Más eszközökhöz kell nyúlni

2018. december 12. 07:47

Az ocsmány kormánypropaganda kiiktatása nélkül nincsen szabad választás.

2018. december 12. 07:47
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
MTI-OS

„Az NVB soha nem fogja átengedni a kormánypropagandát szabályozó népszavazási kérdéseket. Más eszközökhöz kell nyúlni.

A gátlástalan kormánypropagandát szabályozó törvényjavaslatomat napirendre sem vette a »parlament«, ma pedig másodszorra utasította el a »Nemzeti« Választási Bizottság az erről szóló népszavazási kezdeményezéseimet.

Persze fogunk fellebbezni, de több hivatalos, formális próbálkozásnak nem látom értelmét. Az NVB SOHA nem fog ilyen kérdést átengedni, és most már a Kúriában sem lehet bízni – ehelyett az új Közigazgatási Bíróság fog a fellebbezésekről dönteni a »bírságbajnok« Patyi elvtárs vezetésével. 

Természetesen vannak más eszközök is, és nem fogom feladni, hiszen az ocsmány kormánypropaganda kiiktatása nélkül nincsen szabad választás. A propaganda egyetlen célja elterelni a figyelmet a korrupcióról. A Fidesz céljait szolgáló »kormánypropaganda« pedig egyenlő a hűtlen kezeléssel, hiszen az adófizetők pénze nem arra van, hogy a kormány abból uszítsa az országot az ellenfelei ellen. 

A következő időszakot annak fogom szentelni, hogy ezt minél többen belássuk. Az Európai Ügyészséghez való csatlakozás mellett ez az a cél, amelyikben a legnagyobb szükség van az emberek segítségére a valódi politikai nyomásért! ”

Kapcsolódó cikkek

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2018. december 13. 11:33
Ez ki ez?
rajgy
2018. december 13. 01:35
A Hadházy egy jó miniszterelnök lenne. A Demeter Márta pedig jó államelnök. Legyen végre jó megjelenése Magyarországnak! Fordítsuk a szebbik arcunkat a világ felé!
pensioner
2018. december 13. 00:46
Más eszközökhöz kell nyúlni? Javasolhatom a gumikesztyüt ?
annamanna
2018. december 12. 21:15
Teljesen értelmetlen. Nem több, mint kutyakomédia.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik