<![CDATA[mandiner.hu]]> http://mandiner.hu/ hu-HU <![CDATA[Bauer Tamás (Facebook): Bámulni Orbánt]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Cameron: Nagy-Britannia nem lesz a migránsok menedéke]]> Nagy-Britannia nem lesz a migránsok menedéke, az illegális migránsokat pedig eltávolítják – mondta David Cameron brit miniszterelnök annak kapcsán, hogy migránsok ezrei próbálnak minden lehetséges módon átkelni Franciaországból Nagy-Britanniába Calais-nál. Eközben épül a britek által biztosított új kerítés is a Csatorna-alagút francia oldalán.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ezer zenész játszott Foo Fighters-t Olaszországban (videó)]]> Az olaszországi Cesena városában ezer zenész (dobosok, gitárosok, énekesek) játszotta el a Foo Fighters Learn To Fly című számát. Rockandroll, ennyi.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Bogoly Márton (ZöldFront blog): Gyűlöletben fuldokló ország]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Munkanélkülieket hívtak be a határzár megépítésére]]> A délmagyar.hu információ szerint 490 munkanélkülit hívtak be csütörtökön a csongrádi megyeházára azért, hogy a magyar-szerb határon épülő kerítésen dolgozzanak. Ha valaki egészséges, de nem vállalja a munkát, elveszíti a foglalkoztatást helyettesítő támogatást, ami 22 ezer 800 forint. A munkáért 51 ezer forint jár majd.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Palkovics: Fenntartható felsőoktatás kell]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Álhír, hogy fertőzés miatt ürítették ki a Keletit (videó)]]> Csak a szokásos eljárási rend miatt ürítették ki a rendőrök a Keleti pályaudvar aluljáróit. A rendőrök a papírokat ellenőrizték, és az önkéntesekkel együtt elirányították a menekülteket az őket befogadó táborba.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Scotland Yard: Az orosz állam része volt a Litvinyenko gyilkosságnak]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Marian Kotleba (Felvidék.ma): Nyílt levél Orbán Viktorhoz]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Dárdai még két meccset maradt volna (videó)]]> Nagyon fáj, és nem egyszerű, de akceptálnom kellett a Hertha vezetőinek a döntését – mondta el Dárdai Pál, aki még a románok és az észak-írek elleni találkozón irányítani szerette volna a válogatottat.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Négy határátkelőhelyen szünetel a ki és belépés az országból]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Még mindig nem tudni, kap-e pénzt a Tokaj Kereskedőház]]> Még mindig bizonytalan, hogy kap-e pénzt a Tokaj Kereskedőház épülő beruházásainak befejezésére. A cég palackozóüzeme jelenleg 60 százalékos készültségben áll, az MNV döntésén múlik, be tudják-e fejezni. A kormányzat nem túl beszédes, a cég felügyelőbizottságának elnöke türelmes.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Drágább megszállni Budapesten a Sziget alatt]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Fidesz: Az MSZP feleannyit költött gyermekétkeztetésre, mint a mostani kormány]]> Az MSZP idején feleannyit költöttek gyermekétkeztetésre, mint most – reagált közleményben a Fidesz az MSZP csütörtöki sajtótájékoztatójára, melyen Bangóné Borbély Ildikó jelezte, ősszel ismét benyújtja azt a törvénymódosító javaslatát, amely „közel egy stadion árából” biztosítaná a rászoruló gyerekek folyamatos étkeztetését.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Elküldték a Keleti aluljárójából a migránsokat]]> A Hír TV tudósítója szerint mintegy 50 készenléti rendőr kitessékelte a Keleti pályaudvar melletti aluljáróból az ott tartózkodó migránsokat.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Bódis András (Heti Válasz): Miért kell a Fidesznek ez a bulvárbrancs?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A Fidesz szerint ők megbecsülik a budapestieket]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Puzsér Róbert (MNO): Hogy gyomláld a fasisztát?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Herényi Károly (Népszava): Szakszervezeti néphülyítés]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Pánikra semmi ok: minden rendben a Balaton-parti fagyizókban]]> Kifejezetten jó a helyzet a balatoni fagylaltozóknál élelmiszerbiztonsági szempontból. Apró hiányosságok miatt viszont 9 létesítményt megbírságoltak az ellenőrök a nagy balatoni fagylalt- és fagylaltozóteszt során.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A románok egyharmada nem hallott a holokausztról]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Rajcsányi Gellért (Mandiner): Itt a Fidesz legtökéletesebb kampányvideója!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tóth Csaba (Republikon): Nemzet és baloldal]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tombor András (Figyelő): A tőkekirály]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Veres István (Új Szó): Kisebbségi kultúrrák]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Lehet, hogy a maláj gép szárnyát találták meg (videó)]]> Egy szárnydarabot és egy bőröndöt is partra vetett a víz az indiai-óceáni Réunion szigetén. A szakértők szerint a szárnydarab egy Boeing 777-esé volt.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Csempészeket segítettek – 18 vámost vitt el a TEK az ukrán határról (videó)]]> A NAV Záhonyi Vám- és Pénzügyőri Igazgatósága állományának tagjai jogtalan előnyökért cserébe segítették a cigarettacsempészeket.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Eddig 400 ezren fordultak meg a Nagyon Balatonon]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kristály Lehel (Magyar Hírlap): Drukkolunk]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Zöldi László (Médianapló): Köpköd-e a Mandiner?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[LMP: Az ország egyre jobban függ az autóipartól]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Komoróczki Tünde (Fent és Lent): Kapolcs és az üzlet]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Toók László Flórián (Toók László Flórián szubjektív írásai...): A magyar kormánynak szakítania kell a neonáci őrülettel]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Idén újra 100 szóban Budapest!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szűcs Anita (Kisalföld): Ki az ellenség?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kerék-Bárczy Szabolcs (DKP.hu): Kövér László súlyos emlékezetkiesésben szenved]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tóta W. Árpád (hvg.hu): Hellász Népe Front]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Böcskei Balázs–Békés Márton (Dinamó Műhely): Utószó a KI!-hez]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[„Románosítottak” egy magyar-német hadisírt a Kárpátokban]]> 1916 óta fokozatosan tüntetik el a magyar és német neveket a sósmezői hadisírokról, helyükre román neveket írnak fel. A műemléken csak román feliratok vannak, a sírkert fölött pedig román zászló lobog. Az üggyel már a Honvédelmi Minisztérium is foglalkozott 2011-ben, de a helyzet változatlan.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[NOL: Schmidt Mária megvenné Simicskától a Heti Választ]]> Schmidt Mária, a Terror Háza főigazgatója nemrégiben médiacéget alapított, és érdeklődik a Magyar Telekom tulajdonában álló Origo, valamint a Simicska Lajos tulajdonában lévő Heti Válasz iránt is – értesült a Népszabadság.
[...] Bővebben!
]]>