<![CDATA[mandiner.hu]]> http://mandiner.hu/ hu-HU <![CDATA[Ferenc pápa (Magyar Kurír): A konzervatívok és liberálisok kísértései]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Dévényi István (Válasz.hu): Amikor még jó volt szocialistának lenni]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tóta W. Árpád (hvg.hu): Megállj, kutya Amerika!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A magyar médiaszabályozásról tartottak meghallgatást az EP-ben]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[FVB: Nem kell újra szavazni a XV. kerületben]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Washingtonba utazik Szijjártó]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Bírósághoz fordul a Jobbik Ózd miatt]]> Nem hagyja annyiban az ózdi polgármester-választási eredmények megsemmisítéséről született döntést a Jobbik. A párt megválasztott polgármestere szerint a a területi választási bizottság ülésén megalapozatlan döntés született, megalapozatlan bizonyítékok hatására.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Balfasz Magyarok (Balfasz Magyarok): Botrány! Hogy kitudódott!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ismét lesz frakciója az euroszkeptikusoknak]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Várkonyi Tibor (Népszava): Elszigetelt ország?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Orbán kiállt a III/II-es múltú Tasnádi mellett]]> Novák Előd a jelenleg rendészeti államtitkárként tevékenykedő, korábbi III/II-es ügynök Tasnádi Lászlóról kérdezte a miniszterelnököt hétfőn a parlamentben. Orbán Viktor válaszában azt mondta: vállalja a kinevezés következményeit. Felvetette: ha Tasnádi László jó volt APEH-osnak, rendvédelmisnek, információs hivatalban dolgozónak, vajon nem lehet-e jó államtitkárnak? Szerinte lehet.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szily László (Cink): ​Hogy is állunk akkor a kitiltási botránnyal?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Magyar hús miatt vezet be importtilalmat Oroszország]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Fodor Gábor (Facebook): Elég nagy baj lehet]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Már a Költségvetési Tanácsnál van a jövő évi büdzsé tervezete]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Fogyatékkal élők vonultak fel a belvárosban (videó)]]> Akadálymentesebb országért, egyenlő bérekért és döntéshozatali részvételérttüntettek a fogyatékkal élők a Rehab Critical Mass rendezvényen.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Hat kormányközeli személyt tiltottak ki az USA-ból]]> Az Egyesült Államok ideiglenes budapesti ügyvivője hétfőn közölte: hat érintettje van az USA által korrupciógyanú miatt elrendelt beutazási tilalomnak, mind a hatan a kormány alkalmazottai vagy kapcsolatban állnak a kormánnyal. André Goodfriend közölte: konkrét nevek említse nélkül ugyan, de többször tájékoztatták az ügyről a Külgazdasági és Külügyminisztériumot.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szentmihályi Szabó Péter (Magyar Hírlap): Elfogadom Isten akaratát]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Nagy Attila (Cink): Kocsis Máté, köszönjük!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Elhunyt Szentmihályi Szabó Péter]]> Hosszan tartó, súlyos betegség után, 69 éves korában elhunyt Szentmihályi Szabó Péter író, költő, műfordító.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ara-Kovács Attila (Magyar Narancs): És ez csak a kezdet]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A DK szerint Ádernek beszélnie kellett volna a kitiltási ügyről]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A Kunság már nem szüretel (videó)]]> Frittmann János, a kunsági borvidék hegyközségének elnöke szerint a borvidéken gyakorlatilag befejeződött a szüret. Termésben többet várt volna a borász, és az alacsony felvásárlási árat is fájlalja.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Seres László (hvg.hu): Kitiltásgate: viccnek kicsit durva lenne]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Egész Európában kevesebb szőlőt szüreteltek idén]]> Rossz évjárat volt az idei a mennyiségi versenyben az elmúlt években egymásra licitáló olasz és spanyol szőlőtermelőknek: olyan kevés szőlőt tudtak leszedni, hogy nevető harmadikként 2014-ben Franciaország termelte a legtöbb alapanyagot. Jó évet zártak a németek is, és a számok szerint Magyarországnak sem kell szégyenkeznie.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Áder: Összefogás kell a klímaváltozás ellen]]> A klímaváltozás ellen szólalt fel a parlamentben Áder János. A köztársasági elnök szerint összefogásra van szükség, amelyhez jó alap lehet, hogy a parlamenti pártok programjában nincs nagy különbség a környezeti fenntarthatóság ügyében.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Gerlóczy Márton (Hír24): Kedves Péter!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Janiczak Dávid (Hír 24): A Tom és Jerryvel kezdődött]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Lázár: A kormánynak nincs hiteles információja korrupcióról]]> Egy olyan ország, amelynek a vezetése kívülről zsarolható, elveszíti a cselekvőképességét. Éppen ezért az LMP újabb antikorrupciós javaslatcsomagot nyújt be és újra kezdeményezi a NAV-vizsgálóbizottság felállítását – mondta Schiffer András. Lázár János szerint nyilvánvaló, hogy nem politikai bosszúállásról, hanem egyéni kitiltásokról van szó.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tovább csökken az üzemanyagok ára]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kardos Gábor: Háborút tankolunk?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Lengyel elnök: A Moszkva elleni szankciók feloldásának feltétele a Krím visszaadása]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Index: Étolajról szólhat a kitiltási botrány]]> Amerikai károsultjai is voltak a Horváth András által tavaly feltárt áfacsalási botránynak: ők elégelték meg, hogy a magyar hatóságok nem lépnek az ügyben – írja az Index. A Bunge nevű amerikai cég lehet az ügy főszereplője, akik már három éve is felhívták rá a figyelmet, hogy 20-25 milliárd forintnyi áfát csalhatnak el az iparágban.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Politics4U (Politics4U): Orbán-Obama, mi lesz a meccs vége?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Snell György az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye új segédpüspöke]]> Snell Györgyöt, a Szent István-bazilika plébánosát nevezte ki Ferenc pápa október 20-án az Esztergom-budapesti Egyházmegye új segédpüspökévé a Magyar Katolikus Püspöki Kar titkárságának közleménye szerint.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Damian Thompson (The Spectator): A Vatikán visszavonta a földrengést – Nem ezek Ferenc pápa legszebb pillanatai]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[VI. Pál pápa boldoggá avatási szertartása (videó)]]> Vasárnap XVI. Benedek nyugalmazott egyházfő jelenlétében a Szent Péter téren boldoggá avatta elődjét, VI. Pált Ferenc pápa.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Először tartottak nem egyházi rendezvényt a Sixtus-kápolnában]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ferenc pápa boldoggá avatta VI. Pált]]> Október 19-én, vasárnap délelőtt a fél 11-kor kezdődő szentmisén Ferenc pápa a boldogok sorába iktatta elődjét, VI. Pál pápát. A Szent Péter téren bemutatott ünnepi szentmise egyben a harmadik, a család témájával foglalkozó rendkívüli szinódus lezárása is volt.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Püspöki Szinódus (Magyar Kurír): A szinódus záróüzenete]]> [...] Bővebben!
]]>