Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése14638 komment"ellentétben félhülye csatlósaival nem próbálja az idegen érdekek zsoldosait kimutatni a tömegben"

Mi van? Hont. Úgy nézel ki Szörényi Levi, de úgy írsz, mint a Konrád Gyuri, de mégis, ugyanolyan félhülye vagy mint a pinájába EUs zászlót szúró Kunhalmi és társai: lófaszt se értettetek meg a három buktából, és félhülyéket behülyítve kormányváltó tüntetést próbáltatok összehozni, miközben ahhoz is hülyék vagytok, hogy véghez vigyetek, kibontakoztassatok egy CIA menterend alapján végrehajtandó puccsot, mert nem veszitek észre, hogy Orbán nem Kadhafi és nem is Janukovics.

Öcsösajt. Pont az Ökotárs körüli botrány csúcspontján lovagoltátok meg a témát. Milyen terelésről beszélsz?

:D

Azóta mutass már egy ballib portáli címlapot Ökotárs "megalázásáról", én meg mutatok neked internetadós, kitiltós kamuposztokat ezerszámra.

Egyelőre három dolog történt:

-lebukott az ökotárs
-meglovagoltatok és lovagoltok egy olyan adót, ami még nem is létezett és már nincs
-hatból hárman a megszellőztetett nevekből lazán beutazhatnak az USAba

Min is lovagolsz apafej?

Ez a portál különösen nagy, hatalmas és pattanásos segg. Az összes ultradebil itt csoportosul. Meg is érdemlik egymást.

"A Miniszterelnök mai bejelentése alapján, látva azt, hogy a távközlési adó tervezett technikai kiterjesztéséről teljes félreértés alakult ki, és az emberek megkérdőjelezik a javaslat ésszerűségét, ez az adó ebben a formában nem vezethető be.
Szeretnénk a lehető legtöbb fórumon meghallgatni az emberek véleményét, ezért a következő év elején nemzeti konzultációt fogunk lefolytatni az internetről, benne az internet szabályozásáról és a pénzügyi kérdésekről, illetve szakmai egyeztetéseket kezdeményezünk a szolgáltatókkal és szakmai szervezetekkel. Ezek előkészítéséért, a nemzeti konzultáció tartalmi kérdéseiért és az egyeztetések, viták lebonyolításáért Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője lesz a felelős."

(Dr. Kocsis Máté)

Na, indexéknél is beért a főideológus, és már így tálalnak:

"De továbbra is azt gondolja, hogy a távközlési adót ki kell terjeszteni az internetre is. Január közepén nemzeti konzultáció lesz, de ettől az utcai tüntetések még nem érnek véget."

Nevetségesek vagytok.

"Az pedig nem kimondottan sikerágazat."

Látod, látod, vén kommunista. Túl sokan dolgoztok még a régi gárdából a külügyben, de majd most, párszázzal kevesebben fogtok majd évtizedes múlttal rendelkező, hátráltató, nyuggerként főtanácsosi fizetésért "melózó" gárdából.

"A tanulság az, hogy":

-demokrácia van
-van szólásszabadság
-vasárnap óta látjuk mi a különbség a demokrácia és diktatúra között
-nincs olyan hogy miazhogynagyonis
-hülyék vagytok egy CIA puccshoz is


Ma pedig látni fogjuk, és nektek is tanulság lesz, ahogy Gurmait és csapatát temetőbe igyekvő botos nénikék miként fogják fejbequrni, csak hogy érezzék, milyen napon is akarnak ők "ünnepelni".

Így lesz a legnagyobb tanulság a számotokra, hogy ha túltoljátok a kocsmát, még a legőszintébb támogatóitok is azonnal elküldenek titeket a halál farkába ...

Valakinek etetnie kell az ukrán állampolgárokat, ha már saját hazájuk csak ágyúzza őket ...

Érdekes pár a Jobbik. Sír a szociális ellátások miatt, miközben ingyen netet osztana egy olyan szektorban, ahol csak az éves bekötési díjak kitennék egy "százezres" tüntetés összes okostelefonjának költségét. :)

Ezért kell mindenkinek elmennie szavazni! Akár ki is győz. Tessék ezt megérteni. 1956ban ugyanis fiatalok áldozták az életüket azért, amire ti szartok.

"a miniszterelnök reménytelenül megöregedett, aki korábbi önmagához képest olyan bizonytalanul és látható értetlenséggel mozog a fiatalabb generációk világában, mint az egyszeri apuka, aki kamasz lánya szobájában próbálja értelmezni gyermeke problémáit..."

Értetlenséggel? Az "index úgy tudja Orbán ötlete volt a netadó"-ból indulsz ki? :D Nem érted meg, hogy a puccshoz és Orbán leváltásához nevesíteni kellett őt minden szinten? Itt nem az volt, mint 2006 őszén, hogy nem kellett nevesíteni, hisz a beszéd miatt Bohóc saját magát analizálta meg, és adta magát? Itt koncepciós bizonyítékokat kellett előre gyártani, hogy Orbán ötlete volt, holott ezt soha, senki nem ismerte el, csak "az index úgy tudja" hírt vette át az összes hupikék törpikés balfak ballib portál.

"BTW, ma szerintem pár nyugger lekever egy-két pofont a hülye Gurmainak, ha még tovább ünnepli magát."

Ha lesznek egyáltalán párszázan, de majd megmagyarázzák, hogy azért, mert mindenki a temetőbe ment a szeretteihez.

Az index sikeresen eldugta a cikket, nem találom. De le van bontva benne az, hogy milyen tcom dologból mennyi jött be/év.

Viszont Orbán lépése megmutatta, hogy:

-nincs itthon korrupció, max. a multik kavarnak, hisz mindent megtettek az adó ellen.
-nincs itthon cenzúra, és a szólásszabadság is működő jog, hisz mennyien mentek ki, és a nyilvánvaló garázdaság és provokáció kapcsán (milyen jól mutatott volna egy-két véres Jóbarát - Demó, Gooddy - a CIA, izé, CNN vágóképein, mi?) sem volt hatalmi fellépés, mint volt az a nagyonóberszupergigademokratikus 2002-2010 közötti időszakban
-és hogy igenis puccsolni akartak baromállaték, csak még ehhez is idióták.

BTW, ma szerintem pár nyugger lekever egy-két pofont a hülye Gurmainak, ha még tovább ünnepli magát.

"a német kormányban jelentkező aggodalom aktuális háttere az internetadó terve, amely sok magyarországi ellenzéki értelmezése szerint újabb kísérlet a kritikus médiumok ellenőrzésének kiterjesztésére"

Akkor az amerikai mi is volt? :D

Csak emlékeztető, a tengeren túlról ...

http://index.hu/tech/2013/02/2..

167 milliárd. Az indexen 1x kiszámolták mennyi éhező multicégvezért szájából venné ki a 700 forint a táplálékot.

Válaszok:
Felebarát | 2014. október 31. 11:06
szkeptikus | 2014. október 31. 11:13
Berecskereki | 2014. október 31. 12:02
Orbán: Ilyen formában nem lesz internetadó
tovább a kommentre

Ferit az oroszok miatt rúgta ki a párt. Ő most ezt bosszulja meg. Jelenleg amerikai csecsen nevelkedik, de az első adandó alkalommal ők is kirúgják. Ebben biztos vagyok. Bohóc az ország leghaszontalanabb, leggátlástalanabb idiótája.

Kéne egy félmillás békemenet, melyen Jóbarát visszahívását követelnék. :) Az be szép lenne! :D


Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó

összesen: 14638 db | 20 db/oldal

első vissza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 következő utolsó