Magyarországon hivatalosan is megszűnt a parlamenti ellenzék

2018. december 12. 16:45

Jól jegyezzük meg ezt a napot!

2018. december 12. 16:45
Pilhál Tamás
Pesti Srácok

„Jól jegyezzük meg ezt a napot! 2018. december 12-én hivatalossá vált szép hazánkban a parlamenti ellenzék megszűnése. Létezni ugyan eddig sem léteztek, dolgozni eddig sem dolgoztak, csak az egymilliós fizetésüket vették föl – de legalább úgy tettek, mintha léteznének, dolgoznának. Ennek most vége. Ezek ott tartanak, hogy fizikai erőszakkal próbálják ellehetetleníteni a parlamenti munkát. A megoldás egyszerű: belépőkártyáikat elvenni, öt év közérdekű munka mindnek!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2018. december 14. 22:25
"Jól jegyezzük meg ezt a napot! " Jegyezzétek, ha egyszer ezt a parancsot kaptátok a főnökeitektől srácok!
Bond, James Bond
2018. december 13. 22:30
Úgy látszik Tomika apuka néhány alapvető tulajdonságát megörökölte: alkoholizmus, "kell egy segg, hogy nyalhassam" mentalitás, 6 sornál hosszabb cikket nem írunk, ... Igaz, ő csak egy a sokból - arctalan, komolytalan
köszönjük néked Rákosi elvtárs
2018. december 13. 21:43
Ezért kaptál pénzt P.T.? Nagyon szar.
Zsusztina
2018. december 13. 18:58
Nem értem, hogy miért szűnt volna meg az ellenzék. Lejáratták magukat, jól kiviháncolták magukat, de attól még vannak. Én ezt a tegnapi akciót nem is tartom a legönlejáratóbbnak. Emlékezzünk csak az álvideóra, Mesterházy erdélyi látogatására, Gyurcsány bohózataira, és,és,és.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik