Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése13158 kommentMost olvasom, hogy Vihar Bernie kiáll a hatos útra? Végre valami hasznosat is tesz! Főképp magával, mert a következményei a hatos út mellett állásnak már nagyon hiányoztak/hiányozhattak az életéből, amilyen sótlan, frusztrált volt április 6. óta ...

"A politikus szerint ma 10 százalékkal ér kevesebbet a minimálbér, mint négy éve."

Ilyen mondatokért legszívesebben a belüket taposnám ki.

"A szocialista Gúr Nándor vasárnap arról beszélt: a 10 millió magyarból nagyjából 7,5 millióan egyik napról a másikra élnek, egy váratlan kiadástól összerogynának."

Köszönhetően a kedvenc bankjaitok IMF hiteleinek! Megj. még ez a "sok éhes proletár" is kétharmaddal szavaz a Fideszre, miközben mellettetek még a Jobbik is elszáguldott úgy, hogy veszített a szavazóbázisából, b+!

Főleg nektek! Már csak Simon, Bajnai, Gyurcsány és a többi éhes proletár hiányzik mellőled. :)

És közben csak szopnak, szopnak, és isszák az unicumot.

Az Unicum meg ellenzéki. :)

"Én a magam részéről kiszállok ezzel a kormányt aktívan kritizálók közül, mert megijedtem attól, hogy tulajdonképpen kik is követelik itt maguknak a hatalmat." (S.Z.)

EgyüttPM aktivistának hiszik az illető férfit egyes hírportálok. :)

Csak egy kávét kérnék! :D

"Cigány/zsidó vagyok" táblára már nem telik neki, ahogy palesztinra sem.

Ez ugyanaz az EBESZ, aki elítélt a török zavargásokon fellépő nem IMF barát török kormányt, ellenben leszopta Gyurcsány pöcsét, miszerint 2006. október 23-án minden rendben volt? (Ugyanaz ...)

Azért nem fizetik őket, hogy holmi magyarellenes dolgokkal foglalkozzanak. Talán ha buzik vagy cigányok lennének, vagy buzi cigányok, esetleg rétisassal keresztezve, akkor talán, anélkül análqur van.

"Ha egy baloldali politikus romabűnözésről beszél, akkor azzal lerombolja a saját politikájának erkölcsi céljait."

Hogy is volt azzal a mi sem Orbán, sem Gyurcsány mellé nem állunk dumával, még 2010 választások előttről? :D

Azért nem szopom le magam Schifu zsenialitása miatt sem! Az ellenzék tele van ökrökkel. Félreértés ne essék, a kormánypárt is, de legalább nem a balfék baloldalnak csúfolt multi-bank csecsszopók vannak hatalmon.


Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó

összesen: 13158 db | 20 db/oldal

első vissza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 következő utolsó