Otthon, édes otthon

2018. október 18. 07:15

A balliberális kormányok alatt hány devizahiteles vehetett kényszerű búcsút az otthonától?

2018. október 18. 07:15
Kiss Gergely
Magyar Idők

„A Demokratikus Koalíció bejelentette, hogy aláírásgyűjtésbe kezd a lakás-takarékpénztárak ügyében. Arról viszont nem beszéltek, hogy a balliberális kormányok alatt hány devizahiteles vehetett kényszerű búcsút az otthonától.

Gyurcsány Ferencéknek inkább ezen, valamint azon kellene elgondolkodniuk, miként tudtak olyan rosszul kormányozni, hogy annak következményeként a »szakértői« Bajnai-kormány a szocpolt is megszüntette.

Ehhez képest az Orbán-kormány jövőre már 242 milliárd forinttal támogatja az otthonteremtést.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
AprilEsparza
2018. október 18. 12:15
A legjobb online munkahelyek ..... Az otthoni online otthoni vállalkozásokat kínáló cég hetente több, mint 9576 dollárt kereshet, röviddel több órányi munka után. Csatlakozzon hozzánk, és látogasson el honlapunkra további részletekért ... Így kezdtem ... >>>>>> http://www.Money47.Com
aleb19
2018. október 18. 10:26
"A balliberális kormányok alatt hány devizahiteles vehetett kényszerű búcsút az otthonától?" szerintem egysem...de csak azert mert ez egy tobb eves folyamat mire kilakoltatasig eljut a lakashitel bukta amugy a kovetkezo nagy lakashiteles szivatas kozeleg ...aki nem fix 10 eves hitelt vallal/valtoztat az ugyanugy megszivhatja mint a deviza hitellel ezert is erdekes info , hogy a nemzet uzsoras bankjanal /csanyidagadtotpsanyi/ 7.7% az eves kamat ebben a kategoriaban azaz tobb mint 5% uzsorat szamol fel a legnagyobb magyar bankosbarom
fogas paduc
2018. október 18. 10:01
Szóval a lakástakarékok kapcsán csak az adójóváírás miatt volt haszon, anélkül a betéttulajdonos számára veszteséges volt. És akkor inkább tényleg a CSOK-ot bővítsék belőle, mert az tényleg a lakásépítésre fordítódik - s ugye azoknál, akik gyereket vállalnak.
Theresa Sekély
2018. október 18. 08:04
Miért azokat kellett megmenteni skinek volt pénze?! Visszafizetni 180Ft-on majd "megmenteni" a többit 256Ft-on! Fasza!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik