Ezt láttam én a magyar feminizmusban

2018. október 18. 16:17

Nagyon sok kárt okoz ez a közeg. Nem feminizmus ami megy, hanem maffia és 1984, összekapcsolódva Budapest legrosszabb kulturális mintáival, a kicsinyességgel, házmesterkedéssel, egymás eltaposásával.

2018. október 18. 16:17
Bajusz Orsolya
A kultúrharcon túl blog

„Rossz ötlet volt bármit elkezdeni magyarázni ennek a közegben, tálcán kínáltam fel magam politikai eszköznek, hogy igazolni tudják ők a gyűlölködésel stb stb állnak szemben. Ez kell nekik, mit érdekli a legtöbb embert itt ki mihez ért, vagy a feminiznus mint kultúrakritika. Kész kulturális scriptek vannak, kilóra ideimportálva, kézivezérléssel Londonból, Berlinből stb megy az INGO szféra, a terepen a végrehajtók, jelentenek néha a központnak. 

A két flagship ügy leplezi a legjobban le ezt a közeget. Vidéki családanyának nincs női princípiuma, női lelke, vele született nőiessége, de második kerületi férfinak van. Ennek semmi értelme. Semmi. A női princípium ellen ágállók hirtelen beleállnak abba, hogy velünk született gender identitás? Ugyanez a szex'munka'. Hölgyem legyen inkább kurva. A stigma eltávolítása címszóval a szexipar normalizálása, a szexipar jogi környezetének megteremtése. Ez egy kilóra idehozott franchise, amiről sokat elmond, hogy az egyik fő aktor, az Amnesty policy tanácsadóját elítélték emberkereskedelemért. 

Vannak sztorik ebből a közegből amik még parábbak mint amiket leírtam, pl amikor egy csávót ártatlanul megvádoltak szexuális erőszakkal csak azért, hogy kicsináljanak 3 nőt, köztük engem. Nem akarok belemenni, túl mocskos és para, túl sokan vannak benne. Van a városban még egy Weiler Péter ügy, csak még mocskosabb. """"Civilek"""" az a banda is.

Sajnos ki kell mondanom, hogy nagyon sok kárt okoz ez a közeg. Nem feminizmus ami megy, hanem maffia és 1984, összekapcsolódva Budapest legrosszabb kulturális mintáival, a kicsinyességgel, házmesterkedéssel, egymás eltaposásával. Keservesen megbántam, hogy ennek a szarnak valaha toltam a szekerét. Csak egy mentségem van, hogy a feminizmus elvileg értelmes dolgokat jelentene, például meg lehetne érteni kinek a teste miért és hogyan, ki számára válik erőforrássá, biológia és kultúra hogy kapcsolódik össze, benne van a liberális individualizmus kritikája, modernitáskritika, például miért hülyeség, hogy rendes ember szépen beszél (mondjuk ez triviális). Nem magától értetődő, hogy a feminizmus áldozatverseny és politikai kisvállalkozókkal teli kígyóverem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2018. október 19. 17:12
Ezt láttam én a magyar feminizmusban" én meg ezt: ájtatos kútmérgezők által felizgatott bugyisták.. csak megjegyzem, hogy Andrássy Katinka leírja az önéletrajzi regényében, hogy már az 1900-as évek elején a balos nőmozgalmak 99 százaléka zsidó irányítás alatt állt. Most is.
mcfarlane
2018. október 19. 10:19
Jó, hogy valaki végre belülről is leírta...
Kanóc
2018. október 19. 10:16
Orsolya belülről bomlasztja a feminizmust.
Huffnágel Pista
2018. október 19. 06:32
Minden oké, és nem az okozaté, a csetepaté, hogy miért nem csorog a lé, de ez a buké, nem csak a magyaroké, a világ nyikorog, mint lomiba tett nagykanapé. Anti bemegy az ajtón, mert rá van írva, hogy Tóni, Bandi duzzog a sajtón, mint gyerek alatt a póni, Történelmet ír István, Laci matekot, nyelvtant, Szenvedő alak a vizsgán, de a létige magától elvan. Minden oké, és nem az okozaté, a csetepaté, hogy miért nem csorog a lé, de ez a buké, nem csak a magyaroké, a világ nyikorog, mint lomiba tett nagykanapé. A malacok ólálkodnak, A hatásvadász Farkas éhes, a kutyák elharapództak, a tanácsadás számlaképes. Probléma van ezer helyben,, A Főnök veled a bajban, jó-jó, ha nem is itt helyben, de legalább fejben Dubai-ban. Minden oké, és nem az okozaté, a csetepaté, hogy miért nem csorog a lé, de ez a buké, nem csak a magyaroké. a világ nyikorog, mint lomiba tett nagykanapé. Disznóvágás a csúcsa, az összeröffenésnek. Az életük miért ilyen furcsa? Kik sietnek, pontosan késnek. Birkák terel a madzag, ösztönből véd, mivel puli, De e dalból leszek-e gazdag? Úgy, mint a négy liverpool-i. Minden oké, és nem az okozaté, a csetepaté, hogy miért nem csorog a lé, de ez a buké, nem csak a magyaroké, a világ nyikorog, mint lomiba tett nagykanapé. Minden oké, és nem az okozaté, a csetepaté, hogy miért nem csorog a lé, de ez a buké, nem csak a magyaroké, a világ nyikorog, mint lomiba tett nagykanapé. https://www.youtube.com/watch?v=QrWYeBStI9s
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik