Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése17832 komment


Most vagy nincs a központban a Fidesz eddigi kommunikációjáért felelős valaki, és a helyettese akciózik, vagy a Fidesz megtanult kommunikálni. Mindkettő jó. Ha az első, megtenni az illetőt főnöknek, ha a második, épp ideje volt.

Szerintem ha keres egy kötelet, ugyanolyan jól fogja érezni magát, mintha sétálna. Különösen ha a nyakába is fonja, majd leugrik a 4.ről egy sörért ...

Az MSZP egy kicsit jobb - nincs kormányon - de nektek geciszar, mert nem is lesz. Kb.

"Legyőzöttek"

nyertetek három időközit és máris feláll az a lekonyult pöcsötök? :D

Ezért alregelni bakker! :D

Kamera van, pánik gomb van. A fóliázást ráadásul nem felt. szükséges megcsinálni, vannak más lehetőségek is. De ugye a profit ...

Az, hogy a trafikrablások fel vannak fújva, az a médiának köszönhető, semmi másnak. Meg az egybites pártfaszoknak akik ebből próbálnak némi százalékot összeszedni.

Ékszerboltot többet raboltak már, a bankok sem voltak lefóliázva, és mégis. Csak gondoljunk a belvárosi ékszerbolti gyilkosságokra, vagy az Erste bankra.

Aki akar, az rabol. Tök mindegy, hogy le van-e fóliázva vagy sem. Az meg, hogy öl is, azt köszönjétek bohócnak és bandájának, hogy bezáratta az OPNIt.

Válaszok:
kamasuka | 2015. április 26. 12:06
Counter | 2015. április 26. 12:31
heep | 2015. április 26. 14:45
global001 | 2015. április 26. 16:13
Nemdohányzók és bűnözők
tovább a kommentre

"Azzal is tisztában kell lenniük, hogy a jogszabály nem írja elő a fólia meglétét. Ezt csak a trafikokat üzemeltetők választották, mint a legolcsóbb lehetőséget. A Nemzeti Dohánybolt Arculati Kézikönyvből pedig sürgősen el kellene távolítani a fóliázást bemutató képet és leírást."

A blikkre beírtam, hogy nem kötelező a fóliázás, erre kimoderálták. :D

Ennyit tudnak, na. Kicsit úgy érzem magam, mintha 1918 áprilisában lennénk. De aztán jött október és azt sosem köszöntük meg a sorsnak. A médiageculás minden esetre kb. ugyanakkora most, mint akkor. Úgy látszik veres és fehér terror kell ennek az országnak, hogy felfogja minden száz évben, hogy mit cselekszik ...

"a Martonyi éra utáni új külügy tényleg kizárólag inkompetens idiótákkal lesz feltöltve"

Nos, ennyit VarÁNUSZról és segglyuknyalói értelmi képességeiről.

Ennek ellenére szép ez a hír, a BALfaszok bloggereinek munkálkodása ellenére is ...

http://varanus.blog.hu/2015/04..

... főleg azok után, amit leírtak.

"2008 04 10

Ma érdekes látványosságban volt részem. A városunkba költözött egy muzulmán házaspár, a gyerekeikkel. 18-an vannak. Nagyon kedves, szerény emberek, libasorban közlekednek az utcán.2012 01 01

B.U.É.K. Jó pofa emberek ezek az arabok. 6 család van a városban, és mindenkire mosolyognak. egyszer volt csak balhé, amikor bécsi szeletet szerettek volna flamózni az étteremben, és csak a végén derült ki hogy nem borjú, hanem disznó húsból készült. Rég láttam ílyen csoportosan elkövetett sugárban hányást.....2015 03 15

A szomszéd házat megvette egy család. Ahmed Ibd'n Al Mahmud-nak hívják. Vicces ember, mindhárom feleségére zsákot húzott, és azok csak úgy mászkálhatnak az utcán. Vajon mit hordanak a zsák alatt? Még egy zsákot? Tele vannak ezek pénzzel. Pedíg nem is dolgoznak. Valami szövetséük van, és egymásnak adnak pénzt. Később meg ők segítik ki az új bevándorlókat..... Tetszik ez a szolidaritás...


2018 10 28

A másik szomszédunk is muzulmán lett. Ők régi magyar család, de valamiért áttértek. Mondjuk Gizi néni elég hülyén néz ki csadorban. Ebbe az is belejátszhat, hogy a rózsamintás sötétítő függönyt öltötte magára. Minap mentem a meccsre, szépen kiöltözve, megborotválkozva. Erre egy csapat hálóinges szakállas suttyó rámhuhogott, hogy simapofájú hitetlen kutya vagyok. milyen dolog ez már he?2020 03 31

A muzulmán közösség megvette a régi mozit. Ledózerolták, és építettek egy kacifántos épületet a helyére. csillagvizsgáló lehet, mert baromi magas, vékony tornya van. Kicsit féltünk tőle, de megnyugodtunk, mert egy hazai hegységről, "mecsek"-nek keresztelték el. Üröm az örömben, hogy amióta felépült, a csillagász (ők mű enzimnek nevezik)
minden reggel 5-kor már ordibál. ....talán mérges hogy már nem látszanak a csillagok?


