Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése13690 kommentÉs ezt már nem lehet dezinformációnak beállítani, mint teszik azt a 444-index-origo vonalon.

Kérem, ha ez igaz, Porosenkot meg érdekes orrú bandavezéreit a nép fogja elzavarni úgy, ahogy a nép (fizetett) tüntetői decembertől-februárig a Majdanon megtették az előző elnökkel. A különbség max. annyi lesz, hogy nagyobb a káosz, mint volt.

Biztos vagyok abban, hogy a Majdan melletti bevásárló részt, a drága üzletekkel-boltokkal MOST nem fogják békén hagyni a februárihoz képest kevesebb CIA cukorkát megevő tüntetők.

November elejére Kijevben ismét forradalom lesz vagy minimum katonai puccs, a jobbszektor totál lekapcsolása mellett.

Simán csak mentegetni akarják magukat, mert éppen most semmisítik meg a szakadárok az ultranáci büntetőezredeket. Ott tuti nem lesznek fogolyejtések ... (Úgy 15 ezer önkéntesről van szó két különböző helyen.)

Öcsi, ha nem fizettek, elzárják. Ha meghekkelitek a vezetékeket, az uniós gázt is elzárják, titeket pedig felkoncol a saját népetek. Már nincs akkora támogatottságotok, mint a Majdan alatt volt (mint látjuk, csak virtuálisan), úgyhogy ne nyitogassátok a pofonládát, mert a végén még a tél előtt ismét Janukovicsnak fogják hívni Ukrajna elnökét.

Ha rajtam múlna, most elkezdeném begyűjteni őket, és mehetnek ahová valók, vagy akik fizetik őket.

Javaslom a kormánypártnak, hogy teremtse meg azt a felállást, amit BALfaszék évek óta vizionálnak, hogy legalább a legapróbb alapja legyen meg annak, amiről ezek a Breviket felnevelő söpredékék hivatkoznak.

MINDEZT miért? Mert meghekkelték a CIA Norvégián át juttatott támogatását a helyi BALfasz kontráknak.

Ilyen amikor egy CIA fizetéslistás a miniszterelnök és a külügyminiszter ...

Idióták.

Azt se tudják mi van náluk, de csuklóból tagadják.

Szép. A demokratának nevezett vadkapitalista szélsőséges liberálisok, akik itthon csuklóból utasítanak el minden jobboldali szélsőséget, főleg a Jobbikot, na azok most flashmoboznak egyet egy szélsőjobboldali-ultranáci ukrán PUCCSISTA kormány miatt azon ország követsége előtt, ahová Washington mellett 1990től kezdődően folyamatosan mentek baráti tanácsot kérni, egyfajta: "Hogy te most hogy is gondolod ezt Pistám? Jó lesz ez nekünk? Mit kapunk érte cserébe?" stílusban.

Apropó. Egy arc anno csak azért regelt - gondolom - alregjei felfüggesztése után, hogy megírja: Hadházyt nem támogatja a DK, holott miazhogynagyonis. :D

Pedig egyesek mennyire csápoltak ennek a fasznak! Mint az ukránoknak februárban.

Azóta mindkét esetről kiderült, hogy miazhogynagyonis ...

A románok Erdély miatt nem tehetnek mást, még ha tönkre is mennek a ruszkik miatt akkor sem. Mondjuk Basescu maga, mint orákulum is megkérdőjelezhető.

"Többször felmerült a kérdés, hogy hogyan erősödhetett meg a donyecki hadsereg szétszórt gerilla csapatokból komoly haderővé, amely az ukrán hadsereget nem csak megállítani tudja, hanem le is győzni. Mi sosem titkoltuk, hogy orosz és más országokból érkező önkéntesek segítik a harcunkat. A Nyugat ugyanakkor azért vádolja Oroszországot invázióval, mert számukra ez a legegyszerűbb magyarázat az ukrán hadsereg folyamatos vereségére.
Alexander Zakharchenko Donyeck miniszterelnöke"

A végét valahogy mindig kihagyták az médiában ... :D

Nem kicsit örül a lakosság a kijevi junta távozásának:

https://www.youtube.com/watch?..

