Az őrület polgárjoga

2017. március 20. 08:26

Lovas István
Magyar Hírlap

Aki a Magyarországnak rendszeresen nekirontó nyugati fősodratú lapok által bőségesen idézett budapesti Political Capital hálózati beágyazódására kíváncsi, érdemes egy pillantást vetnie partnereire és adományozóira.

Aki a Magyarországnak rendszeresen nekirontó nyugati fősodratú lapok által bőségesen és rendszeresen idézett budapesti Political Capital hálózati beágyazódására kíváncsi, érdemes egy pillantást vetnie partnereire és adományozóira. 

Amelyek között olyanok találhatók, mint – angol nevük szerint abc sorrendben – a szuper-transzatlantista Bertelsmann Alapítvány, a Holland Zsidó Humanitárius Alap, az Európai Bizottság, az Európai Zsidó Alap, az Európai Liberális Fórum, a Nemzetközi Holokauszt Emlékalap, a CIA egyik fedőszerveként is ismert amerikai Nemzeti Demokrácia Alapítvány, a Norvég Civil Ösztöndíj Alap és a Nyitott Társadalom Alapok. 

Magánadakozóik pedig Somogyi Zoltán és Szabados Krisztián. 

Együttműködő hazai partnereik közül is említsünk néhányat, mint a 24.hu-t, az Eötvös Károly Intézet, az Eötvös Loránd Tudományegyetem, a Helsinki Bizottság, a TASZ, a TÁRKI vagy a ZRI Závecz Research.

Garantált, hogy e társaság szívből magáénak tekintené mindazt a háborús uszítást is, amellyel Seth Moulton amerikai szenátor lökött bennünket közelebb akár egy forró háború kirobbantásához.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
vissza a teljes nézetre