Alföldi Róbert lefasisztázta a kormányt

2017. október 12. 11:43

Apáti Bence
Magyar Idők

Az Orbán-rezsim acélbetétes bakancsai által eltaposott liberális művészek ki sem látszanak a melóból.

„Szóval történt, hogy a mi drága Róbertünk a nagy fasiszta elnyomásban, ahol az Orbán által működtetett rémuralom úgy áll bosszút a neki nem tetsző művészeken, hogy halálra dolgoztatja őket, tudott egy kis időt szakítani, hogy adjon egy újabb rettegő interjút.

Hazánkban megszokott dolog ez. Nem meglepetés. Az Orbán-rezsim acélbetétes bakancsai által eltaposott liberális művészek ki sem látszanak a melóból. De ha épp kilátszanak, azonnal elrohannak egy borzasztóan független újsághoz beszélgetni. A beszélgetés központi témája az esetek 90 százalékában arról szól, hogy a csúnya NER elhallgattatja a liberális alkotókat. Az elhallgattatott liberális alkotók arról is szoktak még panaszkodni, hogy nem merik elmondani a véleményüket. Miközben épp elmondják a véleményüket. Félnek.

Mondjuk nem pontosan értem, mitől. Hogy még több munkájuk lesz? Vagy még több szponzorkocsit kénytelenek nagy durcásan elfogadni? Sosem értettem a liberális agyakat. Sebaj! A fekete öves rettegők még arra a bravúrra is képesek, hogy két rettegés között befussanak a fideszesfasisztavajnatv2be az új darabjukat, filmjüket, iskolájukat vagy saját magukat promotálni. Ha pedig végeztek a rettegéssel, akkor beugranak az odarendelt taxiba, és elrohannak próbára vagy forgatásra. Sietve, hisz épp késésben vannak. Sok a meló, na. A rettegők rettegő nyilatkozatait aztán az összes, de tényleg az összes magát betiltottnak hallucináló portál átveszi. (Itt jegyezném meg, hogy a kábszer rossz. Különösen a varázsgomba.)”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
vissza a teljes nézetre