Juncker: Álhíreket terjeszt Orbán Viktor

2018. december 14. 17:51

„Például álhír, amikor Orbán Viktor arról beszél, hogy én vagyok a felelős a Brexitért. Amikor azt mondja, hogy a migránsok felelősek a Brexitért, az is álhír” – fogalmazott Jean-Claude Juncker.

2018. december 14. 17:51

Nem kizárólag külső forrásokból, hanem időnként európai uniós vezetőktől is származnak álhírek, például Orbán Viktor magyar kormányfőtől –jelentette ki Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke pénteken a brüsszeli EU-csúcson. 

Az ülést lezáró sajtótájékoztatón Juncker hangsúlyozta: a dezinformációk témájának tárgyalásakor világossá tette, hogy az „ott ülők némelyike is felelős bizonyos álhírek terjedéséért”.

Például álhír, amikor Orbán Viktor arról beszél, hogy én vagyok a felelős a Brexitért. Amikor azt mondja, hogy a migránsok felelősek a Brexitért, az is álhír” – fogalmazott.

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2018. december 15. 17:16
Juncker betegsége: ginsiász...
balbako_
2018. december 15. 07:52
Valószínűleg részeg álmát aludta amikor becstelen személye ellen két ország tiltakozott, Anglia és Magyarország. És a migránsok ellen is közösen léptek fel. De újra lemerülhet a szeszgőzbe már megvan az utódja.
ilkaildiko
2018. december 15. 07:27
A Gyuszi taxis a felelős a brexitért!
áfonya
2018. december 15. 04:42
Öreg megint feltankolt ... Valaki a linket hiányolta ,tessék. https://hungaryexpres.com/j-megint-reszeg-elkepeszto-dolgot-mondott-orbanrol/?fbclid=IwAR32Z9fiVjDBiDP4mqSyGmJNnhQOysZrBEod_iJrZHrGj1IgBcXX2t9VGBw
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik