Agresszív ostobaság

2018. december 14. 08:15

Ezek, ha tehetnék, nem sípolnának, hanem akasztanának.

2018. december 14. 08:15
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Idők

„Amikor végképp elfogynak a gondolatok és az érvek, s nem marad már semmi, csak a megfoghatatlan és artikulálatlan gyűlölet, amelyet átkarol és támogat a minden alól felszabadító ostobaság és tudatlanság, olyankor forradalmat szoktak játszani. Mármint az érintettek.

Ezt láthattuk szerdán. A parlamentben is, majd mindannak következményeként odakint az utcán is. A parlamentbe egy napra visszaköltözött a Lenin-fiúk világa. S persze igazából az a csoda, hogy csak tegnap.

Ugyanis akik a szerdaii napot ellenzéki oldalról levezényelték, egész életükben a Lenin-­fiúk szellemiségét (végtelenül kétségbeejtő és sivár szellemtelenségét) hordozták magukban. Csak most lehullott róluk a kultúra, amelyet mindig is kényelmetlen, lötyögő, nem rájuk illő ruhaként viseltek.

Leendő történelemkönyvek kisbetűs jegyzete lesz a lap alján, ahogy az a Szabó Tímea nevű Szamuely odaáll a miniszterelnök elé, és lehengerlő butaságtól eltorzult képével belesípol Orbán Viktor arcába.

Minden benne van abban a képben, s leginkább az, hogy ezek, ha tehetnék, nem sípolnának, hanem akasztanának. Pontosan ugyanez a vágy ordít a Jobbik minden egyes figurájából, és persze a Tordai Bence nevű Cserny Józsefből, akin akkor is a jellegzetes bőrkabát van, ha történetesen zakót visel, és akkor is pisztolyt szegez gyűlölete tárgyaira, amikor mobiltelefonnal hadonászik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 181 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2018. december 16. 10:34
Természetesen nem a gondolatok, az érvek fogynak el, hanem a törvényes érdekérvényesítés lehetőségei szűkültek be. Olyankor jön ez...
nagynemzeti
2018. december 16. 09:46
LE A FASISZTA-SOROSISTA ELLENFORRADALMÁROKKAL! Éljen az IGAZ MAGYAR FÜLKEFORRADALOM!
kerekperec
2018. december 15. 09:36
te barom bayer - olvass és értesülj te állat, te ! https://nepszava.us/bartus-laszlo-a-disznofeju-nagyur/
Gyula72
2018. december 15. 09:04
https://www.youtube.com/watch?v=wHUUzs_nqZk 5:40-től a lényeg!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik