<![CDATA[mandiner.hu]]> http://mandiner.hu/ hu-HU <![CDATA[Németh Zsolt: Elfogadhatatlan, hogy Oroszország érdekszférákra ossza Európát]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szijjártó: Le kell zárni a magyar-amerikai vitákat]]> A kitiltási ügyről, a magyar-amerikai kapcsolatokról, a keleti nyitásról és személyzeti politikájáról is faggatta Szijjártó Péter külügyminisztert az ATV.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Fontolgatja a NATO-tagságot a semleges Finnország]]> Elege van Finnország vezetőinek az orosz légtérsértésekből. Mind a finn elnök, mind a miniszterelnök fontolgatja az eddig semleges Finnország NATO-csatlakozását. A NATO négyszáz alkalommal fogott el idén orosz repülőgépeket a katonai szervezet európai tagországainak védelmében.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Nem akar szavazni a forintosításról az LMP]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Konkurencia: az Uberről egyeztetnek a taxisok a kormánnyal]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Orosz kölcsönt vett föl a francia szélsőjobb]]> Elismerte Marine Le Pen, a francia Nemzeti Front (FN) elnöke, hogy pártja 9 millió eurós kölcsönt vett fel egy orosz banktól. A szélsőjobboldali politikus a Le Monde című napilap hétfő délután megjelent számában azzal indokolta a lépést, hogy a francia pénzintézetek nem nyújtanak hitelt a pártjának.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Bencsik Gábor: A dühösök]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Áder János Vietnamba utazik]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Hungarians, Get Out of the Country! – Approved by UEFA]]> Hungary recently played a football match against Finland in a partially closed stadium as a sanction for the Hungarian supporters' chants during a previous Romania-Hungary match. Romanian fans at the same match, however, were not sanctioned for rhymes against the Hungarian minority in their country.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Schiffer: Itt a lista a kormány „új hűbéreseiről” (videó)]]> Schiffer András LMP-s frakcióvezető felsorolja a a kormány által felemelt „új hűbéreseket”, Mészáros Lőrinctől Andy Vajnáig.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Papp Győző (Kisalföld): Igazi gyomros]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szerdahelyi Miklós (Katolikus Válasz): Sola Scriptura?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A Fidesz számított az újpesti vereségre]]> A Fidesz számított arra, hogy az MSZP kezében marad az újpesti választókerület, ahol tegnap tartottak időközi választást, mivel a körzet korábban is baloldali volt – mondta Tuzson Bence frakciószóvivő.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Lukácsi Katalin (KerDem blog): Holokauszt Emlékév – tapasztalatok és lehetőségek]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ötmilliárdból újul meg a Széll Kálmán tér]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szieszta bál: buli keresztény fiataloknak (videó)]]> Évente kétszer, ősszel és húsvéthétfőn rendezik meg a keresztény fiatalok által látogatott Szieszta bált.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Liberálisok (Liberálisok.hu): Ne támogassanak politikus-családtagokat közpénzekből!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Csányi Sándor (Hír24): Sértsen csak meg!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Földi Bence (Medium): Klaus Johannis = Obama 2.0?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Afrikai bíboros került a liturgiát felügyelő vatikáni kongregáció élére]]> Robert Sarah afrikai bíborost nevezte ki a liturgiát felügyelő Istentiszteleti Kongregáció élére Ferenc pápa. Sarah a második afrikai vezető a kongregáció élén.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Fricz Tamás (Fricz Tamás blogja): Goodfriend „zenei” munkássága]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Orbán: Elsőbbséget élveznek a biztonsági kiadások (videó)]]> Orbán Viktor a litván fegyveres erők napján megtekintette a litván hadsereg díszfelvonulását.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Magyarázatot vár az EB a Déli Áramlat megépítését engedélyező törvényre]]> Maroš Šefčovič, az EB energiaunióért felelős alelnöke elmondta: nagyon aggódnak a Déli Áramlattal kapcsolatos magyarországi fejlemények miatt. Brüsszelben magyarázatot várnak arra a magyar törvényre, mely lehetővé tette, hogy az EU megkerülésével is megépítsük a gázvezeték hazai szakaszát.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Húsvétra felújítják a Tihanyi Bencés Apátságot]]> Húsvétra kívülről is felújítják a Tihanyi Bencés Apátságot. Restaurálják a templom alatti barokk kripta 18. és 19. századi sírfeliratait is, valamint megújulnak az apátság belső ajtói. Az épület a felújítás alatt is látogatható lesz.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Két indiai, négy olasz: hat új szentet avatott Ferenc pápa]]> Hat boldogot avatott szentté vasárnap, Krisztus Király ünnepén Ferenc pápa. A hat új szent közül egy a középkorban élt, egy a 17. században, a többiek a 19. században éltek, és legtöbbjük széleskörű jótékonysági tevékenységet folytatott, valamint intézményeket alapított a szegények oktatására, felemelésére, ketten Indiában.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Vidéki iskolák füstölik el az Erzsébet-utalványokat]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Aristo (Mandiner): Szövetség, barátság és más mesék]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Radnóti Zoltán (Szombat.org): Kell-e nekünk Buzsihisz?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Deutsch: Teljesen elhibázott volt a netadó ötlete (videó)]]> Az internetadóval kapcsolatos nemzeti konzultációt stílusosan nem levélben, hanem a neten akarja lefolytatni Deutsch Tamás.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tényleg (Facebook): Hivatalos oktatási anyagban Bobula Ida és a Trefort-hazugság!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Simon Sándorné Dancs Mária (Magyar Kurír): Egyszerűen csak tettem, amit kellett]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Gomperz Tamás (hvg.hu): Az ellenzék előrehozott választása]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A hajléktalanokat segítő Simon Sándorné kapta a Szent Erzsébet rózsája-díjat]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Erdő Péter bíboros a következő püspöki szinódus főrelátora]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A négy történelmi egyház vezetőjével egyeztetett Balog Zoltán]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Hernádi nélkül is lesz Hernádi-per Zágrábban]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Homolya Dániel (Kereszténység és kapitalizmus): Felkészülés és vásárlás: rajtunk is múlik]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Huszonöt éves a magyarországi Johannita Segítő Szolgálat]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Rétvári Bence (Facebook): Kakaóbiztos számológépet a szocialistáknak!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Orbán: Nem közeledünk Oroszországhoz]]> Magyarország nem közeledik Oroszországhoz, a kínai és az orosz modell pedig Európában használhatatlan – mondta Orbán Viktor a Handelsblatt című német üzleti lap hétfői számában megjelent interjúban. A kormányfőt a tüntetések nem nyugtalanítják, megérti a fiatalok „érzelmi helyzetét”.
[...] Bővebben!
]]>