Hollik: Az agresszív politikai aktivisták nem tisztelnek senkit és semmit

2018. december 15. 11:34

Az „agresszív politikai aktivisták" azonban nem tisztelik sem a karácsony ünnepét, sem a törvényeket, és nem tisztelnek más, törvénykövető állampolgárokat sem – fogalmazott Hollik István kormányszóvivő szombaton.

2018. december 15. 11:34

Az agresszív politikai aktivisták nem tisztelnek senkit és semmit – így kommentálta az elmúlt napok budapesti tüntetéseit Hollik István kormányszóvivő szombaton újságírói kérdésre.

Kijelentette: az utcai erőszak minden formája elfogadhatatlan, a törvényeket, hiszen Magyarország jogállam, mindenkinek be kell tartania.

Az „agresszív politikai aktivisták" azonban nem tisztelik sem a karácsony ünnepét, sem a törvényeket, és nem tisztelnek más, törvénykövető állampolgárokat sem – fogalmazott Hollik István.

A kormányszóvivő szerint „amit az utcai erőszakos cselekmények kapcsán Gyurcsány és a szocialisták csinálnak, az egyszerre visszataszító és felelőtlen".

Visszataszító, mert amikor Gyurcsányék kormányon voltak, egyszer már tönkretették az országot, és felelőtlen, mert felelős politikusok nem támogathatják a törvénytelenséget és az utcai erőszak semmilyen formáját sem – mondta.

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zazriveczazseni
2018. december 16. 12:28
Az igazi demokraták 2006-ban a Torockás féle szabadságharcosok voltak akik vascsövekkel törték a rendőrök lábát.
formaegy
2018. december 15. 13:51
Jav.: Én megvetem a részeges fiatalokat, és sajnálom azokat a fiatalokat, akik normális neveltetésben részesülnek, tanulnak, dolgoznak, és ez a részeges, bunkó, neveletlen csürhe minősíti őket!
Napoleone
2018. december 15. 13:17
Jobbak is voltatok már kommunikálásban. Ez kimondottan szar irány!
Pelso j.
2018. december 15. 13:06
"az utcai erőszak minden formája elfogadhatatlan," - kivéve, ha a fidesz malmára hajtja a vizet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik