Orbán elismerte, hogy bajban van a magyar gazdaság

2018. december 07. 12:32

A miniszterelnök ma reggel is azzal múlatta az időt, hogy igazi kérdések helyett a Kossuth Rádióban adja elő a Kedves Vezető szerepét.

2018. december 07. 12:32
Demokratikus Koalíció
Demokratikus Koalíció

„DK: Orbán elismerte, hogy bajban van a magyar gazdaság

A miniszterelnök ma reggel is azzal múlatta az időt, hogy igazi kérdések helyett a Kossuth Rádióban adja elő a Kedves Vezető szerepét. Orbán az összeomlóban lévő egészségügyet ismét azzal akarja megoldani, hogy béremelést ígérget, erről azonban azt mondta, hogy »ez nincs garantálva abban az értelemben, hogy nem tudjuk, hogy a következő években hogyan teljesít a magyar gazdaság«.

A Demokratikus Koalíció szerint mára Orbán is elismerte, hogy bajban van a magyar gazdaság. Ezért fizetik az európai magyarok az Orbán-csomag megszorításait; ezért nincs már lakástakarék, ezért nem emelkedik a nyugdíj még az infláció mértékével sem, ezért nem lesz jövőre béren kívüli juttatás és ezért akarja a Fidesz a rabszolgatörvényt. Az EU-s pénzek ellopása és az orbáni gazdaságpolitika válságot hoz az országra.

Molnár Csaba
Ügyvezető alelnök
EP-képviselő
DK

Kiadó: Demokratikus Koalíció”

Kapcsolódó cikkek

Összesen 163 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fogas paduc
2018. december 10. 15:51
Szóval az állib-pseudoszoc kormányzások ideje alatt sokkal jobban nőtt az adósság, mint a GDP - általában 2-3x jobban. Most meg fordítva van. - Tán éppen ezekben a másodpercekben sikerült behoznunk a szlovákokat, akik 2007-ben köröztek le minket. Ja, és eközben ugye egy csomó nemzetgazdasági ágazatot is visszavásárolt az állam.....
syphax
2018. december 10. 06:38
HA A MAGYAR GAZDASÁG "BAJBAN" VAN, VAGY LENNE, akkor: 1.) SOK-SOK ugyanilyen "bajban levést" kívánok "HŐN" magunknak a későbbi időkben is. 2.) SOK-SOK UGYANILYEN "BAJBAN LEVÉST" kívánok a legtisztább szívvel minden államnak és népnek, mint ameilyen --úgynevezett "bajban vagyink" mi magyarok most. 3.) Ha ez a "baj", akkor minden a legnagyobb rendben van!
Negue
2018. december 09. 23:28
"Orbán elismerte, hogy bajban van a magyar gazdaság" Kreténke. Ugye azért szerették volna, ha a Gyurcs. kormány alatt lett volna ilyen bajban a magyar gazdaság. Lehet ökörségeket nyilatkozni, na de ekkorát? dk=szórakoztatóipar.
Mich
2018. december 09. 14:25
Fletó elismerte, hogy bajban van a 2010 utáni magyar valósággal...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik