Gratulálunk a német, belga és luxemburgi zöld pártoknak

2018. október 16. 10:51

Sikereik igazolják: a jövő zöld.

2018. október 16. 10:51
LMP
OS-MTI

„Gratulálunk a német, belga és luxemburgi zöld pártoknak

Az LMP gratulál a német, belga és luxemburgi zöld pártoknak, akik a hétvégi választásokon kiváló eredményeket értek el.  A bajor tartományi választásokon a német Zöldek kitűnő választási eredményükkel a második legerősebb párttá nőtték ki magukat. Belgium számos helyhatósági körzetében a zöldek lettek a legerősebbek, míg Luxemburgban a Zöldek történelmi eredménye jelenti a koalíció fennmaradását. 

Ezek az eredmények jelzik, hogy a választók nem kérnek a környezetüket és biztonságukat veszélyeztető politikai intézkedésekből és bizalmat szavaztak a megújuló gazdaságnak, társadalomnak és politikának. Sikereik továbbá igazolják: a jövő zöld. Az LMP a 2019-es Európai Parlamenti és önkormányzati választásokon teszi ezt egyértelművé. 

LMP sajtó

Kiadó: Lehet Más a Politika párt (LMP)”

Kapcsolódó cikkek

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Coccothraustes
2018. október 17. 07:41
Miért, ők is felbomlanak?
figyelő4322
2018. október 17. 07:40
Remélem, nem ez lesz a jövő. Mert a libazöld külső alatt VÖRÖS a szín. Mint a vér.
Akitlosz
2018. október 16. 22:41
Legalább van, aminek tud az LMP is örülni. Mert azt a jövőt ők itt Magyarországon ugyan nem érik meg.
Rasdi
2018. október 16. 17:02
Sajnálom, de a zöldség az zöldség . Az a bajom vele, hogy a "zöld" gondolat, azaz a természet, a Föld élete és jövője valahol szinte bármilyen értékrendbe beépíthető. Egyetlen gondolat, ami önmagában kevés adott esetben egy államvezetéshez. Ugyanolyan leegyszerűsítő valami mint a migránskérdésnek Mr. Soroshoz kötése. Talán felgyorsult korunknak, és az egyre összetettebbé válás mindent "leegyszerüsítő" kommunikálásának a velejárója?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik