Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése18620 komment


Ja, és mire Orbán ott lesz, lesz megszavazott törvényünk arról, hogy MI MIT LÉPTÜNK.

Annyit fog mondani, hogy mit csinál Magyarország jelenleg.

Majd annyit fog kérdezni, hogy egész nyáron mit csinált az EU és köztük ez a "nyócosztályos" Schulz?

Az oroszok közben elkezdtek beavatkozni Szíriában. Érdekes lesz, különösen, hogy az USAnka és USrael pont ezt akarta elkerülni.

"Lövetésről szó sem lehet, azonnal kiiratkoznánk a civilizált nemzetek köréből, teljes joggal."

USA? Mexikói határ? Mond valamit? Ott tűzparancs van. Ezek szerint az USA nem civilizált nemzet? Izrael? Spanyolország? Írország? Mind, mind tűzparancs van a határon ...

Talán el lehetett volna kerülni azt a konfliktust, amivel most a Magyar Nemzetnek szembe kell néznie, ha Simicska nem ge.izik. De ge.izett, így a ti népszerűségetek is a béka segglyuka alá csörtetett. Hogy megélitek-e 2016-ot, vagy mehettek vissza a balettbe ugrálni? Azt majd a lábatokon lefolyó ge.iből kiderül. De, hogy 1x az is lefolyik, és akkor vége, az tuti.

"A hű NATO-szövetséges Törökország lezárhatná határait Szíria felé, Görögországba reformok helyett inkább szögesdrótot kellene importálni. Az olasz menekültmentő hajó pedig egy csábos kanyart téve Líbia, a kiinduló pont kikötőibe is szállíthatja a migránsokat." kb.

Válaszok:
Spiler | 2015. augusztus 31. 18:48
Erről is böfizzetek már valamit!
tovább a kommentre

Hehe. A kommer német ETs fapina a német nagykövetet hívta oda. :D

Ez a valódi neve. Művészneve Weisz Manfréd Huba volt, de a szoborletakarásokkal az némileg bekoszolódott, így maradt neki a saját, hülye neve.

Péniszt szopnak. Az liberáliséknál az evés. Főleg választások előtt, alatt és után, hacsak nincs egy gazdatest mely mivel sokat tudnak róla, beviszi őket a tutiba, kívül hagyva olyan talpasokat, mint az Oszmán Zsoca is volt.

Ha már szétbasztátok Líbiát, amelyen keresztül a legtöbb jön, nektek ez a minimum. Egyébként meg emiatt fogtok bukni baszki ...


Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó

összesen: 18620 db | 20 db/oldal

első vissza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 következő utolsó