Így szivárog be a fasizmus az egyetemekre

2018. november 23. 13:40

Hörcher, te sarlatán, szégyelld magad.

2018. november 23. 13:40
Zsurzsán Anita
Facebook

„Esetleg ha valakit érdekel, hogyan szivárog be a fasizmus és az irracionalizmus kártékony ideológiája nem csak a kultúrába, hanem a tudományos közegbe, az egyetemekre is, az olvasmánylista alapján teljesen kritikátlanul és reflektálatlanul. Hörcher, te sarlatán, szégyelld magad. Ennyit tudok hozzáfűzni. Egy kis jelentéktelen történelmi adalék, hogy Mussolini kormánya idején is ugyanilyen színvonaltalan rendszerhű kurzusértelmiségiek politikai, esztétikai, filozófiai stb. "kortárs elméleteivel" töltötték fel a szemináriumokat, ez a lista megállná a helyét 1932-ben Milánóban is. Meg is lett az eredménye.”

Zsurzsán Anita megjegyzése a Facebookon annak kapcsán, hogy a Kommentár előző száma tananyag lett a Pázmányon Horkay Hörcher Ferenc tanár úr egyik óráján, mint elemezésre méltó szövegek gyűjteménye.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 135 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
matykox
2018. november 26. 08:10
Ezt a kártékony, nőnek látszó állatot minek szemlézi a Mandi? Egy senki, akire kár egy bitet is pazarolni.
crydog
2018. november 25. 20:20
Nah, bezzeg a marxizmus meg a feminizmus nem baj ha "beszivárog" ugye te féreg .
august
2018. november 25. 07:59
A balliberálisokban a következetesség az ami figyelemreméltó, ugyanis ma a migránskrízis közepette az érvrendszerük első pontja, hogy nálunk rettegnek a migránsoktól, amikor még életükben nem láttak egyet sem. Viszont érthetetlen ez a fasisztázás, ugyanis élő ember 70 éve nem látott egyetlen fasisztát sem, ennek ellenére a napi politikai háború részévé vált, hogy mindenhol fasisztát látnak.
Akitlosz
2018. november 24. 23:00
És ki ez a Zsurzsán Anita, akinek a fészbukkos megjegyzése ennyire rettentő fontos országos hír?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik