Változnak az idők és a szerepek

2018. december 14. 08:01

Néhány éve még azt hallottam, hogy a hídfoglalás olyan rendbontó fasiszta tevékenység, amely nem hajlandó tudomásul venni a választási eredményeket.

2018. december 14. 08:01
Szombathy Pál
Szombathy Pál
Facebook

„Változnak az idők és a szerepek: néhány éve még azt hallottam, hogy a hídfoglalás olyan rendbontó fasiszta tevékenység, amely nem hajlandó tudomásul venni a választási eredményeket; továbbá két éve meg azt hallottam, hogy éljen a vasárnapi boltzár eltörlése, mert első a fogyasztó és a verseny, ne okoskodjon már bele a kormány a dolgozók védelmébe, majd ők eldöntik, akarnak-e hétvégén is melózni.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gross
2018. december 14. 12:30
"Néhány éve még azt hallottam, hogy a hídfoglalás olyan rendbontó fasiszta tevékenység, amely nem hajlandó tudomásul venni a választási eredményeket." Én alapvetően egyetértek; ez a garázdálkodás szánalmas. Nincs mögötte semmi koherens gondolatvilág, semmi szervezet. Mulatságos, hogy ott vannak közöttük ugyanazok a jobbikos huligánok is, akik 2006-ban "lázadtak". Azonban egy kis helyesbítés: Pál, nem "hallottad" te ezt 2002-en, ne szerénykedj. Te magad írtad.
catalina9
2018. december 14. 12:12
Változnak az idők és a szerepek" de az érdekek nem, azt Soros diktálja..hol így, hol úgy... Ennek követése persze hajlékonyságot igényel, ezért aztán a libsik gerince szilikonból van..
gabor7th
2018. december 14. 11:44
Hát meg például, hogy ne legyen vasárnap megtíltva a munka, mert az emberek túlórázni akarnak...
zakar zoltán béla
2018. december 14. 11:28
Nocsak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik