Orbán szemébe fogom mondani, hogy tolvaj!

2018. október 18. 09:37

Volner János szavahihetősége rettenetes nagy csorbát szenvedett. Interjú.

2018. október 18. 09:37
Sneider Tamás
Index

„A beszélgetésünk idején még nem zárult le Volner János etikai vizsgálata. De feltehetően kizárják a pártból. (Volner végül kilépett a pártból kedden.)

Nem tudhatom, nem én vagyok az etikai bizottság.

Mi szól amellett, hogy nem zárják ki?

Semmi. Volner János is erre játszott az elmúlt egy hétben. Önmagáért beszél az a hazugsághadjárat, amelyet a saját pártjával szemben indított. Nincs számára mentő körülmény.

Volner Jánost tavasszal a legnagyobb szavazatszámmal választották meg alelnöknek. Többen kapacitálták, hogy ő legyen az elnök Vona Gábor visszavonulása után. Önt meglepte a „nem kurvának álltam” levél?

Közel sem volt meglepetés, nyár közepe óta vártam, mikor fog megtörténni. De először is tisztázzuk azt, hogy János szavahihetősége rettenetes nagy csorbát szenvedett, rendszeresen másképp emlékezik vissza a történtekre, mint ahogyan azok valójában történtek. Sok példát felhozhatnék, de ha csak egyet említek, akkor abban is nagyon erős túlzás van, amikor azt állítja, hogy sokan akarták elnöknek, és hogy az elnökség összes tagja napokig könyörgött neki. Felmerült az ő neve is, ahogy a Toroczkaié és az enyém is. Majd a rövid életű társelnökségi ötletnél ezek kombinációi, de aztán gyorsan letisztult a helyzet és végül Toroczkai Lászlón kívül mindenki, még Volner János is a Sneider-Gyöngyösi párost javasolta a Jobbik vezetőinek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 154 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Béna Géza
2018. október 19. 11:05
Azok akik létre hozták ezt a jobbiknak nevezet szart azért tették mert úgy gondolták hogy Magyarországon mindenki rasiszta fasiszta antiszemita Az állandó zsidó és cigány ellenes kirohanásaikkal padlóra teszik az országot és tökéletes migráns befogadó ország lettünk volna Ez a veszély most is fen áll már nem a jobbik oldaláról, ,Csak reménykedhetünk hogy ez nem fog bekövetkezni de mindent megtesznek hogy a magyarokat kisöpörjék a kárpát medencéből
makapaka2
2018. október 19. 11:01
Sneider, hiteltelen, súlytalan politikussá váltál!
néhai Ch.Pilot
2018. október 18. 23:55
"Orbán szemébe fogom mondani, hogy tolvaj!" Snejderkém, te szerencsétlen, kispályás hazaáruló! Szóval képes volnál a szemébe hazudni Orbán Viktornak? :-)
CaroleYoung
2018. október 18. 20:55
A legjobb online munkahelyek ..... Az otthoni online otthoni vállalkozásokat kínáló cég hetente több, mint 9576 dollárt kereshet, röviddel több órányi munka után. Csatlakozzon hozzánk, és látogasson el honlapunkra további részletekért ... Így kezdtem ... >>>>>> http://www.Money47.Com
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik