Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése10521 komment


Minden fontos dologra jut pénz a fideszes ifjak szórakoztatására is ideje volt költeni, mert fideszes rendezvények már pont olyanok, mint a dk-szoci rendezvényei csak több nyugger vesz részt rajtuk. :D

Ja mindjárt kitüntetni őket, mint a ti fajtátok Gergényi elvtársat ... barom.

Lehet jobban járt volna a honvédség mióta beszerezték a grippeneket nagyon semmi más fejlesztésre nem maradt pénz ...

A programot már tesztelték Zsiga Marci, Rogán Tóni meg Szijjártó Peti is talált társat :P

Válaszok:
Wazze | 2013. április 12. 15:21
Akitlosz | 2013. április 12. 15:52
Állami támogatással nem könnyű csajozni
tovább a kommentre

Részben van igazság abban amit írsz, de túl sok benne a baromság.

A helyzet az Magyarországon évszázadokig volt a keresztény erkölcs lásd. Isten után a család ... aztán volt évtizedekig a szocialista erkölcs ott a Párt után a család fontossága.
A rendszerváltás után pedig az ifjúságnevelés teljesen megszűnt az erkölcsi neveléssel egyetemben. Az úttörő mozgalom helyett nem csináltak semmit a cserkészet nem tudott nagy mértékben kibontakozni.
Az ifjúság megkapta a nagy szabadságot, és nem nevelte őket senki, és semmi a szuper ergo terjeszkedésén túl.
A férfiak semmivel sem lettek silányabbak, mint a nők gyakorlatilag a fiatalabb korosztályok süllyedtek egyre mélyebbre. Az élvezetek hajszolásában.

Mellette az öregebb generációk szétrabolták az országot tönkre tettek mindent amire alapban is lehetne jövőt építeni.

Nehéz ez, de ezeket a problémákat ilyen pénzlenyúlások nem oldják meg.

A honvédelmi miniszternek már van helikoptere :

"
Amikor megnéztük, hogy hazánk megvédésére milyen helikoptereket vásárolhat a Honvédelmi Minisztérium, kihagytuk a legolcsóbb lehetőséget. A kb. 3000 forintos Lego rendőrségi helikoptereket. Hende Csaba egy ilyet és egy középkori legókatonát kapott a születésnapjára."

http://kepviselofunky.blog.hu/..

A hadseregnek nem kell ...

'gyanútlanul elfogadtuk a szolgáltatások „szabad áramlásáról” '

Azt el ... lásd.

Weboldal pótolja majd a képviselőt
Szerző: laspalmas - 2013.04.12. 14:15
Tavaly néhány Fidesz-Kdnp-s képviselő külföldön vállalt munkát, ami finoman szólva is rohadtul vicces a Nyugaton dolgozó magyarok hazacsábításért tett kormányzati törekvések szóvirágok ismeretében.

Varga Tamás siklósi alpolgármester, Siklós-Máriagyűd egyéni önkormányzati képviselője tavaly októberben mondott le tisztségéről, mert egy visszautasíthatatlan ajánlatot kapott külföldről, idegenforgalmi területről. "Higgye el, hogy a 250 ezer bruttó nem olyan zsíros fizetés, hogy annál jobb egzisztenciát ne lehetne találni máshol" – nyilatkozta ekkor az Indexnek. Varga azt mondta, hogy a siklósi Fidesz-szervezet elnökségéről is lemondott az alpolgármesterséggel együtt, azonban a siklósi képviselői mandátumát egyelőre megtartja, de kijelentette, nem fog visszaélni azzal, hogy a törvény szerint évente elég csak egyszer megjelennie valamelyik testületi ülésen ahhoz, hogy a mandátumot ne veszítse el.

Nos, természetesen nem így történt.


Varga Tamás a napokban tért haza először, fél éves ausztriai munkavállalása alatt széke üresen árválkodott a képviselőtestületi üléseken. Valószínűleg így lesz ez a jövőben is, mert a nemrég Harkányban és Vajszlón is vereséget elszenvedő Fidesz nem is szorgalmazza Varga lemondását, ami miatt időközi választást kéne kiírni. A siklósi Fidesz elnöki székében Vargát váltó Pohl Marietta március végén a Siklósi Híradónak erről külön nyilatkozatban számolt be.

