Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése610 komment


Érdekes...Ezek szerint Ausztriában, Németországban, Angliában, ahol nincs ennyi mindent mindenből kiforgató, nyakatekert észjárású hazaáruló, jó rég óta jól bírják a büdös apalábat a vasárnapi asztalon.

Válaszok:
nikknev | 2015. március 15. 13:58
Vasárnapi diktatúra
tovább a kommentre

Ühüm, csak te vagy ugyanaz Fletó, ehhez nem is fér kétség.

"...a Gazprom legvidámabb barakkjává tegyék Magyarországot." Komolyan mondom, ettől könny futott a szemembe... :D Mond Önnek az a név valamit, hogy Gerhard Schröder?! Igen, jól emlékszik, ő volt Angi előtt Német"nyugatos"ország kancellárja, hú ráadásul cuciáldemokrata, jajjajj, aki a politikai pályafutása után olyan gazdasági társaságoknál vállalt tanácsadói szerepet - TeSzentAtyaúristen -, mint a Gazprom, majd átvette egy nyugat-európai-orosz konzorcium felügyelőbizottságának elnöki posztját...

Mily csodálatos is ez, hogy napjainkban bárki leírhat bármekkora blődséget. ..."Miért kell nekünk, az Európai Unió, a NATO tagországaként Putyin barátjának kétes szerepében tetszelegni, amikor a NATO tagországai és az EU gazdasági szankciókat léptetett életbe Oroszországgal szemben a Krím annektálása és a kelet-ukrajnai, sunyin felkelésnek álcázott, fegyveres beavatkozása miatt. " Aham, és a nagy szankcionálás közepette érdekes módon az Oroszország és az Egyesült Államok közötti, dollárban számított kereskedelmi forgalom 7,5 százalékkal nőtt, az Oroszország és az Európai Unió tagállamai közötti viszont 7,3 százalékkal csökkent tavaly január-novemberben, az egy évvel korábbival összevetve. Mit is mondott Nuland asszony tavaly ilyenkor??? "Fuck the EU! - Exactly!" Akkor miről is beszélünk...? Megcsókolhatjuk Orbán lábnyomát, ha ebben a szar európai gazdasági helyzetben ki tud valamit járni Putyinnál (az orosz piacon) és nem kell a felesleges terményeinket a szemétdombra dobni... Tájékozódjál Zsebesi, de ne csak egy irányba!

Vajh miért érzem úgy, hogy ezeknek mindig csak az a "demokratikus" amit ők akarnak... :/

Molnár Csaba az ellenszenves emberek non plus ultrája.

Ági néninél volt érvényes bérlet?

Na, ez a indexnek nevezett fos délután így hozta: "Tojással dobták meg Ádert Prágában" Azóta eltüntették...szánalom.

Na mi van Tibikém, nem Ponta haverotok nyert Romániában...? Nem érzed úgy, hogy össze-vissza csapkodsz...? Szánalmas.

És a lyuk pedig kiszólt a gödörből, ugye Gréczi?

"Végül ezennel és a magam nevében megkövetem André Goodfreind Urat a kormány primitív viselkedése miatt. Remélem tisztában van vele, hogy nem minden magyar stupid." Kövessed babám, kövessed, aztán menj és a seggét is nyald, de tisztára ám! Barom.

"korrupt módon használja fel a mi pénzünket." Azt mondja a "mi pénzünket" Skizofrén.


Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó

összesen: 610 db | 20 db/oldal

első vissza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 következő utolsó