<![CDATA[mandiner.hu]]> http://mandiner.hu/ hu-HU <![CDATA[Vona Gábor (Facebook): Online elérhető vagyonnyilatkozatokat!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Új frontot nyit Ukrajna Oroszország ellen]]> A Nemzetközi Büntetőbíróságon támadja Ukrajna Oroszországot terrorizmus finanszírozásának és faji megkülönböztetés vádjával. Petro Porosenko elnök hivatala hétfőre készítette el a beadványt, amelyet arra alapoz, hogy „Oroszország három éve sérti meg súlyosan a nemzetközi jogot, három éve tartja törvénytelenül megszállva a Krím félszigetet”.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Bárczi Benő (Spíler): Vadiúj SZDSZ ifitagozat a Momentum Mozgalom]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Századvég: Csökkent Vona népszerűsége]]> Tavaly február óta 28 százalékról 19 százalékra apadt mára Vona Gábor népszerűsége a Századvég közvélemény-kutatása szerint, míg Orbán Viktort a megkérdezettek fele kedveli.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[WEF: Magyarországon széles rétegek részesülnek a gazdasági növekedésből]]> A vizsgált fejlődő országok közül a harmadik helyet érte el Magyarország a World Economic Forum inkluzivitást mérő indexén Azerbajdzsán és Litvánia mögött. Ez a mérőszám azt vizsgálja, hogy a gazdasági növekedés folyamatában és gyümölcseiben mennyire részesülnek a társadalom széles rétegei. Üröm az örömben, hogy a fejlett gazdaságokhoz képest így is jócskán le vagyunk maradva.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Négyes metró: pénzbüntetésre számít a kormány]]> A négyes metró beruházás során történt korrupciós gyanú és szabálytalanságok miatt 76,6 milliárd forintos büntetésre számíthat Magyarország – közölte Csepreghy Nándor a Miniszterelnökség államtitkára. A büntetést a beruházáshoz nyújtott uniós támogatás miatt fizethetjük, ugyanis az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) számos szabálytalanságot tárt fel az ügyben.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Meghívták a román kormányfőt és a szocdem pártelnököt Trump beiktatására]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Rajcsányi Gellért (Mandiner): Már megvolt a lázadás éve − Mandiner 2016 IX.]]> 2016-ban mindenki megpróbálkozott az elitellenes, establishment-ellenes populizmussal. Még egy Hillary Clinton is. Még egy Orbán Viktor is.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Így bosszulná meg Ausztria, ha Németország bevezeti az autópályamatricát]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Juhász Péternek volt fideszes kihívója akadt az Együtt elnökségéért]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szelényi Zsuzsanna (HVG): Orbán végleg mindent megtagad, amit egykor hitt]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[„Kis Grófo, YES!” – Eurosonic-napló/II.]]> Eurosonic-napló, II. rész, amelyből kiderül, hogy kifinomultabb ajánlásaink ellenére Kis Grófo nyeri el a holland rádiós tetszését. Groningen népe azért láthatja a mi Jónás Veránkat is, aki remek koncertet ad. Naplónk a hollandiai Eurosonic fesztiválról.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kósa: Megbukott az ellenzék sunyi koalíciója]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Merkel: Várjuk ki Trump hivatalba lépését]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Weiss Eszter (Reflektor): Régi idők, Kommunista Idők]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Puzsér és Gulyás: ezért marad hatalmon Orbán (videó)]]> Orbánozott és simicskázott Puzsér Róbert és Gulyás Márton Puzsér Sznobjektív című műsorában.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Havas Henrik (Facebook): Nem kedvelem a romapopot]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Fodor Gábor (Vendégszerző): Nyílt levél a demokrata ellenzék támogatóihoz]]> Ha Orbán Viktor leváltásának vágyán túl még valami összetartja a demokratikus oldalt, az éppen az, hogy elutasítjuk, amit Vona Gábor és a Jobbik képvisel a mai napig.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Összefogott az ellenzék Szentendrén, mégis a fideszes jelölt nyert]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Játékkonzolból laptop (videó)]]> Hogyan alakítsunk át laptoppá egy Xbox One S játékkonzolt?
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Bayer Zsolt elhagyja a Magyar Hírlapot a Magyar Idők kedvéért]]> Na, hová tart Bayer Zsolt? címmel hozta le a kormánypárti Magyar Idők online változata a hírt, miszerint Bayer Zsolt a Magyar Hírlaptól átigazol hozzájuk. A publicistának az Echo TV-n is lesz majd műsora.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Galla Miklós (Facebook): Tegnap sikeresen kiraktam egy Rubik-kockát]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Máris itt az influenzajárvány!]]> Senkit nem ér váratlanul, hogy január végén, február elején rendszerint járvánnyá duzzad az influenzás megbetegedések aránya. Az idén viszont az Országos Epidemiológiai Központ járványügyi osztályának epidemiológus főorvosának M1-en adott beszámolója szerint, melyet az MTI is közölt, szokatlanul korán, már január elején duplájára nőtt az ilyen fertőzések száma, s mostanra elérte a járvány szintjét.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Nikolas Busse (Frankfurter Allgemeine Zeitung): A Facebook igazsága]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Az ébredő Erő: kivágták a karletépést (videó)]]> Az ébredő Erő egy kivágott jelenetében Chewbacca esik neki a Reyt fenyegető fickónak.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Colleen Bell videóban búcsúzik Magyarországtól (videó)]]> Jól érezte magát Magyarországon Colleen Bell. Videóban búcsúzik a leköszönő amerikai nagykövet.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Amnesty: A civileknek joguk van véleményt nyilvánítani (videó)]]> Iván Júlia, az Amnesty International Magyarország ideiglenes igazgatója a civil mozgalmak elleni akciókról beszélt.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A Fidesz nem szeretne szigorúbb vagyonnyilatkozatot]]> Az ellenzéki pártok szigorítanák a politikusok vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettségét, a Fidesz azonban úgy látja, hogy az már most is a legszigorúbb Európában. AZ ügyben többpárti egyeztetést tartottak most az LMP kezdeményezésére. A fideszes Vas Imre több ponton bírálta a párt kezdeményezését.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Svájcban turnézik a kínai elnök (videó)]]> A davosi világgazdasági fórumon is részt vesz Hszi Csin Ping kínai államfő.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Adóparadicsom lesz Nagy-Britannia? (videó)]]> Adójogszabályok megváltoztatásával biztosítanák Nagy-Britannia vonzerejét a Brexit után.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Már háromszáz aktivistánál tart az olimpiaellenes mozgalom (videó)]]> A Momentum Mozgalom szerint az emberek fontos döntésekről való megkérdezése a nemzeti egység alapja.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Jeszenszky Zsolt (Mandiner): Akikre érdemes figyelnünk: az új médiasztárok]]> Ahogy a hagyományos sajtó szereplői folyamatosan hiteltelenítik el saját magukat, úgy törnek egyre följebb az új véleményformálók. Bátrak, szókimondóak, provokatívak. Őket érdemes követni.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szalay Zoltán (Új Szó): A parlament Coelhója]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kabai Domokos Lajos (Bekiáltás): A putyinizmus mint kényszer]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Idén is lesz RobotArt verseny]]> A 100 ezer dolláros verseny második kiadásán is robotfestők mérettetnek meg egymás között. Bárki jelentkezhet rá.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Így cicázik Vona Gábor]]> Új szintre emelte a cukiságkampányt a Jobbik elnöke: macskájával sziesztázik Vona Gábor.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[D. Horváth Gábor (Magyar Nemzet): Sina Simon, a nagyon magyar görög]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Gera Zoltán: Nem vagyok tápos csibe, mint egyesek (videó)]]> A Ferencváros középpályása a hidegről és a téli mínuszokban a sportpályán hordott ruháiról osztotta meg véleményét.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Az UNESCO szellemi világörökségének részévé vált a Kodály-módszer]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Törökországnak kémkedtek németországi imámok Gülen követői után]]> [...] Bővebben!
]]>