Remek ötlet! Biztos nagyon boldog mindenki, aki Varga Tamásra szavazott. Fél éve sehol sincs, se fogadóórán se képviselőtestületi ülésen nem dolgozik a választóiért, de majd mostantól egy honlap fogja pótolni. Mondjuk ezzel el is ismeri a pártja, hogy milyen "munkát" végezne, ha itthon lenne. Az unortodox újítást kiterjeszthetnénk akár a parlamentre is, illetve mindenki megkérdezheti a főnökét, hogy mit szólna hozzá, ha egy honlappal pótolná magát a beosztottja a munkahelyén.....változatlan fizetésért persze.

http://vastagbor.blog.hu/2013/..

A baloldal is akciózott ilyen baloldali maszlagokkal lásd. a robin hood baromságuk.
Az más kérdés mivel hitel bőség volt akkoriban nem rizikóztak ilyesmivel, mert nem kaptak volna zsíros hiteleket a tizenharmadik havi nyugdíjadra ...
Később meg már államcsőd elkerülése volt a fő prioritás.

A rezsiköltségek meg a fidesz idején is emelkedtek mostanáig. Csak mellette a bérek csökkentek, deviza hitelesek adósságai elszabadultak az árfolyam ingadozás miatt így ez egy jó ötlet volt a kormányzat részéről.
A 10%-ot elbírja a rendszer hiába jajonganak külön szerződésekkel is lehetett annyit spórolni már pl. a cégeknek.
Az más kérdés tartósan mondjuk a 30% miképpen sikerül.

Ja a legnagyobb, amikor ez a volt emdéefes akit nem zavart anno az ország szétrablása a volt ügynök Boros Imre elvtárssal bölcselkedik az echo tv-n ...

Válaszok:
Ald0 Raine hadnagy | 2013. április 12. 16:56
A négy szabadság
tovább a kommentre

Laci bácsi hülyének tetszik lenni megint?

A rezsicsökkentés, azért válhatott tuti programmá, mert az államkasszát nem terheli egyenesben, és mellette ki ne szeretne kevesebbet fizetni? Ennyi a történet.

Válaszok:
nyugalmazott tanár | 2013. április 12. 13:23
locsaba | 2013. április 12. 20:53
A négy szabadság
tovább a kommentre

Na igen az éhségmenet szervezőiben lenne egy kis önérzet felpofoznák, és hazaküldenék Budapestre ...

Orbán az biztos marad, ha te vagy az alternatívája Feri ... inkább elmegyek leadom a voksot Orbánékra, és remélem a parlament közelébe sem jutsz többet.

Egyébként szerintem "a családi életre felkészítés" pl. nem a kötelező hittan v. erkölcstan-etika oktatás keretében alapvető nevelési célkitűzés?

A kormány államosítja a csajozást

A családügyért felelős államtitkár májustól párkereső rendszert vezet be, a családi életre felkészítésre 10 milliárdot kapnak az egyházak, családbarát munkahelyekre csak 23 millió jut.

http://index.hu/belfold/2013/0..

Kreatív ez a csapat is, ha a saját pénztárcájukat kell tömni ...

Azt mondod a fideszes hívek rettegnek? te kerülj már egyenesbe a vallásoddal ... az az egyik kedvenc érvetek, hogy mivel jogosan amazok elbasztak sok pénzt, azért nincsen a kitörési pontokra költve amiket felvázolt Matolcsy lásd. mezőgazdaság-feldolgozóipar feltámasztása.

Hol van itt a rettegés? érdekelne te hol látod a felvételen ... sajnos ez inkább kis magyar tragikomédia, amikor elvileg semmire nincsen pénz a baromságokra mindig van ebben az országban. A szocik idején is ez ment a fideszocik is azt nézik miképpen lehet csapolni a kasszát.

Nincs pénz semmire, de erre megéri az a 10 milliárd pár Fideszes poronty elcsajozhat belőle ...

"Úgy gondolom, nem kell diploma ahhoz, hogy megértsük, csak annyit érdemes termelni, ami eladható, ami megvásárlásra és fogyasztásra kerül."

Ezek szerint azt mondod a keleti nyitás csak egy nagy hanta? mert éppen arról volt szó lesznek kitörési pontok aztán keleti nyitás ...

Az alacsony ... a tejföl ára nem változott csak harmadával kisebb lett ... olaj ára nem változott csak egy decivel kevesebb, és így tovább.
Ja lehet közben a hetes bmw jóval olcsóbb lett, és mindjárt lehet villogni az inflációs kamukkal.


Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó

összesen: 10521 db | 20 db/oldal

első vissza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 következő utolsó