MSZP-nek kampányol Gálvölgyi és Farkasházy

2010. március 31. 11:52

Tóth Józsefnek, a szocialisták angyalföldi jelöltjének kampányolt a Heti Hetes két állandó szereplője. A politikus szerint az eredmények magukért beszélnek.

2010. március 31. 11:52
A politikus lakossági fórumán mindkét hírességet a barátjaként mutatta be a Váci úti Oázis kávézóban. „Büszke vagyok rá, hogy mindkettejüknek én adhattam át a kerület díszpolgári címét” - mondta Tóth. Farkasházy az Indexnek elmondta: „Ennek az Angyalföldnek egy kiváló vezetője van évtizedek óta”.
 
Az MSZP-s jelölt Farkasházyval kedélyesen elbeszélgetett közös gimnáziumi élményeikről. „A sok állás nélkül maradt munkás miatt fájlalom, hogy annyi üzem eltűnt a környékről, viszont sokkal tisztább és szebb lett a kerület, csodálatos a Váci út és minden, ami teremtődött, a lakások pedig egyre értékesebbek” - vélekedett Farkasházy.
 
Rengetegett fejlődött Gálvölgyi János szerint is a XIII. kerület, bár vicceskedve azért megkérdezte a politikustól, hogy miért kell megszűnnie a kerület kocsmáinak. Tóth a beszélgetés végén felhívta a közönség figyelmét arra, hogy „az eredmények, azok önmagukért beszélnek, de ez kevés, április 11-én el kell menni szavazni”.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MrJojo
2010. április 03. 06:46
Hajós te humortalan fasz sosem értettél semmihez ami nem változott azóta sem...csunyán lerassszistáztál több millió ember aki majd a Jobbikra szavaz mert geci okosnak hiszed magad igaz gyerekeid egy nap majd szembe köpnek de meg is érdemled...te is takarodj...Bajor palánta sok vizet nem zavar nem is értem minek ül ott mert egy nagy nulla Juci az Istennő aki tuti Jobbikos csak a fideszes irányitású rtl klubb szenny kibaszná egyből ha ezt elmondaná...Hajdu sztivi menny angliába inkább ott a hejed az asszonnyal együtt gyáva féreg...ennyit a heti hetesről amit már nem nézek javaslom aki magyar az ne nézze majd pofára esik ez az rtl szutyok is ha már senki nem nézi őket...
MrJojo
2010. április 03. 06:43
Aztán ott van farkas házi maki aki a lóverseny és egyébb szép dolgokról beszélget hogyan basszuk el a pénzünket szerencse játékon...és bajszos bokrost nevezi egy igazi szakembernek mindenki más az hülye mert ő valaki tele van a hócipőnk veled takony huzzál már el rtl klubbal együttt jó messzire és ha megkérhetlek ne minősits minket magyar embereket a butaságoddal...
MrJojo
2010. április 03. 06:41
Heti hetes egy szánalom hegy: gálvölgyit hamarosan már senki nem néz ez miatt mert leszerep ostoba megnyilvánulásaival tudjuk cipész maradjon a kaptafánál...Vicces volt mikor azt mondta a Jobbikot egy szinten emlegetni az mszp vel na ez azért nem járja :D Gálvölgyinek üzenjük ismétlem üzenjük és valaki adja át...itt az idő a nyugdijra haza árulókám...
szonja91
2010. április 01. 09:52
Na, még pár ember, aki bedől az MSZP-nek, ehhez csak gratulálni tudok!Nyissátok már ki a szemeiteket,és győzödjetek meg arról,hogy mit is csinált az MSZP 8éven keresztül,és utána szavazzatok rájuk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik