A tettetés vége

2018. december 08. 17:24

A mostani változás újabb megtiprása demokratikus értékeinknek és intézményrendszerünknek.

2018. december 08. 17:24
Tárkányi Péter
Tárkányi Péter
Balra át!

„A mostani változás új lépcsőfok a hibrid rendszer kiépítésben, újabb megtiprása demokratikus értékeinknek és intézményrendszerünknek. De nem azért, mert mostantól máshogy, mást olvashatunk az érintett lapok hasábjain, vagy mást láthatunk, hallhatunk a rádióból, tévéképernyőről. A félelem- és gyűlöletkeltő migránspropaganda, a nyíltan szított rasszizmus, a hajléktalanok elleni uszítás, a Soros György által vezetett összeesküvéssel való riogatás (melynek része a CEU, a civil szervezetekaz ENSZ, az Európai Uniótöbb száz Európai Parlementi képviselő, és a teljes magyar ellenzék), és egyáltalában a jól ismert, magyaros kormánypropaganda nem megy sehova. A változás a magyar társadalom fejében fog megszületni.

Mit üzen ugyanis Orbán Viktor ezzel a tranzakcióval a magyar társadalomnak?

Azt, hogy már a látszatát sem akarja kelteni annak, hogy a magyar médiapiac nincsen totális kormányzati kézivezérlés alatt. Orbán Viktor ezzel nyilvánosan felvállalja a külvilág és a magyar társadalom előtt, hogy a kormánypárti médiabirodalomnak eddig is egy valódi tulajdonosa volt, és ezután is egy lesz.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nemecsekerno_007
2018. december 09. 12:14
Droid.
Peter8811
2018. december 09. 06:51
A kippa a fejeden az valódi vagy direkte így vágatod a hajadat.
Mich
2018. december 08. 23:36
Még egy bolond libsibolsináci...
luisbathhelena
2018. december 08. 21:50
"újabb megtiprása demokratikus értékeinknek és intézményrendszerünknek." Mi az hogy újabb? Hát nem fasiszta diktatúra van van 8 éve? Össze vagyok zavarodva teljesen...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik