Beismerő vallomás

2018. október 15. 12:09

Beismerő vallomásnak tekintjük a honvédségi gép körüli titkolózást.

2018. október 15. 12:09
Vadai Ágnes
Demokratikus Koalíció

„Megtagadta a válaszadást a Honvédelmi Minisztérium arra a kérdésre, hogy kik és hová utaztak azzal az Airbus 319-es géppel, amit állítólag nem kormánygépnek vettek, mégis legtöbbször Orbán Viktor használta, ha éppen nem az egyik házi oligarchájának luxusgépén repült. 

A Demokratikus Koalíció szerint a honvédségi Airbus-szal kapcsolatos titkolózás felér egy beismerő vallomással. A honvédelmi miniszter katona volt, akinek tudnia kellene, hogy a katonai eskü egy életre szól. Mára beállt a titkolózó fideszes politikusok sorába. Sajnálom, hogy a haza elveszített egy katonát és kapott helyette egy fideszest.”

(MTI-OS)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2018. október 17. 07:45
Beismerő vallomás" most miről beszél az Országház fantomja? csak nem a Demeter Márta által Orbán Flóra ügyében írt új Teller levél miatti totális libsi beégést próbálja elmaszatolni... egy pohár vizet a képviselő asszonynak...
Peter8811
2018. október 17. 06:25
Olyan vérengző feje van mint Szamueli Tibi bácsinak.
Szőke Ciklon
2018. október 16. 20:54
Még csak kedd van, de már a sokadik komcsi féreg olvasható a madineren. Nagyon utálatos állat a poloska, de ezeknél a komcsiknál semmi sem utálatosabb.
Box Hill
2018. október 16. 20:43
" A honvédelmi miniszter katona volt, akinek tudnia kellene, hogy a katonai eskü egy életre szól." Marha. A katonai eskü nem szól egy életre. A katonai szolgálat idejére szól.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik