Volner: Lehet, hogy a Jobbik nem tud részt venni a parlamenti választáson

2017. december 6. 18:40

A Jobbik frakcióvezetője szerdai sajtótájékoztatóján elmondta: több mint 660 millió forint bírsággal számolnak, ami megfelel az összes anyagi erőforrásnak, amit a következő időszakban politikai és kampánytevékenységre fordítottak volna. Volner János szerint így kérdésessé vált, hogy a Jobbik részt tud-e venni a jövő tavaszi parlamenti választáson.

A jelenlegi helyzetben kérdésessé vált, hogy a Jobbik részt tud-e venni a jövő tavaszi parlamenti választáson – közölte Volner János, az ellenzéki párt frakcióvezetője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

A politikus arra reagálva, hogy az Állami Számvevőszék (ÁSZ) megállapítása szerint a párt több mint 330 millió forintnyi tiltott támogatást fogadott el az év első felében, azt mondta: összességében több mint 660 millió forint bírsággal számolnak, ami gyakorlatilag megfelel az összes anyagi erőforrásnak, amit a következő időszakban politikai és kampánytevékenységre fordítottak volna. „A mai napon történtek” jelentik a Jobbik betiltásának és felszámolásának első lépéseit – értékelt Volner János.

(MTI)

vissza a teljes nézetre