<![CDATA[mandiner.hu]]> http://mandiner.hu/ hu-HU <![CDATA[dreiklang (A KARD): Bibliai alapon a multik ellen]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A norvég kormány „nem sok hitelt ad a Kehi-jelentésnek”]]> Vidar Helgesen norvég Európa-ügyi miniszter egy sajtótájékoztatón elmondta: Norvégia folytatja a civil szervezetek támogatását, ameddig csak lehet, és a norvég kormány „nem sok hitelt ad a Kehi-jelentésnek”.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Lánczi: Nem biztos, hogy a tüntetések miatt döntött így Orbán]]> Lánczi Tamás, a Századvég politikai elemzője úgy véli: Orbánnak még jól is jöhet az internetadó visszavonásával gyakorolt gesztus, amivel szerinte az ellenzék se nagyon tud mit kezdeni. Az elemző egyáltalán nem biztos abban, hogy a miniszterelnök a tüntetések miatt döntött a javaslat visszavonása mellett.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Barátságos mérkőzés: két hárslevelű, egy tokaji dűlő]]> Két tokaji bor barátságos mérkőzése! Egy dűlő, egy fajta, egy évjárat, két borász. Megnéztük, mit mutat egymás mellett több napon keresztül a Bodrog Borműhely és a Gizella Pince hárslevelűje a 2012-es évjáratból, a tarcali Barát-dűlőből. Ilyen még nem volt a Mandineren!
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Robinzon Kurzor (Mandiner): Történelmileg így alakult – A rendszerváltás és mi]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Rövid tüntetésen ünnepelték az internetadó ötletének visszavonását]]> Fél óráig sem tartott a Százezeren az internetadó ellen Facebook-csoport péntek esti demonstrációja, amelyen az internetadó tervének visszavonását ünnepelték. A felszólalók mindegyike az emberek győzelmeként értékelte, hogy a kormány kihátrált a javaslat mögül.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Filip Mazurczak (First Things): Belgium: kétféle püspök]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Friss Róbert (Népszava): Nix ugribugri]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Az orosz külügy megint beszólt az USA-nak]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Így kell bort kóstolni (videó)]]> Alkonyi Kristóf és Ripka Gergely egy aromakorong segítségével most elválasztják a borkóstolós bullshitet a valós érzetektől. A Tizenhárom és fél legújabb adásában elmondják, mi mindent lehet kiérezni egy pohár borból, és hogy ezek az ízek tulajdonképpen honnan is származnak.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Román-magyar: Csak a magyarok voltak rasszisták az UEFA szerint]]> Szektorbezárással és pénzbírsággal sújtotta az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága az október 11-i botrányos román-magyar Eb-selejtezőn történtek miatt a román és a magyar szövetséget, de rasszizmus miatt csak a magyar szurkolókat büntették.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Nemzetgazdasági Minisztérium (Kormany.hu): Visszavontuk a javaslatot]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Több mint 100 embert küldött el a külügy]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Campek (A KARD): Antiszérum tüntetés ellen?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Orbánt elcsábítja az Erő sötét oldala! (videó)]]> A Star Wars harmadik epizódjának remixében Palpatine szenátort Putyin, Anakin Skywalkert Orbán Viktor alakítja.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Knopf Alexandra (Magyar Hírlap): Hamis panaszos hang]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Bernard Gui (Tutiblog): Dafketünti, avagy nem fizetünk adót György királynak!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Deutsch: Nem lesz netadó 2015-ben]]> A Napi.hu szerint Deutsch Tamás azt mondta az Inforádióban, hogy 2015-ben semmiképpen nem lesz internetadó. Szerinte Orbán világosan fogalmazott: a kormány visszavonja a távközlési adó kiterjesztésére vonatkozó javaslatot.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A NATO-főtitkárnak nem tetszenek a tervezett kelet-ukrajnai választások]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Deutsch Tamás (Hír24): Nem csak a netadóról fogunk konzultálni]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Megtisztítják a csikkektől Budapest belvárosát ]]> A TerraCycle alapítója és a belvárosi önkormányzat vezetői mutatták be az új programot, melynek célja, hogy begyűjtsék és hasznosítsák a kerületben keletkező cigarettacsikkeket, és megtisztítsák tőle a köztereket.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Hatékony segítség szívroham esetére (videó)]]> Szívrohamok esetében számtalanszor vezet agyhalálhoz majd elhalálozáshoz, hogy a közlekedési dugók miatt későn érkezik a segítség. Ezen segíthet a videón látható elsősegély-drón.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Schiffer András (Facebook): Honnan fog hiányozni ez az 1200-1500 milliárd (+Paks2 ára)?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Porosenko ismét Jacenyukot tenné meg miniszterelnöknek]]> Petro Porosenko ukrán elnök azt javasolta a mögötte álló és a nevét viselő pártszövetség leendő képviselőcsoportjának, hogy Arszenyij Jacenyuk miniszterelnököt jelöljék ismét a kormányfői posztra. Ezt az államfő pénteken közölte a Twitteren.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Cáfolja Tállait a Bunge Zrt.]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Béndek Péter (1000 A Mi Hazánk): Tessék lehiggadni!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Uj Péter (444): Orbán visszavonult és győzött]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kónya Péter (Facebook): Programunk ma is aktuális]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szijjártó fokozná a gazdaságdiplomáciai jelenlétet a Nyugat-Balkánon]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szilvay Gergely (Mandiner): Quo vadis, Fidesz?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Orbán: Magyarország a tolerancia földje]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tutiblog (Facebook): Éljen Bölcs Vezetőnk!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Madrid a nemzeti konzultációt se engedné Barcelonának (videó)]]> A katalán függetlenségről szóló népszavazás blokkolása után a most indított nemzeti konzultációt is megakadályozná a Spanyol Államtanács.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Neelie Kroes is örül az internetadó visszavonásának]]> Örömét fejezte ki Neelie Kroes az internetadó visszavonása miatt. Kroesnak egyébként a péntek az utolsó munkanapja EU-biztosként, hiszen szombaton feláll az új Bizottság.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[AKörútonKívül (A Körúton kívül): Orbán nem Orszolánszívű Richárd]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Puzsér Róbert (Facebook): Az első ütközeten túl vagyunk]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szombattól jön a kettős többségi szavazás a Tanácsban]]> November elsején lép életbe a Lisszaboni Szerződés azon rendelkezése, amely átalakítja a döntéshozatal szabályait a tagállamok minisztereit tömörítő Tanácsban. Ettől kezdve a százalékos szavazatarány mellett a népességszám is szerepet játszik majd a minősített többségi szavazásnál.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Csík János (Origo): Létezik Magyarországon egészséges nemzeti öntudat]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Magyar startupok (Facebook – Bridge Budapest): Nyilatkozat a tervezett távközlési adó kapcsán]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Új csatornákat indít a közmédia: jön a Petőfi TV és az M4 Sport]]> [...] Bővebben!
]]>