Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2010. január 31. 10:47

Az MDF-SZDSZ megállapodás regionális lesz, mivel a megyék nagy része nem akar együttműködni a szabad demokratákkal. Fodor egyik MDF-listán sem szerepel, Retkes viszont állítólag a 7.

Az MDF országos választmánya elfogadta a párt választási programját és jóváhagyta az SZDSZ-szel való együttműködést is - tájékoztatott Makay Zsolt, az országos választmány elnöke Budapesten. A választmányi tagok 43 igen, 12 nem és 14 tartózkodás mellett hagyták jóvá a budapesti választmány január 20-i döntését, mely szerint az MDF fővárosi választmánya kész együttműködni az SZDSZ fővárosi választmányával.
 
Makay kiemelte: az MDF országos választmánya lehetőséget biztosít a megyékben a hasonló indulásra, a döntés a megyei választmányok kezében van. Az MDF-SZDSZ együttműködés tehát regionális, leginkább fővárosi, a megyék többségében nem lesz ilyen típusú együttműködés - tette hozzá. Fodor Gábor neve nem szerepel semmilyen MDF-listán és a 176 egyéni képviselő-jelölt között sem - közölte Makay Zsolt; viszont Retkes Attila SZDSZ-elnök a 7. lehet az MDF-listán.
 
Több MDF-es vezető politikus is azon a véleményen van, hogy Bokros Lajos lenne a legjobb választás a budapesti lista élén, azonban ez a kérdés eddig nem dőlt el. Az SZDSZ tehet javaslatot, a Fórumnak egyetértési joga van. Bokros, az MDF kormányfő-jelöltje a sajtótájékoztatón nyilvános vitára hívta ki Orbán Viktort, a Fidesz elnökét.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/3951


Összesen 37 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


A fidesz március 15-én nyitja a kampányát.

Lehet rajta nyafogni, csak minek. Te tudsz valódi holtbiztos számokat adni, amire lehet bármit is alapozni?

Csak abban lehet biztos az ember, amit már tapasztalt. Én pl azt, hogy ezek nyolc évvel ezelőtt tudtak kormányozni és nem is rosszul. Egyetértettem a céljaikkal miszerint a középosztályt, a gyerekeket nevelő adófizető polgárok táborát kell szélesíteni.

Nem hiszem, hogy báemi változott volna. Mind a gyerekek nevelésére, mind az adófizetőkre ma is nagyszükség van. Az öngondoskodásnak ez az alapja. Amiért annyi ballibet hallottam már sírni.


Bokros túl szerény. Szerintem Obamát akart mondani...


Figyelemreméltó feltevéssel találkoztam a hírszerzőn a kommentekben. A kommentelő szerint Gyurcsányék már lemondtak az emeszpéről és a szabad demokrata fórumban látják a jövőt.

http://www.hirszerzo.hu/cikk.m..Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó