Tisztelt Bűvész Úr!

2018. december 12. 08:03

Egy kósányi vagyonkezelési összeg töredékéért hajlandó vagyok a NER haladó szellemében megrendezni az alkotást.

2018. december 12. 08:03
Hont András
Hont András
Facebook

„Tisztelt Emberi Erőforrások és Ősmagyarkutatások Minisztériuma, Kultúráért és Cirkuszért Felelős Államtitkárság! Tisztelt Bűvész Úr!

Miután rendszerünk éber őrei leleplezték, hogy Andy Vajna végleg az imperialista sorosügynökök uszályába került, ami a készülő Hunyadi-film illiberális realizmustól elhajoló, kozmopolita-sorosista jegyeiben is tetten érhető, én egy kósányi vagyonkezelési összeg töredékéért hajlandó vagyok a NER haladó szellemében megrendezni az alkotást. Vállalom, hogy az eseményt a valóságnak megfelelően ábrázolom, tehát úgy, hogy a testvéri, török nép kedvezőtlen színben föltüntetése helyett azt domborítom ki, hogy a várvédőknek volt ereje visszautasítani Soros György országkifosztó javaslatát.

Mihamarabbi válaszukat várom, sőt elvárom, mert előkészületként a hősi várvédők korhű jelmezének már megvettem több tucat 2rule szerelést.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2018. december 13. 08:04
És egy 1/2 Lalyos nyugdíjáért is vállalnád. Félre értés ne essék nem az ő ötmilliós fizetése nyugdíjáért hanem az enyémért. Hont eltárs.
Vandor62
2018. december 12. 20:16
Akarsz valamit? Kisember...fénytörés vagy egy egysejtűn...
libantkomcsi
2018. december 12. 19:11
Restart heti hetes.
balbako_
2018. december 12. 17:31
Ettől a fasztól nem bírnak a gyűrűs izmaikkal a posztkomcsik? Ő most az ügyeletes húdevicces?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik