A szerelemnek múlnia kell

Nekiment Trump Meryl Streepnek, pedig tavaly még szerette

2017. január 10. 07:31

Hollywood legtúlértékeltebb színésznőjének, illetve Hillary Clinton lakájának nevezte Twitteren Donald Trump Meryl Streepet, aki a Golden Globe-gálán szenvedélyes beszédben esett neki a megválasztott amerikai elnöknek azért, mert Trump korábban megjegyzést tett egy fogyatékos újságíróra. 2015-ben még más volt a véleménye: akkor még kedvenc színésznői között emlegette Streepet, külön kiemelve, hogy remek ember is.

Mi is írtunk róla, hogy szenvedélyes beszédben ment neki Donald Trumpnak Meryl Streep színésznő a Golden Globe-gálán. A színésznő arra az esetre utalt beszédében, amikor Trump a New York Times egy fogyatékos riporterét kritizálva annak kézremegését utánozta:

A beszéd nem maradt válasz nélkül, az amerikai elnök szokása szerint Twitteren reagált:„Meryl Streep, Hollywood egyik legtúlértékeltebb színésznője nem ismer engem, mégis megtámadott a tegnap esti Golden Globe-gálán. Ő a nagyot bukó Hillary lakája. Századszorra is: nem gúnyoltam ki egy fogyatékos riportert (sosem tenném), csupán megmutattam, hogy csúszik-mászik, miután megváltoztatott egy tizenhat éves hírt, csak hogy engem rossz színben tüntessen fel! Csak még egy példa az őszintétlen médiára!” – írta Trump.

A Vulture közben felidézte, hogy 2015-ben még Trump is a túlértékelők táborát erősítette: mikor a Hollywood Reporter újságírója arról kérdezte, hogy ki a a kedvenc színésznője, Trump Julia Robertset mellett Meryl Streepet említett, megjegyezve: Streep kiváló színésznő és remek ember.

vissza a teljes nézetre