Ezért voltam muszáj eljöjjek Magyarországról – CEU-s diákok rémvallomásai Orbán Magyarországáról

2018. december 08. 17:26

Nézzük azokat a xenofób incidenseket, amelyeket a CEU eddig nagyvonalúan elhallgatott!

2018. december 08. 17:26
Kurtz ezredes
Tutiblog

„Most, hogy a CEU a törvényes határidő előtt egy hónappal határidőt szabva a kormánynak inkább mégis elköltözik a világ legélhetőbb városának számontartott Bécsbe, vessünk számot azzal, hogy sokkal többet vesztettünk egy sokszínű elitegyetemnél. Nézzük azokat a xenofób incidenseket, amelyeket a CEU eddig nagyvonalúan elhallgatott, de most mégis hirtelen fontosak lettek számukra!

Kapoor, az elbűvölő indiai lány! Szociológusként a világhírű hyderabadi egyetem végzős hallgatója. Magyarországra az antiszemita kormánypropaganda antiszemita címlapjainak tanulmányozása céljából utazott. Színes viseleteivel mindig derűt és jókedvet kölcsönöz a campusnak, egyszer azonban CEU-s kitűzőben akart kacsakloákát vásárolni a hentesnél, és a heteroszexuális fehér férfi bárdjával inkább őt fenyegette meg. A pénztáros is undorral nézett rá a közértben, amikor meg szerette volna kóstolóként orral felszívni kis mennyiségben a zacskós fűszereket vásárlás előtt, ahogy az az ő kultúrájukban szokás.

Hannelore és Rachel, a nyelvtanár LMBTQ-pár! A több éve hazánkban élő házaspár az összehasonlító gendernyelvészet komoly, elismert tudósa, valamint karitatív tevékenységként puszta jóemberségből semleges személyes névmásokat oktatnak több vilánynyelven is elhagyatott borsodi és baranyai zsákfalvakban. Hannelore-t többször inzultálták, kinevették, rosszallóan néztek, miközben kézenfogva sétált Párjával a templom előtt. Rachelt tettleg is inzultálták, amikor ittas és garázda elemek “Mocskos buzi” kiáltással téptek ki kék fürtöket hajából. Azonban mindketten úgy döntöttek, hogy nem adják fel, és továbbra is itt szeretnének toleranciát oktatni. Azonban az egész projekt ellehetetlenül most, hogy a magyar kormány mégse hajlandó megfelelni a CEU szabályainak. 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magnahungaria
2018. december 10. 19:54
Huh, ennyi minden összejött a tomboló rasszizmus 8 éve alatt? Vkire csúnyán néztek -állitólag-? Ennyi? Sehol egy tömegmészárlás az ártatlan muszlimok ellen, "Jézus él!" felkiáltással? Szegény LMBTQMZPXY stb, pár mit összeretteghetett itt ... biztos többet, mint nagynéném az ostrom alatt ... :-((( és mégis, micsoda fájdalom nekik Viennába menni ! :-) Na, erre varrjon gombot, aki okos! Itt tombolt az az izé, ami tombolni szokott, szörnyű volt, de nagyon sajnáljuk, hogy el kell menni ... csekély értelmű medvebocsként nehezen teszem össze, amikor a fél világ itt punnyad, zabál, vedel, qrva jól érzi magát, majd hazamegy, és elmondja, hogy Magyarországon úgy tombol a fasizmus, hogy a fal adja a másikat ... libsi hivatásos hazudozók! Új lemezt kérek, mert ez már rohadt uncsi, TETVEK!!!
voltospultos
2018. december 09. 12:21
https://bezzegnemzetek.pestisracok.hu/2017/03/15/unnepi-habsburg-csaladi-mosolyalbum/ Jó időtöltést Viennában!
sozlib_abschaum
2018. december 09. 08:28
De miért nem mindjárt a (szabadelvű és befogadó) Szaúd-Arábiába költözőt a köcsöggyár (ceu).
twist
2018. december 09. 07:08
A CEU hallgatók zöme nem magyar. Egyébként is csak félig mentek el. Sajnos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik