Egy szövetségi bíró elutasította Stormy Daniels Trump ellen benyújtott egyik keresetét

2018. október 16. 07:38

A Stormy Daniels néven ismertté vált pornószínésznő arra hivatkozva nyújtott be keresetet, hogy az elnök megsértette a jó hírnevét, amikor kétségbe vonta állítását, miszerint 2016-ban megfenyegették volna.

2018. október 16. 07:38

Egy szövetségi bíró elutasította hétfőn Stormy Daniels amerikai pornószínésznő Donald Trump elnök ellen benyújtott egyik keresetét, és arra kötelezte őt, hogy térítse meg az elnök perköltségeit.

A Stormy Daniels néven ismertté vált pornószínésznő – valódi nevén Stephanie Clifford - arra hivatkozva nyújtott be keresetet, hogy az elnök megsértette a jó hírnevét, amikor kétségbe vonta állítását, miszerint 2016-ban megfenyegették volna. Clifford ugyanis korábban azt hangoztatta: azért fenyegették meg, hogy hallgasson a Trumppal egy évtizeddel korábban folytatott állítólagos viszonyáról.

James Otero Los Angeles-i szövetségi bíró már a szeptember végén tartott meghallgatáson is kétségeit hangoztatta a kereset megalapozottságát illetően.

Az elnök ügyvédje, Charles Harder elégedetten nyilatkozott a döntésről. A pornószínésznő ügyvédje, Michael Avenatti viszont azt írta Twitter-bejegyzésében, hogy az ítélet, amelyet megfellebbeznek, „korlátozott” hatású, hiszen ügyfele másik két pere Donald Trump és volt ügyvédje, Michael Cohen ellen változatlanul folyamatban van. Annak a pernek a célja a 2016-ban kötött titoktartási megállapodás érvénytelenítése.

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tizuii
2018. október 16. 08:36
kurva meg az igazmondás. lehet trampli hamis pénzt adott neki, viszont ez esetben megerőszakolta a müvésznőt
GregDzsi
2018. október 16. 08:36
"az elnök megsértette a jó hírnevét" A micsodáját??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik