Elfogadhatatlan az ellenzék viselkedése!

2018. december 12. 20:52

Az ellenzék ezzel is bebizonyította, hogy nem hisz a politikai vitában és kultúrában.

2018. december 12. 20:52
KDNP

„Elfogadhatatlan az ellenzék viselkedése!

Szégyenletes események helyszíne volt ma a parlamenti szavazás ideje alatt az Országház. A politikailag erőtlen ellenzék fizikailag próbálta megakadályozni, hogy az Országgyűlés elvégezhesse tervezett munkáját.

Az ellenzék ezzel is bebizonyította, hogy nem hisz a politikai vitában és kultúrában, az érvek ütköztetésében, hanem csak az agresszív fellépésben és az anarchiában. Nem a választók támogatását kívánják kiérdemelni, hanem meg nem engedhető eszközökkel meg kívánják akasztani a többség akaratának érvényesülését. Talán, ha komolyan vennék munkájukat, többet is elérhetnének. Tetteikkel most is önmagukat minősítették.

Kereszténydemokrata Néppárt”

Kapcsolódó cikkek

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
még fokozza
2018. december 12. 21:58
" nem hisz a politikai vitában és kultúrában" Nem a Geci mondta, hogy boldog karácsonyt?
HattoryHanzo
2018. december 12. 21:25
Mókás a paraziták makogása a gazdatest segge partjáról.
Pál Pusztai
2018. december 12. 21:19
" Az ellenzék ezzel is bebizonyította,hogy nem hisz a politikai vitában és kultúrába" ---- hát ez óriási mondja a KDNP . Biztos az ellenzék akadályozott meg minden bizottsági vizsgálatot. Biztos az ellenzék nyújtott be egyéni képviselői törvényjavaslatot ,hogy kikerüljék a társadalmi vitát. Az ellenzék szavaztatott éjszaka . Az ellenzék válaszolt boldog karácsonnyal. A politikai kultúráról egy pöttynyit. Népszavazás egy angol miniszterelnök ha az általa támogatott téma megbukik a népszavazáson lemond , hasonlóan mondjuk egy olasz miniszterelnökhöz. Nálunk a sikertelen népszavazás után miniszterelnökünk azt mondta siker és eszébe se jutott követni a kulturálatlan nyugati kollégáinak példáját. Ilyen a politikai kultúránk.
Edvind Johnsson3.0
2018. december 12. 21:10
A parlamentnél áll a bál, pár lépcső és bent van a söpredék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik