Péniszpumpával pózolt a jobbikos nemzetpolitikus

2010. március 25. 11:48

Szávay Istvánról, a Jobbik nemzetpolitikusáról privát fotók kerültek ki az internetre, melyeken részegen pénisznagyobbítóval pózol. A politikus életrajza szerint „evangélikus parasztcsaládból származik, meghatározó érték számára a magyar föld szeretete, a munka becsülete, a hit megélése és a hagyományok ápolása”.

2010. március 25. 11:48
A Jobbik kiskőrösi jelöltje a Képviselő Funky megfogalmazása szerint nem bírja az italt, ennek ellenére szokott fogyasztani - feltehetően ez vezetett ahhoz, hogy olyan fényképek készüljenek róla, amin virslivel töltött vákuumos péniszhosszabbítóval pózol vagy éppen cigarettásdobozokat pakolnak a fejére.

Szávayt a Jobbik honlapja tősgyökeres soltvadkertiként mutatja be, aki „evangélikus parasztcsaládból származik, meghatározó érték számára a magyar föld szeretete, a munka becsülete, a hit megélése és a hagyományok ápolása”.

Időközben a Jobbik nyilatkozott az ügyben, és kiállt Szávay István mellett. Dúró Dóra, a párt szóvivője elmondta: nem érti, hogy miért ne dolgozhatna a művelt és kulturált ifjúságért az, aki egyetemistaként ilyet csinált egy buliban.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 255 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
medve
2010. március 25. 21:41
"Hagyó mentelmi joga folyamatos. " Erre felifaszfej az a megoldás, hogy Budaházy és Morvai is kap mentelmi jogot, ugye.
Darth Péter
2010. március 25. 21:00
Hát igen. Sikerült megint egy "fantasztikus" cikket odavetni a lejáratásra éhes közönség elé. Persze, gáz egy közszereplőnek ilyen képeken szerepelni, de ez sem nem korrupció, sem nem hazaárulás. Még egy kicsit kéne keresgélni ha a lejáratásra játszotok...
StavrosMenace
2010. március 25. 19:50
jellemző, hogy napiszar szintű képek 250-nél járnak, ha ez a legnagyobb baj a jobbikkal, akkor megnyerik 53%-kal
narancs
2010. március 25. 18:14
Csak ilyen emberből ne legyen semmilyen főmufti, aki megmondja nekem, hogy mit hogyan csináljak. Vagy később ilyen állítson példát a gyerekemnek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik