Így depolitizál minket az M1 és a média]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Még a tudósokat is sokkolta a kannabisz agyi hatása]]> Magyar tudósok nevéhez fűződik az eredmény: a világon először ők fényképezték le a kannabisz hatóanyagának az agy működésére gyakorolt hatását. A kép még őket is megdöbbentette. A nem orvosi töménységű marihuána hetekre "elhangolja" az agyat-olvasható az Magyar Tudományos Akadémia közleményében, melyet az MTI-nek juttattak el.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Idén is lesz Bor, mámor, bénye, de nem tudni még, mikor]]> Idén is megrendezik az egyik legjobb hangulatú borfesztivált, a Bor, mámor, Bényét, viszont még nem tudni pontosan, hogy mikor: augusztus közepe a legvalószínűbb. A szervezők ennek ellenére azt tanácsolják, már most foglaljon szállást, aki menne.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ferenc pápa: A keresztények válasszák az alázat útját]]> Ferenc pápa szerint a megalázott, kigúnyolt, megkínzott, halálra ítélt Jézus Krisztus megmutatta, milyen legyen a keresztények „életstílusa”, amelyet az alázatnak kell meghatároznia. Virágvasárnappal megkezdődtek a húsvéti szent hét szertartásai.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Érdemesebb kerékpárral közlekedni a feltúrt Budán (videó)]]> A Kerékagy blog autóval és biciklivel is nekiindult a Komjádi uszoda és a Mammut közti, felújítások miatt lezárásokkal nehezített távnak.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Csorja Gergely (Magyar Fórum): Helyzetjelentés – A Magyar Fórum jövője]]> [...] Bővebben!
]]>