<![CDATA[mandiner.hu]]> http://mandiner.hu/ hu-HU <![CDATA[Érezd magad fiatalabbnak-így tovább is élsz!]]> Fiatalnak lenni jó, ez köztudott. Viszont egy új kutatás eredménye szerint ha csupán fiatalabbnak érezzük magunkat, már az is meghosszabbíthatja az életünket. Nem beszélve arról, hogy kellemesebbé teszi…
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Karácsony néptánc-flashmob egy szupermarketben (videó)]]> Karácsonyi néptánc-flashmobot tartottak Berecz István és barátai egy szupermarketben.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Így örülnek a gyerekek a ajándékoknak (videó)]]> Tarnabodon főként mélyszegénységben élő gyerekeknek és családoknak küldött adományokat egy civil közösség, így igyekeztek szebbé tenni a község karácsonyát.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Béndek Péter (1000 A Mi Hazánk): Beszámoló a PKP állapotáról]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Clare Short (Faith in our Families): Végül elmentem az első latin misére, és valami teljesen váratlant éreztem]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Közvélemény-kutatás: A britek kilépnének az unióból]]> Egy több országon átívelő közvélemény-kutatás alapján a britek 51 százaléka kilépne az unióból. A franciáknak és a görögöknek a 47, míg a hollandok 42 százaléka hagyná el az EU-t. A kutatás eredményének külön aktualitást ad, hogy Nagy-Britanniában népszavazás tartását tervezik az EU-s tagsággal kapcsolatban.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Somfai Péter (Népszava): Közteher-viselés]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Beiktatták Románia új elnökét]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kiss Ádám (hvg.hu): Miért nem lettem öngyilkos?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szabó Rebeka (Facebook): Köszönöm]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ferenc pápa: A karácsony legértékesebb ajándéka a béke]]> Ferenc pápa karácsonyi üzenetében arról beszélt, hogy sokan nem hallják Jézus kopogtatását az ajtójukon a világi elfoglaltságaik miatt. A szentatya szerint a béke a legértékesebb karácsonyi ajándék.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Francis George bíboros (Crux): Az Egyház arról szól, hogy mi igaz és mi hamis]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Varga Mihály (Magyar Hírlap): Kisebb hiány, magasabb növekedés]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Bőséges és jó minőségű a hazai karácsonyi halválaszték]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[MSZP: A Fidesz lehetetlenné teszi az útdíjról szóló keddi ülést]]> Az MSZP-s Harangozó Tamás szerint a Fidesz lehetetlenné fogja tenni a keddi, útdíjról szóló parlamenti ülést annak érdekében, hogy újra megszavazhassák azokat a törvényeket, amiket Áder János visszaküldött az országgyűlésnek felülvizsgálatra. A Fidesznek erre azért lehet szüksége, mert egy nap nem lehet két különböző témájú ülés.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Bukovics Martin (Awesome Ends With Us): Karácsonyi ajándéktippek férfiaknak]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[BM: Nem vetítik sehol a rendőrségi kisfilmeket]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Lendvai Ildikó (Népszava): A megáldott tornacucc]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kedden újra szavaznak a visszaküldött törvényekről a Parlamentben]]> December 23-án még két ülést is tartanak a Parlamentben. A reggeli ülésen az M0-s útdíjáról, míg a délin az épített környezet alakításáról és védelméről, valamint a kereskedelemről szóló törvényről lesz szó. A két törvényt Áder János küldte vissza az Országgyűlésnek megfontolásra.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Rendőrökre támadt egy férfi Franciaországban]]> Allah Akbart kiabálva támadt egy fiatal férfi rendőrökre Franciaországban. A támadót lelőtték. A nyomozók szerint a radikális iszlamizmus által motivált támadás történhetett.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[DK: Nincs garancia a pedagógusbérek értékállóságára]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kabai Domokos Lajos (Bekiáltás): A Putyinpofozás visszaüthet]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Harangozó Tamás (Facebook): Indulok a Parlamentbe]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[LMP: Vonják vissza a rendőrség kampányát!]]> Nyílt levélben kéri az LMP-s Szél Bernadett Pintér Sándor és Balog Zoltán minisztereket, hogy vonják vissza a pécsi rendőrkapitányság nemi erőszak megelőzését célzó videóit. Szél szerint a videók sértik az áldozatok emberi méltóságát, ezért vetítésük elfogadhatatlan.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A dalai láma fontolgatja, hogy nem születik újjá]]> A dalai láma újra felvetette, hogy nem feltétlenül áll szándékában újjászületni. Az biztos, hogy a Kína által megszállt Tibetben nem kíván reinkarnálódni; de az is lehet, hogy véget vet majd a láma intézményének.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Pintér Sándort faggatná a nemzetbiztonsági bizottság elnöke]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kovács G. Tibor (Gondola): Vörös gárdistákkal a demokráciáért]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Rajcsányi Gellért (Mandiner): Kilencvenizmus − neked a kilencvenes évek?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Rogán bíróság előtt is megvédi az V. kerületi önkormányzatot]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Obama: Elnyomó rezsim van hatalmon Kubában (videó)]]> Az amerikai elnök nem számít gyors eredményekre a Kuba és az USA közötti enyhülés során.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Orbán: Oroszországot nem lehet leírni (videó)]]> Az ATV beszámol arról: Orbán Viktor szerint rendkívül erősek az orosz devizatartalékok.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Erősen nőttek a reálbérek októberben (videó)]]> 3,7 százalékkal nőttek a reálbérek októberben, ezzel 22 hónapja tart a keresetek vásárlóértékének töretlen emelkedése a KSH legfrissebb adatai szerint.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Surján László (Facebook): Álljon elő már egy komolyan vehető ellenzék!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ukrán-lengyel gázvezeték épülhet]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[LMP: Vállalhatatlan a kormány oroszbarát politikája]]> Az LMP szeretné, ha Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter nyilvánosságra hozná következő moszkvai útjának célját. Szél Bernadett szerint a kormány oroszbarát politikája „érdek- és értékalapon is vállalhatatlan”, Magyarország ugyanis úgy viselkedik, mintha „Oroszország utolsó csatlósa” lenne.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Béndek Péter (1000 A Mi Hazánk): A PKP nem indítja Debreczenyit Veszprémben]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Bocsánatkérésre szólítják fel a HVG-t a karácsonyi címlap miatt]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Facebook-kommentelőket jelent fel Tata]]> Feljelentést tesz a tatai önkormányzat azokkal szemben, akik megosztották egy kommentelő „rosszindulatú, valótlan tényállításait” egy ingatlanüggyel kapcsolatban. Az önkormányzat célja, hogy „a tataiakat tovább ne tudják félrevezetni” – írja az Index.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ripka Gergely (Táncoló Medve): Kell-e még elemezgetni egy bor árát?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Így telepítik a Smart Vineyard-rendszert Mádon (videó)]]> Huszthy Balázs, a Smart Vineyard marketingmenedzsere videóban mutatja meg, hogyan szerelik fel a Royal Tokaji Mád környéki ültetvényeire a cég növényvédelmi előrejelző rendszerét. Egy csavarhúzó és négy csavar kell csak hozzá. A készülékből a Szent Tamásra is jutott. Az összesen tizenkét, magyar fejlesztésű állomás mintegy 80 hektárnyi szőlőterületet fed le a Royal Tokajinál, tudtuk meg a cég által küldött közleményből.
[...] Bővebben!
]]>