Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése15317 kommentFeltüntethetné a mandi két Jávor és Karácsony faszkodás között ...

"2. Nem tisztelik a választókat.

„Mi csináltuk meg a »köteles akciót« is.”

Gyurcsány Ferenc nem akkor igazán veszélyes a baloldalra, amikor felbukik, hanem amikor sikeres. Ő és a barátai „csinálták meg” a kötelesbeszéd-ügyet, ami után a baloldal szoros versenyben legyőzte az addig esélyesnek tartott Fideszt. A baloldal ebből azt a következtetést vonta le, hogy nem az igazságot kell mondani, hanem azt, ami politikailag előnyös. Tizenkét éve csak ezt teszik. Minden végletekig vitt túlzásuk mögött – elrabolják a nyugdíjpénzeket, felszámolják a gimnáziumokat, a fél ország nyomorog, a rendőrség a nőket teszi felelőssé a megerőszakolásukért, stb, stb, stb – ez a megfontolás rejtőzik: mondjuk, mert előnyös.

Ezzel azonban lenézik a választókat, akik közül a többség képes – bizony, képes – árnyaltan végiggondolni a dolgokat. Képes felfogni, hogy a magánnyugdíj-rendszer hosszú távon jó dolog ugyan, csak éppen rövidtávon csődbe vitte volna az országot; hogy valamit kell kezdeni azzal, hogy egész járások akadnak, ahol nincs egy rendes vízvezetékszerelő; hogy a szegénység nem nagyobb, mint tíz éve volt, sőt talán valamivel kisebb; hogy ha egy anya azt mondja a kisfiának, ne állj szóba idegenekkel, ezzel még nem hárítja rá a felelősséget a pedofíliáért.
Pedig a választók gondolkodnak. És döntenek."

Ezt most ide a mandira írta az ember, vagy miért nincs feltüntetve semmi forrás?

Pöcsöm tele ezzel a sok Kvótáné Balfasz Zsuzsannával, meg a többi Széllel Szabott Vízipicsával!

Válaszok:
Mák virág | 2014. november 27. 17:31
Ángyán Páván | 2014. november 27. 20:26
Veszprémben helyzet van
tovább a kommentre

Ha az őskorba akarsz kerülni, jöjjön. Nem azt mondom, hogy a politikusokra nem férne rá némi vizslatás, de ha valaki azt mondja, hogy a jobbik soraiból (lsd. Ózd!) épeszű, nem idiótákat (üdítő kivétel a Balczó) nagyobb számban képesek lennének integrálni a törvényhozásba, nem pedig megsértett, buta, többségükben atom csalódott munkanélkülinek vagy annak látszó, rasszisták, patásfóbiások, devizahitelük törlesztéséhez bármit elvállaló lumpenidióták kerülnének elő, annak komolyan hiányzik az agya. Nem azt mondom, hogy IDŐVEL nem lehet egy értelmiségük akikkel pályázhatnának hosszú is az ország vezetésére, vagy hogy a Fidesz káderei között nincs idióta, vagy szar ember, karrierista állat, mert van dögivel, de a Jobbik, MSZP soraiban egyszerűen alig találni értelmes, nem megélhetési politikust, aki befelé a családban és kifelé a nép számára is uazt mondja.

Kopjunk már le erről a mi vagyunk a különbek dumáról! Ahogy van rá esély, lopnátok, csalnátok.

http://atlatszo.hu/2013/11/26/..

Most tekintsünk el attól, hogy a diplomaták munkája NEM ERRŐL SZÓL, de az biztos, hogy amiben ez a manó nyomul, az a CIA kézikönyvben sem így van leírva.

http://mno.hu/belfold/elkevere..

"A leveleket azért küldték el ismételten, „mert az amerikai fél jelezte, hogy ezen levelekkel annak ellenére nem rendelkezik, hogy a levelek átvételét 2014. október 27-én a követségen írásban igazolták” – tudatta a magyar Legfőbb Ügyészség szóvivője."

Bezzeg amikor nem az ellenzéknek kedves helyeken van hasonló, akkor megy az anyázás címlapon. :)

"Korózs Lajos azt mondta, hogy 2010 óta 3000 milliárd forintnyi magánnyugdíjvagyont „tapsoltak el”

2002-2010 között 22000 milliárd forintnyi hitelt vettek fel Korózsék és pribékjei, valamint Simon Gábor milliárdos csaló (?) támogatásával éhségmenetet szerveztek a fővárosba.


BMAKA Korózs!

Különösen annak fényében, hogy anno mennyire támadták.

Az orosz titkosszolgálattal együtt hogyne lenne meg?

A magyar lehallgatja, majd hogy ne legyen balhé, odaadja az orosznak, akik kijönnek az infóval valami Putyin közeli portál útján.

Mit szól majd hozzá a világ?

-Az oroszok hamisítanak (de arra nem lesz válasz, hogy miért magyar kötődésű infót).
-Az oroszok is lehallgatnak népeket (ami nem meglepő, mert miért csak az USA hallgathat le bárkit).
-Balhé lesz belőle, hogy az "oroszok" lehallgatnak minket, viszont ha már "lehallgattak", az belpolitikailag bukhat a geczibe, legyen az a főoligarchától a főbohócig bárki.

Csak mert ha az USA ezt meglépte, egy ilyen válaszlépést én simán meglépnék az elhárítás kapcsán. Valami nagy öreg adná ki a parancsot, és max. nyugdíjazzák. stb. stb.

Úgy el lehetne szépen söpörni a sok amerikai lehallgató mestert, mint a picsa!

Állna a bál az oroszok miatt, viszont ott tennének be az USÁnak nálunk, ahol csak lehet. És még a béke érdekében nem kellene főleg amerikai helikoptereket vásárolnunk, hanem ismét vehetnénk olyat, ami K-Közép Európába való, és végre vége lenne a kitiltási botránynak is. De észt nem adhatok az elhárításnak, de leírtam egy lehetőséget, mellyel simán lehetne élni. Laborczék ellenzéki pártokat hallgattak le, és megússzák.

Röhögnék, ha a Fidesz se indítana és Jobbikékkal beállnának Fodor mögé. Oszt Simicska térhetne vissza ezerrel. :D

Láttuk jópár éven át, hogy mennyire ért hozzá. Épphogy IMF hitellel főböszméék elkerülték az államcsődöt, olyan kurvára nagy szakértő volt ott mindenki, kormány és bankszinten is.

Hogy is mondták, pont Júlia nénje tanácsára főgordonkáék?

"A válság megáll a határainkon kívül"? :D

Pont a Jobbikos portál amatőrözi Törököt, aki mögé szépen beszállnának, mi? :D

Gondolom Tótawééééééééé autóját bölcsészekre bízza, vagy olyan szarfaszú újságírókra, mint saját maga?

Válaszok:
balbakó | 2014. november 27. 09:36
Pinter68 | 2014. november 27. 10:40
Orbán Ráhel, tanulj szakmát!
tovább a kommentre

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó

összesen: 15317 db | 20 db/oldal

első vissza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 következő utolsó