Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése17527 komment


A Fidesz helyében megnépszavaztatnám még 2018 előtt. :D

Hogy is mondta Simor?

Hogy is érvelt az MSZP korábban az állami szerepvállalásról a privatizáció kapcsán?

Ők a balnak nevezett faszoldal (BALFASZ) Simicskái (értsd: geci)

Én azt kérdezném Schifferéktől közérdekű adatigénylésileg, hogy amióta Lalibohóc begecizte magát a magyar közéletbe 17 év remeteség után, hogy nem követelnek azóta oligarcha fejeket porba hullani? Csak nem őket is, mint a Dzsobbiksitákat? :D

Feka Barbi mindenhol ott van, ahol dugnak vagy lőnek.

Válaszok:
feritekeri | 2015. március 28. 16:36
Gőgös most a Jobbikra lőtt
tovább a kommentre

Egyébként meg:

"A védelem további bizonyítékok ismertetését kérte, ezért a nyomozási bíró a törvényes határidőn belüli időpontra, vasárnapra halasztotta az döntést. Az ügyészség a tisztességes eljárás maximális tiszteletben tartásával intézkedik, hogy a védelem a kért további adatokat is megkapja – közölte."

Jog b+, jog.

Ez van.

Ha nem tartják be, akkor kijön a börtönből, mint:

Hunvald
Kulcsár
Molnár
Hagyó
stb.

Ez jobb lenne?

A Veresiszap kapcsán sorold a letartóztatott és el nem engedett MAL vezetőket!

:)

Ha már Hír Tv:

"Miniszteri vélemény: öngól a Hír TV bojkottálása"

http://mno.hu/ahirtvhirei/mini..

"Öngólnak tartja a Magyar Nemzet, a Hír TV és a Lánchíd Rádió kormányzati bojkottját az ELSŐ(!!!) Orbán-kormány kulturális minisztere." :D

Fodor Gábor is lesz, mint a Fidesz korábbi tagja? :D

Azt max. a megbízóinak nyilatkozta, akik rajtakapták vmi stiklin, ami miatt antiorbánista kellett hirtelenjében, hogy legyen (a Simicska-Orbán háború kezdete, hogyhogynem az az időpont, amikor kiderült, hogy 2010-2014 között politikusokat és másokat is lehallgatott az USA). A Jobbikot pedig azért vette a szárnyai alá, mert kellett neki valaki akinél minden mehet majd a régiben, ha esetleg lezárul egy korszak, mert azért annyira ő sem debil, hogy elhiggye: az MSZP ebben az országban valaha is kormányozni fog.

Egyébként pedig ne röhögjél, hanem nézz meg egy Hír TV híradót, és olvass bele a Magyar Nemzetbe.

A cukiság programotok sem véletlenül ennyire sikeres ...

Válaszok:
kamasuka | 2015. március 28. 14:26
Nincs kettős beszéd
tovább a kommentre

Belefogni azt lehet, de max. a pöcsüket fogják a kezükbe venni, semmi mást ...

"Míg nálunk egyes helyeken az utóbbi években már-már indiai méretű szeméthegyek gyűlnek össze a rendfenntartó erők és a hatalom szemét nem bántva, nemhogy intézkedéseket indukálva."

Ukrajnában onnan tudták a szakadárok, hogy hová kell a nehéztüzérséget irányítani ahol tutira ukrán katonák vannak, hogy a drónokkal és egyéb felderítő eszközökkel készült felvételeken a szeméthegyeket keresték, melyek a "táborok" mellett voltak megtalálhatóak. :)

Petikém, ez hányadik is 1998 óta? :D

Válaszok:
kamasuka | 2015. március 28. 11:28
Orbánnak mennie kell
tovább a kommentre

http://mno.hu/magyar_nemzet_be..

:)

Ha nézitek a hörrt, ami most már nem mocskos, akkor látjátok a fejleményeket.

Vidéken a Jobbik kiemelve, Budapesten az MSZP, közben kormány fika 1000el ugyanazon arcok szájából, akik korábban pont az ellenkezőt nyomták.

Szerető a legnagyobb szar a csapatban. De mivel a sok Jobbikosnak nincs manija mnre és a hörr meg nincs benne a minimálcsomagban, így nem fog eljutni azokhoz, akikhez szeretnék Lalikirályék.

De undorító azt látni, ahogy a debilek mögé beállt egy oligarcha, csak hogy tovább éljen a hatalma.

Persze még mindig lehetséges az, Szeretőből és a visszatéréséből kiindulva, hogy:

A. csalnak a fiúk, csináltak egy állami hírtévét, a magánnal pedig kicsinálják a maradék MSZPt is az orruk előtt, de ehhez kellett a gecizés és az alpári hangnem, amiért most Dzsobbikerék tapsikolnak (hiába no, megszólított rétegnek kell a tolmács, mint Ildikónak ...)
B. mire a srácok észbe kapnak, 2018-ra nem lesz MSZP, vidéken meg pláne, 2018 áprilisa előtt pedig a finisben jönnek majd a szép, szaftos részletek a Jobbikról és a KGBéla félékről, mint jött a Simonról 2014ben ...

Mottó:
Mert valaki, aki korábban évekig valaki barátja volt, és százmilliárdokat kaszált ennek révén, az kizárt, hogy pármilliárdért cserébe, amit kb. azonnal visszakaphat más cégei révén ezt ilyen gusztustalan módon feladja. Ennyire ugyanis senki sem szar alak és ennyire hülye, hogy kockáztasson mindent.

Persze, az is lehet, hogy a mester halálos beteg, és neki már mindegy.

Egy biztos, az MSZP orra előtt történik meg az, még az elvesztett kétharmad és időközik sikere ellenére is, hogy az orránál fogva vezetik, és az orra előtt teszik tönkre lengyel modell szerint úgy, hogy fel se tűnik neki (lsd. Ózd).

Látva a 2006os Fidesz-féle választási teljesítményt és Gyurcsányi vájúhoz engedését, holmi lottó ötös felemlegetésével, akár még az is egy terv része lehetett, hisz ismerték a Kiszből a korlátait, így nem volt nehéz elhitetni vele, hogy csináld Feri, vesd be magad mindenhol, mert tudták, hogy hosszútávon életképelen lesz a kormányzásra, a szar amit meg maga után hagy örökre megpecsételi majd a szocik sorsát.

:D

"A Jobbik azonban - bármennyire is része már a magyar politikai közéletnek - még mindig egy másik koordináta rendszerben mozog, akkora mozgási szabadsággal, amekkoráról a többi - nota bene: ancine regime - pártjai nem is álmodhatnak."

A Jobbiknak van a legkevesebb mozgástere. Aki ezt nem látja, majd fogja, ha 1x valaha is választást nyernek a rájuk szavazó MSZPsek segítségével. Az államcsőd és a sok baromság, írástudatlan vagy 8 általánossal rendelkező haverok segítségével formált közigazgatással, csak hogy rasszista Pista és Marcsi is végre álláshoz jusson, ha már alkoholista, láncdohányos, rasszista, és igazából a saját helyzete miatt mindennel elégedetlen agresszív kis féreg is.

Az eljövendő sok dislike majd erre világít rá, hogy sokan magukra veszik.

Khm. 2005ben és 2009-ben is ...

Bokrossal volt saját cégük Panamában?

Annyi volt, hogy az MSZP nem szerette volna, hogy az ő szavazói ne menjenek el 2010ben vagy a Fideszhez menjenek bosszúból, és csináltatott Fideszhez közeli arcokkal egy pártot, majd "átvetette" azt a saját embereivel.

Engedte a kurucot söpredékezni, hogy legalább 2010ig felfusson, tele pakolta hasznos idiótákkal (vagy csak jelentkeztek, ahogy a Fideszbe is), hogy 1xrű legyen 2010 után a visszatérés. De nem számolt azzal, hogy a saját szavazói között is népszerűbb lesz az anyapártnál, és még az utolsó pillanatban - EP választás - már a KGBélázás SE segített. Ózdon láttuk, hogy mi van, ha a Fidesz ellenében szavaz a csürhe, ez lesz Veszprémben is, vagy geciszoros valami.

Szóval túlléptek rajtuk, azóta Simi is beállt mögéjük a Hír Tvvel és a Nemzettel, 2018ra akarnának dobbantani, hacsak addig elő nem kerülnek durva dolgok a kezdetekről, mert elő fognak ha a maszop győzelmet gondol magának.


Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó

összesen: 17527 db | 20 db/oldal

első vissza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 következő utolsó