<![CDATA[mandiner.hu]]> http://mandiner.hu/ hu-HU <![CDATA[Molotov-koktélos támadás a IX. kerületben (videó)]]> Egy ismeretlen motoros Molotov-koktélt dobott a IX. kerületi Ernő utcában található temetkezési vállalkozás irodájára.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Nem törődnek az SZDSZ-adóssággal a liberálisok (videó)]]> A Magyar Liberális Párt saját működésére költi az állami támogatást, nem pedig az SZDSZ adósságainak kifizetésére, nyilatkozta a Hír TV-nek Popper Gábor, a párt ügyvivője.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A Rubik-kockát méltatta Áder János]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[HVIM: Milyen német megszállás?]]> A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom sem a szovjet emlékművet, sem a német megszállásét nem látná szívesen a Szabadság téren. Utóbbit már csak azért sem, mert szerintük nem megszállás történt, hanem csak szövetséges csapatok érkeztek. A Fidesz is reagált.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ukrán elnök: Az oroszok állami szinten támogatják a terrorizmust]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ukrajna miatt eshetett a budapesti tőzsde]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Bankot vett az OTP Horvátországban]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szily László (Cink): ​Épp most vett meg engem a Fidesz. Hogy milyen érzés?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Csányi: Nem para Ukrajna]]> Még akkor is stabil maradna az OTP, ha a bank minden ukrajnai és oroszországi befektetését elveszítené, mondta a Bloombergnek Csányi Sándor. Az OTP-vezér szerint középtávon négy-öt bank vonul még ki Magyarországról.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Rostás Szabolcs (Krónika): Nyelvhasználat]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Valóban eltűnt két kép a debreceni MODEM-ből]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Sneider lehet a parlament jobbikos alelnöke]]> Sneider Tamást, a Jobbik alelnökét jelöli a párt az Országgyűlés alelnöki tisztjére – tájékoztatta Vona Gábor pártelnök az elnökség csütörtöki döntéséről az MTI-t.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tárki: Többen emlékeznek úgy, hogy szavaztak, mint valójában]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Megtámadja az Együtt-PM a választás eredményét]]> A szavazategyenlőség jogelvének érvényesítése végett az Alkotmánybírósághoz fordul az Együtt-PM a győzteskompenzáció miatt. Szerintük a győzteskompenzáció alkotmányos indok nélkül felülreprezentálja a többséget megszerző jelöltet. Ahhoz, hogy az Ab vizsgálhassa a kérdést, az Együtt-PM megtámadta a Kúrián az országgyűlési választás országos listás eredményét.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Hernádi: Gyors megoldás szükséges az INA ügyében]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Elváltak és áldozás: Ferenc pápa újra összezavarta a katolikusokat]]> Egyre nagyobb fejfájást okoz Ferenc pápa a sajtósainak. A Vatikán szóvivője például annyit tudott hozzáfűzni Ferenc pápa legutolsó, nagy nyilvánosságot kapott telefonhívásához, hogy az a pápa magánjellegű akciója volt, amit nem kívánnak kommentálni, és ami nem része a pápai tanítóhivatalnak. Ferenc pápa állítólag azt mondta egy nem egyházi házasságban élő nőnek, akinek a férje már kötött egy templomi házasságot, hogy nyugodtan áldozhat. Mindezt annak ellenére, hogy a nő plébánosa nem engedte sem áldozni, sem gyónni az illetőt.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Véleményvezér (Véleményvezér blog): Folytatják. De mit is?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Eladják a magyar Sanomát]]> Aláírta a Centrál Csoport és a Sanoma a Sanoma Media Budapest Zrt. eladásáról szóló megállapodást, így új kezekbe kerülhet Magyarország második legnagyobb médiavállalkozása, már csak a GVH határozatára várnak.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Pályázunk a 2020-as foci Eb néhány meccsére]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Malcolm Gillies: The Cluj/Kolozsvar Experience with MCC]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ernst Hachaturyan (Mandiner): Huszonötezer ember halt meg körülöttem − Oroszország oldalnézetből VI.]