Ellenzékváltó hangulat

2017. november 14. 06:39
Gajdics Ottó
Magyar Idők

Mindig jól szórakozom a balliberális matekon, amikor a megmondóembereik igyekeznek a saját javukra fordítani a közvélemény-kutatások számait.

„Mindig jól szórakozom a balliberális matekon, amikor a megmondóembereik igyekeznek a saját javukra fordítani a közvélemény-kutatások számait. Azokra a bravúros logikai talajgyakorlatokra gondolok, amelyek eredményeképpen azt az adatot, miszerint a választópolgárok 47 százaléka Orbán Viktort akarja a következő ciklusban is kormányfőnek, úgy lehet előadni, hogy az emberek többsége leváltaná a jelenlegi kormányt.

A statisztikai zsonglőröket egyáltalán nem zavarja az a körülmény sem, hogy a legfrissebb kutatás szerint a regnáló kormányfőt csaknem kétszer annyian látnák szívesen a következő ciklusban is ebben a pozícióban, mint a kihívójaként egyáltalán szóba hozható hat ellenzéki politikust összesen. Hiába vezetik a népszerűségi listákat minden kutatóintézetnél évek óta toronymagasan a kormánypártok, a vudupolitika ráolvasásbajnokai gátlás nélkül kormányváltó hangulatot vizionálnak.

A józan ész hívei gyakran gondolkodnak el azon, milyen súlyos, átláthatatlan köd ereszkedhetett az Orbán-fóbiások agyára, vajon miért produkálnak kifejlett elmegyógyászati kórképeket megnyilvánulásaikban. Ám ez tévút. Egyáltalán nem azért magyaráznak félre minden mérési adatot, nem azért vonnak le elképesztő következtetéseket minden eredményből, mert bolondok lennének.

Nagyon is tudatos manipuláció szándéka vezérli a közérzetromboló társaságot, aminek áldozatává válhat mindenki, aki nem figyel kellőképpen. Ezért fontos, hogy lelepleződjön az az álságos módszer, amely az idiótákat is beleszámítja a rezsimelsöprő kisebbség létszámába!

Az idióta a görög idiotész szóból ered. Azokat nevezték így, akik nem vettek részt a városállamok politikai életében. Vagyis aki nem tudja, nem válaszol, amikor politikáról kérdezik, aztán ténylegesen sem él szavazati jogával, amikor tehetné. Idetartozik általában a választásra jogosultak 30-40 százaléka.”

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
vissza a teljes nézetre