Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése9894 kommentMiután posztolt egy fotót az USA-ból, bizonyítva, hogy nincs kitiltva, nem maradt más, mint az öltözködésén rugózni.

Válaszok:
Tehetetlen Dodó | 2014. október 30. 18:52
Arlet | 2014. október 30. 18:59
greyhound2 | 2014. október 30. 19:22
greyhound2 | 2014. október 30. 19:33
nikknev | 2014. október 30. 20:45
Beszélnünk kell Habony Árpád ruhájáról
tovább a kommentre

Ha nem alkalmazunk kettős mércét, akkor tudomásul kell vegyük, hogy csak a Székelyföld magyar többségű. Ez egy ottani területi autonómiához viszont elég kellene legyen ...

Ha mi beszélnénk ilyeneket hivatalosan, már itt lennének az amerikai tengerészgyalogosok (de legalább az Academi zsoldosai) ...

Takarékszövetkezet ügyben Demjánnak az a problémája, hogy ő akarta megszerezni az egészet. Elő is volt készítve, hogy a magából a szövetkezeti vagyonból a bankja megveszi a szövetkezeteket (vagyis egy fillér befektetés nélkül), csak megelőzték ...

Ahol a Fidesz fellebbezett, amiatt a helybeli trollok hisztiztek, hogy ez diktatúra, mert miért baj az ha vitatható a balos jelölt győzelme és tessék belenyugodni.

Elvárom ugyanazoktól ugyanazt a hisztit Hadházy ellen vagy a bocsánatkérést, miszerint ez a világ rendje: a vesztes kételkedik, a bíróság dönt.

Úgy kb. nulla a valószínűsége annak - ismerve Rózsa Milán előéletét - hogy igaz lenne Jámbor András egyetlen szava is az ügyben.

Persze, ez meg Jámbor András előélete alapján nem meglepő ...

B+ Goodfriend a saját szájával kimondta, hogy nincs kormánytag a kitiltottak között.

Szóval hazudsz. De csak ahogy szoktad.

Nem. Csak iszonyatosan unatkozik és a volt osztálytársai a Lauderből megkérték erre a kis szervezésre, úgyis mindig ő szervezte az osztálybulikat....

A szabad szoftver alapjában nem lenne rossz ötlet, ha nem tartozna ahhoz is (szükségszerűen !) egy szolgáltatáscsomag is (biztonság, karbantartás, adaptálás). Ezen bukott meg a németeknél is. Egyrészt mert a "német közhivatalnok is korrupt,csak másutt van az ingerküszöbe" (ez már fölötte volt), másrészt az iskolából kikerülő informatikus (hála a tehetetlenségi nyomatéknak) mind Microsoft terméken nőtt föl, így aki a feladatot el tudja látni, az olyan keresleti piacon találja magát, ahol szégyentelenül sokat is elkérhet (de akkor sincs elegendő kapacitás).

(Másrészt a szabad szoftverek vidékén futó önképzett zsenik többsége teljesen antiszociális, lehetetlen egy államigazgatási munkahelyre integrálni. Vagyis ez lehetne egy program, de csak 15-20 éves kifutással.)

Válaszok:
Royce | 2014. október 26. 15:33
Akitlosz | 2014. október 27. 05:41
LMP: Az államigazgatás térjen át a szabad szoftverekre!
tovább a kommentre

Ezt a Svájciakkal megbeszélted már ? Mert az osztrákoknak még csak-csak megfelelne gyarmatosítási alapon, de a svájciaknak még ilyen hajlandóságuk sincs ...

Elolvasta már valaki VÉGIG az adótörvények tervezetét ?

Mert olyan internetadóról, amit az pl. origo.hu a képembe hazudik (vagy épp ami ellen itt szervezkednek) nincs szó.

(Nem "internet adóról" nincs szó, de olyan adóról nincs, amin hőbörgés megy ...)

És akkor annyi pénzt lehet kifizetni a költségvetésből érte, amennyit nem szégyellnek és amennyiből visszacsoroghat a pártkasszába is annyi, hogy ne kelljen feladni a Jókai utcát ...

OK.
Az internet szolgáltatási koncessziók tulajdonosait kötelezni arra, hogy mindenkinek ingyen biztosítsanak (kiépítés+üzemeltetés) minimálisan, de használható sebességű netet.

De azt tudjátok, ugye, hogy ebben az esetben a Telenor+DT+BT+stb. egyszer s mindenkorra beszünteti a támogatásotokat is inkább kifizeti a kormány által kivetett adót az előfizetők helyett?

Közelség-távolság ide vagy oda, de akik most Ukrajna függetlenségéért rettegve várnának el a kormánytól az országnak garantáltan károkat okozó "kiállást", annak idején szinte tapsoltak annak, hogy Szaakasvilit megleckéztették az oroszok.

Konteo: 2009-ben egy amerikai cég megbukott adócsaláson, de "fentről" leállították a vizsgálatot (mondta HA is). 2014-ben ez a cég újra megbukott és elővették a még nem elévült régi dossziét is. A tetejébe most nem akarják leállítani a vizsgálatot, hiába fizette le az amerikai cég most is ugyanazt a pártot ... ;-)

Kivéve, ha esetleg Szíjjártó is visz magával egy dossziét, amiben a "korrupció" egy másik verziója van adatolva ...

Akkor nem tudsz olvasni. Vagy nem látsz az "érintettség"-től ...

Hol láttad te a "korrupció" szót a molinón ?

Sehol nem szerepelt.

A "NERupció" blikkfang nem jelent semmit, vagy ha igen, akkor csak az "Orbán takarodj" szinonímája.

Legalább két hétig tiszteletben tarthatnátok egy-egy választás eredményét olyankor is, ha nem ti nyertek.


Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó

összesen: 9894 db | 20 db/oldal

első vissza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 következő utolsó