2022 05 16
A mi házunkban is laknak már muzulmánok. Az asszony átment hozzájuk, hogy elkérje a narancsos baklava receptjét, de nem adták. Aszt mondták: azért mert látták hogy a nejem az udvaron verte a szőnyeget.... Hiába mondtuk hogy ezt mi így szoktuk, és hogy a szőnyeg csak azért van hogy ne fázzon a talpunk, nem hittek nekünk.

2024 01 08

Felszedtük a padlószőnyeget is, engem mégegyszer ne köpködjenek le miatta... egyre szarabbul élünk.Betiltották a HBO-t, már csak az Al Jazira 1, és az Al Jazira 2 fogható. A fiam egy osztálytársnőjének udvarol már 8 hónapja. Igaz, az arcát még nem látta.... viszont a lába az kurva szőrös...( a lánynak) már előre félek....

2025 08 02

A fővárosi állatkertben megdöglött "Mazsola" a házi sertés. Ez azért is szomorú, mert európában ő volt az utolsó...
Titokban szereztem egy posztert egy csontos rövidkarajról. Kiderült hogy a "müzli" az valami pap, és azért ordít a mecsekből, hogy mindenki imádkozzon. Na de minden utcába minek egy? Nem túlzás ez egy kicsit????

2027 09 02

Kiengedtek a sittről. 4 hónapot ültem, mert lebuktam a karajos poszterrel. Csak azért nem vágták le a kezemet, megígértem hogy áttérek a hitükre családostul. A fiam már nem, ő az nászéjszaka után Chiébe szökött. Állítólag ott még élnek emberek.... Beiratkoztam egy ECDL müezzin képzésre, de mivel tériszonyom van, nem kaptam meg a papírt. ...mehetek vissza a teveszar minősítő üzembe.

2027 11 05

Sopronban is megkeződött a ramadán!! Már nagyon vártuk. A lányom idén férjhez ment.Egy csomó pénzem elment a hozomány-kecskékre. csak 23-at tudtam csak szerezni. Ezért még csak 3.osztályú feleség, de ha jól szopik előre léphet. Ravasz voltam, és kihuzattam a metsző fogait..... Talpraesettnek kell lenni, ezt diktálja a magyar virtus!

2028 06 02

Választási év volt, önkormányzati, és örömmel mondhatom: mi győztünk. Mármint a mi jelöltünk. Wasszer B'al Fasszer lett az új kádi sopronban. Rendes ember, megengedte a Magyar Kisebbségi Önkormányzat megalakulását. ....Tagja vagyok!!! Könnyítésül nekünk csak naponta négyszer kell a mecsetben imádkozni, és leopárdmintás strand törülközőt is használhatunk hozá.

2030 02 14

Eladtuk az ezüst étkészletet. Muszály volt mert az asszonynak már nem volt egy tisztességes csadorja, amit felvehetett volna. Mivel a törvény szerint a családom nő tagjai is áruba bocsájthatóak, én először az anyóst vittem ki az aukcióra, de kiröhögtek. Maradt az ezüst. Én már régóta, a nagymama hlóingjeiben járkárok, fejemen frottír törülközővel. Kényelmes viselet, bár a kutyák még megugatnak rendszeresen.

2031 11 29

Chile elesett!! A fiamról nem sokat tudunk. A Vörösfélhold szerint jól van, de én ettől még jobban aggódom. A világ más részeiről nem nagyon van hír, Az ujságokban írás helyett matyó hímzés van, és azt mi nem tudjuk elolvasni. Jó hír viszont, hogy hazánk mind a 3200 településén van már mecset. Néhol nem is egy!!


2034 12 01

Gecimici ajatollah lett az új államfő. Ő legalább szociálisan érzékeny. A következő ramadánig kaptunk időt, hogy beköltözzünk a rezervátumba. Addig is ingyen kapjuk a barnító krémet, és a korán verrseit sem kell kívűlről megtanulni. Elég ha dúdolni tudjuk.... Az államforma is megváltozott, Mától az Euarábiai Sejkség "Mah'giar" tartománya néven létezünk tovább.


2036 02 08

Óriás kivetítőn megnézhetük a kába kövét. Zarándok útra nem mehetünk, mert megbízhatatlanok vagyunk, és hátha kinn maradunk. A rezervátumban szépen berendezkedett mind a 2700 megmaradt magyar, bár kezdünk lassan mi is asszimilálódni. Két unokám van, Fatima 8, a kis Ibrahim 5 éves. Kicsit tudnak magyarul is. A Schneller Pityu barátom fia lett a müezzin. Ordít is mint a fába szorult féreg.


2039 09 01

100 éve tört ki a II. világháború. Óh boldog békeidők.... Szerveződik az ellenállás. Megtaláltuk a kiszáradt Barátság II kőolajvezetéket, és azon keresztül tartjuk a kapcsolatot a külvilággal. Az Alpokban vannak elszigetelt ellenállási csoportok. A tevék nem bírják a havat, és 4500 méter felett megdöglenek. Talán ez a kulcs...? Be álltam a nemrég megalakult Matuska Szilveszter III. arabvadász szekcióba. Már 12 burnuszom van.


2042 03 22

A lázadást leverték, pár százam maradtunk. Írni már csak én tudok, a többieknek levágták a kezét. A régi trükkel úsztam meg: Tevének öltözve szöktem vissza a táborba. Szerencsére az asszonyokat és a gyerekeket a csövön át kimenekítettűk szibériába. Oda nem mennek utánnuk. Ezek utálják a hideget. A tábori müezzin berekedt, pár napig tudtunk aludni.


2050 4. holdhónap.

Már 4 éve csak kuszkuszt kapunk enni. Kurva szar, és ráadásul én etetem a többieket is. Igaz hogy már csak 70-en vagyunk. Gecimici ajatollah meghalt, helyét demokratikusan átvette legidősebb fia, Apr'o Fallosz. A szunniták most boldogok lesznek, mert ő gyűlöli a siíta-kat. ..mondjuk mi is, de mivelünk már nem foglalkoznak.

2052 ramadán hónap.

Rájöttünk, hogy lehet parlagfűből pálinkát főzni. Ekkora marhákat..... ezek még soha sem ittak szeszt? 1kg lekváros baklaváért adunk nekik fél deci lőrét. Esnek kelnek tőle. Utána meg össze vissza lövöldöznek. Hál'istennek azt már otthon.... Zavargásokról is hallottunk, de innen nem látunk semmit. A müezzint muszály volt már agyonverni. Szegény béla bácsi.......


2061 8. holdhónap.

Állítólag komoly gondok vannak Euarábiában. Sok a bevándorló, és egyre több jogot követelnek. Kik lehetnek ezek? Hasszán, (Ő hordja nekünk a kaját) mostanában gyakran késik. Azt mondja, a sejkek elmenekültek, az idegenek pedíg szisztematikusan átalakítják a társadalom összetételét. Talán kiszabadulunk innen... már csak 5-en vagyunk.

2066 13. holdhónap.

Nagy a csönd. Napok óta nem láttam burnuszt. A tábori mecset leomlott, a tevekancánknak is elapadt a teje. jövő héten leszek 100 éves. Nem hittem volna hogy megérem még a szabadulás napját. Allah segítsen hozá... Már csak én vagyok életben, és tudtommal máshol sem él már egy magyar sem. Rájöttem, hogy ha eléggé berugok, beszélem a pastu nyelvet....


2066 13. holdhónap (a születés napom)

Kicsi sárga emberek jöttek hamis Nike cipőben, és hoztak egy lavór főtt rizst. Azt mondják át kell térnem a Budhizmusra, ha jót akarok. ....ja, és új nevet adtak nekem: Vén-Hun-Cut. ...a francba, ezek kínaiak........


2067 január.

Ma kezdődik a Majom éve! ez jó hír, de nem nekem. Engem reggel kivégeznek, mert 24 centis a farkam, és ez nem illik bele a kínai átlagba. Rápacsáltam, végeeeeeeeeeee! Buddha kísérjen utamon."

Válaszok:
vaktyúk | 2015. április 26. 11:26
alex.leopardi | 2015. április 26. 12:05
FIGYELEK | 2015. április 26. 14:22
Menekülők
tovább a kommentre

Végre mesélni fog, hogy miért kellett meghalnia RFEnak ...

Válaszok:
Antigoné | 2015. április 26. 09:26
USsange | 2015. április 26. 09:50
justiceforhungary | 2015. április 26. 10:53
Burmin | 2015. április 26. 10:59
Fakutya Vigyora | 2015. április 26. 12:40
lilaremény | 2015. április 26. 12:41
Kimenekítették Tóásó Elődöt Bolíviából
tovább a kommentre

És még ő is hazajött:

http://index.hu/kulfold/2015/0..

Oszt elkezd mesélni miért is kellett meghalnia RFEnek.

A mester meg posztol egyet a facebookon, csak úgy:

http://kep.index.hu/1/0/825/82..

Ráadásul:

http://mandiner.hu/cikk/201401..

"Az NFM szerint nem kötelező lefóliázni a trafikokat, ezért nem is módosítanak törvényt"

Csak el kell rejteni, t. Dzsobbikos, Dékásodó csürhe.

A profitorientált trafikosok a százezrekben mérhető zárható szekrények helyett egy tízezrekben mérhető fóliázást választottak, majd minden problémát ráfogtak a nyuszira.

Ha már kimaradtatok belőle, mi?


Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó

összesen: 17832 db | 20 db/oldal

első vissza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 következő utolsó