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Így ugorj hasast élő adásban (videó)]]> Tanítani való mozdulattal igyekezett láthatatlanná válni a Duna TV technikusa a Kívánságkosár élő adásában. Nem sikerült neki.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Félmillióan nézték a Fölszállott a páva döntőjét]]> A Fölszállott a páva adásaira a három közszolgálati tévéadón összesen több mint 4 millióan kapcsoltak oda, ami a teljes lakosság 45,3 százaléka.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[DK: Európa jobban teljesít!]]> Gyurcsány Ferenc szerint egy EP-mandátumot kötelező megszereznie a Demokratikus Koalíciónak, a kettő a reális becslés, de az sem kizárt, hogy végül három európai parlamenti mandátumot szerez a párt.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Benjamin Netanjahu is gratulált Orbán Viktornak]]> Levélben gratulált választási győzelméhez Orbán Viktornak Benjamin Netanjahu izraeli kormányfő, aki hozzátette: reméli, hogy ezzel a felhatalmazással harcolni fog az antiszemitizmus ellen a magyar miniszterelnök.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Sebes György (Népszava): Csend]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Öt halott Szlovjanszkban]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Fodor Gábor (NOL): Országos méretű pártot fogunk létrehozni]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Nagy Alekosz (Facebook): 20 ezer Magyar Forint? Nevetséges!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Franciaországból származik, de Argentína az otthona, mi az?]]> Az egyik szőlőfajtánknak rohamosan növekszik a területe, és az országunk borászatát nemzetközileg ezzel azonosítják. Csináljunk neki egy világnapot - gondolhatták az argentinok, és így is tettek, idén negyedszerre.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Zavarba hozták Kálmán Olgát (videó)]]> „Nyilván nem keres eleget” – mondta Kálmán Olgának a rezidensszövetség elnöke.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Oroszbarát szakadárokat öltek meg Ukrajnában]]> Az ukrán biztonsági erők öt embert öltek meg Szlovjaszkban terrorizmusellenes akciójuk során.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tarlóson múlik, indul-e újra a főpolgármesterségért]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Betámadta a Jobbik a liberálisokat]]> A Jobbik azt sürgeti, hogy a kormány zárolja Fodor Gábor új pártjának állami támogatását, amíg nem rendezik az SZDSZ adósságát. Staudt Gábor bírálta, hogy a kormány elszámoltatás helyett plusz juttatást, kiváltságokat osztogat azoknak, akiknek éppen elszámoltatás alá kellene esniük.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Idősek otthonában dolgozza le a 168 órányi közmunkát Berlusconi]]> Egy Milánóhoz közel eső idősek otthonában dolgozza le jövő héttől a 168 órányi, adócsalásért rá kiszabott közmunkát Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Csontváry-képet loptak a debreceni MODEM-ből]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Húszezer forintra büntették a palotamászókat (videó)]]> Enyhe büntetést kaptak azok az Együtt-PM-es tüntetők, akik februárban felmásztak a budapesti Sándor-palota erkélyére.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Dörner keresztet állíttat az Újszínházban]]> Keresztet állíttat Magyarország első Keresztény Színházi Fesztiválja alkalmából az Újszínház igazgatója, Dörner György, hogy minden évben megemlékezzenek a legelső rendezvényről.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Beperel minket a Bizottság a plázastop miatt]]> Kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a múlt héten az Európai Bizottság a plázastopot elrendelő törvény miatt.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tokajban metszeni csak pontosan, szépen (videó)]]> A Tokaj Kereskedőház videóban mutatja meg, hogy zajlott az idei metszés a tolcsvai Szentvér- és a tokaji Szarvas-dűlőben. Közepes-alacsony termésre lettek beállítva a szőlőtőkék az állami cég termékeinek minőségi átpozicionálásának köszönhetően.
[...] Bővebben!
]]>