Az újkommunisták háborút indítottak a szólásszabadság ellen

2018. október 16. 09:14

A haladók szeretnék végre „szabadságra nevelni” ezeket az ostoba, visszamaradott bennszülötteket, akik képesek Trumpra és Orbánra szavazni.

2018. október 16. 09:14
Megadja Gábor
Megadja Gábor
888

„Akinek van szeme és nem hülye, látja: ezek nem semleges platformok, hanem a progresszív ideológia átnevelő-központjai, akik politikai befolyást és hatalmat akarnak. A jobboldali hangok kiirtásával totálissá tudják tenni a buborékot, minden felhasználó csak a bevándorlás-párti, LMBTQIDDQD-IDKFA üzenetekkel fog találkozni (na és persze a személyre szabott üzleti hirdetésekkel, mert a liberális-demokrata haladásnál csak egy jobb dolog van, a pénz).

Csak a módszer változott, a gondolat azonos. A haladók szeretnék végre »szabadságra nevelni« ezeket az ostoba, visszamaradott bennszülötteket, akik képesek Trumpra és Orbánra szavazni, és sajnos, ehhez nevelni kell őket, nem lehet mit tenni. Mivel a haladók szabad játéktérben, vitában képtelenek győzni, ezért ahhoz az eszközhöz nyúlnak, amiben születésük óta a legjobbak: elhallgattatni a másik felet. Akkor nem pofázik.

Az okostojás libsik, akik amúgy csapkodják a mellüket, hogy mekkora szabadság-pártiak, minderre azt mondják, hogy a Facebook, Google, Twitter stb. magánvállalatok, így hát azt engedik megnyilvánulni, akit akarnak. Nem beszélve a fenti törvényről ilyenkor érdemes tőlük megkérdezni, hogy ez akkor minden magántulajdonban lévő vállalkozásra érvényes? Éttermek, kávézók például megtilthatják színes bőrűeknek, hogy oda bemenjenek? A logika sajnos nem a libsik erénye (szemben az erőszakoskodással és a cenzúrával), így erre a végén maximum azt a dialektika szabályainak megfelelő választ kaphatjuk, hogy a Facebook nemes, jó ügyek érdekében fogja be a jobboldaliak, konzervatívok, keresztények pofáját, míg a színes bőrűeket nem szívesen látó étterem-tulajdonos nem jó, nem nemes ügy érdekében.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2018. október 17. 07:28
Megadja(testvértől) többet várnánk, a példa erős csúsztatás. Ha helytelenül viselkedsz egy étteremben, kibasznak, lehetsz fekete is akár.
mustarharmas
2018. október 16. 15:00
Pontos.
OberEnnsinnen
2018. október 16. 14:18
Facebook, Google, Twitter stb. magánvállalatok= "A legszörnyűbb intézmények egyike, amelyet emberi agyvelő valaha kieszelt, a GPU, amely a Csekából származott s amelynek a hirhedt cári politikai rendőrség volt szülőanyja. Az orosz kommunisták, hogy a politikai és paraszti ellenállást letörjék, ezt az intézményt fejlesztették ördögi tökélyre. Így keletkezett a GPU, amely állam volt az államban, uralkodott a kommunista állam, a párt s a párt vezérei fölött." Ma: Facebook=GPU2.0 A GPU a történelem folyamán sokszor megszünt, hogy új néven, ugyanazt folytassa. Ne legyünk naivak, ha a Facebook - vezére - megbukik, azonnal a helyébe lép a Soros-branch spekulánsok régi alakulata, új névvel.
TCrown
2018. október 16. 12:03
Ezek az idóta jobbosok, konzervatívok, republikánusok már csak ilyenek. Azokon lovagolnak, amit a vaksi szemükkel látnak, a süket fülükkel hallanak, a tompa agyukkal gondolnak. És azt hiszik mindez fölér a liberálisok nagy céljainak igazságához. Pedig aki a libbantakban nem bízik, az a fényes jövőben sem bízik. És aki a boldog, fényes jövőben nem bízik, az áruló. A dallam mindig más, de hangjegyek ugyanazok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik