Annát reggel 6 körül kiengedték a rendőrörsről

2018. december 14. 08:30

Egyik nap Orbánék még nevettek a Parlamentben, másnap megijednek egy fiatal lánytól és elhurcoltatják az Országház elől.

2018. december 14. 08:30

„8 óra munka, 8 óra tüntetés, 8 óra előállítás. angry

Donáth Anna Júliat, a Momentum alelnökét a tegnap esti tüntetésen a rendőrök leteperték, könnygázzal elválasztották és kiemelték a tömegből. Ezután Budapest egyik legtávolabbi rendőrőrsére vitték, ahol először még az ügyvédet sem akarták beengedni hozzá.

Nem a tüntetőket, hanem a Fideszt kell büntetni!

Valami megváltozott az elmúlt 48 órában: egyik nap Orbánék még nevettek a Parlamentben, másnap megijednek egy fiatal lánytól és elhurcoltatják az Országház elől. Az éjszaka folyamán több tucatnyian gyűltünk össze Anna elengedését követelve. Annát reggel 6 körül kiengedték a rendőrörsről.

Köszönjük a segítséget és a támogató szavakat! heart

Ha jönnétek velünk legközelebb:
https://jelentkezes.momentum.hu

#szabadlábon #gyertekvelünk #nemadjukfel”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 260 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hunyadi Mátyás
2018. december 15. 14:59
A Momentum hiába ugrál a törvény ellen, ők soha nem fognak annak hatálya alá esni. És akik a törvény hatálya alá fognak esni azok egyelőre meg sem szólalnak. A hülye is látja, hogy ez az akciózás csupán balhé - a balhé kedvéért.
luisbathhelena
2018. december 15. 12:43
Ah dübörög a kisegér...
DFK
2018. december 15. 08:44
A munka alól genetikailag felmenett csapat tüntet a túlóra ellen. Bár jobb ha nem kényszerítjük munkára őket, mert akkor az unokáink is kárpótlást fizethetnek az unokáiknak. Világos a forgatókönyv. Ezek májusig balhézni akarnak. Meg egy kis vért akarnak. Nagyon provokálnak, hátha valaki nem bírja cérnával.
Volo
2018. december 15. 08:28
Nem a fiatal lánytól ijedtek meg, ti nagyon hülyék, hanem hogy kárt tesz valakiben ( vagy magában!) ott a tömegben a füstölgő szarokkal! ( hogy nyomták volna a szájába, meg a fegyőrébe! )
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik