Hosszú kergetőzés után elkapta az Index Rogán Antalt

2017. május 17. 10:19

A miniszter sofőrje rengetegszer változtatta az autó helyét, de végül csak sikerült megszólítania Rogán Antalt az Index újságírójának, aki nagyrészt simicskázással válaszolt a kérdésekre.

Rákosmentén tartott nemzeti konzultációs fórumot kedden Rogán Antal, amelyet egyébként Juhász Péter és szimpatizánisai meg is zavartak. Az Index is elment a helyszínre, mert szerette volna megszólaltatni a minisztert. Ahhoz azonban, hogy ez sikerüljön, először azt kellett kitalálni, hol is fog végül távozni a politikus, ami nem volt egy egyszerű dolog: Rogán sofőrje több mint féltucatszor változtatott helyet, állt el az autóval a művelődési ház hátsó parkolójához, majd vissza az épület elé, és ezt többször is megismételte. 

Végül az Indexnek sikerült néhány kérdés erejéig elkapnia Rogán Antalt, aki nagyrészt simicskázásásal válaszolt a kérdésekre. A fideszes politikus szerint egyébként Spéder Zoltán már tavaly elárulta neki, hogy Simicska Lajosnak opciós joga van az Indexre. 

Egyébként a rövid interjúból kiderül az is, hogy Rogán nem tartja magát felelősnek a közbeszéd állapotáért, illetve azt, hogy hiteles politikus-e, azt szerinte majd az emberek fogják eldönteni.

vissza a teljes nézetre