A New York Times kettős mércével méri a magyar kormányokat

2018. december 09. 10:18

A napilap egyébként olyannyira objektív, hogy komoly hirdetési kedvezményeket ad baloldali csoportoknak.

2018. december 09. 10:18
Apáti Bence
Magyar Idők

„A The New York Times egészen bizonyosan tíz évvel ezelőtt is hasonló cikkek tucatjai­ban aggódta össze magát, követelve a sajtóviszonyok mielőbbi kiegyensúlyozását. Ja, nem. Akkoriban valamiért nem aggódott a kiegyensúlyozatlan médiaviszonyok és a sajtó szabadsága miatt a manhattani szerkesztőség egyetlen tagja sem.

A The New York Timesról érdemes pár dolgot az agyunkba vésni. A napilap természetesen nem objektív, középen álló újság, hanem balliberális. Persze nem vállaltan, hiszen a ballib média képviselői nem olyanok, mint például mi, akik nyílt lapokkal játszunk. A független-objektivitás álcája mögé bújva mondják meg a legkevésbé sem független-objektív tutit.

A lap szélsőségesen Donald Trump-ellenes, viszont a demokratákért és Hillary Clintonért valósággal rajong. Persze nem azért, mert balliberális szellemiségű lenne a szerkesztőség, ugyan! Pusztán amiatt, mert a lap tagjai osztottak, szoroztak, tájékozódtak, majd a száraz tényeket figyelembe vették, végül mérleget vontak, és úgy döntöttek, Trump egy büdös tahó, Hillary viszont egy felvilágosult demokrata, tehát csak és kizárólag ő lehet alkalmas Amerika vezetésére.

A napilap egyébként olyannyira objektív, hogy komoly hirdetési kedvezményeket ad baloldali csoportoknak, például a MoveOn.org nevű lobbicsoportnak, miközben teljes árat számít fel a konzervatív csoportoknak. De ez esetben is biztosan gondos mérlegelés előzhette meg a hirdetőkre vonatkozó, egészen speciális szabályok meghozatalát. A The New York Times szerint a Népszabadság bezárása is a független sajtó elleni támadás volt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dakotasámán
2018. december 10. 12:44
"A The New York Timesról érdemes pár dolgot az agyunkba vésni. A napilap természetesen nem objektív, középen álló újság, hanem balliberális. Persze nem vállaltan, hiszen a ballib média képviselői nem olyanok, mint például mi, akik nyílt lapokkal játszunk." a magyar tetűkről is érdemes legalább egy dolgot tudni, nevezetesen, hogy fasiszta szoppancsok kifizető helye. és bazmeg, olyan nyílt lapokkal játszotok, hogy még azt is leírtátok, hogy fasiszták vagytok. meg hogy a közpénz szivattyút igen szeretitek működtetni. ja nem, ennyire azért nem vállaljátok magatokat. az a qrva nagy helyzet szoppancs, hogy seggazda nélkül éheznél attól a nagy eszedtől.
catalina9
2018. december 10. 07:25
A New York Times kettős mércével méri a magyar kormányokat" "..A kérdésre, hogyan lehet egy nemzetet a tudta nélkül meghódítani, Rosenthal e műveletet a média teljes irányításának tulajdonítja. Azzal dicsekedett, hogy a hírek kezelése zsidó irányítás alatt áll. Amelyik folyóirat szerkesztősége nem hajlandó elfogadni hírszolgálatok ellenőrzött híreit, azt úgy kényszerítik térdre, hogy fizetett hirdetőiket megvonják [megfenyegetik, elidegenítik] a laptól." hát ugye a New York Times-ban hemzsegnek a zsidók....
48saxon
2018. december 09. 18:02
Na igen, a moveon.org... https://www.amazon.com/Shadow-Party-Hillary-Radicals-Democratic/dp/1595551034 Itt a szerző által csak a "hét nővérnek" nevezett, "oszlopos" Soros-szervezetek egyike. Eredetileg nem Soros alapította, ám ő, látva a befolyási potenciálját és ideológiai elkötelezettségét, tett egy nehezen visszautasítható ajánlatot az alapítónak, azóta az ő szekerét tolják.
gacsat
2018. december 09. 17:42
https://www.google.com/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwih0eS7mJPfAhVC6aQKHdl6A5YQjRx6BAgBEAU&url=https%3A%2F%2Farchive.4plebs.org%2Fpol%2Fthread%2F176270536%2F&psig=AOvVaw11D22COhQnAf4PtADGa1Rl&ust=1544460124497418
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik