Folytatódott a lúgos orvos pere

2017. december 5. 20:20

Szemtanúk meghallgatásával folytatódott a lúgos orvosként elhíresült B. Krisztián pere.

A lúgos támadással gyanúsított korábbi kórházigazgató, B. Krisztán pere fordulatos tárgyalással folytatódott az Index tudósítása szerint.

A vád alapján 2013 márciusában B. Krisztián azért támadta meg volt barátnőjét, mert a nő pár hónappal korábban szakított vele. Renner Erika épp indulni készült otthonából, amikor az ajtóból egy maszkot és sisakot viselő kék szemű alak visszatuszkolta a lakásba, megkötözte, kábító-altató injekciót adott be a combjába, majd levetkőztette, nemi szervét és annak környékét maró lúggal öntötte le. A támadást rablásnak álcázta, majd rázárta a nőre az ajtót, és magára hagyta.

A keddi tárgyaláson olyan szemtanúkat hallgattak meg, akik azt állították, látták a kórházigazgatót a támadás reggelén az intézményben, azonban a megidézett karbantartó és liftkezelő is ellentmondásokba keveredett korábbi vallomásához képest. B. Krisztán felesége a törvény kínálat lehetőséggel élve nem kívánt vallomást tenni, az áldozat, Renner Erika egyik barátnője viszont nyilatkozott. Elmondása szerint a vádlott többször zaklatta az áldozatot.

A per 2018-ban folytatódik.

vissza a teljes nézetre