Válaszok:
rókagomba | 2014. augusztus 29. 16:59
Orosz tankok járnak Mariupolnál
tovább a kommentre

Az origóról:

"Alexander Zaharchenko megerősítette, hogy a milícia készen áll arra, hogy a körbevett Ukrán egységeknek egy humanitárius folyosót nyisson,lehetővé téve az egységeknek a kivonulást, feltéve hogy átadják a fegyvereket és lőszereket.
Novoekaterinovka nál 24 Ukrán katona megadta magát ,jelentős
hadianyagraktár került a milicia kezére. Amvrosievka nal a körbezárt egységek területe egyre szükűl,az Ukrán veszteségek elég jelentősek lehetnek elözetes jelentések szerint. Brjanka mellett egy kissebb Ukrán egység lett felszámolva. Donyecket továbbra is lövi az Ukrán tüzérség.
250 Ukrán katona áttállt Donyeck közelében a milicia kötelélkébe. Donyecktől északra az "Azov" és a "Dnyepr" büntetőzászlóaljak föeröi csapdába estek. Lugansk továbbra is tüzérségi támadás alatt. Ulyanovsk 65 Ukrán katona átállt.
Chervone , Martial, Starodubovka, Demyanovka a milicia kezén. Újabb Ukrán katonák léptek át Oroszországba Rostov régiónál ,és menedékjogot kértek.
Az egyik katona elmondta :"Sajnálom hogy ilyen kormányunk van ,megtévesztik a katonákat, embereket ,19 éves vagyok ,4 hetet töltöttem el a keleti részeken abból 2 hétig semmi ellátmányt nem láttunk ,sőt az utolsó 4 napban még vizünk sem volt . 3200UAH kaptunk zsoldot ,az egységünk javarésze odaveszett.
Mi akik megmaradtunk úgy döntöttünk ,elég volt !" Haza nem nagyon akarnak menni egyenlőre ,mivel hadbíróság járna dezertálásért, lsd:Dnepropetrovsk ,Alexander Portânenko kapitány esete ,ő visszatért és a vádlottak padján végezte .
Ukrajna középső és déli részein már megjelentek a figyelmeztetések az Ukrán mozgósítás végett ,"senki ne vegye át a behívásra felszólító parancsokat!"
Közben OSCE megfigyelő csoportok járják Mariupol és Novoazovsk környékét és a környező falvakat ."

Akkor most melyik ország reguláris katonái vannak a másikéban? Ez miért is nem hír soha a nyugati médiában? :D

De vannak idióták is:

"Viktor azért nyalja a medve seggét, hogy megkapja Kárpátalját. Ezzel a dicső tettel élete végéig hatalmon maradhatna."

"A tömeggyilkos oroszokat nem fogják bíróság elé állítani, abban biztos lehetsz. Putyin még ki is tünteti őket."

A főhülye:

"Nem csak K-Ukrajna kell neki, hanem az egész. Sőt, az oroszok egyértelműen Magyarországot is a befolyási övezetük részének tekintik."

Ezért vagyunk NATO és EU tagok. Kész, ennyi. :D

Válaszok:
kamasuka | 2014. augusztus 29. 14:36
rozonyák zattyó | 2014. augusztus 29. 15:24
Orosz tankok járnak Mariupolnál
tovább a kommentre

Egy biztos Obama az USA legrosszabb elnöke. Egy kókler, akik érdekesorrúak rángatnak kötélen.

Legyünk az USAé? :D

Mert most azok vagyunk.

Tudjátok, akik destabilizálták Észak-Afrikát, a Közel-Keletet, és most Ukrajnát, miközben a Jugó polgárháborúban csak a 24. óra után léptek közbe. Akik kiragadták Koszovót Szerbiából, és most "el sem tudnak képzelni" egy hasonlót Ukrajnában, ahol pedig hasonló igény lenne rá 12 milla orosz révén.

Azon USAé, akik földbe döngölnének egy hasonló orosz kísérletet a karibi térségben, Irakban, Szaúd-Arábiában, stb?

Elmentek ti a picsába kettős mércés majmok!

Válaszok:
nemezis | 2014. augusztus 29. 14:45
koronaszep | 2014. augusztus 29. 16:28
Ne legyünk Putyin előretolt helyőrsége!
tovább a kommentre

Itt meg a másik hülye. Az ingatlanpanamás.

http://index.hu/belfold/2014/0..

Válaszok:
Táskás Tóni | 2014. augusztus 29. 14:26
rozonyák zattyó | 2014. augusztus 29. 15:16
A csehek nem tudnak az eladott magyar tankokról
tovább a kommentre

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó

összesen: 13690 db | 20 db/oldal

első vissza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 következő utolsó