Azok a szocialisták csinálják a balhét, akik egymillió embert tettek munkanélkülivé

2018. december 13. 16:14

A Fidesz-kormány mindig is a munkahelyteremtés kormánya volt.

2018. december 13. 16:14
Fidesz-frakció

„Azok a szocialisták csinálják a balhét, akik egymillió embert tettek munkanélkülivé – Reagálás Tóth Bertalan (MSZP) nyilatkozatára

Elfogadhatatlan, hogy azok a szocialisták csinálják a balhét a parlamentben, akik kormányzásuk alatt egymillió embert tettek munkanélkülivé és kétszeres adóval adóztatták a munkavállalókat. Az ellenzék reménytelen helyzetében bohócot csinált magából a parlamentben, agresszíven viselkedik és összejátszik az erőszakos utcai akciót szervező Soros-szervezetekkel. A Fidesz-KDNP a munkások oldalán áll, ez a kormány mindig is a munkahelyteremtés kormánya volt. Mi már közel 800 000 munkahelyet teremtettünk és folyamatosan emeljük a béreket. A Munkatörvénykönyv módosításának is az a célja, hogy aki többet akar dolgozni, és így többet akar keresni, az elől lebontsuk a bürokratikus akadályokat.”

Kapcsolódó cikkek

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2018. december 14. 12:04
NEM, nem! "Elfogadhatatlan, hogy azok a szocialisták csinálják a balhét a parlamentben, akik kormányzásuk alatt egymillió embert tettek munkanélkülivé és kétszeres adóval adóztatták a munkavállalókat" TŰRHETETLEN, MEGENGEDHETETLEN az afféle akció MINDENKI számára a MAGYAR ORSZÁGHÁZBAN, ORSZÁGGYŰLÉSBEN! AZON KÉPVISELŐK, akik részt vettek abban a hőbörgésben, rendbontásban, MÉLTATLANOK ARRA, hogy országgyűlési képviselők legyenek !
írmag
2018. december 13. 20:20
1990. óta nem változott a véleményem,a minisztériumtól efelé a közintézményekben még a takarító személyzeteket is le kellett volna cserélni. lett vo0nat elég "reakciósunk" hozzá!
küllő
2018. december 13. 19:11
Mondja ezt az a tolvaj-csaló fidesz aki miatt 500 ezren hagyták el az országot.
Balogh Norbert
2018. december 13. 18:15
Most meg melegük van, hát akkor Ne füccsé be!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik