<![CDATA[mandiner.hu]]> http://mandiner.hu/ hu-HU <![CDATA[Nem vetné ki a reklámadót a legkisebb cégekre a Fidesz]]> Rogán Antal szerint a Fidesz azt szeretné, ha a legkisebb bevételű cégeknek nem kellene reklámadót fizetniük. A kormánypárt frakcióvezetője jelezte, hogy az egyik európai uniós hivatal azt szeretné, hogy a legkisebb cégeknek is kelljen fizetnie az adót, akár a legkisebb reklámbevétel után is.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Az I bike Budapest az új Critical Mass]]> Demonstráció helyett fiesztává alakulnak a bringás felvonulások: a Critical Mass szervezői úgy döntöttek, a mostani biciklis helyzet már nem igényel morcosabb demonstrációt, és nem is akarják már eljátszani a kritikus tömeg szerepét.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ebola: nemzetközi segélyprogramot szeretnének az érintett országok (videó)]]> Adósságleírást és egyfajta új Marshall-tervet szeretnének az ebola által sújtott afrikai országok vezetői.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Új gyanúsítottja van a Balla Irma-gyilkosságnak]]> Nyolc évvel ezelőtt ölték meg Balla Irma fideszes debreceni önkormányzati képviselőt. Először a fiát vádolták a gyilkossággal, holott egy másik férfi, D. Lajos kétszer is beismerő vallomást tett, amit utóbb visszavont. Balla Irma fiát másodfokon felmentették, most kártérítésért perli az államot. A nyomozást az ORFK vette át, az új gyanúsított D. Lajos, bizonyíték is van ellene.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[H_A (Hacsaknem): Paks titkosítása: a magyar nép elleni puccs beismerő vallomása]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Gyurcsány: Nem vagyok bozótharcos (videó)]]> Gyurcsány szerint vannak kitűnő hatalompolitikusok, de ő nem ilyen. Simicska fellépése szerinte nem csak a Fidesznek, hanem a teljes politikai rendszernek árthat.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Seres László (hvg.hu): Egy szélhámos gittegyletről]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Lázár: Vagy a zsidóság támogatásával lesz holokauszt-múzeum, vagy sehogy! (videó)]]> Schmidt Máriát váratlanul érte, hogy nem csak az ellenzék, de a Miniszterelnökség is támadja őt, szerinte ez korábban nem volt szokás a Fideszben.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szakértő: Hosszútávú megoldást kell találni a bevándorlásra]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Jámbor András (Kettős mérce): Így amortizálja le magát egy tudós a paksi bővítésért]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Bayer Zsolt (Magyar Hírlap): A jó, a rossz és...]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Erdősi Csaba (Magyar Nemzet): Atomtitok]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Házasodhatnak a melegek Szlovéniában]]> A szlovén parlament kedden 51 igen szavazattal 28 ellenében fogadta el a tervezetet, amelynek értelmében ezentúl nem tesznek különbséget jogilag két ellenkező, vagy azonos nemű személy házassága között. Kétezer ember tiltakozott a parlament előtt a meleg párok örökbefogadási joga ellen a hagyományos családmodell átgondolását és újradefiniálását követelve.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Obama szerint Netanjahu semmi újdonságot nem mondott Iránnal kapcsolatban]]> Barack Obama szerint Benjamin Netanjahu „nem kínált fel semmilyen életképes alternatívát” Irán ügyében. Obama szerint tárgyalni kell, különben Irán kontroll nélkül folytatná atomprogramját. Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök a republikánusok meghívására tartott beszédet a Kongresszusban.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Megerősítenék az EBESZ szerepét]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Andorai Péter lett a Nemzet Színésze]]> Andorai Pétert választották a Bitskey Tibor helyére a Nemzet Színészének. A színművész elmondta: meglepte az elismerés, amit szerinte inkább a filmes munkái miatt kapott.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Országos korrupcióellenes vizsgálatot indít Polt Péter]]> Polt Péter a korrupció elleni fellépés országos vizsgálatát rendelte el, miután Bárándy Gergely szocialista képviselő az atlatszo.hu adataira hivatkozva megkérdezte a legfőbb ügyészt, hogy miért háromszor olyan gyakori a hivatali korrupció miatt tett feljelentések elutasítása, mint 2006 és 2010 között.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[napi_5_kv (Napi_5_kv): Hétköznapi hazugságok]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Netanjahu: Jobb megállapodás kell Iránnal]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Aszódi: Több időnk van elbírálni, hogy biztonságos-e az építkezés]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szigorítanák a befektetési vállalkozások szabályozásait]]> Öt helyett a bankokhoz hasonlóan három évente ellenőrizné részletesen az MNB a befektetési vállalkozásokat az NGM törvényjavaslata szerint. Emellett növelnék a bírságok nagyságát, pontosítanák a jó üzleti hírnév fogalmát, valamint pénzügyi törvényeket is módosítanának.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Jámbor András (Kettős mérce): Orbán eldönthetné végre, jó-e a kivándorlás]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Nem szabad elszakadni a gyökereinktől (videó)]]> „Nem szabad elszakadni az embernek a gyökereitől, legyen az akár egy cigánytelep, vagy legyen az egy palota” – mondta el Molnár Ferenc Caramel egy diákoknak tartott előadáson.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Az Együtt támogatja a nemzetközi szerepvállalást az ISIS ellen]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Rogán: Az ellenzék miatt nem harcolunk az Iszlám Állam ellen]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szántó T. Gábor (Népszabadság): Nem ez az út]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Dévényi István (Válasz.hu): Jön a Heti Válasz kormánypárti konkurenciája?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Eltemették Borisz Nyemcovot]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Lapkiadók: Versenyhátrányt jelent a médiavállalkozásokra kivetett adó]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Trombitás Alfréd (Szegedi Kattintós): Mennyibe fáj nekünk Orbán új médiabirodalma?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Orbán: Számíthat rám a Vasas]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Rogán szerint fontos törvény bukott el a „felelőtlen ellenzék” miatt]]> Rogán Antal szerint az ellenzék csak a presztízs miatt szavazott le szerinte fontos, kétharmados többséget igénylő törvényeket kedden a parlamentben. A Fidesz frakcióvezetője szerint ez felelőtlen magatartás. A tévedésből félreszavazó Kósa Lajos százezer forintos büntetésre számíthat.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Karácsony: Ha nincs elég munka, akkor is enni kell (videó)]]> Karácsony szerint ez már nem az a világ, ahol munkaalapú társadalmat lehetne kialakítani
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Lázár: Reklámadó volt, van, lesz (videó)]]> A kisebb médiacégeket szeretné megvédeni a reklámadó módosításával a kormány – mondta Lázár János.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Enyhítené Moszkva a Magyarországgal szembeni orosz embargót]]> Oroszország keresi annak a lehetőségét, hogy miként enyhíthetné Magyarország és Görögország esetében – kérésükre – az európai uniós tagországokkal szemben tavaly augusztusban elrendelt élelmiszer-embargót. Ezt Alekszej Uljukajev orosz gazdaságfejlesztési miniszter jelentette ki Milánóban, ahol a helyi üzleti élet képviselőivel találkozott hétfőn. A megbeszélésről egyebek között a RIA Novosztyi orosz hírügynökség számolt be.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Jakab-Köves Gyopárka (reposzt): Nőnap előtti makranc]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Techet Péter (hvg.hu): Nyemcov és Putyin: a gyűlölet öl]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[15 milliárdos beruházás várható egy japán autóipari cégtől]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Így zajlik a banki elszámolás és a forintosítás]]> A Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központja a jegybank honlapján elérhető külön felületen tájékoztat a banki elszámolás és a forintosítás legfontosabb tudnivalóiról, részleteiről.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Balázs Gábor (Dinamó Műhely): Athenæ sunt delendæ]]> [...] Bővebben!
]]>