Pántlikás unokáink

2018. október 18. 07:20

Orbán Viktor gyakorlatilag kizárta a nem Magyarországon élő magyarokat a magyar nemzetből.

2018. október 18. 07:20
Merker Iván
Mérce

 

„Tisztában vagyok azzal is, hogy nekem és a leendő kormánynak az ország három harmadát, a magyar nemzet egészét kell képviselnünk.”

(Orbán Viktor, 2010. május 14.)

Igen egyszerű Orbán Viktor új magyarságdefiníciójának (»az a magyar, akinek az unokája is magyar lesz«) nyilvánvaló logikai buktatóin (hogy ez alapján vagy senki sem magyar, vagy pedig a magyarságuk eldönthetetlen) nevetgélni. Egy fokkal még ennél is pontosabb és viccesebb a 444 cikke, amelyben felsorolják, kik nem számítanak magyarnak a definíció szerint. Az idézet egyébként Golda Meir izraeli miniszterelnöktől származik, csak ő értelemszerűen, nem a magyarokat, hanem a zsidókat definiálta így.

Azonban a röhögcsélés közben elfeledjük, hogy ezzel a definícióval Orbán Viktor gyakorlatilag kizárta a nem Magyarországon élő magyarokat a magyar nemzetből.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2018. október 19. 10:44
Baszd meg ezt az eszmefuttatást, te ökör!
yes_we_can
2018. október 19. 01:13
Az a kurva pofonfa.....
nyugalom
2018. október 18. 16:52
Na ennek a szerencsétlen flótásnak sikerült valamit találni, most azt hiszi, komoly firkász lett!
AprilEsparza
2018. október 18. 12:16
A legjobb online munkahelyek ..... Az otthoni online otthoni vállalkozásokat kínáló cég hetente több, mint 9576 dollárt kereshet, röviddel több órányi munka után. Csatlakozzon hozzánk, és látogasson el honlapunkra további részletekért ... Így kezdtem ... >>>>>> http://www.Money47.Com
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik