A Szegedi Fidesz elítéli a gyáva és sunyi baloldali provokációt

2018. december 13. 12:02

Felszólítjuk a baloldalt, hogy fejezze be azt az erőszakos politikát!

2018. december 13. 12:02
Szegedi Fidesz
Facebook

"Az éjszaka ismeretlenek egy féltéglával beverték a szegedi Fidesz bejáratát. A Szegedi Fidesz elítéli a gyáva és sunyi baloldali provokációt.

Ide vezet a tartalmatlan, agresszív ellenzéki gyűlöletpolitika. Amit szerdán láthattunk az Országgyűlésben, és utána Budapest városában, az éjjel megtörtént Szegeden is.

A választási eredménybe beletörődni képtelen, gyenge és vitaképtelen baloldalnak már csak az erőszak maradt. Képviselői nyíltan hazudnak az embereknek, alaptalanul uszítanak, és erőszakra bujtogatják az elégedetlenkedőket. Felszólítjuk a baloldalt, hogy fejezze be azt az erőszakos politikát, amelynek végeredménye az, hogy éjjel megtámadták a Fidesz szegedi irodáját!

A bevert ajtó, az okozott kár miatt a Szegedi Fidesz feljelentést tesz a rendőrségen."

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bunko_jobbos
2018. december 13. 18:37
Azon felül, hogy egyetértek velük, mi az, hogy Szegedi Fidesz meg a az egyik fenti kommentelő írta: Salgótarjániak. Mikor tanuljátok már meg végre, hogy a nagybetűket nem tetszőleges helyen használhattok, mint az angolban, hanem szabályok vannak, baszki. Úgy veszem észre, hogy írják az emberek a szöveget, és ha valami nagyon kedves szót fordul elő, ami szerintük fontos, azt nagybetűvel írják. Szóval: szegedi Fidesz, salgótarjániak. A legjobb az volt, mikor a hülye román újságokban megjelent, hogy a szemét magyar média Bukarest nevét kisbetűvel írta a bukaresti kifejezésben :-)))) Aztán elkussoltak.
balbako_
2018. december 13. 15:38
Tombol a balliberális demokrácia a fellegvárban!
puszika
2018. december 13. 14:48
Ez csakis Szegeden történhetett meg! A Botka farmon!!
2785
2018. december 13. 14:38
Kérem ez tévedés! Ez a cselekmény igenis hősies és bátor tett volt! Legalább oly annyira hősies és bátor, mint szánkót, szemetest, útjelzőt stb. égetni!!! Képzeljék, ha ez egy fóliázott üveg, a barmát úgy találja fejbe a visszapattanó féltégla talán még ott is marad! Akkor meg a FIDESZ lenne a hibás, mert nem írta ki nagy betűkkel, hogy az üveg visszarúg!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik