<![CDATA[mandiner.hu]]> http://mandiner.hu/ hu-HU <![CDATA[Magyar Nemzet: kezd bekrepálni a balos előválasztás terve]]> A Magyar Nemzet információi szerint a Demokratikus Koalíció akár még el is tudná fogadni a szocialisták előválasztási javaslatát, de erősen szkeptikusak, hogy az megvalósulhat-e: jórészt éppen a kisebb pártok miatt.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kis Ferenc (Magyar Idők): Meddig hat a vírus?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Gottmayer Lea (Reflektor): Ezt nem hagyhatjuk!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Orbán Viktor (Erdélyi Magyar Televízió): Van egy veszély]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Vitézy Dávid (Forbes): A benzinfaló amerikaiak is metróra váltanának]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Állami milliárdokat kapott a Hír TV-t eltüntető cég]]> 3,4 milliárd vissza nem térítendő állami támogatást kapott a PR-Telecom, az a szigethalmi székhelyű szolgáltató, amely december elsején bejelentette: januártól kiveszi csomagjából többek között a Hír TV-t is, és inkább a Vajna-tévéket meg pornót sugároz.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Fedor (Fedor): Sorvezető fidesztrolloknak]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Gazda Albert (Magyar Nemzet): A rezsidémon visszatér]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[„Vége a politikai korrektség időszakának”]]> Szijjártó Péter antidemokratikusnak és hibásnak nevezte, hogy az amerikai külpolitika a liberalizmus leple alatt megpróbál más országokat kioktatni. Indoklása szerint a magyar kormánynak nincsenek ellenére a liberális értékek, csak a demokrácia exportja. A magyar külügyminiszter a bécsi Die Pressének adott interjút.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Török Gábor (Facebook): Tamás, nézd meg az adatokat!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Sepsi Tibor (Átlátszó blog): A Magyar Idők megint félrefordított egy putyinista összeesküvéselméletet]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Mark Hawtin (Huffington Post): A cyborgtól a cyberhétfőig: az MI közvetett beszivárgása a hétköznapokba]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kormányszóvivő: „Korántsem vagyunk elégedettek” (videó)]]> A kormány sem elégedett azzal, amit az oktatásban tett eddig, mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő az ATV-ben.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[György Zsombor (Magyar Nemzet): Közmunkás a háztetőn]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Török Gábor (Facebook): Baj, ha egy elemző szándékosan nem mond igazat]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Lánczi Tamás (Mozgástér): Ki hazudik?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Hosszú már az ötödik aranynál jár Windsorban]]> Hosszú Katinka megszerezte ötödik aranyérmét is az úszók rövidpályás világbajnokságán a kanadai Windsorban.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[CIA: Oroszország Trump érdekében avatkozott be a választásba]]> Titkos jelentést készített az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA), amelyben arra jutott, hogy Oroszország Donald Trump győzelme érdekében avatkozott be az elnökválasztásba - jelentette péntek késő este a The Washington Post.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Soha már: Neil Gaiman prezentálásában A Holló (videó)]]> Egy klasszikus a klasszikustól: Edgar AllAn Poe A Holló című versét Neil Gaiman olvassa fel egy kandalló mellett, gyertyafényben, viharkabátban. Az apropó pedig az, hogy a Worldbuilders nevű jótékonysági szervezet idén sikeresen gyűjtött össze egymillió dollárt.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Pintér Máté (Roboraptor): Nőnek lenni a világvége idején a legrosszabb]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[danialves (Smoking Barrels): Spectral (2016)]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ha ez az autizmus oka, gyógyítható lehet]]> Az autizmus spektrumzavar (ASD) a laikusok számára is ismert betegség, legalábbis a nagy sikerű film óta. Nemcsak az érintetteknek jelent problémát a mindennapi érintkezésben, de a hozzátartozók életét is nagyon megnehezíti, s mindeddig úgy tudtuk, nem gyógyítható. Az MTI azonban most arról adott hírt, hogy egyik tipus esetén állatkisérletekben sikerült visszafordítani a folyamatot.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Jószolgálat-díj – január 31-ig lehet jelölni!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A családok fővárosa lesz tavasszal Budapest!]]> Magyar-dél-afrikai kétoldalú oktatási együttműködési megállapodást kötött Pretoriában Novák Katalin, és részt vett egy családügyi világkonferencián, amelyen hivatalosan bejelentették, hogy Magyarország rendezheti jövőre a Családok Világkongresszusát.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szőnyi Szilárd (Válasz.hu): Ön francia, és abortuszellenes honlapot működtet? Két év börtönt kaphat!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Madonna Trump-ellenes koncertet adott (videó)]]> Britney Spears Toxic című dalát énekelte a popénekesnő Madonna, miközben a háttérben Trump-ellenes szövegek és grafikák tűntek fel.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Demokratikus Koalíció (MTI-OS): Reakció Tarlós István hisztérikus nyilatkozatára]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szélesebb magyar autonómiát szeretne az RMDSZ]]> Dél-Tirol mintájára képzeli el Székelyföld jövőjét Kelemen Hunor, az RMDSZ elnöke, aki beszédében arra biztatta a romániai magyarságot: szavazzanak a vasárnapi választásokon annak érdekében, hogy ne legyenek megkerülhetők. Az erdélyi politikus azt is elmondta: onnantól lehet jövőt építeni, ha a magyarok látják, hogy a román állam nem ellenségként és idegenként kezeli őket.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Juncker: Európát nem most kell feldarabolni]]> Teljes tévedésben vannak, akik most osztanák fel nemzeti egységekre Európát – nyilatkozta Jean-Claude Juncker az EU 25. születésnapján. A migrációs válság során a Bizottság elnöke szerint először fordult elő, hogy egyes tagállamok nem alkalmazták a közös szabályokat, ennek megoldásáról beszélve halvány utalást tett a kétsebességes Európa szükségességére.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Vona Gábor (Facebook): 26 év legnagyobb nemzetbiztonsági botránya]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Dizájneren: film a drogos szubkultúrából (videó)]]> Horváth Balázs dokumentumfilmje Geriről szól, aki karácsonyra egy pisztolyt kért a faterjától. A faterja ránézett és megígérte, hogy megszerzi neki. Egy film a dizájnerdrogok poklából.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Vallásközi párbeszéd: ortodox megállapodás született]]> A konstantinápolyi patriarchátus és a kormány budapesti dialógusközpont létrehozásában állapodott meg. Az új Múzeum utcai centrum liturgikus, oktatási, szociális és karitatív célokat is szolgál majd, ám a legfőbb cél a vallások közötti párbeszéd elősegítése lesz – nyilatkozta a megállapodást aláíró Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Hegyi Gyula (Magyar Nemzet): Több Európa, kevesebb Amerika]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Elharapódzott a horvát-szerb csokibotrány]]> Véletlenül szerb csokit adott a dubrovniki gyerekeknek Kolinda Grabar-Kitarović horvát államfő a város délszláv háborúkban történő ostromának évfordulóján. A lakosság elégedetlenségére Kitarović mentegetőzni kezdett, amivel viszont kivívta a szerb kormány haragját. Azóta is folyik a nyilatkozatháború.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kirk Douglas 100 (videó)]]> Századik születésnapját ünnepli ma Kirk Douglas, Hollywood legendás színésze.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Sitkei Levente (Magyar Idők): Kakasvakság]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Somfai Péter (Népszava): A sajtószabadság netovábbja]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Horváth Csaba szerint Tarlós elvesztette a józan eszét]]> Az MSZP-s politikus szerint Tarlós István rossz gazdája Budapestnek, emellett Horváth szerint elvesztette a józan eszét is, amikor azt állította, hogy a metróhálózat jobb állapotban van most, mint öt éve.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Jámbor András (Kettős Mérce): Végül mégse törli el a letelepedési kötvényt a Fidesz?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[OriginalSpíler (Spíler): Jó mese, rossz mese]]> [...] Bővebben!
]]>