<![CDATA[mandiner.hu]]> http://mandiner.hu/ hu-HU <![CDATA[Hajdu Nóra (Együtt-közlemény): Vizsgálják ki a Magyar Nemzeti Kereskedőház milliárdos veszteségeit!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Bencsik János (Jobbik-közlemény): Már a külhoni munkaerőt sem tudja megtartani Magyarország]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[György Péter (Népszabadság): Kooperáció és kollaboráció – Granasztói György emlékének]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tim Cook első öt éve]]> Lassan öt éve Tim Cook az Apple ügyvezető igazgatója. Öt év számokban.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Albánok csaptak össze a rendőrökkel Koszovóban a szerbek vallási ünnepén]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Könnygázzal oszlatott a rendőrség Kisinyovban (videó)]]> Könnygázt vetett be a moldovai rendőrség a fővárosban, Kisinyovban szombaton, hogy szétzavarjon több száz tüntetőt, akik közbekiabálásokkal zavarták meg az ország függetlenségi napján rendezett parádét.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szigeti Ildikó (Mindset Pszichológia): A legegyszerűbb pszichológiai triádot használja a plakátkampány]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Farkas Zsuzsa (Magyar Idők): A kollektív megbélyegzés és a népszavazás]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Trump felszólította az afroamerikaiakat, hogy szavazzanak rá]]> Afroamerikaiak, spanyolajkúak, szavazzatok Donald Trumpra! Mit veszíthettek? – mondta Donald Trump egy szombaton tartott választási nagygyűlésén. A republikánus elnökjelölt egy héten belül immár harmadszor szólította fel az afroamerikaiakat, hogy szavazzanak rá.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A klímaváltozás az allergia súlyosbodásával járhat]]> Hazánkban is már több millióan szenvednek légzőszervi allergiától, s nyár végével a parlagfűszezon különösen felerősíti ennek tüneteit. Sajnos az MTI tájékoztatása szerint osztrák kutatók a jövőben a helyzet rosszabbodását jósolják mind a betegek számát, mind pedig a tünetek súlyosságát tekintve.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Nagyot fiatalított Storck a válogatotton]]> Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya edzői pályafutásának legfiatalabb keretét állította össze a csapat Feröer-szigetek elleni, szeptember 6-án sorra kerülő világbajnoki selejtezőjére.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Nem érti a Fővárosi Vízművek az MKKP plakátjainak humorát]]> A Fővárosi Vízművek vezetése kiakadt a kétfarkú kutyapárt kormánykommunikációt parodizáló plakáttervére, melyen a viccpárt azzal poénkodik, hogy a vízszolgáltató akár LSD-t is csempészhetne az ivóvízbe. A vízcég jogi lépéseket indít a plakátjaira nyolc nap alatt 22 millió forintot összekalapozó párt ellen.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tarlós István (Magyar Idők): Vihar a biliben]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Heltai Péter (Facebook): Ki tüntet?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szily László (444): Csökött agyú zombivá változtatja a gyerekeket a Pokémon Go, akiket amúgy is 5 percen belül el fog ütni az autó, mert állandóan a telefonjukat bámulják az utcán?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Rendőrökre támadt, majd elvett egy fegyvert egy afgán férfi Szegeden]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Fidesz: az MSZP-nek egyenes választ kellene adnia a kérdésre]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A szerk. (Népszabadság): A döntés]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Merkel csak 2017 tavaszán jelenti be, akar-e ismét kancellár lenni]]> Angela Merkel már tavasszal tudatni akarta, indul-e negyedszerre is a német kancellári tisztségért, ám a menekültválság és a bajor CSU-val való konstans vita felülírta a kancellár terveit. A Spiegel úgy tudja, Merkel Seehofer miatt majd csak 2017 tavaszán fogja bejelenteni terveit.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Diplomata lesz a volt LMP-s Ertsey Katalin]]> A Népszabadság értesülése szerint Ertsey Katalin, az LMP korábbi országgyűlési képviselője külgazdasági attasé lesz Prágában.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Bayer Zsolt (Bádog): Tündérkék]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Stier Gábor (Magyar Nemzet): Visegrád ereje]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Így kampányolnak majd a szocik]]> Klasszikus kampánnyal készül az MSZP az október 2-i kvótanépszavazásra: plakátokkal, szórólapokkal, újságokkal, valamint erőteljes közösségimédia-megjelenéssel biztatják az embereket a népszavazástól való távolmaradásra. Amit nem fognak bojkottnak nevezni.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Schmidt Mária (Látószög): Európa izraelizációja]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Át akartak jutni a magyar-szerb határon]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A szerk. (Magyar Narancs): Bayer kiszáll, mert leszóltak neki]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Mellár Tamás: Szavazzanak igennel!]]> Mellár Tamás közgazdász szerint az igen szavazat az októberi referendumon nem azt jelenti, hogy jöjjenek a migránsok számolatlanul és ellenőrizetlenül, hanem azt, hogy ha Magyarország az unió tagja, akkor az EU döntései rá is vonatkoznak.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tallián Hedvig: Szepsy István megértéséhez fel kellett nőnöm]]> Fedi a valóságot a megállapítás, miszerint Szepsy István nemzeti kincs – mondja a Mandiner.bornak adott interjújában Tallián Hedvig. Az újságíró 50 perces dokumentumfilmet készített hazánk legismertebb borászáról. Absztinenciáról, a borászok személyiségéről, hazáról, a tokaji édesborokról és természetesen A szeretet mint tőke című, hamarosan bemutatandó filmről beszélgettünk.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Béndek Péter (1000 A Mi Hazánk): A nyílt társadalom mint lódítás]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Richard Lai (Engadget): Speciális kesztyűvel érezzük a tapintást a virtuális valóságban (videó)]]> Egy kínai fejlesztésű exoskeleton kesztyűvel fizikálisabb, átélhetőbb a VR.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Hatalmas a sor Hegyeshalomnál az M1-en]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Molnár Iván (Új Szó): Hidas népámítás]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szombathy Pál (Új Szó): A magyar olimpia]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Rorimack (SFmag): Az év legjobb science fiction és fantasynovellái – 2. rész: fantasy]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Duba Dániel (Supernatural Movies): John Scalzi – Vörösingesek]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Pilhál György (Tollhegyen): Egy „össznemzeti” nagykövet]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Polyák Gábor (Facebook): Aki így hazudik, az egyszerűen gonosz]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Horn Gábor (Népszabadság): Üzenjen Orbánnak: igen!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Hosszú Katinka tarolt a párizsi világkupa első napján]]> Három aranyérmet, két ezüstöt és egy bronzérmet is nyert Hosszú Katinka a párizsi világkupa első napján, emellett szerzett még egy ötödik helyet is.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Egymást rasszistázza Trump és Clinton]]> Donald Trump republikánus-elnökjelölt és Hillary Clinton demokrata-elnökjelölt is új reklámszpottal jött elő, mindketten rasszistának állítják be a másikat.
[...] Bővebben!
]]>